Apartmaji in zasebne nastanitve Zaton - Dubrovnik

Zaton zaliv je slikovito 3 km dolg zaliv, ki se nahaja le 10 km severozahodno od Dubrovnika. Razdeljen je na Veliki in Mali Zaton. Ta čarobna in slikovito mestece nima hotelsko namestitev, vendar ponuja bogato izbiro apartmajev in drugih zasebnih namestitev. Razen v turističnih prebivalcev Zaton se ukvarjajo z ribolovom, kmetijstvom in pridelavo vina in oljčnega olja. Zaton Bay ima lepe plaže, obdane z borovim gozdom, kjer se lahko sprostite z...

Razvrsti po:

Počitniški dom Tanya

Zaton - Dubrovnik

Od morja 30 m
Kapaciteta 6 oseb

od 180 €

Apartmaji Villa Tramonto

Zaton - Dubrovnik

Od morja 50 m
Kapaciteta 7 oseb

od 55 €

Apartmaji Haussonne Trsteno

Zaton - Dubrovnik

Od morja 500 m
Kapaciteta 1 oseb

od 55 €

Počitniški dom Tanya ( Zaton - Dubrovnik)

Slikovita kamnita hiša na obali Zaton zalivu. Hiša se nahaja na sončni strani, od obale oddaljen le 30 metrov, in 50 m od plaže. Hiša se nahaja na zelo mirni lokaciji, le 12 km stran od starega mestnega jedra Dubrovnika. (8 km od vhoda v Dubrovniku). To je stara kamnita hiša, ki je bila v celoti obnovljena znotraj in zunaj. Modern je udoben in popolnoma opremljen. Hiša ima veliko teraso za sončenje in sedenje. Pogled na zaliv je lepo in pomirjujoče.

Kategorizacija Kategorizacija - Počitniški dom Tanya

Od morja 30 m
Kapaciteta 6 oseb

Cena od 180 €

Apartmaji Villa Tramonto ( Zaton - Dubrovnik)

Villa Tramonto se nahaja na enem najlepših položajev v Zatonu Velikem, s panoramskim razgledom na celoten zaliv Zaton, obdan z bujnim sredozemskim rastlinjem, 50 metrov od morja. Če želite pobegniti iz vsakdanjega urbanega življenja in počitnice v tišini in lepoti narave, izberite Villa Tramonto, ki vam ponuja vse vrste udobja.

Kategorizacija Kategorizacija - Apartmaji Villa Tramonto

Od morja 50 m
Kapaciteta 7 oseb

Cena od 55 €

Apartmaji Haussonne Trsteno ( Zaton - Dubrovnik)

Apartmajska hiša Sonce se nahaja v majhnem, mirnem, izvirnem letovišču Trsteno približno 15 km severozahodno od Dubrovnika. Idilično na gori s pogledom na morje neposredno na Elafitske otoke. Hiša, obdana s čudovitim vrtom, nudi udobje s 3 zvezdicami. 4 moderno opremljeni studii za 2-4 osebe s pogledom na morje s terase ali balkona so opremljeni s kuhinjsko nišo, SAT TV in klimatsko napravo (opcija). Na voljo je prostor za peko na žaru. Dokončana parkirna mesta se nahajajo neposredno ob hiši. V vasi je restavracija, trgovine pa so oddaljene približno 3 km. Lastniki hiše so Nemci in živijo v hiši.

Kategorizacija Kategorizacija - Apartmaji Haussonne Trsteno

Od morja 500 m
Kapaciteta 1 oseb

Cena od 55 €

Turistični vodnik - Zaton - Dubrovnik

Zaton - Dubrovnik  - Grb Zaton zaliv je slikovito 3 km dolg zaliv, ki se nahaja le 10 km severozahodno od Dubrovnika. Razdeljen je na Veliki in Mali Zaton. Ta čarobna in slikovito mestece nima hotelsko namestitev, vendar ponuja bogato izbiro apartmajev in drugih zasebnih namestitev. Razen v turističnih prebivalcev Zaton se ukvarjajo z ribolovom, kmetijstvom in pridelavo vina in oljčnega olja. Zaton Bay ima lepe plaže, obdane z borovim gozdom, kjer se lahko sprostite z največ miru, miru in kristalno čista voda. Zaton krasijo zgodovinske znamenitosti, kot so vile renesančnih nekdanje dubrovniške aristokracije, ki so značilni Zaton kot območju Dubrovnika podeželsko rezidenco. Kulturno življenje v mestu je zelo raznolika in ponudil različne dogodke, kot so razstave, predstave in glasbeni večeri. Nastanitev v Zatonu pri Dubrovniku. Apartmaji, sobe in privatna namestitev Zaton in je obdaja. Dobrodošli v Zaton - Dubrovnik!

Zaton - Dubrovnik Vremenska napoved