Apartmaji in zasebne nastanitve Vrlika

Vrlika je majhno mestece v notranjosti Dalmaciji na Hrvaškem. To se nahaja na 470 m nadmorske višine, na robu polja Vrlika ob vznožju gorovja Svilaja in Dinara in v bližini reke Cetine. V mestnih vzmeti pritok reke Cetine, tok Česma. Vrlika ima zelo prijetno mikroklimo, ki nastane z mešanjem sub-mediteransko podnebje z continental - gorsko podnebje zaradi svoje geografske lege. Ta posebna mikroklima je primerna za ljudi, ki imajo težave z boleznimi...

Razvrsti po:

Sobe Pansion Leda

Vrlika

Od morja 10 km
Kapaciteta 5 oseb

na vprašanje

Sobe Pansion Leda ( Vrlika)

Leda, Vrlika se nahaja v lepi obkrožena z Greenhills pogledom voljo dnevna soba s TV, kuhinja, dve dvoposteljni sobi, dve kopalnici, veliko urejeno parkirišče, žar, telefon, dobrodošli hišni ljubljenčki.

Kategorizacija Kategorizacija - Sobe Pansion Leda

Od morja 10 km
Kapaciteta 5 oseb

Cena na vprašanje

Turistični vodnik - Vrlika

Vrlika  - Grb Vrlika je majhno mestece v notranjosti Dalmaciji na Hrvaškem. To se nahaja na 470 m nadmorske višine, na robu polja Vrlika ob vznožju gorovja Svilaja in Dinara in v bližini reke Cetine. V mestnih vzmeti pritok reke Cetine, tok Česma. Vrlika ima zelo prijetno mikroklimo, ki nastane z mešanjem sub-mediteransko podnebje z continental - gorsko podnebje zaradi svoje geografske lege. Ta posebna mikroklima je primerna za ljudi, ki imajo težave z boleznimi dihal. Zgodovina mesta se začne v 7. stoletju, ko so Hrvati prišli do tega področja in oblikovali vasi blizu izvira reke Cetine. Vrlika je odlična izhodiščna točka za vse tiste, ki ljubijo avanturo in naravo. Nekatere dejavnosti, na voljo so pohodništvo, kolesarjenje, foto jeep safari, plezanje, jahanje, čolnarjenje, lov in ribolov. Iskanje apartmajev in poceni zasebne nastanitve v Vrlika. Dobrodošli na Vrlika!

Vrlika Vremenska napoved