Apartmaji in zasebne nastanitve Drašnice

Drašnice je majhno naselje, ki se nahaja v občini Podgora na Hrvaškem. To se nahaja le deset kilometrov južno od Makarske. Danes ima prebivalcev le nekaj več kot tristo prebivalcev. Ime Drašnice izvira iz trnje alkoholnih pijač, ki se pojavlja v izobilju na širšem območju Dalmacije. Življenje v okolici Drašnice cvetel že od antičnih časov, in ostanki materialne kulture na področju zmenkov 8.000 let nazaj v zgodovino. Kaj naredi poseben...

Razvrsti po:

Apartmaji The Power Of Adriatic Sea

Drašnice

Od morja 10 m
Kapaciteta 24 oseb

od 35 €

Apartmaji ANTONELA

Drašnice

Od morja 150 m
Kapaciteta 19 oseb

od 20 €

Apartma Jereb

Drašnice

Od morja 50 m
Kapaciteta 4 oseb

od 45 €

Apartmaji Visković

Drašnice

Od morja 20 m
Kapaciteta 8 oseb

od 50 €

Apartmaji Valentino

Drašnice

Od morja 10 m
Kapaciteta 6 oseb

od 40 €

Apartmaji The Power Of Adriatic Sea ( Drašnice)

Apartmani The Power Of Adriatic se nahaja 5 metrov od morja, idealno za odmaranje in opuštanje. Na voljo vam je možnost, da si ogledate našo velikansko ponudbo in še več kot predivnim plažom. (A2 + 1) (A2 + 2) (A2 + 2) (A2 + 3) (A5 + 2) Vsi apartmaji imajo teraso s pogledom na more in plažu. Prav tako lahko svojim strankam zagotovimo brezplačno parkiranje. Za več informacij povprašajte nas.

Kategorizacija Kategorizacija - Apartmaji The Power Of Adriatic Sea

Od morja 10 m
Kapaciteta 24 oseb

Cena od 35 €

Apartmaji ANTONELA ( Drašnice)

Dobrodošli v naših apartmajih Antonela. Apartmaji se nahajajo v mirnem delu mesta, blizu centra. Naši apartmaji so zelo udobni in opremljeni z vso opremo, potrebno za počitnice. Naš kraj Drašnice je bogat z bogato, zeleno naravo, kristalno čistim morjem in čudovitim majhnim obalnim ribiškim mestecem, ki je idealno za družinske počitnice. V našem domu poleg prijaznosti gostiteljev in ki so gostom na voljo ves čas bivanja, ponujamo tudi prodajo svežih rib, oljčnega olja, vina, žganja in domačega povprečja. Veselimo se vsakega srečanja z našimi gosti in zagotavljam vam, da vas čakajo prijetne nastanitve in počitnice.

Kategorizacija Kategorizacija - Apartmaji ANTONELA

Od morja 150 m
Kapaciteta 19 oseb

Cena od 20 €

Apartma Jereb ( Drašnice)

Drašnice majhno mestece v bližini Makarske, mirnem in mirno mesto, idealno za počitnice. Apartmaji so 50 m2 (2 + 2) in so lepo urejeni. teraso s pogledom na morje. Klimatska naprava, mikrovalovna pečica, TV, internet ...

Kategorizacija Kategorizacija - Apartma Jereb

Od morja 50 m
Kapaciteta 4 oseb

Cena od 45 €

Apartmaji Visković ( Drašnice)

Apartmaji Viskovic se nahajajo v majhnem mestu blizu morja, ki se imenuje Drašnice v bližini mesta Makarska. Vsi apartmaji imajo klimatsko napravo, brezplačen internet, televizijo, brezplačno parkirišče in balkon s pogledom. Da ne bi nastala zmeda, apartmaji se nahajajo v drugi vrsti, tako da imajo pogled na cesto, in stanovanje v tretjem nadstropju ima pogled na morje. Apartmaji se nahajajo v centru, oddaljenost od plaže max. 20 metrov in se nahaja v bližini vseh pomembnih objektov, kot so Konzum (trg), pekarna in nekaj barov in restavracij. Nudimo dva apartmaja: eno manjše in druge večje. Manjša Apartma se nahaja v tretjem nadstropju, eno nadstropje za 4 osebe (2 sobi, kuhinja, kopalnica, balkon, parkiranje). Večji apartma se nahaja v prvem in drugem nadstropju hiše, je v dveh nadstropjih, za 6 oseb, (2 spalnici, kuhinja, dnevna soba, kjer se dve osebi lahko nastanjeni v dodatnim ležiščem, 2 kopalnici, 2 balkona in brezplačno parkiranje). Gostitelji so vam na voljo skozi vaše počitnice in vam prijetno bivanje. Prav tako imamo poseben prostor za shranjevanje vse vaše stvari, ki nimajo mesta v apartmajih. Če vam je všeč čist gorski zrak, vonj po soli zjutraj, in dovolj sonca skozi celoten dan, Apartmaji Viskovic so prava izbira za vas!

Kategorizacija Kategorizacija - Apartmaji Visković

Od morja 20 m
Kapaciteta 8 oseb

Cena od 50 €

Apartmaji Valentino ( Drašnice)

Apatrtments Valentino se nahaja le 7 metrov od morja. Pred stavbo je na plaži velika terasa, ki jo gostje lahko uporabljajo za sončenje, počivajo v senci sončnega zahoda, berejo najljubšo knjigo, pijejo najljubšo pijačo ali celo romantično večerjo. Objekt ponuja namestitev v dveh enotah. Enota št.1 je prilagojena za namestitev 4 osebe in je sestavljena iz 2 spalnic, 2 kopalnici, dnevne sobe, jedilnice in kuhinje z balkonom. Enota št. 2 je primerna za 2 osebi in je sestavljena iz kuhinje, jedilnice, kopalnice in spalnice z balkonom. Gostom je na voljo čoln, jet ski ali kanu. Tudi če ostanejo dlje kot 7 dni, imajo na voljo brezplačno enourno čoln. Gostje imajo popolno zasebnost in mir, vendar so lahko kadar koli na voljo za kakršnokoli pomoč.

Kategorizacija Kategorizacija - Apartmaji Valentino

Od morja 10 m
Kapaciteta 6 oseb

Cena od 40 €

Turistični vodnik - Drašnice

Drašnice  - Grb Drašnice je majhno naselje, ki se nahaja v občini Podgora na Hrvaškem. To se nahaja le deset kilometrov južno od Makarske. Danes ima prebivalcev le nekaj več kot tristo prebivalcev. Ime Drašnice izvira iz trnje alkoholnih pijač, ki se pojavlja v izobilju na širšem območju Dalmacije. Življenje v okolici Drašnice cvetel že od antičnih časov, in ostanki materialne kulture na področju zmenkov 8.000 let nazaj v zgodovino. Kaj naredi poseben Drašnice so odlično ohranjene kamnite hiše kmetov in trgovcev, ki so živeli v njih do velikem potresu leta 1962. Istega leta so začeli graditi jadranski magistrali, ki je dovoljen za gibanje prebivalstva obalnih območij. Ob istem času mesto izkušnjami hiter razvoj turizma zaradi svojih čudovitih peščenih plaž in kristalno čista voda. Lokalno prebivalstvo je vedno ukvarjajo s kmetijstvom in ribištvom, danes pa je njihova glavna dejavnost je turizem. Drašnice ponujajo svojim gostom pester in udobno namestitev v sobah in apartmajih družinskih hiš. Obiščite Drašnice in se sprostite v tej lepi in mirni mediteransko vzdušje in klimo. Obrnite se direcly lastnike zasebnih namestitev v Drašnice. Dobrodošli v Drašnice!

Drašnice Vremenska napoved