Your browser does not support JavaScript! Poceni apartmaji in zasebne nastanitve Motovun - Hrvaška

Apartmaji in zasebne nastanitve Motovun

Motovun - Grb

Motovun je slikovito srednjeveško mesto v grofiji Istri na Hrvaškem. To se nahaja v notranjosti Istre, na 270 metrov visokem hribu v bližini mesta Buzeta in Pazina, približno dvajset kilometrov od zahodne obale Istre. Kraj je bil naseljen že v prazgodovini, ko je bil naseljen že stari Kelti in Iliri. Ime je dobil po keltske besede Montona, kar pomeni mesto v gorah. V 10. in 11. stoletju je pripadal Poreč škofov in od 12. do 18. stoletja je bila pod Benečani, ko je bil razvit in dobila sedanjo podobo. V tem obdobju je bilo zgrajenih masivni zidovi, ki obkrožajo mesto, danes pa služi kot sprehajališče, s katere je lep razgled na vse štiri strani osrednje Istre. V mestu so dobro ohranjeni stolpi, mestna vrata, kamnite ulice in kamnite hiše, ki vsebujejo elemente romanike, gotike in renesanse, ki je tipičen primer beneške kolonialne arhitekture. Danes vas ima okoli 1000 prebivalcev in hrbtenica gospodarstva skupaj s kmetijstvom, je turizem zaradi edinstvene lege, lepi naravi in ​​srednjeveški čar, ki je preživela vse do danes. Nastanitev v Motovunu je mogoče najti v več manjših družinskih hotelov, in število apartmajev, sob in počitniških domovih v okviru zasebnega nastanitev družine. Motovun je obdan z gostimi gozdovi in ​​travniki, kjer lahko pohod, vožnjo s kolesom ali pa gredo v organizirani lov tartuf, in uživajte v svežem zraku in opojne vonjave narave. Pred kratkim je bila zgrajena padalstvo letališče, iz katerega lahko poleteli in izkušnje to mesto in celotno osrednjo Istro od zgoraj. Številnih kulturnih in zabavnih prireditev je vredno omeniti, je svetovno znan Motovun film festival, ki poteka vsako leto tukaj konec julija. Obiščite Motovun, to romantično srednjeveško mesto in uživajte v lepih in osupljiv pogled. Iskanje poceni zasebne nastanitve v Motovunu in okolici. Apartmaji, sobe in počitniške hiše v Motovunu cenejši do 40% brez pristojbin dragih agencijah. Dobrodošli na Motovun!

Neposreden stik z lastniki nastanitve Motovun
Poceni apartmaji Motovun
Zasebna namestitev Motovun

Motovun - Iščite zasebno nastanitev na zemljevidu

Video predstavitev Motovun

0 nastanitve


od

Razvrsti po:
Počitniške hiše Valentino Motovun Motovun - Hrvaška

Počitniški dom Valentino Motovun
Motovun

Od morja 10 m
Kapaciteta 8 osebe od 20 €

Počitniške hiše Motovun House Motovun - Hrvaška

Počitniški dom Motovun House
Motovun

Od morja > 10000 m
Kapaciteta 9 osebe na vprašanje

Apartmaji Rozi Motovun - Hrvaška

Apartmaji Rozi
Motovun

Od morja > 10000 m
Kapaciteta 4 osebe od 50 €

Apartmaji Tomaz Motovun - Hrvaška

Apartmaji Tomaz
Motovun

Od morja > 10000 m
Kapaciteta 2 osebe na vprašanje


Počitniške hiše Karla-Valentina Motovun - Hrvaška

Počitniški dom Karla-Valentina
Motovun

Od morja > 10000 m
Kapaciteta 8 osebe od 10 €


Počitniški dom Valentino Motovun Motovun
Kategorizacija nastanitve

Od morja 10 m
Kapaciteta 8 osebe

od 20 €


Pošlji povpraševanje

Počitniški dom Valentino Motovun - Motovun

Hiša se nahaja v osrednji Istri, le 2,5 km stran od mesta Motovun. Hiša se nahaja ob vznožju Motovun, obdan z vinogradi, iz katerih nudi čudovit pogled na Motovun. V prvem in drugem nadstropju se nahajajo prostori. Vse sobe imajo lastno kopalnico. V pritličju je kuhinja in dnevna soba. Na sprednji strani hiše je velika terasa .. zunanji bazen od 24 m2. Parkirišče se nahaja na parceli. Z miren počitek, vsak ljubitelj narave v tem okolju primeru nudi različne možnosti za aktivne počitnice. Da bi se ta velika ponudba še bolje, gostitelji, družina Valenta vam bon z 10% popusta v restavraciji in vinoteki v središču Motovuna ..


Počitniški dom Motovun House Motovun
Kategorizacija nastanitve

Od morja 10000 m
Kapaciteta 9 osebe

na vprašanje


Pošlji povpraševanje

Počitniški dom Motovun House - Motovun

V osrčju Istre se nahaja eden izmed najlepših in mikaven malo mest ... Motovun. Od svoje mesto na vrhu hriba, boste videli čudovit pogled na dolino reke Mirne, velike vrstami vinogradov in slavni Motovunski gozd, bogat v splošno znanih belih tartufov. Zaradi svoje lokacije, pridni in gostoljubnih ljudi, blage klime in nepozabno istrsko pokrajino, Motovun je mesto vredno vrača zaradi svoje magične privlačnosti - ste lahko, da bo očaral. Na samem vrhu Motovun hriba, skoraj v središču mesta, je Motovunhouse, mestno hišo, zgrajeno leta 1761. Nahaja se v mirnem in romantičnem delu mesta, je bil v celoti prenovljen, da sprejme devet ljudi. Vsi skupaj so tri sobe: dve spalnici in dnevno sobo. Od katerih ima vsak svojo privat kopel. Oba spalnice v prvem in drugem nadstropju so tri postelje. Iz dnevne sobe lahko izhod na zadnji terasi, ki je v bližini mestnega obzidja. To je idealen kraj za Uživati ??v soncu čez dan in preživite večer v pogovoru pod zvezdami, uporabijo kaminom in žar in si privoščite kozarec domačega vina iz bližnje kleti.


Apartmaji Rozi Motovun
Kategorizacija nastanitve

Od morja 10000 m
Kapaciteta 4 osebe

od 50 €


Pošlji povpraševanje

Apartmaji Rozi - Motovun

Apartma za dve osebi v bližini Motovun.


Apartmaji Tomaz Motovun
Kategorizacija nastanitve

Od morja 10000 m
Kapaciteta 2 osebe

na vprašanje


Pošlji povpraševanje

Apartmaji Tomaz - Motovun

Naš prostoren apartma (62 m2) je sestavljen iz spalnice, kopalnico, kuhinjo z jedilnico in dnevno sobo. Opremljen je z vso potrebno opremo: Kuhinja: plinski + električni + pečica, napa in hladilnik v kopalnica pralnim strojem in sušilcem za lase. Dnevna soba je opremljena s satelitsko televizijo in internet. Prostor je klimatiziran. Na voljo je tudi zunanji žar. Na dvorišču je zagotovljen parkirni prostor. Oddaljenost od centra mesta - trgovine, bankomati, lokalna ambulanta - 250 m


Počitniški dom Karla-Valentina Motovun
Kategorizacija nastanitve

Od morja 10000 m
Kapaciteta 8 osebe

od 10 €


Pošlji povpraševanje

Počitniški dom Karla-Valentina - Motovun

Počitniška hiša Karla-Valentina, ki je v lasti družine Jugovac, ki se nahaja v Skropeti (Istrske županije). Nastanitev se nahaja 30 km od najbližje plaže in 20 km od centra. Ena namestitvena enota je primerna za minimalno 4 in največ do 8 oseb. Gostje imajo na voljo: balkon / terasa, dvorišče, pomivalni stroj, srebrnine in posoda, sat-TV, dostop do interneta, ogrevanje, posteljnino, brisače, pralni stroj, žar. Naslov: Skropeti 33, 52424 Motovun, Istra kontakt: valentinajugovac@gmail.com