Your browser does not support JavaScript! Poceni apartmaji in zasebne nastanitve Tar-Vabriga - Hrvaška

Apartmaji in zasebne nastanitve Tar-Vabriga

Tar-Vabriga - Grb

Tar in Vabriga sta dve majhni vasi, ki tvorijo en sam občina v Istri na Hrvaškem. Nahajajo se na zahodni obali Istre, 3 km vzhodno od morja in turističnega naselja Lanterna in 7 km severno od Poreča je. Ko so bili dve ločeni vasi, ampak širi skozi stoletja, so postali ena vas. Delijo se samo po cesti Pula - Trst. Kot večina istrskega polotoka. To območje je bilo poseljeno že v antiki, zaradi rodovitne zemlje in bližino morja. V zalivih ob vznožju Tar in Vabriga so odkrili ostanke rimske vile Rustica, rafinerije nafte, vile držav in potopljena pristanišče, ki nam pove, da je to nekoč pristanišče za trgovanje s kmetijskimi proizvodi med rimskega imperija. Danes je celotna občina ima okoli 2000 prebivalcev in hrbtenica gospodarstva je turizem, najem zasebne nastanitve in znano turistično središče Lanterna. Poleg turizma, prebivalci Tar in Vabriga so vključeni v kmetijstvu proizvodnji oljčnega olja in vina, ter v manjši meri ribolov. Območje je polna zanimivosti, od katerih so nekateri jamarstvo avanturo v jame Baredine, jahanje, kolesarjenje, dirke na smučeh in pohodništvo. Gastronomska ponudba je odlična in vključuje številne restavracije, gostilne in podeželskih gospodinjstev, kjer boste lahko poskusili istrske specialitete in kakovostnih lokalnih vin. Če želite osvežiti, je dovolj, da gredo na najlepših plaž na polotoku Lanterna, dolžina obale več kot 6 kilometrov, ki je le nekaj minut vožnje z avtomobilom. Tukaj se lahko sprostite ob številnih športnih in rekreacijskih objektov in kristalno čisto morje voda. Obisk Tar in Vabriga, ti dve edinstvenih krajev, ki ponujajo najboljšo kombinacijo počitnice v zeleni notranjosti Istre, v bližini lepih plaž in kristalno čista voda Jadranskega morja. Iskanje poceni zasebne nastanitve v Tar Vabriga. Apartmaji, sobe in počitniške hiše v Tar Vabriga cenejši do 40% brez pristojbin dragih agencijah. Dobrodošli v Tar in Vabriga!

Neposreden stik z lastniki nastanitve Tar-Vabriga
Poceni apartmaji Tar-Vabriga
Zasebna namestitev Tar-Vabriga

Tar-Vabriga - Iščite zasebno nastanitev na zemljevidu

Video predstavitev Tar-Vabriga

0 nastanitve


od

Razvrsti po:
Apartmaji Folo Tar-Vabriga - Hrvaška

Apartmaji Folo
Tar-Vabriga

Od morja 2500 m
Kapaciteta 19 osebe od 30 €

Apartmaji Eva Tar-Vabriga - Hrvaška

Apartmaji Eva
Tar-Vabriga

Od morja 1500 m
Kapaciteta 8 osebe od 35 €

Apartmaji Bruno Tar-Vabriga - Hrvaška

Apartmaji Bruno
Tar-Vabriga

Od morja 500 m
Kapaciteta 6 osebe od 35 €


Apartmaji Folo Tar-Vabriga
Kategorizacija nastanitve

Od morja 2500 m
Kapaciteta 19 osebe

od 30 €


Pošlji povpraševanje

Apartmaji Folo - Tar-Vabriga

Apartmaji Folo - Tar-Vabriga 2 apartmaja z dvema spalnicama (4-6 oseb), 3 apartmaji z eno spalnici (2-6 Persnons) Apartmaji se nahajajo 2,5 km od turističnega središča Lanterna, kjer se prekrivajo plaže in druge turistične objekte in dejavnosti. .


Apartmaji Eva Tar-Vabriga
Kategorizacija nastanitve

Od morja 1500 m
Kapaciteta 8 osebe

od 35 €


Pošlji povpraševanje

Apartmaji Eva - Tar-Vabriga

Oddajamo popolnoma nov dve spalnici opremljeno stanovanje kategorizirana s *** v družinski hiši v Vabriga na Tari, med por? in Novigrad. Apartma je sestavljen iz 2 osnovnih postelj v spalnico in 2 dodatnih ležišč v dnevni sobi. Nahaja se v pritličju z lastnim strešno teraso, ločen vhod in neoviran dostop do vrta. Parkiranje v dvorišču. To se nahaja v naselju, 2 km od morja in cesta približno 1 km od turističnega naselja Lanterna. 5 km stran od Poreča in Novigrada. Trgovina in ATM 20 metrov.


Apartmaji Bruno Tar-Vabriga
Kategorizacija nastanitve

Od morja 500 m
Kapaciteta 6 osebe

od 35 €


Pošlji povpraševanje

Apartmaji Bruno - Tar-Vabriga

Pogled na lepe Istre. Dobrodošli!