Apartmaji in zasebne nastanitve Klis

Klis je majhno mesto in občina v Splitsko-dalmatinski županiji. Leži med gore Mosor na vzhodu in Kozjak na zahodu. Od mesta Split je le nekaj več kot 5 kilometrov stran. Na vrhu hriba je dobro znana srednjeveška utrdba, ki je tudi simbol mesta. Mesto Klis je bilo poimenovano po strmih in visokih skalah, kjer je bila utrjena utrdba. Zaradi svojega vidnega položaja in povezave med Splitom in dalmatinskim zaledjem je Klis že dolgo strateško pomemben...

Razvrsti po:

Počitniški dom LIRA

Klis

Od morja 5 km
Kapaciteta 4 oseb

od 100 €

Apartmaji studio JOSIP

Klis

Od morja 5 km
Kapaciteta 2 oseb

od 45 €

Počitniški dom Baćo

Klis

Od morja 25 km
Kapaciteta 8 oseb

od 50 €

Počitniški dom LIRA ( Klis)

Počitniška hiša LIRA - se nahaja ob vznožju zgodovinskega mesta Klis, v mirnem okolju s čudovitim pogledom na mesto Split in srednjedalmatinske otoke. Hiša je na novo obnovljena, opremljena z vsem, kar potrebujete za idealen oddih za 4 osebe. Sama lokacija gostom ponuja vrsto priložnosti, od uživanja v zasebnem jacuzzi, sončenju, žaru in družabnih srečanjih v okolici hiše, medtem ko tiste, ki iščejo aktiven dopust, obkrožajo dobro urejene lokalne kolesarske poti kot možnost obiska različnih družbenih, kulturnih in zgodovinskih znamenitosti v neposredni bližini. Hiša vsebuje 1 sobo z zakonsko posteljo za dve osebi z dostopom do terase, dnevno sobo z velikim kavčem, ki služi tudi namestitev dveh oseb s teraso, kopalnico s prho, pralnim strojem, dobro opremljeno kuhinjo in jedilnico z vsemi posodami in naprave. Gostom je na voljo brezplačen WiFi in SAT-TV ter klimatska naprava. Vse sobe so opremljene tudi z ogrevanjem za zimsko obdobje najema. Pred hišo je zaseben žar, vrtna miza za 4 osebe, zasebni jacuzzi, solarni tuš, prostor za sončenje in druge aktivnosti na prostem. Brezplačno parkiranje je na voljo tudi. Oddaljenost od trgovine je cca 300m in v bližini je več restavracij z lokalnimi specialitetami

Kategorizacija Kategorizacija - Počitniški dom LIRA

Od morja 5 km
Kapaciteta 4 oseb

Cena od 100 €

Apartmaji studio JOSIP ( Klis)

Studio apartma JOSIP - se nahaja v majhni vasici Klis, nedaleč od Splita, s čudovitim razgledom na dalmatinske otoke, trdnjavo Cliff, v mirni in tihem okolju. Apartma je primeren za vse vrste gostov, ki iščejo počitnice, kot tudi za tiste, ki potujejo skozi Dalmacijo. Apartma je primeren za namestitev 3 osebe z vsemi pogoji za nastanitev in bivanje, od kuhinje, jedilnice, kopalnice, z možnostjo uporabe zunanjega vrta in žara.

Kategorizacija Kategorizacija - Apartmaji studio JOSIP

Od morja 5 km
Kapaciteta 2 oseb

Cena od 45 €

Počitniški dom Baćo ( Klis)

Počitniški dom "Baćo" se nahaja 25 km od Splita in 15-80 km od Nacionalnega parka "Krka", Rdečega jezera, Modrega jezera, reke Cetine, jame Vranjača itd. Plaže so približno 30 min vožnje. Makarska riviera je oddaljena približno 1 uro vožnje. Lokacija je zelo miren kraj, kot nalašč za sprostitev in počitek. Vključena je zunanja kuhinja s peko in zunanji žar, igrišče za balinanje, trampolin in otroško igrišče z majhnim bazenom. Parkirišče je za več avtomobilov na dvorišču.

Kategorizacija Kategorizacija - Počitniški dom Baćo

Od morja 25 km
Kapaciteta 8 oseb

Cena od 50 €

Turistični vodnik - Klis

Klis  - Grb Klis je majhno mesto in občina v Splitsko-dalmatinski županiji. Leži med gore Mosor na vzhodu in Kozjak na zahodu. Od mesta Split je le nekaj več kot 5 kilometrov stran. Na vrhu hriba je dobro znana srednjeveška utrdba, ki je tudi simbol mesta. Mesto Klis je bilo poimenovano po strmih in visokih skalah, kjer je bila utrjena utrdba. Zaradi svojega vidnega položaja in povezave med Splitom in dalmatinskim zaledjem je Klis že dolgo strateško pomemben kraj in je bilo težko osvojiti utrdbo. Srednjeveška trdnjava Klisa je bila pomembna za obrambo Dalmacije od Turkov, ki je bila na kratko ujeta, vendar se je kmalu vrnila v hrvaško oblast. Klis še vedno predstavlja povezavo med Splinom, Solinom, Kaštelo in dalmatinskim Zagorjem, saj tu poteka tako stara cesta kot nova avtocesta. Turizem se večinoma razvija zahvaljujoč ustvarjajoči trdnjavi, ki ponuja čudovit razgled na Split in ta del Dalmacije. Tudi v Klisu prihaja večje število turistov, ker je tukaj posnela svetovno priznano serijo "Game of Thrones". Nastanitev v Klisu lahko najdete v zasebnih apartmajih, sobah in počitniških domovih. Neposredno se obrnite na lastnike zasebne nastanitve v Klisu in prihranite do 40% na drage pristojbine za agencijo. Obiščite to lepo malo mesto in uživajte v nepozabnih pogledih na Dalmacijo in Jadransko morje.

Klis Vremenska napoved