Your browser does not support JavaScript! Poceni apartmaji in zasebne nastanitve Solin - Hrvaška

Apartmaji in zasebne nastanitve Solin

Solin - Grb

Solin je naselje severno od Splita, obdan z gorami Kozjak (779 m) na severu in Mosor (1339 m) na vzhodu. Solin razvil na območju antičnega mesta Salone, ki je bilo glavno mesto nekdanje rimske province in rojstna hiša cesarja Dioklecijana. Po prihodu Avarov in Hrvatov v 7. stoletju je bilo mesto uničeno in njeni prebivalci pobegnili na vasi okoli palače, Spalatum (Split), ga spremenila v utrjenega mesta. Intenziven proces industrializacije Splita v 20. stoletju, Solin postal predmestje Splita. Danes Solin ima neodvisen status, in je del Split somestja dobro povezan z drugimi mesti. Poleg industrije kot pomembnega gospodarskega sektorja, turistični potencial se v zadnjem času razvili in temelji na številnih arheoloških najdišč iz rimskega obdobja. Znano je tudi za mnoge mestnih parkih z jasnim reke jadra. Poišči poceni zasebne nastanitve v Solinu! Dobrodošli v Solin!

Neposreden stik z lastniki nastanitve Solin
Poceni apartmaji Solin
Zasebna namestitev Solin

Solin - Iščite zasebno nastanitev na zemljevidu

Video predstavitev Solin

0 nastanitve


od

Razvrsti po:
Počitniške hiše Iva Solin - Hrvaška

Počitniški dom Iva
Solin

Od morja 4000 m
Kapaciteta 8 osebe od 200 €

Apartmaji Salona Solin - Hrvaška

Apartmaji Salona
Solin

Od morja 1500 m
Kapaciteta 4 osebe na vprašanje

Apartmaji Pefi Solin - Hrvaška

Apartmaji Pefi
Solin

Od morja 1000 m
Kapaciteta 2 osebe od 35 €

Počitniške hiše House Salona Solin - Hrvaška

Počitniški dom House Salona
Solin

Od morja 4000 m
Kapaciteta 6 osebe od 290 €


Apartmaji  Meri Solin - Hrvaška

Apartmaji Meri
Solin

Od morja 3500 m
Kapaciteta 4 osebe od 50 €


Počitniški dom Iva Solin
Kategorizacija nastanitve

Od morja 4000 m
Kapaciteta 8 osebe

od 200 €


Pošlji povpraševanje

Počitniški dom Iva - Solin

Kamnita hiša iz leta 1865 Družinska hiša je v starem dalmatinskem stilu, v letu 2010 kompletno obnovljena. Zajema kuhinjo, jedilnico, 3 spalnice in je kopalnica z wc in en poseben prostor z drugim wc. Prav tako vključuje 2 teraso in en balkon. Ktichen je opremljen s sodobnimi Bosch napravami. Lahko uporabite naslednje stvari: - Wi-Fi - SAT TV - DVD - Električni kotel - Caffe kavo - Toster - Mikrovalovna pečica - Pralni stroj - likalnik - sušilec za lase. Houserules: - prost televizija - Hišni ljubljenčki (po posvetovanju) dovoljeno - Check-in od 14:00 - Odhod do 10.00. En teden bivanja vključuje brezplačno tradicionalno dalmatinsko večerjo.


Apartmaji Salona Solin
Kategorizacija nastanitve

Od morja 1500 m
Kapaciteta 4 osebe

na vprašanje


Pošlji povpraševanje

Apartmaji Salona - Solin

Apartmaji Salona se nahajajo v bližini mesta Solin, le 10 min vožnje od Splita. Stanovanje se nahaja v hoje (10-15 minut) iz različnih znamenitosti, med katerimi so ostanki antičnega mesta Salone, ki je bila v starih časih je bilo glavno mesto rimske province Dalmacije, katerih velikost, blaginjo in veličino priča v mogočnimi zidovi s stolpi, vrata forum s templji, amfiteater, na pokopališču z mnogo mučencev, izvir reke Jadro, ki spodbuja splitska, Kaštela in Trogir, srednjeveška cerkev Marije otoka obleganega odplake reka Jadro. Moderno urejen apartma s 4 ležišči vsebuje vse, kar potrebujete za prijetno bivanje: brezplačen WiFi, TV, posteljnino, brisače, pomivalni stroj, pralni stroj, zasebno parkirišče. Dobrodošli v naših apartmajih in prijetno bivanje!


Apartmaji Pefi Solin
Kategorizacija nastanitve

Od morja 1000 m
Kapaciteta 2 osebe

od 35 €


Pošlji povpraševanje

Apartmaji Pefi - Solin

Klimatiziran apartma PEFI nahaja v Solinu na voljo brezplačen WiFi. Objekt se nahaja 5 km od Splita. Objekt se lahko uporablja brezplačno parkirišče. Vse enote imajo prostor za sedenje. Nekatere enote imajo teraso in / ali balkon. Kuhinja ima mikrovalovno pečico. vključuje tudi hladilnik, kuhalno ploščo in električni štedilnik. Vse enote imajo lastno kopalnico z brezplačnim toaletnim priborom. Apartmaji so opremljeni s posteljnino. Stanovanje PEFI se nahaja 40 km od Hvara in 19 km od Trogirja. Letališče Split je 15 km od premoženja.


Počitniški dom House Salona Solin
Kategorizacija nastanitve

Od morja 4000 m
Kapaciteta 6 osebe

od 290 €


Pošlji povpraševanje

Počitniški dom House Salona - Solin

Ta lepa počitniška hiša z velikim zemljiščem se nahaja v mestu Solin v bližini Splita. V pritličju sta kuhinja in dnevna soba ter spalnice in kopalnica v prvem nadstropju, povezana z notranjimi stopnicami. Za hišo je na voljo velik bazen z masažnimi curki, ki bo dopolnjeval izkušnje prijetnega in sproščujočega dopusta. Solin je pomemben kulturni center, ki se nahaja ob izlivu reke Jadro, kjer lahko obiščete arheološko najdišče. Obiščite mesto Split s številnimi zgodovinskimi, kulturnimi in zabavnimi dejavnostmi, katerih pokrovitelj Sv. Dujam je pokopan na pokopališču v Solinu. Lastnik hiše živi na nepremičnini v ločeni stavbi z ločenim dostopom.


Apartmaji  Meri Solin
Kategorizacija nastanitve

Od morja 3500 m
Kapaciteta 4 osebe

od 50 €


Pošlji povpraševanje

Apartmaji Meri - Solin

V tem prijetnem, sončnem stanovanju v prvem nadstropju naše družinske hiše v Solinu boste spali kot otroka. Idealen je za pare, družine, poslovne potnike in skupine prijateljev. Avtobusna postaja je 2 min hoje od apartmaja. Apartma je 3,5 km od najbližje plaže (Žnjan), 5 km od središča Splita (Dioklecijanova palača), 15 km od letališča in 18 km od Trogirja. Sodoben apartma ima 70 m2 in veliko teraso. Pogled s terase je nekaj, kar vam bo všeč. Ne glede na to, od kod prihajaš, se lahko počutiš kot doma tukaj!