Apartmaji in zasebne nastanitve Velika Gorica

Velika Gorica - srce Turopolja. To je največje mesto in tudi gospodarsko, kulturno in prometno središče zagrebške županije. To se nahaja le 16 km južno od Zagreba blizu letališča Zagreb. Obstaja veliko razlogov, zakaj bi morali obiskati Velika Gorica in Turopolje. Na primer, v Turopolje Carnival, Legendfest ali VG fest, da se sprostite, zabavajte se in uživajte v vrhunsko kulinariko v restavracijah in številnih pivske vrtove. Velika Gorica...

Razvrsti po:

Soba Aerodrom

Velika Gorica

Od morja 10 km
Kapaciteta 3 oseb

od 16 €

Apartma Madison Airport Apartment

Velika Gorica

Od morja > 50 km
Kapaciteta 3 oseb

od 40 €

Soba Aerodrom ( Velika Gorica)

Udobne sobe v bližini letališča Pleso (skozi park sprehoda 2 minuti). Brezplačen prevoz od in do letališča. Idealno za goste, ki potujejo zgodnje lete! Nahajamo se v hiši obdani z vrtom. Naši gostje imajo teraso. Soba ima zakonsko in dodatno posteljo in veliko kopalnico, ki ima tuš. Brezplačno za naše goste: parkirišče, brezžični dostop do interneta: DVD predvajalnik, radio CD, kabelska TV, kuhalnik vode z izbiro kav in čajev: in tudi posteljnina, brisače, sušilnik za lase, šampon, gel za tuširanje, copate, v toplejših mesecih, ležalniki: na zahtevo likalnik in likalno desko. Sprostite se lahko na vrtu in v paviljonu! Imamo možnost, da brezplačno dostavo pic in drugih jedi. Želimo vam prijetno bivanje z nami, in še vedno srečno pot in leta!

Kategorizacija Kategorizacija - Soba Aerodrom

Od morja 10 km
Kapaciteta 3 oseb

Cena od 16 €

Apartma Madison Airport Apartment ( Velika Gorica)

Letališče Madison se nahaja v Veliki Gorici. Ponuja brezplačen WiFi. Ta apartma vsebuje jedilnico, popolnoma opremljeno kuhinjo in kopalnico. Na voljo sta televizor z ravnim zaslonom in predvajalnik Blu-ray. Stanovanje ima teraso. Letališče Madison je oddaljeno 13 km od Zagreba in 45 km od Tuheljskih Toplic. Letališče Franja Tuđmana v Zagrebu je oddaljeno 4 km.

Kategorizacija Kategorizacija - Apartma Madison Airport Apartment

Od morja > 50 km
Kapaciteta 3 oseb

Cena od 40 €

Turistični vodnik - Velika Gorica

Velika Gorica  - Grb Velika Gorica - srce Turopolja. To je največje mesto in tudi gospodarsko, kulturno in prometno središče zagrebške županije. To se nahaja le 16 km južno od Zagreba blizu letališča Zagreb. Obstaja veliko razlogov, zakaj bi morali obiskati Velika Gorica in Turopolje. Na primer, v Turopolje Carnival, Legendfest ali VG fest, da se sprostite, zabavajte se in uživajte v vrhunsko kulinariko v restavracijah in številnih pivske vrtove. Velika Gorica je značilna po dobro urejenih parkov, trgov in igrišča, kot tudi mesto prijatelja otrok, mladine in športa. To je vredno obiskati muzej naravoslovje v centru Velika Gorica, arheološki park Andautonija, starega mestnega jedra Lukavec in mnogih krajih na območju. Turopolje je znan regija po svojih naravnih virov, obilje flore in favne ter gozdovi in stare hrastovih lesenih hiš, katerih arhitektura je vredno ogleda. Poišči svojo idealno stanovanje ali zasebno namestitev, ali želite, da ostanejo v bližini letališča ali če želite izvedeti več o tej zanimivi regiji. Apartmaji, sobe in zasebne nastanitve v Veliki Gorici. Dobrodošli!

Velika Gorica Vremenska napoved