Apartmaji in zasebne nastanitve Pag - Jakišnica

Jakišnica je majhno ribiško in turistično mesto v okrožju Ličko-senjske na Hrvaškem. To se nahaja v lepem majhnem zalivu med Lun in Potočnice na zahodni obali otoka Paga. To se nahaja približno 12 km severno od mesta Novalje, na katerega se administrativno pripada. Tukaj je lepa peščena plaža kot nalašč za družinske počitnice in poletne radosti. Za tiste, ki želijo raziskati ta prekrasen otok, ampak tudi uživajo zasebnost, Jakišnica...

Razvrsti po:

Apartma Val

Pag - Jakišnica

Od morja 20 m
Kapaciteta 4 oseb

od 40 €

Apartmaji Jakisnica

Pag - Jakišnica

Od morja 30 m
Kapaciteta 10 oseb

od 55 €

Apartma Val ( Pag - Jakišnica)

Otok Pag, Jakišnica oddajamo 2 apartmaja v mirni ribiški vasici stran od Novalje 12 km. Apartmaji so klimatizirani, parkirišče, TV in teraso na morje za naše goste. Velikost apartmaja je 32 m2 in je idealen za 2-4 osebe. Cena je 60 evrov na dan v sezoni. Pred in po saeson je 40 evrov na dan. Cena vključuje stroške klimo in turistično takso.

Kategorizacija Kategorizacija - Apartma Val

Od morja 20 m
Kapaciteta 4 oseb

Cena od 40 €

Apartmaji Jakisnica ( Pag - Jakišnica)

Apartmaji so moderno in v celoti opremljen - klima, pomivalni stroj, parkirišče, zunanji žar ... Od stanovanja do najbližje plaže je 30 m, do peščene plaže 50 m. Jakišnica je majhen in miren kraj idealen za počitek in uživanje v morju. V vasi je majhna trgovina, pekarna in 6 restavracij.

Kategorizacija Kategorizacija - Apartmaji Jakisnica

Od morja 30 m
Kapaciteta 10 oseb

Cena od 55 €

Turistični vodnik - Pag - Jakišnica

Pag - Jakišnica  - Grb Jakišnica je majhno ribiško in turistično mesto v okrožju Ličko-senjske na Hrvaškem. To se nahaja v lepem majhnem zalivu med Lun in Potočnice na zahodni obali otoka Paga. To se nahaja približno 12 km severno od mesta Novalje, na katerega se administrativno pripada. Tukaj je lepa peščena plaža kot nalašč za družinske počitnice in poletne radosti. Za tiste, ki želijo raziskati ta prekrasen otok, ampak tudi uživajo zasebnost, Jakišnica ima veliko skrite peščene in kamnite zalivi. Morje je zelo čisto in okoliških morskega dna bogato z ribami pa je mogoče z izkušenimi potapljači iz lokalnega potapljaškega centra. Ljubitelji aktivnih počitnic lahko uživate v urejenih kolesarske steze, ki gredo skozi starih oljk, kamnitih stenah, vinogradi in dišeče mediteransko vegetacijo. Jakisnica ima en luksuzni hotel in bolj raznoliko in cenovno kakovostno zasebno namestitev je mogoče najti v zasebnih družinskih hišah. Dobrote otoku Pag, kot so sir, jagnjetina, sveže ribe, morske sadeže in vrhunskimi vini, se lahko okusili v več restavracij, ki se nahajajo vzdolž obale s prekrasnim pogledom na modro Jadransko morje. Obiščite Jakišnica in otok Pag in preživeti počitnice obkroženi z jasnimi morskih voda, neokrnjena narava, mir in tišino. Prazniki v Jakisnica in okolici. neposreden stik lastniki stanovanj, prostorov in počitniških domovih in prihranite do 40% o pristojbinah dragih agencijah. Dobrodošli na Jakišnica!

Pag - Jakišnica Vremenska napoved