Apartmaji in zasebne nastanitve Zaton - Dubrovnik

Zaton zaliv je slikovito 3 km dolg zaliv, ki se nahaja le 10 km severozahodno od Dubrovnika. Razdeljen je na Veliki in Mali Zaton. Ta čarobna in slikovito mestece nima hotelsko namestitev, vendar ponuja bogato izbiro apartmajev in drugih zasebnih namestitev. Razen v turističnih prebivalcev Zaton se ukvarjajo z ribolovom, kmetijstvom in pridelavo vina in oljčnega olja. Zaton Bay ima lepe plaže, obdane z borovim gozdom, kjer se lahko sprostite z...

Razvrsti po:

Apartma Francesca

Zaton - Dubrovnik

Od morja 10 m
Kapaciteta 5 oseb

na vprašanje

Počitniški dom Tanya

Zaton - Dubrovnik

Od morja 30 m
Kapaciteta 6 oseb

od 180 €

Apartmaji Villa Tramonto

Zaton - Dubrovnik

Od morja 50 m
Kapaciteta 7 oseb

od 45 €

Apartmaji Haussonne Trsteno

Zaton - Dubrovnik

Od morja 500 m
Kapaciteta 4 oseb

na vprašanje

Apartma Francesca ( Zaton - Dubrovnik)

Apartmaji s pogledom na morje, je sestavljen iz dveh spalnice, kopalnica, kuhinja in dnevna soba je le 50 metrov od čudovite plaže.

Kategorizacija Kategorizacija - Apartma Francesca

Od morja 10 m
Kapaciteta 5 oseb

Cena na vprašanje

Počitniški dom Tanya ( Zaton - Dubrovnik)

Slikovita kamnita hiša na obali Zaton zalivu. Hiša se nahaja na sončni strani, od obale oddaljen le 30 metrov, in 50 m od plaže. Hiša se nahaja na zelo mirni lokaciji, le 12 km stran od starega mestnega jedra Dubrovnika. (8 km od vhoda v Dubrovniku). To je stara kamnita hiša, ki je bila v celoti obnovljena znotraj in zunaj. Modern je udoben in popolnoma opremljen. Hiša ima veliko teraso za sončenje in sedenje. Pogled na zaliv je lepo in pomirjujoče.

Kategorizacija Kategorizacija - Počitniški dom Tanya

Od morja 30 m
Kapaciteta 6 oseb

Cena od 180 €

Apartmaji Villa Tramonto ( Zaton - Dubrovnik)

Villa Tramonto se nahaja na enem najlepših položajev v Zatonu Velikem, s panoramskim razgledom na celoten zaliv Zaton, obdan z bujnim sredozemskim rastlinjem, 50 metrov od morja. Če želite pobegniti iz vsakdanjega urbanega življenja in počitnice v tišini in lepoti narave, izberite Villa Tramonto, ki vam ponuja vse vrste udobja.

Kategorizacija Kategorizacija - Apartmaji Villa Tramonto

Od morja 50 m
Kapaciteta 7 oseb

Cena od 45 €

Apartmaji Haussonne Trsteno ( Zaton - Dubrovnik)

Apartmajska hiša Sun se nahaja v majhnem, mirnem, izvirnem naselju Trsteno, približno 15 km severozahodno od Dubrovnika. Idilično na planini s pogledom na morje neposredno čez Elafiti. Hiša, obdana z lepim vrtom, nudi 3-star udobje. 4 sodobne studii za 2-4 osebe s pogledom na morje s terase ali balkona so opremljeni s kuhinjsko nišo, satelitsko televizijo in klimo (neobvezno). Za uporabo je na voljo žar. Zaključeni parkirni prostori se nahajajo neposredno v hiši. V vasi je restavracija in trgovine so oddaljene 3 km. Lastniki so Nemci in živijo v hiši.

Kategorizacija Kategorizacija - Apartmaji Haussonne Trsteno

Od morja 500 m
Kapaciteta 4 oseb

Cena na vprašanje

Turistični vodnik - Zaton - Dubrovnik

Zaton - Dubrovnik  - Grb Zaton zaliv je slikovito 3 km dolg zaliv, ki se nahaja le 10 km severozahodno od Dubrovnika. Razdeljen je na Veliki in Mali Zaton. Ta čarobna in slikovito mestece nima hotelsko namestitev, vendar ponuja bogato izbiro apartmajev in drugih zasebnih namestitev. Razen v turističnih prebivalcev Zaton se ukvarjajo z ribolovom, kmetijstvom in pridelavo vina in oljčnega olja. Zaton Bay ima lepe plaže, obdane z borovim gozdom, kjer se lahko sprostite z največ miru, miru in kristalno čista voda. Zaton krasijo zgodovinske znamenitosti, kot so vile renesančnih nekdanje dubrovniške aristokracije, ki so značilni Zaton kot območju Dubrovnika podeželsko rezidenco. Kulturno življenje v mestu je zelo raznolika in ponudil različne dogodke, kot so razstave, predstave in glasbeni večeri. Nastanitev v Zatonu pri Dubrovniku. Apartmaji, sobe in privatna namestitev Zaton in je obdaja. Dobrodošli v Zaton - Dubrovnik!

Zaton - Dubrovnik Vremenska napoved