Apartmaji in zasebne nastanitve Motovun

Motovun je slikovito srednjeveško mesto v grofiji Istri na Hrvaškem. To se nahaja v notranjosti Istre, na 270 metrov visokem hribu v bližini mesta Buzeta in Pazina, približno dvajset kilometrov od zahodne obale Istre. Kraj je bil naseljen že v prazgodovini, ko je bil naseljen že stari Kelti in Iliri. Ime je dobil po keltske besede Montona, kar pomeni mesto v gorah. V 10. in 11. stoletju je pripadal Poreč škofov in od 12. do 18. stoletja je...

Razvrsti po:

Počitniški dom Valentino Motovun

Motovun

Od morja 20 km
Kapaciteta 8 oseb

od 100 €

Počitniški dom Karla-Valentina

Motovun

Od morja 10 km
Kapaciteta 8 oseb

od 10 €

Počitniški dom MotovunHouse***II

Motovun

Od morja 20 km
Kapaciteta 5 oseb

od 25 €

Sobe Casa Rossa Motovun

Motovun

Od morja 30 km
Kapaciteta 14 oseb

od 42 €

Počitniški dom Valentino Motovun ( Motovun)

Hiša se nahaja v osrednji Istri, le 2,5 km stran od mesta Motovun. Hiša se nahaja ob vznožju Motovun, obdan z vinogradi, iz katerih nudi čudovit pogled na Motovun. V prvem in drugem nadstropju se nahajajo prostori. Vse sobe imajo lastno kopalnico. V pritličju je kuhinja in dnevna soba. Na sprednji strani hiše je velika terasa .. zunanji bazen od 24 m2. Parkirišče se nahaja na parceli. Z miren počitek, vsak ljubitelj narave v tem okolju primeru nudi različne možnosti za aktivne počitnice. Da bi se ta velika ponudba še bolje, gostitelji, družina Valenta vam bon z 10% popusta v restavraciji in vinoteki v središču Motovuna ..

Kategorizacija Kategorizacija - Počitniški dom Valentino Motovun

Od morja 20 km
Kapaciteta 8 oseb

Cena od 100 €

Počitniški dom Karla-Valentina ( Motovun)

Počitniška hiša Karla-Valentina, ki je v lasti družine Jugovac, ki se nahaja v Skropeti (Istrske županije). Nastanitev se nahaja 30 km od najbližje plaže in 20 km od centra. Ena namestitvena enota je primerna za minimalno 4 in največ do 8 oseb. Gostje imajo na voljo: balkon / terasa, dvorišče, pomivalni stroj, srebrnine in posoda, sat-TV, dostop do interneta, ogrevanje, posteljnino, brisače, pralni stroj, žar. Naslov: Skropeti 33, 52424 Motovun, Istra kontakt: valentinajugovac@gmail.com

Kategorizacija Kategorizacija - Počitniški dom Karla-Valentina

Od morja 10 km
Kapaciteta 8 oseb

Cena od 10 €

Počitniški dom MotovunHouse***II ( Motovun)

Če iščete nastanitev za manjše število ljudi, družino ali pare, je naša majhna prijetna hiša idealna izbira. Nahaja se v samem središču Motovuna, na vrhu hriba, le 50 korakov stran od majhnega trga z restavracijami, konobami in kavarnami, vendar še vedno v mirni in mirni ulici. Naša majhna hiša lahko sprejme do pet (5) ljudi. Zgrajena leta 1760 in temeljito obnovljena leta 2015. Ta okusno prenovljena hiša ima tri sobe: kopalnico, kuhinjo in jedilnico ter majhno teraso. V pritličju je popolnoma opremljena kuhinja in jedilnica. V prvem nadstropju sta dve sobi: prostorna dvoposteljna soba in majhna sosednja soba, ki se lahko uporablja kot spalnica. Očarljiva dnevna soba z dvema kavčema, ki se po potrebi lahko uporabljata kot postelji, in kopalnica sta v drugem nadstropju skupaj z majhno teraso. Ta prijetna majhna hiša v središču starega mesta Motovuna sredi istrskega polotoka je idealna nastanitev za družino ali skupino dobrih prijateljev, za kratek ali daljši čas bivanja. V bližini Motovuna je blizu številnih zanimivih in lepih lokacij, krajev, ki jih je vredno obiskati in doživeti. Preverite, zakaj se vedno več gostov vrača v našo majhno… intimno… hišo. Dobrodošli!

Kategorizacija Kategorizacija - Počitniški dom MotovunHouse***II

Od morja 20 km
Kapaciteta 5 oseb

Cena od 25 €

Sobe Casa Rossa Motovun ( Motovun)

Casa Rossa, edinstven objekt glede na svojo lokacijo, saj je obdan s čudovitimi vinogradi in čudovitim razgledom na srednjeveško mesto Motovun. Poleg tega Casa Rossa ponuja nastanitev v zelo modernih, klimatiziranih sobah z lastno kopalnico, ki ustrezajo zahtevam tudi najbolj zahtevnih gostov. V stavbi je 8 ljudi, od tega 4 dvoposteljne in štiri enoposteljne sobe. Poleg nočitev ponujamo tudi jedi, ki temeljijo na tradiciji istrske kuhinje, vinsko banko, edinstveno v svoji ponudbi, in strokovno osebje, ki vas bo razveselilo s svojo prijaznostjo. Zadovoljstvo gosta je za nas izjemno pomembno, saj je zadovoljen gost gost, ki se vedno vrne.

Kategorizacija Kategorizacija - Sobe Casa Rossa Motovun

Od morja 30 km
Kapaciteta 14 oseb

Cena od 42 €

Turistični vodnik - Motovun

Motovun  - Grb Motovun je slikovito srednjeveško mesto v grofiji Istri na Hrvaškem. To se nahaja v notranjosti Istre, na 270 metrov visokem hribu v bližini mesta Buzeta in Pazina, približno dvajset kilometrov od zahodne obale Istre. Kraj je bil naseljen že v prazgodovini, ko je bil naseljen že stari Kelti in Iliri. Ime je dobil po keltske besede Montona, kar pomeni mesto v gorah. V 10. in 11. stoletju je pripadal Poreč škofov in od 12. do 18. stoletja je bila pod Benečani, ko je bil razvit in dobila sedanjo podobo. V tem obdobju je bilo zgrajenih masivni zidovi, ki obkrožajo mesto, danes pa služi kot sprehajališče, s katere je lep razgled na vse štiri strani osrednje Istre. V mestu so dobro ohranjeni stolpi, mestna vrata, kamnite ulice in kamnite hiše, ki vsebujejo elemente romanike, gotike in renesanse, ki je tipičen primer beneške kolonialne arhitekture. Danes vas ima okoli 1000 prebivalcev in hrbtenica gospodarstva skupaj s kmetijstvom, je turizem zaradi edinstvene lege, lepi naravi in ​​srednjeveški čar, ki je preživela vse do danes. Nastanitev v Motovunu je mogoče najti v več manjših družinskih hotelov, in število apartmajev, sob in počitniških domovih v okviru zasebnega nastanitev družine. Motovun je obdan z gostimi gozdovi in ​​travniki, kjer lahko pohod, vožnjo s kolesom ali pa gredo v organizirani lov tartuf, in uživajte v svežem zraku in opojne vonjave narave. Pred kratkim je bila zgrajena padalstvo letališče, iz katerega lahko poleteli in izkušnje to mesto in celotno osrednjo Istro od zgoraj. Številnih kulturnih in zabavnih prireditev je vredno omeniti, je svetovno znan Motovun film festival, ki poteka vsako leto tukaj konec julija. Obiščite Motovun, to romantično srednjeveško mesto in uživajte v lepih in osupljiv pogled. Iskanje poceni zasebne nastanitve v Motovunu in okolici. Apartmaji, sobe in počitniške hiše v Motovunu cenejši do 40% brez pristojbin dragih agencijah. Dobrodošli na Motovun!

Motovun Vremenska napoved