Apartmaji in zasebne nastanitve Buje

Buje je slikovito mestece v Istri, Hrvaška. To se nahaja v severozahodnem delu istrskega polotoka, v bližini meje s Slovenijo, in le deset kilometrov oddaljena od morja in turističnega mesta Umaga. Staro mestno jedro se je razvilo na vrhu hriba in ponuja panoramski razgled. To je bila v preteklosti znana kot varovalo Istre. Buje ima dolgo in bogato zgodovino, in majhno utrdbo na vrhu hriba je bila naseljena s starodavno Histri, po njih pa Rimljani,...

Razvrsti po:

Apartmaji Studios Kaštel

Buje

Od morja 7 km
Kapaciteta 12 oseb

na vprašanje

Počitniški dom Castelvenere

Buje

Od morja 7 km
Kapaciteta 8 oseb

od 165 €

Apartmaji Studios Kaštel ( Buje)

Istrske vasi Apartmaji se nahajajo v istrskem območju Buj, na 70 m nadmorske višine, kjer je morje in hudournikov, kar je še posebej koristno za ljudi s kroničnimi boleznimi in je kratko vožnjo (7 milj) od najlepših plaž na istrskem Kanegra. Kanegra plaža je modra zastava nosilec - potrdilo o kakovosti vode in čistega okolja. Buja ozemlje se razteza od reke Mirne do reke Dragonje, ki predstavlja tudi mejo s Slovenijo. To zemljišče je razgiban in hribovit pokrita z vinogradi, nasadi oljk in polja posuto s hrasta, hrasti in borovega gozda, kraški pas je poln zanimivih geoloških pojavov in resave mediteranska vegetacija, med katerimi timijana in brina. Območje Bujštine današnjem najbolj znan vinorodnem območju Istre s številnimi vinotek in agrotouristic gospodinjstev. V bližini so tudi zelo privlačne srednjeveška mesta najbolj Grožnjan, Momjan in Završje. Nudimo 4 popolnoma opremljene apartmaje, opremljene s klimatsko napravo, ogrevanje, dostop do interneta ... Gostje na razpolago kamnitim kaminom v prostornem dvorišču, opremljeno z vrtno garnituro in otroških igrišče za nogomet. Sprostite se v mirnem kraju, v prijetnem vzdušju.

Kategorizacija Kategorizacija - Apartmaji Studios Kaštel

Od morja 7 km
Kapaciteta 12 oseb

Cena na vprašanje

Počitniški dom Castelvenere ( Buje)

Naša čudovita hiša se nahaja na severozahodu Istre, v vasi Kastel (Castelvenere), blizu meje med Slovenijo in Hrvaško, 140 metrov nad Sečoveljskimi solinami in v neposredni bližini Jadranskega morja. Uživate lahko v hiši velikosti 177m2, ki je na parceli 1000m2 z bazenom (25m2) in zunanjo taverno z žarom, obdaja pa jo velik vrt z različnimi sadnimi drevesi kot so češnje, fige, hruške, granatno jabolko, grozdje Zaužijete lahko sveže (različno sadje raste glede na čas vašega bivanja). Hiša ima dve etaži. V pritličju je tako imenovana taverna, velik notranji zbirni prostor, kjer se lahko z družino in prijatelji zabavate ob kozarcu vina, piva in uživate v odlični hrani, pripravljeni v kuhinji ali v notranjem kaminu. . Soba vsebuje notranji kamin, kuhinjo, kopalnico in veliko mizo za 10 oseb z dnevnim prostorom. Prepričani smo, da boste uživali v naši hiši, kjer je celotno pritličje (znotraj in zunaj - vse povezano) urejeno za uživanje v času, ki ga preživite v naši hiši. V prvem nadstropju se nahaja apartma s štirimi sobami, kopalnico, straniščem, kuhinjo, dnevno sobo z jedilnico in veliko teraso s panoramskim razgledom, kjer lahko uživate v razgledu in ob jutranji kavici.

Kategorizacija Kategorizacija - Počitniški dom Castelvenere

Od morja 7 km
Kapaciteta 8 oseb

Cena od 165 €

Turistični vodnik - Buje

Buje  - Grb Buje je slikovito mestece v Istri, Hrvaška. To se nahaja v severozahodnem delu istrskega polotoka, v bližini meje s Slovenijo, in le deset kilometrov oddaljena od morja in turističnega mesta Umaga. Staro mestno jedro se je razvilo na vrhu hriba in ponuja panoramski razgled. To je bila v preteklosti znana kot varovalo Istre. Buje ima dolgo in bogato zgodovino, in majhno utrdbo na vrhu hriba je bila naseljena s starodavno Histri, po njih pa Rimljani, in v 7. stoletju, Hrvati in Italijani. Grad je bil prvič omenjen v 10. stoletju kot Castrum Bugle, ki je bila takrat pod upravo oglejskega patriarhata. Na začetku 15. stoletja je prišel pod beneško pravilo, v skladu s katero je ostala do konca 18. stoletja. Naslednje stoletje in pol je bil pod avstrijsko oblastjo, in na koncu, potem ko je 2. svetovni vojni združeni v Sloveniji. Danes Buje ima okoli 5000 prebivalcev, ki se večinoma ukvarjajo s kmetijstvom, pridelavo oljčnega olja in vina, in obrti. Zahvaljujoč bližini morja, lepo naravo in bogato kulturno in zgodovinsko dediščino, v zadnjem času je razvoj turizma. Prijazni gostitelji ponujajo namestitev v majhnih družinskih hotelov, apartmajev, sob in počitniške hiše. V starem mestnem jedru si lahko ogledate v župnijsko cerkev sv Servul z zvonikom iz 15. stoletja, ki ponuja nepozaben pogled na celotno severozahodni Istri. Tu je tudi cerkev Marije pomočnice iz 16. stoletja, ter stolp sv Martina, enega ostanki obzidja mesta iz beneških časov. Okolica Buje se prepleta z lepo kolesarskih poteh, vinskih cestah in oljnih cestah oljk, kjer boste lahko poskusili istrsko kuhinjo in veliko domače vino. Številnih dnevnih potovanj, vam priporočamo, da obiščete Umag in njene lepe kamenčkov plaže in obiščite največji istrski vodni park Istralandija. Obiščite Buje, to slikovito mestece, in uživajte svoje znane vinske poti, bogato kulturno dediščino in lepe narave, ki ga obdaja. Iskanje zasebne nastanitve v Buje. Apartmaji, sobe in počitniške hiše v Bujah cenejše in do 40% brez stroškov dragih agencijah. Dobrodošli v Buje!

Buje Vremenska napoved