Your browser does not support JavaScript! Poceni apartmaji in zasebne nastanitve Pašman - Neviđane - Hrvaška

Apartmaji in zasebne nastanitve Pašman - Neviđane

Pašman - Neviđane - Grb

Neviđane je majhno turistično mesto in pristanišče v okrožju Zadru na Hrvaškem. To se nahaja na vzhodni obali otoka Pašman, 3 km severozahodno od mesta Pašman. Starejši del mesta je od morja oddaljena približno 300 m, medtem ko je novi del mesta leži ob obali. Naselje se prvič omenja v 11. stoletju, in je bila poimenovana po samostanu sv Nevijane, ki je bila porušena v vojni v 17. stoletju. Z današnjim župnijski cerkvi Srca Jezusovega iz poznega 19. stoletja, so ruševine cerkve iz 17. stoletja, medtem ko je na pokopališču, so ruševine cerkve zgrajena v 11. stoletju. Vse to nam govori o dolgi in bogati zgodovini tega majhnega mesta in celoten otok Pašman. V Neviđane živi okoli 400 prebivalcev, ki se tradicionalno ukvarjajo s poljedelstvom, ribolovom in turizmom. Turizem, kot tudi v drugih delih obale, ki se je razvila ob koncu šestdesetih in nastanitev je na voljo izključno v zasebne nastanitve v apartmajih, sobah in počitniške hiše. Tukaj je lepa peščena plaža, ki je idealna za družine z majhnimi otroki. Morje je zelo čisto zahvaljujoč močni morski tokovi v Pašmanskog kanalu, da spremeni smer vsakih 6 ur. Poleg kopanja, sončenja in vodnih športov, lahko vsi obiskovalci in gostje uživajo v znani Pašman kuhinje. Priporočamo prijetno vožnjo s kolesom, tako da lahko razišče ves otok. Za ljubitelje zabave in nočnega življenja, priporočamo večer v sosednjih mestih Biograda in Zadra. Iskanje našo ponudbo poceni stanovanj, sob in drugih zasebnih namestitev v Neviđane in preživeti miren in prijeten dopust v pravem otoku atmosfero Jadrana. Privatna namestitev v Neviđane na otoku Pašman. Dobrodošli na Neviđane!

Neposreden stik z lastniki nastanitve Pašman - Neviđane
Poceni apartmaji Pašman - Neviđane
Zasebna namestitev Pašman - Neviđane

Pašman - Neviđane - Iščite zasebno nastanitev na zemljevidu

Video predstavitev Pašman - Neviđane

0 nastanitve


od

Razvrsti po:
Apartmaji Benić Pašman - Neviđane - Hrvaška

Apartmaji Benić
Pašman - Neviđane

Od morja 10 m
Kapaciteta 12 osebe na vprašanje

Apartmaji Kantarion Pašman - Neviđane - Hrvaška

Apartmaji Kantarion
Pašman - Neviđane

Od morja 100 m
Kapaciteta 11 osebe na vprašanje

Apartmaji Kuća Pašman - Neviđane - Hrvaška

Apartmaji Kuća
Pašman - Neviđane

Od morja 50 m
Kapaciteta 8 osebe od 40 €

Apartmaji Nevijana Pašman - Neviđane - Hrvaška

Apartmaji Nevijana
Pašman - Neviđane

Od morja 10 m
Kapaciteta 18 osebe od 40 €


Apartmaji Keso Pašman - Neviđane - Hrvaška

Apartmaji Keso
Pašman - Neviđane

Od morja 150 m
Kapaciteta 10 osebe od 35 €


Apartmaji Benić Pašman - Neviđane
Kategorizacija nastanitve

Od morja 10 m
Kapaciteta 12 osebe

na vprašanje


Pošlji povpraševanje

Apartmaji Benić - Pašman - Neviđane

Benic Apartmaji se nahajajo v družinski hiši, ki se nahaja le nekaj metrov od morja in plaže. Parkiranje na zasebnih parkirnih hišah. Privez za manjše čolne. To je idealen kraj za vse tiste, ki si želijo miru in tišini


Apartmaji Kantarion Pašman - Neviđane
Kategorizacija nastanitve

Od morja 100 m
Kapaciteta 11 osebe

na vprašanje


Pošlji povpraševanje

Apartmaji Kantarion - Pašman - Neviđane

Apartmaji Kantarion je mogoče najti v majhni ribiški vasici Dobropoljana na otoku Pašman. Apartmaji se nahajajo v prvem nadstropju hiše. Hiša se nahaja v velikem posestvu 20.000 m2, kar zagotavlja veliko izolacija od ostalega naseljenih delu otoka - v prevodu: mir, tišina, mediteransko vegetacijo. Ob istem času, stanovanja so relativno blizu morja in plaže (100 metrov ali nekaj minut hoje). Apartmaji imajo osnovne opreme in so idealni za družinske počitnice. Vsak apartma ima klimatsko napravo. Z veseljem vam bomo, da se srečajo in namestitev vas in upamo, da vas lahko pozdravim v poletnih mesecih v naših apartmajih!


Apartmaji Kuća Pašman - Neviđane
Kategorizacija nastanitve

Od morja 50 m
Kapaciteta 8 osebe

od 40 €


Pošlji povpraševanje

Apartmaji Kuća - Pašman - Neviđane

Za najem celotne nadstropju hiše, primeren za družine s tremi spalnicami in veliko teraso s pogledom na morje. Hiša se nahaja v bližini morja, 50 metrov od obale.


Apartmaji Nevijana Pašman - Neviđane
Kategorizacija nastanitve

Od morja 10 m
Kapaciteta 18 osebe

od 40 €


Pošlji povpraševanje

Apartmaji Nevijana - Pašman - Neviđane

Nevijana Apartmaji se nahajajo le nekaj metrov od morja. V bližini je lepa peščena plaža idealna za otroke. Apartmaji so zasebni pokrito parkirišče, žar, dovolijo živali. Apartmaji so za 4 + 2 osebi. Dve spalnici, kuhinja in wc.Mogućnost izlete v narodni park Kornati.


Apartmaji Keso Pašman - Neviđane
Kategorizacija nastanitve

Od morja 150 m
Kapaciteta 10 osebe

od 35 €


Pošlji povpraševanje

Apartmaji Keso - Pašman - Neviđane

Sprostite se v naravi, uživajte v miru in tišini, vklopite čute in počitek dušo in telo. S povprečno 2.650 sončnih ur na leto in temperatura morja 25 ° C do 27 ° C, lahko kopanje in sončenje na številnih peščenih in prodnatih plažah ali na samem. Za tiste, ki iščejo avanture in rekreacijo, so kolesarske in tekaške poti, ki vas vodijo skozi vseh 9 krajih na otoku Pašmanu, da doživite vse čare obalnem delu otoka oziroma macadamic poti, ki vas vodijo skozi sredino otok. Izkoristite priložnost za obisk zelenega otoka z najčistejšim morjem v tem delu Jadrana, neokrnjene narave, krajine in okolja in izpolnjujejo lokalne ljudi z velikim srcem. Bližina otoka in dobrih prometnih povezav bi bilo mogoče, da bi dobili na mestnih območjih, Biogradu na moru in Zadar, pa tudi naravnih biserov Kornati, Vransko jezero ali Krke. Za več informacij, obrnite neposredno na nas ali obiščite