Apartmaji in zasebne nastanitve Župa Dubrovačka

Župa Dubrovačka je del Dubrovnik Riviera in se nahaja 6 km jugovzhodno od zgodovinskega mesta Dubrovnika, na področju blage mediteranske klime in kristalno čisto Jadransko morje. V vseh občini živi okoli 6.000 prebivalcev v več vaseh. Na severni strani meji na pobočja prekrita z Sredozemlja in subtropske rastline, in na jugu je splošno znano, sinje barve in jasnost Jadranskega morja. Zaradi svoje izjemne lepote, tišine in miru v Župa Dubrovačka,...

Razvrsti po:

Apartmaji Nany

Župa Dubrovačka

Od morja 10 m
Kapaciteta 4 oseb

od 70 €

Počitniški dom Bender

Župa Dubrovačka

Od morja 700 m
Kapaciteta 8 oseb

od 100 €

Apartmaji Villa Silvana

Župa Dubrovačka

Od morja 150 m
Kapaciteta 2 oseb

na vprašanje

Sobe Guest house Mare

Župa Dubrovačka

Od morja 10 m
Kapaciteta 12 oseb

od 25 €

Apartmaji Villa PANORAMA

Župa Dubrovačka

Od morja 400 m
Kapaciteta 16 oseb

od 30 €

Apartmaji Nany ( Župa Dubrovačka)

Stanovanje Nany je na novo obnovljena in v celoti opremljeno stanovanje, da sprejme 4 osebe. Nahaja se na mirni lokaciji na hribu s čudovitim razgledom na zaliv in morje župnije. Stanovanje ima veliko popolnoma opremljeno kuhinjo in veliko dnevno sobo z jedilnico. Apartma ima dve spalnici, ena z zakonsko posteljo in druga z dvema ločenima ležiščema, ki jih lahko združimo skupaj ena velika. Kopalnica je opremljena s kadjo, pralni stroj, sušilec za lase in drugih potrebščin. Balkon teče dolžino celi hiši, dve spalnici, dnevno sobo z balkonom. Na balkonu bivalni sedenje in žar. Celotno stanovanje je klimatizirano. Brezžični internet je na voljo v celotnem stanovanju. Parkirišče za več avtomobilov pred apartmajem. Mill Center in plaže so v 10 minut hoje. Dubrovnik letališča je 10 km stran, in avtobusna postaja je oddaljena 250 m. Dubrovnik je 10 km stran od apartmaja.

Kategorizacija Kategorizacija - Apartmaji Nany

Od morja 10 m
Kapaciteta 4 oseb

Cena od 70 €

Počitniški dom Bender ( Župa Dubrovačka)

Hiša se nahaja na hribu nad mlin s čudovitim pogledom na morje, otoke in centra. Počitniški dom v mirnem okolju in udobno namestitev za 6 do 8 oseb. Zgrajena je bila v južnem stilu rock kot 500 g, in obnovljena leta 2011 g. Obstajajo 3 spalnice z zakonsko posteljo, dve z balkonom in pogledom na morje, in tretji z razgledom na vrt. Dnevna soba vsebuje posteljo za 2 osebi. V dnevni sobi je velik LCD-TV, SAT TV, brezžični internet, DVD. Dve kopalnici v hiši, ena s tušem, ena s kadjo in pralnim strojem. Kuhinja je nova z vsemi potrebnimi napravami in pripomočki. Od kuhinjo in dnevno sobo je velika terasa z vrtno garnituro in ležalniki. Za hišo je terasa z žarom. Hiša je v celoti klimatiziran. Parkirišče je pred hišo. Dubrovnik Old town je 10 km daleč od hiše. Letališče Dubrovnik je 10 km daleč od hiše. Avtobusna postaja je 250 m od hiše. Iz središča Mlini (10 min hoje) obstaja toliko vrstic z ladjo, ki lahko sprejmejo do Dubrovnik, Cavtat ali otokov.

Kategorizacija Kategorizacija - Počitniški dom Bender

Od morja 700 m
Kapaciteta 8 oseb

Cena od 100 €

Apartmaji Villa Silvana ( Župa Dubrovačka)

Villa Silvana se nahaja v Mlini, le 6 km od starega mestnega jedra Dubrovnika. Objekt se nahaja ob cesti, ki vodi do mesta in do letališča Dubrovnik. Gostje imajo prost parkirni prostor in WiFi. Na novo obnovljeni apartmaji so udobno opremljeni in moderno z lepim razgledom. Gostje se lahko sprostite in sončenje na veliki terasi vile. V bližini so plaže, bari in restavracije in supermarket, banka in pošta. Avtobusna postaja je le 2 minuti hoje od vile in hoje do centra traja 15 minut. Gostom so na voljo tudi dodatne storitve, kot so na žaru, organizirajo izlete v bližini Dubrovnika in možnost prenosa do letališča Dubrovnik.

Kategorizacija Kategorizacija - Apartmaji Villa Silvana

Od morja 150 m
Kapaciteta 2 oseb

Cena na vprašanje

Sobe Guest house Mare ( Župa Dubrovačka)

Gostišče Mare se nahaja le 150 metrov od morja. Hiša je obdana z vrtom z mediteranskim rastlinjem, značilnih za to regijo. V bližini so kavarne in restavracije. Lungo Mare se razteza na obali. Hiša ima studio, enosobno stanovanje in sobe s kopalnico. S pijačo dobrodošlice smo toplo vas pozdravljam!

Kategorizacija Kategorizacija - Sobe Guest house Mare

Od morja 10 m
Kapaciteta 12 oseb

Cena od 25 €

Apartmaji Villa PANORAMA ( Župa Dubrovačka)

Kategorizacija Kategorizacija - Apartmaji Villa PANORAMA

Od morja 400 m
Kapaciteta 16 oseb

Cena od 30 €

Turistični vodnik - Župa Dubrovačka

Župa Dubrovačka  - Grb Župa Dubrovačka je del Dubrovnik Riviera in se nahaja 6 km jugovzhodno od zgodovinskega mesta Dubrovnika, na področju blage mediteranske klime in kristalno čisto Jadransko morje. V vseh občini živi okoli 6.000 prebivalcev v več vaseh. Na severni strani meji na pobočja prekrita z Sredozemlja in subtropske rastline, in na jugu je splošno znano, sinje barve in jasnost Jadranskega morja. Zaradi svoje izjemne lepote, tišine in miru v Župa Dubrovačka, že med Dubrovniška republika plemstvo in premožni državljani začeli graditi svoje vile, predhodnica današnjih hotelih. Čeprav so bile prve turistične korake in začetki skromni, v šestdesetih in sedemdesetih letih 20. stoletja, ko je bil zgrajen hotel, kot Kupari se je začel pravi razcvet pri razvoju turizma na tem področju. Danes na tem področju lahko uživate v soncu in morju, številnimi zalivi, peščene in prodnate plaže, samotnih zalivov, sodobne družinske apartmaji, restavracije, gostilne, športna igrišča, potapljanje, izleti, ljudskih dogodkov in avanture. Zasebna namestitev Župa Dubrovačka vam nudi najboljšo in najcenejšo možnost, če želite, da odkrijete Dubrovnik, ampak tudi, če želite, da se sprostite v miru in tiho lepoto ohranjene narave. Dobrodošli na Župa Dubrovačka

Župa Dubrovačka Vremenska napoved