Apartmaji in zasebne nastanitve Podaca

Podaca je majhno turistično in obalno mesto na Makarski rivieri. To se nahaja 35 kilometrov južno od Makarske in 2 km vzhodno od Zaostrog. To administrativno pripada občini Gradac. Sestavljen je iz treh vasi: Kapec, Viskovića vala in Ravanje, kjer živi okoli 650 stalnih prebivalcev. Vas se prvič omenja v 15. stoletju, in kasneje na vzpetini nad mestom je bil zgrajen stolp za obrambo pred Turki, s čudovitim panoramskim pogledom na celotno območje....

Razvrsti po:

Apartmaji Aurelia - Podaca

Podaca

Od morja 100 m
Kapaciteta 4 oseb

od 25 €

Apartma Slavko

Podaca

Od morja 150 m
Kapaciteta 3 oseb

od 30 €

Apartma Vistica

Podaca

Od morja 70 m
Kapaciteta 5 oseb

na vprašanje

Apartma Primorac Podaca

Podaca

Od morja 150 m
Kapaciteta 22 oseb

od 25 €

Apartma Eden

Podaca

Od morja 40 m
Kapaciteta 6 oseb

na vprašanje

Apartmaji Aurelia - Podaca ( Podaca)

Apartmaji Aurelia se nahajajo v družinski hiši z velikim vrtom, obdanim z zelenjem in zasebnim parkiriščem. Apartmaji so na novo obnovljeni in klimatizirani, le 3 minute hoje od prodnate plaže Vala. Apartmaji Aurelia so idealna destinacija za tiste, ki iščejo mirne družinske počitnice in sprostitev.

Kategorizacija Kategorizacija - Apartmaji Aurelia - Podaca

Od morja 100 m
Kapaciteta 4 oseb

Cena od 25 €

Apartma Slavko ( Podaca)

Počitniška hiša z enosobno stanovanje v pritličju. Hiša je ograjena v zelenju z vrtom in je idealna izbira za družine z otroki. Za tiste, ki iščejo bivanje v zeleni, intimnost bivanja, je to prava ponudba. Apartma je v središču mesta in spet izoliran od pogleda na okolico. Opremljen je z vso potrebno opremo za bivanje, čudovite plaže in dolge sprehajalne steze vzdolž morja bodo dolgo ostajale v spominu.

Kategorizacija Kategorizacija - Apartma Slavko

Od morja 150 m
Kapaciteta 3 oseb

Cena od 30 €

Apartma Vistica ( Podaca)

Veliki apartma v bližini morja, v družinski hiši s parkiriščem. Apartma ima veliko spalnico z balkonom, kopalnico in spalnico z kuhinjo in balkonom. Nastanitev je na odlični lokaciji med glavnih turističnih znamenitosti, Dubrovnik (100 km), Split (100 km), Makarska (35 km), Medjugorje (30 km)

Kategorizacija Kategorizacija - Apartma Vistica

Od morja 70 m
Kapaciteta 5 oseb

Cena na vprašanje

Apartma Primorac Podaca ( Podaca)

Podaca je bila nahaja 1 km od morja, vendar pa je bil opuščen po potresu leta 1962, ko je bila zgrajena mesto ob morju. Podace se omenja prvič leta 1477 v turškem dokumentu. V središču starega mestnega jedra cerkev sv. Ivana Krstitelja je bila zgrajena iz 12. -13th stoletja, zraven pa baročna cerkev sv. Stjepan Prvomucenik (in 1762.), ki se nahaja v sredini pokopališča. Na vhodu v mesto stoji kamniti stolp ovalne oblike, ki je služila za obrambo pred Turki. Danes je turizem v Podaca usklajenih okrog lepe plaže in zasebni namestitvi, ki jih lahko najdemo v lepih kamnitih hiš. 4-posteljni apartma ***, kopalnica / WC, balkon / terase, pogled na morje 25-35 EUR / dan (01.06.-30.06.) 35-45 EUR / dan (01.07.-31.08.) 25-35 EUR / dan (31.08.-30.09.), 3-posteljni apartma ***, kopalnica / WC, balkon / terase, pogled na morje 25-30 EUR / dan (01.06.-30.06.) 32-37 EUR / dan (01.07.- 31.08.) 25-30 EUR / dan (01.09.-15.09.) 2-posteljne sobe *** kopalnica / WC, balkon / terase, pogled na morje 15-20 EUR / dan (01.06.-30.06.) 22-24 EUR / dan (01.07.-31.08.) 15-20 EUR / dan (01.09.-15.09.) Vsi apartmaji so popolnoma novi z novo kuhinjo, wc in kopalnico za skupine imamo popust, in za tiste, ki ostanejo več kot 14 dni. Otroci, mlajši od 11 50% popusta, 2 leti in manj brezplačno.

Kategorizacija Kategorizacija - Apartma Primorac Podaca

Od morja 150 m
Kapaciteta 22 oseb

Cena od 25 €

Apartma Eden ( Podaca)

Stanovanje Eden se nahaja v starih, avtentične dalmatinske kamnite hiše. Le okoli 40 metrov od morja in plaže, ampak tudi tako daleč od poletne gneče. Mirno in prijetno. Stanovanje (celotno nadstropje) je vključno z dvema spalnicama, tako s tremi ležišči (max. 6 oseb). Kuhinja, jedilnica, kopalnica in mala dvorana, so sestavni del tega prostorno stanovanje v globoki senci. V ospredju pa je velika terasa za hlajenje in uživanje v lepih sončnih zahodov ali mirnih, toplih večerov, prijetne zjutraj ... žaru dovoljeno. Domače živali so dovoljene. Parkiranje zagotovljeno in brezplačno. Sem odgovarjanje na vsa vaša vprašanja v zasebnih sporočilih. Mi lahko dogovor o vsem.

Kategorizacija Kategorizacija - Apartma Eden

Od morja 40 m
Kapaciteta 6 oseb

Cena na vprašanje

Turistični vodnik - Podaca

Podaca  - Grb Podaca je majhno turistično in obalno mesto na Makarski rivieri. To se nahaja 35 kilometrov južno od Makarske in 2 km vzhodno od Zaostrog. To administrativno pripada občini Gradac. Sestavljen je iz treh vasi: Kapec, Viskovića vala in Ravanje, kjer živi okoli 650 stalnih prebivalcev. Vas se prvič omenja v 15. stoletju, in kasneje na vzpetini nad mestom je bil zgrajen stolp za obrambo pred Turki, s čudovitim panoramskim pogledom na celotno območje. Prebivalci Podaca je v glavnem ukvarjajo s turizmom, ampak tudi v ribištvu, kmetijstvu in oljkarstvo. Večina turistične storitve so na voljo v zasebni nastanitvi, kjer prijazni domačini ponujajo udobno hiše, vile, sobe, apartmaje in več barov in restavracij. Podaca je zelo miren kraj primeren za družinske počitnice, predvsem zaradi prijetnega sredozemskega podnebja tega območja in lepih prodnatih plaž. V bližini je lepa gora in naravni park Biokovo, ki bodo navdušili vsakogar, ki ima rad šport in aktivne počitnice. Obiščite Podaca, to majhno in mirno obalno mesto Makarske riviere, in se sprostite z zvokom valov, kristalno čisto Jadransko morje in lepih plaž. Iskanje zasebne nastanitve v Podaca. Apartmaji, sobe in počitniške hiše v Podaca, cenejši do 40% brez visokih provizij. Dobrodošli na Podaca!

Podaca Vremenska napoved