Apartmaji in zasebne nastanitve Buje

Buje je slikovito mestece v Istri, Hrvaška. To se nahaja v severozahodnem delu istrskega polotoka, v bližini meje s Slovenijo, in le deset kilometrov oddaljena od morja in turističnega mesta Umaga. Staro mestno jedro se je razvilo na vrhu hriba in ponuja panoramski razgled. To je bila v preteklosti znana kot varovalo Istre. Buje ima dolgo in bogato zgodovino, in majhno utrdbo na vrhu hriba je bila naseljena s starodavno Histri, po njih pa Rimljani,...

Razvrsti po:

Apartmaji Istrian Village

Buje

Od morja 7 km
Kapaciteta 12 oseb

od 30 €

Počitniški dom House Ana

Buje

Od morja 5 km
Kapaciteta 4 oseb

od 100 €

Počitniški dom Kaštel

Buje

Od morja 7 km
Kapaciteta 10 oseb

od 165 €

Apartmaji Istrian Village ( Buje)

Istrske vasi Apartmaji se nahajajo v istrskem območju Buj, na 70 m nadmorske višine, kjer je morje in hudournikov, kar je še posebej koristno za ljudi s kroničnimi boleznimi in je kratko vožnjo (7 milj) od najlepših plaž na istrskem Kanegra. Kanegra plaža je modra zastava nosilec - potrdilo o kakovosti vode in čistega okolja. Buja ozemlje se razteza od reke Mirne do reke Dragonje, ki predstavlja tudi mejo s Slovenijo. To zemljišče je razgiban in hribovit pokrita z vinogradi, nasadi oljk in polja posuto s hrasta, hrasti in borovega gozda, kraški pas je poln zanimivih geoloških pojavov in resave mediteranska vegetacija, med katerimi timijana in brina. Območje Bujštine današnjem najbolj znan vinorodnem območju Istre s številnimi vinotek in agrotouristic gospodinjstev. V bližini so tudi zelo privlačne srednjeveška mesta najbolj Grožnjan, Momjan in Završje. Nudimo 4 popolnoma opremljene apartmaje, opremljene s klimatsko napravo, ogrevanje, dostop do interneta ... Gostje na razpolago kamnitim kaminom v prostornem dvorišču, opremljeno z vrtno garnituro in otroških igrišče za nogomet. Sprostite se v mirnem kraju, v prijetnem vzdušju.

Kategorizacija Kategorizacija - Apartmaji Istrian Village

Od morja 7 km
Kapaciteta 12 oseb

Cena od 30 €

Počitniški dom House Ana ( Buje)

dnevna soba ločena dnevna soba: jedilnica in kuhinja - ena enota: kavč za dve dodatni osebi: s teraso: Soba v keramičnih ploščicah kuhinja kuhinjska niša, miza in stoli za vse osebe, posoda, lonci, jedilni pribor, itd pod pogojem, kuhinjske krpe, električno / plinski štedilnik, število kuhalnih plošč: 4, pečica, hladilnik s predalom za zamrzovanje, aparat za kuhanje kave, opekač , pomivalni stroj, likalnik. Pol duplex, Dovoljen en hišni ljubljenček: več živali po naročilu 05 EUR na dan ob prihodu (Če vaš hišni ljubljenček tehta več kot 10 kg, vas prosimo, da se obrnite na lastnika, klimatska naprava, klimatska naprava všteta v ceno, ogrevanje vključeno v ceno, posteljnino menjamo tedensko izmenah, brisače (1 velika, 1 mala / na osebo in teden), satelitska televizija, sef, sušilnik za lase terasa lastna terasa, pokrita terasa, terasa na dvorišču (prehod), sončniki, površina terase:. 20 m2 izven območja . lasten vrt, žar, žar lahko prinesete s seboj, parkirišče skupni prostori so klimatizirani, pralni stroj v najem, parkirišče, prostor za sončenje Oddaljenost:.. od morja: 5000 m od prodnate in kamnite plaže: 5000 m na betonirane plaže: 5000 m od travnate plaže: 5000 m od otroških in neplavalce: 5000 m mesta Umag: 11000 m od trgovine: 200 m od restavracije: 200 m od bolnišnice: 4000 m od lekarne: 4000 m od Umag na letališče: Dubrovnik: 680 km Pula: 83 km Rijeka: 152 km Split: 480 km Zadar: 350 km Zagreb: 278 km do najbližje železniške postaje: 20 km od naslednje prometne ceste: 10 m

Kategorizacija Kategorizacija - Počitniški dom House Ana

Od morja 5 km
Kapaciteta 4 oseb

Cena od 100 €

Počitniški dom Kaštel ( Buje)

Naša počitniška hiša ima dva apartmaja, ki so povezani z zunanjim stopniščem. V pritličju ima spalnico, kopalnico, kuhinjo in kombinirano dnevno in jedilnico. Drugo stanovanje v prvem nadstropju ima štiri spalnice, kopalnico, kuhinjo in dnevno sobo. Lepa, dobro vzdrževana vrt ima oljk in mediteranske rastline. Lahko se osvežite v bazenu v vročih poletnih dneh. Ne preživijo prijetno popoldne na pokriti terasi pripravo nekaj okusnih jedi na žaru. Priporočamo vam, da poskusite kozarec lokalnega vina. To nastanitev se nahaja v neposredni bližini nekaj prijetnih izletih v bližnjih območjih. Ali obisk mesta Umaga, ki je znan po ATP turnirju. Tudi obisk Pore? da ima veliko lepih plaž in slikovite malo ulicah. Obisk italijanskega mesta Trst, ki ima veliko turističnih znamenitosti in kulturnih dejavnosti, je priporočljivo.

Kategorizacija Kategorizacija - Počitniški dom Kaštel

Od morja 7 km
Kapaciteta 10 oseb

Cena od 165 €

Turistični vodnik - Buje

Buje  - Grb Buje je slikovito mestece v Istri, Hrvaška. To se nahaja v severozahodnem delu istrskega polotoka, v bližini meje s Slovenijo, in le deset kilometrov oddaljena od morja in turističnega mesta Umaga. Staro mestno jedro se je razvilo na vrhu hriba in ponuja panoramski razgled. To je bila v preteklosti znana kot varovalo Istre. Buje ima dolgo in bogato zgodovino, in majhno utrdbo na vrhu hriba je bila naseljena s starodavno Histri, po njih pa Rimljani, in v 7. stoletju, Hrvati in Italijani. Grad je bil prvič omenjen v 10. stoletju kot Castrum Bugle, ki je bila takrat pod upravo oglejskega patriarhata. Na začetku 15. stoletja je prišel pod beneško pravilo, v skladu s katero je ostala do konca 18. stoletja. Naslednje stoletje in pol je bil pod avstrijsko oblastjo, in na koncu, potem ko je 2. svetovni vojni združeni v Sloveniji. Danes Buje ima okoli 5000 prebivalcev, ki se večinoma ukvarjajo s kmetijstvom, pridelavo oljčnega olja in vina, in obrti. Zahvaljujoč bližini morja, lepo naravo in bogato kulturno in zgodovinsko dediščino, v zadnjem času je razvoj turizma. Prijazni gostitelji ponujajo namestitev v majhnih družinskih hotelov, apartmajev, sob in počitniške hiše. V starem mestnem jedru si lahko ogledate v župnijsko cerkev sv Servul z zvonikom iz 15. stoletja, ki ponuja nepozaben pogled na celotno severozahodni Istri. Tu je tudi cerkev Marije pomočnice iz 16. stoletja, ter stolp sv Martina, enega ostanki obzidja mesta iz beneških časov. Okolica Buje se prepleta z lepo kolesarskih poteh, vinskih cestah in oljnih cestah oljk, kjer boste lahko poskusili istrsko kuhinjo in veliko domače vino. Številnih dnevnih potovanj, vam priporočamo, da obiščete Umag in njene lepe kamenčkov plaže in obiščite največji istrski vodni park Istralandija. Obiščite Buje, to slikovito mestece, in uživajte svoje znane vinske poti, bogato kulturno dediščino in lepe narave, ki ga obdaja. Iskanje zasebne nastanitve v Buje. Apartmaji, sobe in počitniške hiše v Bujah cenejše in do 40% brez stroškov dragih agencijah. Dobrodošli v Buje!

Buje Vremenska napoved