Apartmaji in zasebne nastanitve Obrovac

Obrovac je majhno mesto v okrožju Zadru na Hrvaškem. To se nahaja v prelepem kanjonu reke Zrmanje, 12 km od sotočja z morjem in 45 kilometrov vzhodno od mesta Zadra. Je razvil na križišču do Zadra, Šibenika in Knina, ob vznožju gore Velebit. Današnje naselje Obrovac razvilo okrog srednjeveške trdnjave na hribu, in v dokumentih, je bila prvič omenjena v 15. stoletju kot Obrouec. Bilo je v posesti Krbava princeso Kurjaković do 16. stoletja,...

Razvrsti po:

Apartmaji Ada

Obrovac

Od morja 35 km
Kapaciteta 8 oseb

na vprašanje

Apartmaji Ada ( Obrovac)

Naša ponudba je sestavljena iz dveh apartmajev. Apartma ima ločen vhod, dnevno sobo, dvoposteljno sobo, kopalnico in kuhinjo ter teraso. Drugi apartma ima 3 spalnice: 1 dvoposteljno, 2 s štirimi spalnicami, skupno kopalnico in kuhinjo ter balkon.

Kategorizacija Kategorizacija - Apartmaji Ada

Od morja 35 km
Kapaciteta 8 oseb

Cena na vprašanje

Turistični vodnik - Obrovac

Obrovac  - Grb Obrovac je majhno mesto v okrožju Zadru na Hrvaškem. To se nahaja v prelepem kanjonu reke Zrmanje, 12 km od sotočja z morjem in 45 kilometrov vzhodno od mesta Zadra. Je razvil na križišču do Zadra, Šibenika in Knina, ob vznožju gore Velebit. Današnje naselje Obrovac razvilo okrog srednjeveške trdnjave na hribu, in v dokumentih, je bila prvič omenjena v 15. stoletju kot Obrouec. Bilo je v posesti Krbava princeso Kurjaković do 16. stoletja, ko so ga zasedli Turki. Nato se začne burno obdobje Obrovca, ki je bila večkrat osvojili in oplenili. Po končnem prenehanju turške nevarnosti v 18. stoletju, kraj počasi razvil. Danes je slikovito mestece, ki privablja vedno več obiskovalcev, predvsem zaradi naravnih lepot kanjona reke Zrmanje, kjer lahko uživate v rafting, kajak in plavanje v tej lepi čisti in čisti reki. Novigrad in Karin morje, dva lepa morska oddelki so le deset kilometrov, tako da je možno kopanje in sončenje na lepih plažah. Obrovac ima bogato paleto kulinaričnih dobrot, ki vključuje jagnjetina in koz, kuhani, praženi, pečeni ali na žaru, sir, bas in krofe. Obiščite Obrovac, to majhno slikovito dalmatinsko mesto in preživeti počitnice v miru in mirno in neokrnjeno naravo. Iskanje poceni apartmaji, sobe in počitniške hiše za najem v Obrovcu. Obrnite neposredno lastniki zasebne nastanitve in prihranite do 40% o pristojbinah dragih agencijah. Dobrodošli v Obrovac!

Obrovac Vremenska napoved