Apartmaji in zasebne nastanitve Solin

Solin je naselje severno od Splita, obdan z gorami Kozjak (779 m) na severu in Mosor (1339 m) na vzhodu. Solin razvil na območju antičnega mesta Salone, ki je bilo glavno mesto nekdanje rimske province in rojstna hiša cesarja Dioklecijana. Po prihodu Avarov in Hrvatov v 7. stoletju je bilo mesto uničeno in njeni prebivalci pobegnili na vasi okoli palače, Spalatum (Split), ga spremenila v utrjenega mesta. Intenziven proces industrializacije Splita...

Razvrsti po:

Počitniški dom Iva

Solin

Od morja 4 km
Kapaciteta 8 oseb

od 200 €

Apartmaji Salona

Solin

Od morja 1.5 km
Kapaciteta 4 oseb

na vprašanje

Apartmaji Pefi

Solin

Od morja 1 km
Kapaciteta 2 oseb

od 35 €

Počitniški dom House Salona

Solin

Od morja 4 km
Kapaciteta 6 oseb

od 290 €

Apartmaji Meri

Solin

Od morja 3.5 km
Kapaciteta 4 oseb

od 50 €

Počitniški dom Iva ( Solin)

Kamnita hiša iz leta 1865 Družinska hiša je v starem dalmatinskem stilu, v letu 2010 kompletno obnovljena. Zajema kuhinjo, jedilnico, 3 spalnice in je kopalnica z wc in en poseben prostor z drugim wc. Prav tako vključuje 2 teraso in en balkon. Ktichen je opremljen s sodobnimi Bosch napravami. Lahko uporabite naslednje stvari: - Wi-Fi - SAT TV - DVD - Električni kotel - Caffe kavo - Toster - Mikrovalovna pečica - Pralni stroj - likalnik - sušilec za lase. Houserules: - prost televizija - Hišni ljubljenčki (po posvetovanju) dovoljeno - Check-in od 14:00 - Odhod do 10.00. En teden bivanja vključuje brezplačno tradicionalno dalmatinsko večerjo.

Kategorizacija Kategorizacija - Počitniški dom Iva

Od morja 4 km
Kapaciteta 8 oseb

Cena od 200 €

Apartmaji Salona ( Solin)

Apartmaji Salona se nahajajo v bližini mesta Solin, le 10 min vožnje od Splita. Stanovanje se nahaja v hoje (10-15 minut) iz različnih znamenitosti, med katerimi so ostanki antičnega mesta Salone, ki je bila v starih časih je bilo glavno mesto rimske province Dalmacije, katerih velikost, blaginjo in veličino priča v mogočnimi zidovi s stolpi, vrata forum s templji, amfiteater, na pokopališču z mnogo mučencev, izvir reke Jadro, ki spodbuja splitska, Kaštela in Trogir, srednjeveška cerkev Marije otoka obleganega odplake reka Jadro. Moderno urejen apartma s 4 ležišči vsebuje vse, kar potrebujete za prijetno bivanje: brezplačen WiFi, TV, posteljnino, brisače, pomivalni stroj, pralni stroj, zasebno parkirišče. Dobrodošli v naših apartmajih in prijetno bivanje!

Kategorizacija Kategorizacija - Apartmaji Salona

Od morja 1.5 km
Kapaciteta 4 oseb

Cena na vprašanje

Apartmaji Pefi ( Solin)

Klimatiziran apartma PEFI nahaja v Solinu na voljo brezplačen WiFi. Objekt se nahaja 5 km od Splita. Objekt se lahko uporablja brezplačno parkirišče. Vse enote imajo prostor za sedenje. Nekatere enote imajo teraso in / ali balkon. Kuhinja ima mikrovalovno pečico. vključuje tudi hladilnik, kuhalno ploščo in električni štedilnik. Vse enote imajo lastno kopalnico z brezplačnim toaletnim priborom. Apartmaji so opremljeni s posteljnino. Stanovanje PEFI se nahaja 40 km od Hvara in 19 km od Trogirja. Letališče Split je 15 km od premoženja.

Kategorizacija Kategorizacija - Apartmaji Pefi

Od morja 1 km
Kapaciteta 2 oseb

Cena od 35 €

Počitniški dom House Salona ( Solin)

Ta lepa počitniška hiša z velikim zemljiščem se nahaja v mestu Solin v bližini Splita. V pritličju sta kuhinja in dnevna soba ter spalnice in kopalnica v prvem nadstropju, povezana z notranjimi stopnicami. Za hišo je na voljo velik bazen z masažnimi curki, ki bo dopolnjeval izkušnje prijetnega in sproščujočega dopusta. Solin je pomemben kulturni center, ki se nahaja ob izlivu reke Jadro, kjer lahko obiščete arheološko najdišče. Obiščite mesto Split s številnimi zgodovinskimi, kulturnimi in zabavnimi dejavnostmi, katerih pokrovitelj Sv. Dujam je pokopan na pokopališču v Solinu. Lastnik hiše živi na nepremičnini v ločeni stavbi z ločenim dostopom.

Kategorizacija Kategorizacija - Počitniški dom House Salona

Od morja 4 km
Kapaciteta 6 oseb

Cena od 290 €

Apartmaji Meri ( Solin)

V tem prijetnem, sončnem stanovanju v prvem nadstropju naše družinske hiše v Solinu boste spali kot otroka. Idealen je za pare, družine, poslovne potnike in skupine prijateljev. Avtobusna postaja je 2 min hoje od apartmaja. Apartma je 3,5 km od najbližje plaže (Žnjan), 5 km od središča Splita (Dioklecijanova palača), 15 km od letališča in 18 km od Trogirja. Sodoben apartma ima 70 m2 in veliko teraso. Pogled s terase je nekaj, kar vam bo všeč. Ne glede na to, od kod prihajaš, se lahko počutiš kot doma tukaj!

Kategorizacija Kategorizacija - Apartmaji  Meri

Od morja 3.5 km
Kapaciteta 4 oseb

Cena od 50 €

Turistični vodnik - Solin

Solin  - Grb Solin je naselje severno od Splita, obdan z gorami Kozjak (779 m) na severu in Mosor (1339 m) na vzhodu. Solin razvil na območju antičnega mesta Salone, ki je bilo glavno mesto nekdanje rimske province in rojstna hiša cesarja Dioklecijana. Po prihodu Avarov in Hrvatov v 7. stoletju je bilo mesto uničeno in njeni prebivalci pobegnili na vasi okoli palače, Spalatum (Split), ga spremenila v utrjenega mesta. Intenziven proces industrializacije Splita v 20. stoletju, Solin postal predmestje Splita. Danes Solin ima neodvisen status, in je del Split somestja dobro povezan z drugimi mesti. Poleg industrije kot pomembnega gospodarskega sektorja, turistični potencial se v zadnjem času razvili in temelji na številnih arheoloških najdišč iz rimskega obdobja. Znano je tudi za mnoge mestnih parkih z jasnim reke jadra. Poišči poceni zasebne nastanitve v Solinu! Dobrodošli v Solin!

Solin Vremenska napoved