Apartmaji in zasebne nastanitve Tar-Vabriga

Tar in Vabriga sta dve majhni vasi, ki tvorijo en sam občina v Istri na Hrvaškem. Nahajajo se na zahodni obali Istre, 3 km vzhodno od morja in turističnega naselja Lanterna in 7 km severno od Poreča je. Ko so bili dve ločeni vasi, ampak širi skozi stoletja, so postali ena vas. Delijo se samo po cesti Pula - Trst. Kot večina istrskega polotoka. To območje je bilo poseljeno že v antiki, zaradi rodovitne zemlje in bližino morja. V zalivih ob...

Razvrsti po:

Apartmaji Folo

Tar-Vabriga

Od morja 2.5 km
Kapaciteta 19 oseb

od 30 €

Apartma Dalmatini

Tar-Vabriga

Od morja 900 m
Kapaciteta 6 oseb

od 80 €

Apartmaji Eva

Tar-Vabriga

Od morja 1.5 km
Kapaciteta 8 oseb

od 35 €

Apartma Lane

Tar-Vabriga

Od morja 1 km
Kapaciteta 4 oseb

od 50 €

Apartma Sisi

Tar-Vabriga

Od morja 1.5 km
Kapaciteta 4 oseb

od 50 €

Apartmaji Folo ( Tar-Vabriga)

Apartmaji Folo - Tar-Vabriga 2 apartmaja z dvema spalnicama (4-6 oseb), 3 apartmaji z eno spalnici (2-6 Persnons) Apartmaji se nahajajo 2,5 km od turističnega središča Lanterna, kjer se prekrivajo plaže in druge turistične objekte in dejavnosti. .

Kategorizacija Kategorizacija - Apartmaji Folo

Od morja 2.5 km
Kapaciteta 19 oseb

Cena od 30 €

Apartma Dalmatini ( Tar-Vabriga)

Apartma je v mirnem turističnem kraju, nedaleč stran od morja. Namestitev je bila pred kratkim prenovljena in ima 3 spalnice za 6 oseb in skupno kopalnico. Balkon in dvorišče, kjer lahko bivate v zelenju različnih sadežev. Pred hišo je na voljo žar na voljo gostom in prostorno ter brezplačno parkirno mesto. Poleg tega apartma vključuje klimatsko napravo, brezžični internet, kuhinjo in dnevno sobo z vsemi potrebnimi pripomočki, TV, kopalnico s tušem in pokrit balkon. V 10 km najdete številne zanimive znamenitosti, kot so Eufrazijeva bazilika, Jama Baredine, Novigradska Marina in 2 Aquaparka.

Kategorizacija Kategorizacija - Apartma Dalmatini

Od morja 900 m
Kapaciteta 6 oseb

Cena od 80 €

Apartmaji Eva ( Tar-Vabriga)

Oddajamo popolnoma nov dve spalnici opremljeno stanovanje kategorizirana s *** v družinski hiši v Vabriga na Tari, med por? in Novigrad. Apartma je sestavljen iz 2 osnovnih postelj v spalnico in 2 dodatnih ležišč v dnevni sobi. Nahaja se v pritličju z lastnim strešno teraso, ločen vhod in neoviran dostop do vrta. Parkiranje v dvorišču. To se nahaja v naselju, 2 km od morja in cesta približno 1 km od turističnega naselja Lanterna. 5 km stran od Poreča in Novigrada. Trgovina in ATM 20 metrov.

Kategorizacija Kategorizacija - Apartmaji Eva

Od morja 1.5 km
Kapaciteta 8 oseb

Cena od 35 €

Apartma Lane ( Tar-Vabriga)

Apartma Lane se nahaja v središču istrskega mesta Tara nedaleč od Poreča. Omogoča vam idealen kraj za dopust zaradi udobja, praktičnosti, miru in čudovitega pogleda na morje. Nastanitev vsebuje kuhinjo, dnevno sobo, spalnico, kopalnico, hodnik, teraso in čudovito galerijo, nad katero bodo otroci vedno tako navdušeni kot njihovi starši. Stanovanje ima dve klimatski napravi. Na voljo so vam vsi potrebni prostori na minimalni razdalji, kot so trgovine, lekarne, istrske restavracije s svežo ribo, mesom, testeninami in drugimi specialitetami ter neizogibna vina, kleti, picerije, kavarne. V bližini so objekti, kot so Istra, Aqua paint, Dinopark, pa tudi storitve, kot so karting, jahanje, teniška igrišča, različne jame in podobno.

Kategorizacija Kategorizacija - Apartma Lane

Od morja 1 km
Kapaciteta 4 oseb

Cena od 50 €

Apartma Sisi ( Tar-Vabriga)

Kategorizacija Kategorizacija - Apartma Sisi

Od morja 1.5 km
Kapaciteta 4 oseb

Cena od 50 €

Turistični vodnik - Tar-Vabriga

Tar-Vabriga  - Grb Tar in Vabriga sta dve majhni vasi, ki tvorijo en sam občina v Istri na Hrvaškem. Nahajajo se na zahodni obali Istre, 3 km vzhodno od morja in turističnega naselja Lanterna in 7 km severno od Poreča je. Ko so bili dve ločeni vasi, ampak širi skozi stoletja, so postali ena vas. Delijo se samo po cesti Pula - Trst. Kot večina istrskega polotoka. To območje je bilo poseljeno že v antiki, zaradi rodovitne zemlje in bližino morja. V zalivih ob vznožju Tar in Vabriga so odkrili ostanke rimske vile Rustica, rafinerije nafte, vile držav in potopljena pristanišče, ki nam pove, da je to nekoč pristanišče za trgovanje s kmetijskimi proizvodi med rimskega imperija. Danes je celotna občina ima okoli 2000 prebivalcev in hrbtenica gospodarstva je turizem, najem zasebne nastanitve in znano turistično središče Lanterna. Poleg turizma, prebivalci Tar in Vabriga so vključeni v kmetijstvu proizvodnji oljčnega olja in vina, ter v manjši meri ribolov. Območje je polna zanimivosti, od katerih so nekateri jamarstvo avanturo v jame Baredine, jahanje, kolesarjenje, dirke na smučeh in pohodništvo. Gastronomska ponudba je odlična in vključuje številne restavracije, gostilne in podeželskih gospodinjstev, kjer boste lahko poskusili istrske specialitete in kakovostnih lokalnih vin. Če želite osvežiti, je dovolj, da gredo na najlepših plaž na polotoku Lanterna, dolžina obale več kot 6 kilometrov, ki je le nekaj minut vožnje z avtomobilom. Tukaj se lahko sprostite ob številnih športnih in rekreacijskih objektov in kristalno čisto morje voda. Obisk Tar in Vabriga, ti dve edinstvenih krajev, ki ponujajo najboljšo kombinacijo počitnice v zeleni notranjosti Istre, v bližini lepih plaž in kristalno čista voda Jadranskega morja. Iskanje poceni zasebne nastanitve v Tar Vabriga. Apartmaji, sobe in počitniške hiše v Tar Vabriga cenejši do 40% brez pristojbin dragih agencijah. Dobrodošli v Tar in Vabriga!

Tar-Vabriga Vremenska napoved