Apartmaji in zasebne nastanitve Pašman - Neviđane

Neviđane je majhno turistično mesto in pristanišče v okrožju Zadru na Hrvaškem. To se nahaja na vzhodni obali otoka Pašman, 3 km severozahodno od mesta Pašman. Starejši del mesta je od morja oddaljena približno 300 m, medtem ko je novi del mesta leži ob obali. Naselje se prvič omenja v 11. stoletju, in je bila poimenovana po samostanu sv Nevijane, ki je bila porušena v vojni v 17. stoletju. Z današnjim župnijski cerkvi Srca Jezusovega...

Izbrani apartmaji in zasebne nastanitve Pašman - Neviđane

Razvrsti po:

Robinson turizem Sunset Romance

Pašman - Neviđane

Od morja 10 m
Kapaciteta 7 oseb

od 80 €

Robinson turizem Lujo

Pašman - Neviđane

Od morja 30 m
Kapaciteta 2 oseb

od 120 €

Apartmaji Benić

Pašman - Neviđane

Od morja 10 m
Kapaciteta 12 oseb

na vprašanje

Komentarji: 1 - Ocena 5/5

Apartmaji Nevijana

Pašman - Neviđane

Od morja 10 m
Kapaciteta 18 oseb

od 40 €

Apartmaji Branka

Pašman - Neviđane

Od morja 10 m
Kapaciteta 16 oseb

od 30 €

Robinson turizem Sunset Romance ( Pašman - Neviđane)

Robinzonska hiša Sunset Romance za 7 oseb se nahaja v zalivu Stivan na jugozahodni strani otoka Pašman in je obdana z oljkami in drugimi drevesi, zato je lepo skrita. Stivan je manjši zaliv z več hišami in s pogledom na manjše otoke, kot so Sit, Lavdara, Iž, naprej pa lahko vidite tudi Dugi otok. Prihod v zaliv Stivanja je možen po makadamski cesti, primerni tudi za avtomobile, vendar je treba na poti previdno voziti za neravnine. Tkon je približno 9 km stran, z restavracijami, trgovinami, majhno tržnico, pekarno in slaščičarno. Trajekt vozi iz Biograda na Moru (trajektna linija Biograd-Tkon traja približno 15-20 minut, trajekt vozi večkrat na dan). Možen je tudi prihod s trajektom iz Zadra v Preko na otoku Ugljan, preko mostu v Zdrelcu do otoka Pašman (vožnja s trajektom traja približno 30 minut, cena vozovnice je dražja od linije Biograd-Tkon, priročno je imeti črto okoli polnoči). Ob hiši je zagotovljeno parkirišče za več vozil. Privez za čoln se nahaja v pristanišču in je brezplačen (globina približno 1 m, dolžina do 8 m). Če imate licenco, lahko najamete čoln (cena glede na moč motorja), gorivo ni vključeno v ceno. Gostje lahko uporabljajo vrtni žar. Voda v hiši je deževnica, ki se pozimi zbira v rezervoarju pod hišo, zato jo je treba racionalno porabiti. Voda je primerna za pitje, vendar če dvomite, priporočamo, da prinesete ustekleničeno vodo ali jo prevrete. Na voljo sta zunanji tuš in tuš. Lastniki vam pokažejo, kako upravljati s prho. Električna energija se pridobiva iz sončnih kolektorjev in pretvori v 220 V s standardnimi evropskimi vtičnicami. Električne aparate lahko uporabljate vsak dan brez omejitev, ponoči je treba paziti. Zaliv sv. Lužo prekrije mobilni signal. Samotna hiša Sunset Romance je opremljena s štedilnikom, tako da lahko bivate spomladi ali jeseni in pozimi. Hišni ljubljenčki so dobrodošli. Gostje lahko doma imajo WiFi z nakupom kupona za vsaj en teden pavšalnega interneta. Naprava, za katero je kupljen ta bon, deluje kot vroča točka. Plaža v zalivu je večinoma skalnata, vendar ima lep postopen vhod v morje, kjer je prod, morje je kristalno čisto. Počitniška hiša Sunset Romance vas bo razveselila s čudovitim pogledom na sončni zahod. V primeru zapiranja meja zaradi COVID-19 vrnemo celoten znesek akontacije - avans, ali v dogovoru z vami posredujemo plačilo za sezono 2022 !! Lastniki, cepljeni proti COVID-19 !!!!

Kategorizacija Kategorizacija - Robinson turizem Sunset Romance

Od morja 10 m
Kapaciteta 7 oseb

Cena od 80 €

Robinson turizem Lujo ( Pašman - Neviđane)

Robinzonska počitniška hiša "Lujo" se nahaja na otoku Pašman, v zalivu Stivanja. Peščena plaža je oddaljena 30 metrov. Zaliv "Stivanja" (ali lokalno imenovan "Lokvice") je na zahodni strani otoka in je obrnjen proti nacionalnemu parku "Kornati" in otokom Sit, Žut, Dugi otok in Iž. Hiša ima eno spalnico za dve osebi. Ima tudi kuhinjo, jedilnico in kopalnico. Kuhinja ima vse kar potrebujete - posodo, jedilni servis, kuhinjske krpe, plinski štedilnik, hladilnik (120 litrov), zamrzovalnik (80 litrov) in kamin z žarom. Ob hiši je terasa z ležalnikom in vrtno garnituro. Za hišo najdete tudi vrtni tuš. V spalnici so za vas pripravljene brisače in posteljnina. Naša hiša je narejena za robinzonski turizem, zato je vodna cisterna oskrbovana s 3000 litri vode iz vodovoda. Čeprav je voda pitna, svetujemo, da jo zaradi visokih poletnih temperatur pred zaužitjem prekuhate. Drugi nasvet je, da s seboj prinesete ustekleničeno vodo. Voda iz pipe je nameščena v kuhinji, kopalnici in zunanjem tušu. Elektriko v hiši proizvaja sončna energija (220 V). Z vodo in elektriko je treba čim bolj varčevati. Hiša je neposredno dostopna z avtomobilom (parkirišče se nahaja pred hišo) po improviziranih in grobih (prodnata/zemeljskih) cestah čez hrib, ki jih vremenske razmere lahko poslabšajo. Zaradi tega ceste niso priporočljive za nizke avtomobile, vendar to ne pomeni, da morate imeti SUV. Te ceste je mogoče prehoditi z običajnim avtomobilom s previdno vožnjo. Hišni ljubljenčki v naši hiši niso dovoljeni.

Kategorizacija Kategorizacija - Robinson turizem Lujo

Od morja 30 m
Kapaciteta 2 oseb

Cena od 120 €

Apartmaji Benić ( Pašman - Neviđane)

Benic Apartmaji se nahajajo v družinski hiši, ki se nahaja le nekaj metrov od morja in plaže. Parkiranje na zasebnih parkirnih hišah. Privez za manjše čolne. To je idealen kraj za vse tiste, ki si želijo miru in tišini

Kategorizacija Kategorizacija - Apartmaji Benić

Od morja 10 m
Kapaciteta 12 oseb

Cena na vprašanje

Komentarji: 1 - 5/5
Apartmaji Nevijana ( Pašman - Neviđane)

Nevijana Apartmaji se nahajajo le nekaj metrov od morja. V bližini je lepa peščena plaža idealna za otroke. Apartmaji so zasebni pokrito parkirišče, žar, dovolijo živali. Apartmaji so za 4 + 2 osebi. Dve spalnici, kuhinja in wc.Mogućnost izlete v narodni park Kornati.

Kategorizacija Kategorizacija - Apartmaji Nevijana

Od morja 10 m
Kapaciteta 18 oseb

Cena od 40 €

Apartmaji Branka ( Pašman - Neviđane)

Oddam 4 apartmaje na morju, v kraju Neviđane na otoku Pašman. Pred apartmajem je zasebna plaža z senčniki in ležalniki. Nekaj minut od hiše je velika peščena plaža s senco in otroško igrišče. Apartmaji so 2+2 z balkonom in pogledom na morje. V pritličju je manjša hiša z vrtom in kaminom.

Kategorizacija Kategorizacija - Apartmaji Branka

Od morja 10 m
Kapaciteta 16 oseb

Cena od 30 €

Turistični vodnik - Pašman - Neviđane

Pašman - Neviđane  - Grb Neviđane je majhno turistično mesto in pristanišče v okrožju Zadru na Hrvaškem. To se nahaja na vzhodni obali otoka Pašman, 3 km severozahodno od mesta Pašman. Starejši del mesta je od morja oddaljena približno 300 m, medtem ko je novi del mesta leži ob obali. Naselje se prvič omenja v 11. stoletju, in je bila poimenovana po samostanu sv Nevijane, ki je bila porušena v vojni v 17. stoletju. Z današnjim župnijski cerkvi Srca Jezusovega iz poznega 19. stoletja, so ruševine cerkve iz 17. stoletja, medtem ko je na pokopališču, so ruševine cerkve zgrajena v 11. stoletju. Vse to nam govori o dolgi in bogati zgodovini tega majhnega mesta in celoten otok Pašman. V Neviđane živi okoli 400 prebivalcev, ki se tradicionalno ukvarjajo s poljedelstvom, ribolovom in turizmom. Turizem, kot tudi v drugih delih obale, ki se je razvila ob koncu šestdesetih in nastanitev je na voljo izključno v zasebne nastanitve v apartmajih, sobah in počitniške hiše. Tukaj je lepa peščena plaža, ki je idealna za družine z majhnimi otroki. Morje je zelo čisto zahvaljujoč močni morski tokovi v Pašmanskog kanalu, da spremeni smer vsakih 6 ur. Poleg kopanja, sončenja in vodnih športov, lahko vsi obiskovalci in gostje uživajo v znani Pašman kuhinje. Priporočamo prijetno vožnjo s kolesom, tako da lahko razišče ves otok. Za ljubitelje zabave in nočnega življenja, priporočamo večer v sosednjih mestih Biograda in Zadra. Iskanje našo ponudbo poceni stanovanj, sob in drugih zasebnih namestitev v Neviđane in preživeti miren in prijeten dopust v pravem otoku atmosfero Jadrana. Privatna namestitev v Neviđane na otoku Pašman. Dobrodošli na Neviđane!

Pašman - Neviđane Vremenska napoved