Apartmaji in zasebne nastanitve Rovanjska

Rovanjska je majhno turistično naselje v občini Jasenice, v okrožju Zadru na Hrvaškem. To se nahaja v Velebit Channel ob vznožju mogočnega Velebita in je približno 28 km severovzhodno od zgodovinskega mesta Zadar. V bližini Rovanjski prehaja avtocesti Zagreb - Split in Maslenica most, ki povezuje kontinentalno Hrvaško z Dalmacijo. V središču je cerkev svetega Jurija, biser stare hrvaške cerkvene arhitekture. Nenavadna kombinacija gore...

Razvrsti po:

Od morja 80 m
Kapaciteta 20 oseb

na vprašanje

Sobe Pansion Odmor (Rovanjska)

Penzion Odmor se nahaja le 50 metrov od centra Rovanjski in 80 metrov od morja. Penzion Odmor ima 8 sob za 20 oseb: Premoženja ponuja brezplačen brezžični internet. Vse sobe imajo klimatsko napravo, satelitsko TV in pogled na pogled na morje, vrt ali gore. Gostje bodo ob prihodu in pijačo dobrodošlice.

Kategorizacija Kategorizacija - Sobe Pansion Odmor

Od morja 80 m
Kapaciteta 20 oseb

Cena na vprašanje

Turistični vodnik - Rovanjska

Rovanjska  - Grb Rovanjska je majhno turistično naselje v občini Jasenice, v okrožju Zadru na Hrvaškem. To se nahaja v Velebit Channel ob vznožju mogočnega Velebita in je približno 28 km severovzhodno od zgodovinskega mesta Zadar. V bližini Rovanjski prehaja avtocesti Zagreb - Split in Maslenica most, ki povezuje kontinentalno Hrvaško z Dalmacijo. V središču je cerkev svetega Jurija, biser stare hrvaške cerkvene arhitekture. Nenavadna kombinacija gore in morje zaznamovala življenja lokalnega prebivalstva, ki so se v glavnem ukvarja z živinorejo, kmetijstva in ribištva. Danes Rovanjska je majhno turistično oaza, ki obiskovalcem ponuja miren in prijeten družinski dopust. Njeni prebivalci so se počasi obrača na turizem in jim ponujajo zelo poceni namestitev v apartmajih in sobah. Ob skoraj celotna obala Rovanjski je kamenčkov in betonska plaža, ki je še posebej zanimiva, saj ni nikoli preveč natrpan. Tukaj je nekaj trgovin, restavracij in barov, kjer se lahko sprostite z lepim sončnim zahodom. V bližini Rovanjski je biser narave Narodnega parka Paklenica, kjer lahko pohod in uživajte v neokrnjeni naravi, ali lahko greš rafting ali kanujem do bližnje reke Zrmanje. Obrnite neposredno lastniki stanovanj. sobe in počitniške hiše v Rovanjski in prihranite do 40% na visoke provizije agencije. Vabimo vas, da preživite miren, sproščujoč dopust v tej prelepi vasici pod mogočnim Velebit gore. Iskanje cenovno zasebne nastanitve v Rovanjska. Dobrodošli na Rovanjska!

Rovanjska Vremenska napoved