Apartmaji in zasebne nastanitve Silba

Silba je otok zadarskega arhipelaga v hrvaškem delu Jadranskega morja. To se nahaja na severu Dalmacije, na meji s kvarnerskih otokov, obdanih z Lošinj, Premuda, Olib in Ist. Površina je 15 km2 in ima okoli 300 stalnih prebivalcev. Prvič se omenja bizantinski cesar Konstantin Porfirogenet imenovano Selbo v 10. stoletju. Obstajata dve teoriji, od koder je dobil svoje ime. Po eno ime izhaja iz grške besede Silbon (pesek). Po drugi teoriji, ime...

Razvrsti po:

Apartmaji Marina

Silba

Od morja 80 m
Kapaciteta 2 oseb

na vprašanje

Apartmaji Sonja Silba

Silba

Od morja 100 m
Kapaciteta 6 oseb

od 40 €

Apartmaji Marina ( Silba)

Uživajte poletje na čarobnem otoku pešcev! Otok Silba ima nešteto peščene in prodnate plaže, samotnih zalivov, kristalno čisto vodo in čist zrak, ker je avtomobilski promet ni dovoljen. Apartma Marina je popolnoma nov, sodobno in je idealna za sprostitev in oddih od vsakdanjega življenja zaseden. Sestavljen je iz dnevne sobe s popolnoma opremljeno in funkcionalno kuhinjo, kopalnico s kabino za prhanje in galerijo, kjer je spalnica. Stanovanje ima dva balkona - eno v pritličju in eno Upstairs v funkciji sončenje. V ospredju je dvorišče, ki je na voljo za goste.

Kategorizacija Kategorizacija - Apartmaji Marina

Od morja 80 m
Kapaciteta 2 oseb

Cena na vprašanje

Apartmaji Sonja Silba ( Silba)

Apartmaji se nahajajo le 100 m od peščene plaže in 300 metrov od centra mesta. V ceno je vključena posteljnina brisače in končno čiščenje. Apartmaji imajo teraso s pogledom na morje in žar na dvorišču na voljo.

Kategorizacija Kategorizacija - Apartmaji Sonja Silba

Od morja 100 m
Kapaciteta 6 oseb

Cena od 40 €

Turistični vodnik - Silba

Silba  - Grb Silba je otok zadarskega arhipelaga v hrvaškem delu Jadranskega morja. To se nahaja na severu Dalmacije, na meji s kvarnerskih otokov, obdanih z Lošinj, Premuda, Olib in Ist. Površina je 15 km2 in ima okoli 300 stalnih prebivalcev. Prvič se omenja bizantinski cesar Konstantin Porfirogenet imenovano Selbo v 10. stoletju. Obstajata dve teoriji, od koder je dobil svoje ime. Po eno ime izhaja iz grške besede Silbon (pesek). Po drugi teoriji, ime izhaja iz grške različice latinske besede Silva (gozdovi). Kasneje v srednjem veku je bil v posesti mesta Zadra in Beneške republike, in nekaj bogatih družin vse do 19. stoletja, ko so prebivalci kupil otok. Silba v tem obdobju je bil znan po svojih lesenih jadrnic, jadralci, dragocenih in izkušenih kapitanov. Edino naselje na otoku imenovan tudi Silba se nahaja na najožjem delu otoka, kjer traja le približno 10 minut hoje ali 600 metrov od vzhodne do zahodne obale. Administrativno pripada mesta Zadar in je zelo dobro povezan s trajektom in hitro katamaran linij. Najbolj priljubljena industrija na otoku je turizem in zagotavljanje namestitev v zasebnih apartmajih, sobah in počitniške hiše. Silba ima številne zalive, peščene in prodnate plaže. Glavna mestna plaža je Šotorišće na vzhodni obali otoka. Peščena Morsko dno na plaži daje lepo turkizna barva morja, ki je res čist. Celoten otok je cona za pešce, tako da je promet motornih vozil ni dovoljeno. Samo dovoljeno vozilo poštar moped in vozila za distributerja vode. Priporočamo vam, da obiščete kamniti stolp Toreta - zgodovinski spomenik se nahaja v središču mesta, ki ponuja lep razgled na okoliške otoke. Silba je idealen kraj za družine z otroki. Velike plaže so idealne za kopanje in sončenje za vso družino. neposreden stik lastniki stanovanj na otoku Silba in preživite prijetno, brezskrbno in sproščeno poletje na tem prelepem otoku. Privatna namestitev na otoku Silba. Dobrodošli na otok Silba!

Silba Vremenska napoved