Your browser does not support JavaScript! Poceni apartmaji in zasebne nastanitve Posedarje - Hrvaška

Apartmaji in zasebne nastanitve Posedarje

Posedarje - Grb

Posedarje je naselje in občina v Zadru na Hrvaškem. To se nahaja približno 25 km severovzhodno od zgodovinskega mesta Zadar na obali Novigrad morja. V občini Posedarje je vključen znameniti turistično naselje Vinjerac, ki se nahaja v Velebit Channel s čudovitim pogledom na veličastno Velebit gore. Posedarje je bil prvič omenjen v začetku 13. stoletja na podlagi apoena Possedaria za odpravo madžarsko-hrvaški kralj Andrej II. Lokalni prebivalci v Posedarje so bili v glavnem ukvarjajo s tradicionalnih poklicev, kot so vinogradništvo, živinorejo in ribištvo. Danes se vse bolj obračajo k turizmu in več domačinov ponuja kakovostno nastanitev v apartmajih, sobah in majhnih zasebnih kampov. Turistična ponudba je sestavljena iz različnih kulturnih dogodkov in zabave, kot so tradicionalne oslovske dirke, ki poteka vsako leto v začetku avgusta. Kraj je poln čudovitih plaž, dolge promenade ob morju, in bogate kulinarike. Glavna značilnost je zagotovo mir in tišina v tem majhnem naselju brez velike gneče in prenatrpanih plaž. Morje je čisto in neonesnaženo, bogata z ribami in školjkami. V bližini Posedarje obstaja možnost odhodov na zanimive izlete, kot so pohodništvo in jeep safari na Velebit in kanu izlet na bližnje reke Zrmanje, ena od najsvetlejših in najčistejših rek na svetu. Obisk Posedarje in njegovi okolici, rezervirajte želeno stanovanje ali sobo, in spoznati to zanimivo mesto in življenje ljudi in njihove običaje. Privatna namestitev v Posedarje. Apartmaji, sobe in zasebni taborišče v Posedarje. Dobrodošli na Posedarje!

Neposreden stik z lastniki nastanitve Posedarje
Poceni apartmaji Posedarje
Zasebna namestitev Posedarje

Posedarje - Iščite zasebno nastanitev na zemljevidu

Video predstavitev Posedarje

0 nastanitve


od

Razvrsti po:
Apartmaji Eugen Posedarje - Hrvaška

Apartmaji Eugen
Posedarje

Od morja 10 m
Kapaciteta 17 osebe na vprašanje

Počitniške hiše Cukovic Posedarje - Hrvaška

Počitniški dom Cukovic
Posedarje

Od morja 3000 m
Kapaciteta 6 osebe od 30 €

Apartmaji Villa Lora Posedarje - Hrvaška

Apartmaji Villa Lora
Posedarje

Od morja 40 m
Kapaciteta 19 osebe od 35 €

Apartmaji Barbara Posedarje - Hrvaška

Apartmaji Barbara
Posedarje

Od morja 10 m
Kapaciteta 4 osebe na vprašanje


Apartmaji Riva Posedarje - Hrvaška

Apartmaji Riva
Posedarje

Od morja 50 m
Kapaciteta 9 osebe od 40 €

Apartmaji More Posedarje - Hrvaška

Apartmaji More
Posedarje

Od morja 100 m
Kapaciteta 5 osebe na vprašanje

Apartmaji Antonela Posedarje - Hrvaška

Apartmaji Antonela
Posedarje

Od morja 100 m
Kapaciteta 11 osebe na vprašanje

Apartmaji Na moru Posedarje - Hrvaška

Apartmaji Na moru
Posedarje

Od morja 10 m
Kapaciteta 9 osebe od 38 €


Apartmaji Petra Posedarje - Hrvaška

Apartmaji Petra
Posedarje

Od morja 10 m
Kapaciteta 15 osebe na vprašanje

Apartmaji Lovrić Posedarje - Hrvaška

Apartmaji Lovrić
Posedarje

Od morja 40 m
Kapaciteta 7 osebe od 35 €

Apartmaji Kontrada Posedarje - Hrvaška

Apartmaji Kontrada
Posedarje

Od morja 300 m
Kapaciteta 3 osebe od 35 €

Apartmaji Lipić Posedarje - Hrvaška

Apartmaji Lipić
Posedarje

Od morja 1000 m
Kapaciteta 4 osebe na vprašanje


Apartmaji Silvija Posedarje - Hrvaška

Apartmaji Silvija
Posedarje

Od morja 800 m
Kapaciteta 5 osebe na vprašanje

Apartmaji Diamant Posedarje - Hrvaška

Apartmaji Diamant
Posedarje

Od morja 50 m
Kapaciteta 8 osebe na vprašanje

Počitniške hiše Lovinac Posedarje - Hrvaška

Počitniški dom Lovinac
Posedarje

Od morja 10 m
Kapaciteta 5 osebe na vprašanje

Apartmaji Josip Posedarje - Hrvaška

Apartmaji Josip
Posedarje

Od morja 5000 m
Kapaciteta 5 osebe od 45 €


Apartmaji Lorena Posedarje - Hrvaška

Apartmaji Lorena
Posedarje

Od morja 80 m
Kapaciteta 8 osebe od 45 €

Apartmaji Slavica Posedarje - Hrvaška

Apartmaji Slavica
Posedarje

Od morja 50 m
Kapaciteta 10 osebe od 134 €


Apartmaji Eugen Posedarje
Kategorizacija nastanitve

Od morja 10 m
Kapaciteta 17 osebe

na vprašanje


Pošlji povpraševanje

Apartmaji Eugen - Posedarje

Družinska hiša s 3 apartmaji ločenim vhodom, primernih za otroke, mlade in velike družine zaradi izjemno velike terase, blizu peščene plaže, športna igrišča in kolesarske poti. Hiša se nahaja tik ob začetku (če prihajate iz smeri Zadra, Pag) koncu mesta (če prihajate iz smeri Zagreba), nasproti nogometnega igrišča! Cena stanovanj, navedenih v nadaljevanju, in se nanašajo na ceno, in če ne želite, stanovanja, ampak soba soba stopnja je 10-15 evrov na osebo ... (odvisno od obdobja). Apartma 1 - 3 spalnice (2 +2 +3 ležišča), kuhinja, kopalnica, tuš in balkon 40 m2 = 60 EUR. Apartma 2 - 3 spalnice (2 +2 +2 ležišči), kuhinja, kopalnica, tuš in balkon 26 m2 = 50 EUR. Apartma 3 - 3 spalnice (1 2 +2 ležišča), kuhinja, kopalnica + terasa 18 m2 = 4o EUR. Nacionalni parki: Paklenica 20 km. NP Kornati 35 km. Np Krka 50 km. Pp Zrmanja 20 km. Dodatne ugodnosti: vrt z lokalnim sadjem in zelenjavo-vinom, žganjem, fige in oljčno olje, pralni stroj, žar, telefon, internet, klima sistem (ogrevanje in hlajenje) - dvorana za kosila, dinnersbunggie-skoki iz mostu Maslinickaand kolesarski stezi - barko do PP Canyon * Pet prijazno * popust za večje skupine


Počitniški dom Cukovic Posedarje
Kategorizacija nastanitve

Od morja 3000 m
Kapaciteta 6 osebe

od 30 €


Pošlji povpraševanje

Počitniški dom Cukovic - Posedarje

Apartma 25 km od Zadra, Slivnica Gornja je destinacija za turiste, ki predvsem želijo počitek in pobeg od stresnega vsakdanjika. Apartma / hiša 110 m2 z 400 m2 vrta, garaža + parkirno mesto. Prilagaja 6 + 2 oseb. Hiša ima dnevno sobo, kuhinjo, dve sobi, WC + velika terasa. Air-pogojno, radio, satelitska TV programi, internet. Pralni stroj, likalnik, kuhanje in strežba / jedilnico set, očala in pripomočki, tip filter aparat za kavo, mikrovalovna pečica, Fryer, toaster. Zunanji žar + zeleni vrt. Čiščenje in menjava listov: v dogovoru. Plaža in počitnice z nekaj restavracij in caffe barov (razdalja z avtom): - Vinjerac - 3,5 km (00:05 h) - Posedarje - 6,5 km (00:09 h) - Maslenica - 11,00 km (00 : 14 h) - Ražanac - 13,00 km (00:15 h) ~ avtobusna postaja Zadar: 25 km ~ Lokalna avtobusna postaja: 500 m ~ bencinska črpalka: 11 km ~ Lekarne 6,5 km ~ Lekarna: 6,5 km oddaljenost: Zadar - 25 km (00.38 h), Paški -57 km (01.15 h), Zrče, Novalja - 66 km (01.18 h), Šibenik 77 km (01.26 h), Zagreb - 266 km (3.00 h), Rijeka - 220 km (3.20 h) Aerport Zemunik, Zadar 27 km (00.22 h)


Apartmaji Villa Lora Posedarje
Kategorizacija nastanitve

Od morja 40 m
Kapaciteta 19 osebe

od 35 €


Pošlji povpraševanje

Apartmaji Villa Lora - Posedarje

VILLA LORA se nahaja v mirnem kraju. Center ima 800 M. V centru so banke, pošta, restavracije, trgovine, lekarna, kavarna, ... Plaža je tik pod hišo. Lahko sprejme štiri družine. (Imamo možnost najema celotne hiše za druge ljudi, 12 ali večje stanovanje za 10 oseb). Vsak apartma ima spalnico + kopalnica + dnevna soba s kuhinjo + terasa. Klimatska naprava, SAT TV, Wi-Fi, parkirišče. Velikega mesta Zadar 20 minut. PLAČILO predplačilo, ostalo ob prihodu. Cene od 38 evrov-68 EUR 00 385 98 908 1791


Apartmaji Barbara Posedarje
Kategorizacija nastanitve

Od morja 10 m
Kapaciteta 4 osebe

na vprašanje


Pošlji povpraševanje

Apartmaji Barbara - Posedarje

Stanovanje ima 65 m2, dve spalnici, kopalnico, kuhinjo, dnevno sobo, hodnik, shramba in balkon s pogledom na morje, gore in Paklenica. Razen v prvem nadstropju in ima ločen vhod.


Apartmaji Riva Posedarje
Kategorizacija nastanitve

Od morja 50 m
Kapaciteta 9 osebe

od 40 €


Pošlji povpraševanje

Apartmaji Riva - Posedarje

Novo obnovljena stanovanja v centru Posedarje, ki se nahaja 50 m od plaže. Objekt vsebuje dva apartmaja v pritličju hiše. V dvorišču žar, ki je na voljo za goste za uporabo. V neposredni bližini je zdravnik, lekarna, trgovine, restavracije, banka, pošta ribarnica, mesar, ter park za otroke, tako da ni potrebno uporabljati avto. Vsako stanovanje ima parkirišče. V mestu so pesek, gramoz, beton in skalnate plaže. V ceno je vključena turistična taksa, klimatsko napravo, Wi-Fi, posteljnino in brisače. Apartma 2 + 2 ima 50 m2, eno spalnico z zakonsko posteljo, kopalnico, kuhinjo in dnevno sobo s kavčem za 2 osebi. 3 2 ima 60 m2, spalnica s 3 ležišči, kopalnica, kuhinja in dnevna soba s kavčem za 2 osebi. Prav tako, vsak apartma ima balkon.


Apartmaji More Posedarje
Kategorizacija nastanitve

Od morja 100 m
Kapaciteta 5 osebe

na vprašanje


Pošlji povpraševanje

Apartmaji More - Posedarje

Apartma se nahaja v centru Posedarje. Sestoji iz kuhinje, dve spalnici (4 ležišča + 1), kopalnico in balkon z delnim pogledom na morje. Apartma ima brezplačno parkirišče in klimatsko napravo. Blizu so tudi štirje nacionalni parki, Paklenica 18 km, 50 km Krka, Kornati 40 km in 80 km Plitvička jezera narodni park.


Apartmaji Antonela Posedarje
Kategorizacija nastanitve

Od morja 100 m
Kapaciteta 11 osebe

na vprašanje


Pošlji povpraševanje

Apartmaji Antonela - Posedarje

Apartmaji se nahajajo v majhni vasici Posedarje blizu Zadra v severni Dalmaciji. Lepo urejene hiše, obdane z vrtom. Zasebni apartmaji se nahajajo v mirnem okolju, daleč od mestnega vrveža in hrupa. Če želite vedeti okolico Posedarje, priporočamo 5 narodnih parkov (Paklenica, Severni Velebit, Kornati, Plitvička jezera in Krka), ali potovanje v Zadru. Zadar je mesto z izjemno zgodovino in dragocene kulturne dediščine. Nahaja se v središču jadranske obale, je urbano, upravno, kulturno in politično središče severne Dalmacije. Zadar je mesto, ki ponuja veliko zgodovinskih znamenitosti, ostanki starega rimskega imperija, bogata z srednjeveške arhitekture, renesančnih mojstrovin in številnih sodobnih arhitekturnih dosežkov, kot so Morske orgle. Da bo vaše bivanje v Dalmaciji edinstven in nepozaben. Obiščite mesti Trogir, Split in Šibenik, njihova bogata kulturna dediščina je pod zaščito Unesca. Za popolne poletne počitnice, rezervirajte namestitev v Posedarje v teh popolnoma opremljenih in udobnih apartmajev s pogledom na Jadransko morje.


Apartmaji Na moru Posedarje
Kategorizacija nastanitve

Od morja 10 m
Kapaciteta 9 osebe

od 38 €


Pošlji povpraševanje

Apartmaji Na moru - Posedarje

Apartma se nahaja v Posedarje. Apartma za 6 + 3 osebe in ima 100 m2. Obstajata dve spalnici, kuhinja, dnevna soba, kopalnica, terasa s pogledom na morje. Stanovanje se nahaja v prvi vrsti ob morju. Opremljen je z vsemi aparati, brezplačen internet, BBQ. Je primerna za dve družini.


Apartmaji Petra Posedarje
Kategorizacija nastanitve

Od morja 10 m
Kapaciteta 15 osebe

na vprašanje


Pošlji povpraševanje

Apartmaji Petra - Posedarje

Petras Apartmaji se nahajajo v Posedarje, majhni obalni vasici, ki se nahaja na obali morja Novigrad v arhipelagu, 25 km oddaljeno od Zadra samega. Posedarje vsebuje številne restavracije, kavarne, trgovine, banke, bolnišnične lekarne in pošte. Posedarje polna naravnih lepot, vključno s čisto vodo in čist čist plaže (gramozna, pesek), ki je primerna za otroke. Apartmaji se nahajajo 50 metrov od morja, in vsak apartma ima velik balkon s pogledom na morje, ki je v veliki meri na sončnem, ki izboljšuje vzdušje vaše počitnice. Plaža čaka ležalniki in senčniki, da uživajo v vsaki poletni plavanju. Najbližja trgovina je 10 minut, medtem ko je središče vasi je 20 minut hoje. Apartmaji so opremljeni z visoko tehnologijo, gospodinjskih aparatov in omrežja Wi-Fi. Če želite, da se sprostite telo in duha v sproščenem in mirnem okolju, naši apartmaji so prava stvar za vas.


Apartmaji Lovrić Posedarje
Kategorizacija nastanitve

Od morja 40 m
Kapaciteta 7 osebe

od 35 €


Pošlji povpraševanje

Apartmaji Lovrić - Posedarje

Če želite preživeti počitnice v mirnem in sproščenem družinskem vzdušju Posedarje je prava izbira. Sprejemamo vaše hišne ljubljenčke. Naši apartmaji so v prvem nadstropju naše družinske hiše (slika). Zračna oddaljenost od morja je 45 m, do plaže pa je 100 metrov hoje. Nudimo parkirišču sidrni prostor za vaš čoln, kuhanega, na žaru in pečen obrokov, na zahtevo.


Apartmaji Kontrada Posedarje
Kategorizacija nastanitve

Od morja 300 m
Kapaciteta 3 osebe

od 35 €


Pošlji povpraševanje

Apartmaji Kontrada - Posedarje

Hiša se nahaja v centru Posedarje


Apartmaji Lipić Posedarje
Kategorizacija nastanitve

Od morja 1000 m
Kapaciteta 4 osebe

na vprašanje


Pošlji povpraševanje

Apartmaji Lipić - Posedarje

Stanovanje Lipič, ki se nahaja v pritličju družinske hiše na vhodu v Posedarje (20 km od Zadra) ponuja vse udobje sodobnega življenja, pa vendar izžareva mirnost in toplino Sredozemlja. Pred stanovanje ima veliko teraso s pogledom na morje in travnik primeren za otroke in igro, in parkirišče. Apartma je opremljen z vsemi električnih gospodinjskih aparatov, klima, SAT TV in brezplačen WiFi. Zaradi svojega položaja Posedarje je idealna izhodiščna točka za ogled 5 nacionalnih parkov (Paklenica, Severni Velebit, Kornati, Plitvička jezera in Krka), in večjih mest na jadranski obali Hrvaška (Zadar, Šibenik, Trogir, Split ). Vabimo vas, da se med prvimi, da nas obiščete in odkrijte čare naše lepo mesto.


Apartmaji Silvija Posedarje
Kategorizacija nastanitve

Od morja 800 m
Kapaciteta 5 osebe

na vprašanje


Pošlji povpraševanje

Apartmaji Silvija - Posedarje

Stanovanje ima 70 m2, je sestavljen iz: dve spalnici z zakonsko posteljo, kopalnica z WC, kuhinja, jedilnica, dnevna soba s kavčem, balkon s pogledom na morje in parkirno mesto.


Apartmaji Diamant Posedarje
Kategorizacija nastanitve

Od morja 50 m
Kapaciteta 8 osebe

na vprašanje


Pošlji povpraševanje

Apartmaji Diamant - Posedarje

Diamond Apartmaji se nahajajo na nekoliko dvignjenem položaju nad Posedarje. V tej stavbi sta dve enoti, z opremljeno teraso in brezplačen brezžični internet. Plaža je le 50 m. Vsi apartmaji imajo TV in popolnoma opremljeno kuhinjo z jedilnico, ločeno spalnico in kopalnico. Nekatere enote imajo pomivalni stroj (stanovanje 2). Gostje lahko uporabljajo skupni pralni stroj in likalna deska. Apartmaji imajo žar. V notranjosti stavbe pa je tudi brezplačno parkiranje. Najbližja trgovina je od apartmaja oddaljena 400 metrov. Najbližja restavracija se nahaja 600 metrov, in oddaljenost do Zadra je 18 km. Nedaleč (3 km) od Apartma Diamant je tudi peščena plaža in plaža z blatom.


Počitniški dom Lovinac Posedarje
Kategorizacija nastanitve

Od morja 10 m
Kapaciteta 5 osebe

na vprašanje


Pošlji povpraševanje

Počitniški dom Lovinac - Posedarje

Lepa dežela domov Lovinac, majhni vasici blizu Posedarje, Hrvaška. Zajamčena idilična kulise in mirno bivanje v velikem domu 120 kvadratnih metrov, tri spalnice, kopalnico, majhno kuhinjo in veliko dnevno sobo. Ima tudi garažo, dva balkona in grand dvorišče idealna za piknike in ražnji širi na 250 kvadratnih metrih. Brezplačno parkirišče, brezplačen brezžični internet, funkcionalno kuhinjo in dodatnih raztegljivi kavč. Idealen dom za veliko družino v mirni vasici daleč od mestnega vrveža.


Apartmaji Josip Posedarje
Kategorizacija nastanitve

Od morja 5000 m
Kapaciteta 5 osebe

od 45 €


Pošlji povpraševanje

Apartmaji Josip - Posedarje

Apartma Josip ponuja namestitev v Posedarje, 5 km od najbližje plaže. Gostom je brezplačen WiFi in parkirišče na voljo na kraju samem. Obstaja sedežno površino, jedilnico in kuhinjo opremljeno s pomivalnim strojem. Televizor je na voljo. Drugi objekti v Apartment Josip vključuje žar. Trgovina z živili je na voljo 300 m od premoženja, medtem ko restavracija je na razdalji 1,5 km. Zadar je 20 km od Apartma Josip, medtem ko Biograd na Moru je 33 km od premoženja. Najbližje letališče je Letališče Zadar.


Apartmaji Lorena Posedarje
Kategorizacija nastanitve

Od morja 80 m
Kapaciteta 8 osebe

od 45 €


Pošlji povpraševanje

Apartmaji Lorena - Posedarje

Apartmaji Lorena se nahajajo v Posedarje, ki se nahaja na obali Novigrad morja, 25 km od Zadra. S svojo bogato zgodovino in tradicijo, se navdušuje številne obiskovalce z naravnimi lepotami, čisto morje, prodnate in peščene plaže. V bližini so nacionalni parki: Paklenica, Nacionalni park Krka, Telaščica, Plitvička jezera in Vransko jezero. Idealno mesto za popolne počitnice z družino.


Apartmaji Slavica Posedarje
Kategorizacija nastanitve

Od morja 50 m
Kapaciteta 10 osebe

od 134 €


Pošlji povpraševanje

Apartmaji Slavica - Posedarje

Apartma Slavica se nahaja v družinski hiši 500 m od centra Posedarja in le 50 m od plaže. Poleg apartmaja so gostom na voljo brezplačno parkirišče in velika parcela. Apartma ima kuhinjo in dnevno sobo v pritličju ter 4 spalnice, 3 kopalnice in 2 balkona v prvem nadstropju. Vse hiše so popolnoma opremljene. Uporaba klimatske naprave in brezžičnega interneta je brezplačna. Velika okužba je v celoti dostopna gostom in vključuje žar, teraso, vrtno pohištvo, vrt, tuš in teniško igrišče ... Cena je odvisna od števila oseb (6-10) v apartmaju. Polog za škodo je 750 kn ali 100 EUR. Hrup ni dovoljen od 23 do 9 ure. Najbližje letališče, Zadar, je oddaljeno 16 km, Zadar pa 23 km. Enodnevni izleti so možni v več nacionalnih parkih in parkih narave. Z veseljem bomo vaš gostitelj. Zahvaljujemo se vam za rezervacije in vse iskrene ocene. Uživajte v bivanju v našem apartmaju. Dobrodošli!