Apartmaji in zasebne nastanitve Živogošće

V južnem delu Makarske riviere, v podnožju Biokova je majhno turistično mesto se imenuje Živogošće. Sestavljen je iz treh manjših, med seboj povezane vasi Porat, Mala Duba in Blato, ki se nahaja ob obali Jadranskega morja. To se nahaja le 20 km od Makarske, 80 km od Splita in 120 km od Dubrovnika. Kot naselje se je Živogošće prvič omenja v sredini 13. stoletja. Frančiškanski samostan, ustanovljeno v 17. stoletju, je v naslednjih dveh...

Izbrani apartmaji in zasebne nastanitve Živogošće

Razvrsti po:

Apartmaji Neda

Živogošće

Od morja 150 m
Kapaciteta 30 oseb

od 30 €

Apartmaji Villa Dalmatina

Živogošće

Od morja 30 m
Kapaciteta 18 oseb

od 50 €

Apartmaji Rajnpreht

Živogošće

Od morja 30 m
Kapaciteta 8 oseb

od 40 €

Apartmaji Beti

Živogošće

Od morja 100 m
Kapaciteta 21 oseb

od 25 €

Apartmaji Ivop

Živogošće

Od morja 150 m
Kapaciteta 21 oseb

na vprašanje

Apartma Villa Mila

Živogošće

Od morja 50 m
Kapaciteta 18 oseb

na vprašanje

Apartmaji Kalacic

Živogošće

Od morja 100 m
Kapaciteta 9 oseb

na vprašanje

Apartma Nevenka

Živogošće

Od morja 10 m
Kapaciteta 6 oseb

od 60 €

Apartmaji Žarko & Ana

Živogošće

Od morja 40 m
Kapaciteta 14 oseb

na vprašanje

Apartmaji Ferdo

Živogošće

Od morja 10 m
Kapaciteta 31 oseb

na vprašanje

Apartmaji Reljić

Živogošće

Od morja 90 m
Kapaciteta 26 oseb

na vprašanje

Apartmaji Milorad Juran

Živogošće

Od morja 50 m
Kapaciteta 20 oseb

na vprašanje

Apartmaji LM

Živogošće

Od morja 100 m
Kapaciteta 14 oseb

od 60 €

Apartmaji Neda ( Živogošće)

Makarska riviera je bogata s sodobnimi letovišči, ki jih obiskujejo turisti z vsega sveta. Živogošće je eno izmed njih. Malo mestece, namenjeno ribolovu, oljkarstvu in turizmu. Dejstvo, da se nahaja ob morju, je idealna poletna destinacija za družine, pare, pustolovce in ljubitelje pravega mediteranskega vzdušja. Apartmaji NEDA se nahajajo na vhodu v mesto. Od čudovitih plaž, dolgih približno 100 m. V bližini so nudistične plaže, ki vodijo peš pot skozi borov gozd. Za vse naše goste imamo parkirišče v bližini objekta. Naši gostje lahko uporabljajo zunanji žar in z veseljem privoščimo različne vrste vina in žganih pijač, ki smo jih naredili.

Kategorizacija Kategorizacija - Apartmaji Neda

Od morja 150 m
Kapaciteta 30 oseb

Cena od 30 €

Apartmaji Villa Dalmatina ( Živogošće)

Apartmaji Dalmatina se nahajajo tik ob morju v majhnem kraju Živogošće - Blato, ki je znan po čudovitih plažah, nekatere so nudistične. Prostorni apartmaji, velike terase in tesen stik z morjem vam bodo ostali v spominu kot Sredozemlje vaših sanj. Makarska riviera je postavljena v osrednjem delu dalmatinske obale, 60 km južno od mesta Split in 120 km severno od Dubrovnika, verjame pa, da je najlepši del jadranske obale. Kraji, vsak ima svoje posebno, a drugačno atmosfero, se nahajajo na tako majhnem območju. Od Makarske kot središča zabave in nočnega življenja do majhnih krajev, obdanih z borovim gozdom, kjer boste v miru uživali. Živogošće - Blato spada med take majhne kraje, ki se nahaja le 20 km južno od Makarske. Dobrodošli!

Kategorizacija Kategorizacija - Apartmaji Villa Dalmatina

Od morja 30 m
Kapaciteta 18 oseb

Cena od 50 €

Apartmaji Rajnpreht ( Živogošće)

Družinska hiša Rajnpreht ponuja 2 apartmaja za udoben oddih. Gostje imajo dostop do klimatske naprave, TV, brezplačen brezžični dostop do interneta in brezplačno parkirno mesto. Hiša je obdana z zelenjem, drevesi limone, fig in mandarin.  1). Apartma A4 + 1 ima 2 dvoposteljni sobi, dnevno sobo z opremljeno kuhinjo (s pečico) in jedilnico, kopalnico in balkon s pogledom na morje. Dnevna soba je udoben kotiček  2). Studio apartma 2 + 1 ima dvoposteljno sobo s kopalnico, dnevno sobo s kuhinjo in balkon s pogledom na morje.

Kategorizacija Kategorizacija - Apartmaji Rajnpreht

Od morja 30 m
Kapaciteta 8 oseb

Cena od 40 €

Apartmaji Beti ( Živogošće)

Naši apartmaji se nahajajo v Živogošću - Blato. Nahajajo se cca 100 metrov od morja in so še vedno v bližini vseh zanimivih turističnih atrakcij in lokalnih plaž Naši apartmaji so opremljeni s standardi sodobne turistične ponudbe. Vsa kuhinja je v celoti opremljena z mikrovakom. V sobah je tudi radio z cd.Lahko uporabljate velik poletni vrt, kjer lahko uživate in testirate žar. Če želite vedeti kaj drugega, nam pišite. Tukaj smo, da bo vaše bivanje prijetno in udobno.

Kategorizacija Kategorizacija - Apartmaji Beti

Od morja 100 m
Kapaciteta 21 oseb

Cena od 25 €

Apartmaji Ivop ( Živogošće)

Nudimo namestitev v enem od naših šest apartmajev. Vsi apartmaji imajo pogled na morje, teraso ali balkon, klima, SAT / TV, WiFi priključek za internet, kuhinjo in tuš. Da bi zagotovili vaša vozila parkiranje pred hišo. Apartmaji imajo centralno ogrevanje, zaradi česar so primerni za najem v vsakem letnem času.

Kategorizacija Kategorizacija - Apartmaji Ivop

Od morja 150 m
Kapaciteta 21 oseb

Cena na vprašanje

Apartma Villa Mila ( Živogošće)

Villa Mila so na novo zgrajena stanovanja, ki se nahajajo 50 m od morja, se nahajajo v Živogošće Mala Duba, primerni za družine z otroki in ljudem, ki si želijo miru iz življenja hrupa in mestnega

Kategorizacija Kategorizacija - Apartma Villa Mila

Od morja 50 m
Kapaciteta 18 oseb

Cena na vprašanje

Apartmaji Kalacic ( Živogošće)

Apartmaji Kalacic so idealni za tiste, ki iščejo miren dopust ali za družine z otroki, saj se nahaja na območju, kjer ni cest ali dostop z avtomobilom. Proč od plaže ca 100 m in je med objektom in plažo ni cesta. Nahajajo se v pritličju, ki je povezana s teraso in obdan z zelenjem in pogledom na gore Biokovo.

Kategorizacija Kategorizacija - Apartmaji Kalacic

Od morja 100 m
Kapaciteta 9 oseb

Cena na vprašanje

Apartma Nevenka ( Živogošće)

Stanovanje s kuhinjo in dve kopalnici. Obzidano dvorišče in teraso. Stanovanje je tik ob plaži. Dve parkirni mesti. 80 evrov na dan v sezoni. Off sezoni 60 evrov.

Kategorizacija Kategorizacija - Apartma Nevenka

Od morja 10 m
Kapaciteta 6 oseb

Cena od 60 €

Apartmaji Žarko & Ana ( Živogošće)

APARTMAJI ŽARKO & ANA KLINAC se nahaja 40 metrov od morja. Imamo 4 apartmaje na voljo. Vsak apartma ima pogled na morje. Apartmaji sestavljen iz spalne sobe, kuhinja, WC, terasa. Gostje imajo na razpolago: parkirišče, brezplačen brezžični internet, klima. Imamo tudi zunanji žar. Apartmaji so v bližini nudistična plaža Velika Duba - lepa plaža, ki je senci borovcev. V predsezoni imamo zelo ugodne cene. Dobrodošli v Mala Duba - idealno mesto za vaš dopust!

Kategorizacija Kategorizacija - Apartmaji Žarko & Ana

Od morja 40 m
Kapaciteta 14 oseb

Cena na vprašanje

Apartmaji Ferdo ( Živogošće)

Ferdo Apartmaji se nahajajo na Makarski rivieri, v majhnem kraju, imenovano Živogošće Blato, ki zagotavlja edinstveno izkušnjo naravnega okolja. Nahajajo se v slepi ulici z le nekaj minut hoje od glavne plaže in centra mesta. Popolnoma opremljen, da bo vaše bivanje čim bolj prijetno: klima, brezžični internet, SAT TV, parkirišče, terasa s pogledom na morje, klima, wi-fi in parkiranje. Obstajata dva apartmaja za 3 osebe, pet apartmajev za 4 osebe in en apartma za 5 oseb. Hiša ima skupni prostor za žar in druženje. Mi bomo z veseljem vas obvestim o številnih dejavnostih in uslug, ki bodo obogatili dopust. Veselimo se, da ste kot naš gost!

Kategorizacija Kategorizacija - Apartmaji Ferdo

Od morja 10 m
Kapaciteta 31 oseb

Cena na vprašanje

Apartmaji Reljić ( Živogošće)

V južnem delu Dalmacije, med Splitom in Dubrovnikom, 20 km od Makarske, kjer gorski priključi na Jadransko morje se nahaja v Živogošće Porat. vam čudovite počitnice in uživajte v sprehodu skozi neokrnjeno naravo in plavanje na dveh velikih plaže in nekaj nudističnih plaž. Kraj ima bogato zgodovino, iz katere priporočamo epigramu na pečini ob morju, ki je zapisana v 4. stoletju. In frančiškanski samostan iz 16. stoletja. Apartmaji Reljić se nahaja v centru mesta in 100 m od morja, ima 9 stanovanj od tega šest I 2+ 1, dva 4 + 2 in en 6 + 3. Vsak apartma ima udobno spalnico, kuhinjo, kopalnico in teraso s pogledom na morje. Hiša ima žar, parkirišče in brezžični internet. Naše dolgoletne izkušnje na gostoljubnost vam zagotavljajo toplo dobrodošlico in prijetno bivanje v vašem poletnem domu.

Kategorizacija Kategorizacija - Apartmaji Reljić

Od morja 90 m
Kapaciteta 26 oseb

Cena na vprašanje

Apartmaji Milorad Juran ( Živogošće)

Apartmaji Milorad Juran v celoti opremljeni in moderni apartmaji v osrčju Dalmacije v Živogošću, le 18 km od Makarske, idealno mesto za vaše počitnice

Kategorizacija Kategorizacija - Apartmaji Milorad Juran

Od morja 50 m
Kapaciteta 20 oseb

Cena na vprašanje

Apartmaji LM ( Živogošće)

Oll je na našem spletnem naslovu.

Kategorizacija Kategorizacija - Apartmaji LM

Od morja 100 m
Kapaciteta 14 oseb

Cena od 60 €

Turistični vodnik - Živogošće

Živogošće  - Grb V južnem delu Makarske riviere, v podnožju Biokova je majhno turistično mesto se imenuje Živogošće. Sestavljen je iz treh manjših, med seboj povezane vasi Porat, Mala Duba in Blato, ki se nahaja ob obali Jadranskega morja. To se nahaja le 20 km od Makarske, 80 km od Splita in 120 km od Dubrovnika. Kot naselje se je Živogošće prvič omenja v sredini 13. stoletja. Frančiškanski samostan, ustanovljeno v 17. stoletju, je v naslednjih dveh stoletjih središče kulturnega in duhovnega življenja, z bogato knjižnico in dragoceno umetniško delo. V zadnjih štiridesetih letih se Živogošće hitro razvija zaradi turizma in gradnjo stanovanjskih hiš, kjer prijazni gostitelji začeli najem apartmaje in sobe. Mediteranska vegetacija, gore, morje, oljčnih nasadov in borovega gozda, so se tako idealno poletno vzdušje, v katerem se lahko gostje največja sprostite in pozabite na vse svoje skrbi. Glavna atrakcija je 6 km medsebojno povezanih plaž, čisto in neonesnaženo morje, vse se nahaja ob vznožju gore z najvišjim vrhom Sutvid 1155 metrov nadmorske višine. Obiščite Živogošće in najti svojo idealno stanovanje za nepozabnih počitnic. Obrnite neposredno z lastniki zasebnih nastanitev v Živogošće in prihranite do 40%. Dobrodošli!

Živogošće Vremenska napoved