Your browser does not support JavaScript! Poceni apartmaji in zasebne nastanitve Podaca - Hrvaška

Apartmaji in zasebne nastanitve Podaca

Podaca - Grb

Podaca je majhno turistično in obalno mesto na Makarski rivieri. To se nahaja 35 kilometrov južno od Makarske in 2 km vzhodno od Zaostrog. To administrativno pripada občini Gradac. Sestavljen je iz treh vasi: Kapec, Viskovića vala in Ravanje, kjer živi okoli 650 stalnih prebivalcev. Vas se prvič omenja v 15. stoletju, in kasneje na vzpetini nad mestom je bil zgrajen stolp za obrambo pred Turki, s čudovitim panoramskim pogledom na celotno območje. Prebivalci Podaca je v glavnem ukvarjajo s turizmom, ampak tudi v ribištvu, kmetijstvu in oljkarstvo. Večina turistične storitve so na voljo v zasebni nastanitvi, kjer prijazni domačini ponujajo udobno hiše, vile, sobe, apartmaje in več barov in restavracij. Podaca je zelo miren kraj primeren za družinske počitnice, predvsem zaradi prijetnega sredozemskega podnebja tega območja in lepih prodnatih plaž. V bližini je lepa gora in naravni park Biokovo, ki bodo navdušili vsakogar, ki ima rad šport in aktivne počitnice. Obiščite Podaca, to majhno in mirno obalno mesto Makarske riviere, in se sprostite z zvokom valov, kristalno čisto Jadransko morje in lepih plaž. Iskanje zasebne nastanitve v Podaca. Apartmaji, sobe in počitniške hiše v Podaca, cenejši do 40% brez visokih provizij. Dobrodošli na Podaca!

Neposreden stik z lastniki nastanitve Podaca
Poceni apartmaji Podaca
Zasebna namestitev Podaca

Podaca - Iščite zasebno nastanitev na zemljevidu

Video predstavitev Podaca

0 nastanitve


od

Razvrsti po:
Apartmaji Aurelia - Podaca Podaca - Hrvaška

Apartmaji Aurelia - Podaca
Podaca

Od morja 100 m
Kapaciteta 5 osebe od 25 €

Apartmaji Slavko Podaca - Hrvaška

Apartmaji Slavko
Podaca

Od morja 150 m
Kapaciteta 3 osebe od 30 €


Apartmaji Aurelia - Podaca Podaca
Kategorizacija nastanitve

Od morja 100 m
Kapaciteta 5 osebe

od 25 €


Pošlji povpraševanje

Apartmaji Aurelia - Podaca - Podaca

Apartmaji Aurelia se nahajajo v družinski hiši z velikim vrtom, obdanimi z zelenjem in zasebnim parkiriščem. Apartmaji so prenovljeni in klimatizirani ter 3 min hoje od prodnate plaže Vala. Apartmaji Aurelia so idealna destinacija za tiste, ki iščejo mirne družinske počitnice in sprostitev.


Apartmaji Slavko Podaca
Kategorizacija nastanitve

Od morja 150 m
Kapaciteta 3 osebe

od 30 €


Pošlji povpraševanje

Apartmaji Slavko - Podaca

Počitniška hiša z enosobno stanovanje v pritličju. Hiša je ograjena v zelenju z vrtom in je idealna izbira za družine z otroki. Za tiste, ki iščejo bivanje v zeleni, intimnost bivanja, je to prava ponudba. Apartma je v središču mesta in spet izoliran od pogleda na okolico. Opremljen je z vso potrebno opremo za bivanje, čudovite plaže in dolge sprehajalne steze vzdolž morja bodo dolgo ostajale v spominu.