Your browser does not support JavaScript! Poceni apartmaji in zasebne nastanitve Šolta - Hrvaška

Apartmaji in zasebne nastanitve Šolta

Šolta - Grb

Otok Šolta se nahaja v arhipelagu srednjodalmatinskom Jadrana, med otokoma Brač in Drvenik Veli, in le 9 navtičnih milj južno od mesta Splita. Njegova površina je 58 km2 in ima prebivalcev nekaj več kot 1700 prebivalcev. Šolta je tipičen jadranski otok, z bogato mediteransko vegetacijo, njiv, oljčnih nasadov in vinogradov zajeta. To ima lepe majhnih zalivov in plaž in je obkrožena z kristalno čista voda sinjega Jadrana. Podnebje je zelo prijetno s toplimi in sončnimi poletji in blagimi zimami, ki omogoča obiske turistov skozi vse leto. On je otok Šolta leži osem mest: Stomorska, Nečujam, Rogač, ki je tudi trajektno pristanišče za celoten otok, Stomorska, Gornje Selo, Grohote, Srednje Selo i Donje Selo. Otok je zelo dostopen in dobro povezan s trajektom s Splitom. V poletni sezoni ima osem dnevne povezave in potovanje traja manj kot eno uro. Gospodarstvo otoka temelji na vinogradih, gojenjem oljk in sadja, ribištvo in turizem. Večina domačinov ima svoje vrtovi, vinogradi in nasadi oljk, in večina od njih ponuja tudi storitve nastanitev v svojih zasebnih stanovanjih. Vas bodo sprejeli z veseljem in s kozarcem domačega vina in sveže ekološko sadje in zelenjavo. Na južni strani otoka skriva številne zalive, ki jih ni mogoče doseči z avtom, in nekaj odličnih restavracij, ki privabljajo vedno večje število pustolovcev in mornarjev. Na otoku Šolta lahko največja sprostite in preživeti počitnice s prijaznimi gostitelji, dobre hrane, čiste in neokrnjene narave, veliko sonca in miru in tišine tega deviškega otoka. Iskanje namestitev na otoku Šolta. Apartmaji, sobe in privatna namestitev po dostopnih cenah na otoku Šolta. Dobrodošli na otok Šoltu!

Neposreden stik z lastniki nastanitve Šolta
Poceni apartmaji Šolta
Zasebna namestitev Šolta

Šolta - Iščite zasebno nastanitev na zemljevidu

Video predstavitev Šolta

0 nastanitve


od

Razvrsti po:
Apartmaji Beleca Šolta Šolta - Hrvaška

Apartmaji Beleca Šolta
Šolta

Od morja 10 m
Kapaciteta 4 osebe od 60 €

Apartmaji Blagaic Šolta - Hrvaška

Apartmaji Blagaic
Šolta

Od morja 10 m
Kapaciteta 11 osebe od 45 €

Apartmaji Duska Šolta - Hrvaška

Apartmaji Duska
Šolta

Od morja 50 m
Kapaciteta 6 osebe od 80 €

Apartmaji Dvornik Šolta - Hrvaška

Apartmaji Dvornik
Šolta

Od morja 100 m
Kapaciteta 2 osebe na vprašanje


Apartmaji Ivka Šolta - Hrvaška

Apartmaji Ivka
Šolta

Od morja 50 m
Kapaciteta 4 osebe od 45 €

Apartmaji Jakov Šolta - Hrvaška

Apartmaji Jakov
Šolta

Od morja 50 m
Kapaciteta 4 osebe na vprašanje

Počitniške hiše Jasna Šolta - Hrvaška

Počitniški dom Jasna
Šolta

Od morja 10 m
Kapaciteta 8 osebe od 70 €

Počitniške hiše Kuca Jasna Šolta - Hrvaška

Počitniški dom Kuca Jasna
Šolta

Od morja 10 m
Kapaciteta 6 osebe od 70 €


Apartmaji Mare Blu Šolta - Hrvaška

Apartmaji Mare Blu
Šolta

Od morja 80 m
Kapaciteta 6 osebe na vprašanje

Apartmaji Matea Šolta - Hrvaška

Apartmaji Matea
Šolta

Od morja 50 m
Kapaciteta 16 osebe od 50 €

Apartmaji Mima Šolta - Hrvaška

Apartmaji Mima
Šolta

Od morja 300 m
Kapaciteta 4 osebe od 45 €

Apartmaji Nica Šolta - Hrvaška

Apartmaji Nica
Šolta

Od morja 10 m
Kapaciteta 4 osebe od 80 €


Apartmaji Oliva Šolta - Hrvaška

Apartmaji Oliva
Šolta

Od morja 200 m
Kapaciteta 8 osebe od 22 €

Apartmaji Palmina Šolta - Hrvaška

Apartmaji Palmina
Šolta

Od morja 10 m
Kapaciteta 6 osebe na vprašanje

Apartmaji Petra Šolta - Hrvaška

Apartmaji Petra
Šolta

Od morja 200 m
Kapaciteta 2 osebe od 35 €

Apartmaji Tvrdic Honey Šolta - Hrvaška

Apartmaji Tvrdic Honey
Šolta

Od morja 2000 m
Kapaciteta 12 osebe od 42 €


Apartmaji Villa Barunesa Šolta - Hrvaška

Apartmaji Villa Barunesa
Šolta

Od morja 90 m
Kapaciteta 8 osebe od 65 €

Počitniške hiše Villa Maslinica Šolta - Hrvaška

Počitniški dom Villa Maslinica
Šolta

Od morja 250 m
Kapaciteta 7 osebe od 150 €

Apartmaji Villa Mileana Šolta - Hrvaška

Apartmaji Villa Mileana
Šolta

Od morja 10 m
Kapaciteta 12 osebe na vprašanje

Apartmaji Villa Peggy Šolta - Hrvaška

Apartmaji Villa Peggy
Šolta

Od morja 10 m
Kapaciteta 8 osebe od 130 €


Apartmaji Beleca Šolta Šolta
Kategorizacija nastanitve

Od morja 10 m
Kapaciteta 4 osebe

od 60 €


Pošlji povpraševanje

Apartmaji Beleca Šolta - Šolta

Stanovanje Belec 2 se nahaja na otoku Šolta v majhni vasici v bližini trajektnega pristanišča. V bližini apartmaja so lepe plaže, kavarna, restavracija, in Euroclub-kamp za otroke z bogato vsebino. Brezplačno parkiranje. Mirno okolje in čudovit razgled bi vaš dopust popoln!


Apartmaji Blagaic Šolta
Kategorizacija nastanitve

Od morja 10 m
Kapaciteta 11 osebe

od 45 €


Pošlji povpraševanje

Apartmaji Blagaic - Šolta

Dobrodošli na kraj, kjer je morje še vedno popolnoma čist. Naši udobni apartmaji, s čudovitim pogledom na morje se nahaja le 2 minuti od velikih plaž. Rezervirajte svoje počitnice na otoku Šolta in uživajte poletje z nami. Hiša se nahaja na mirni lokaciji, v prvem nadstropju so 3 apartmaji: A 2 + 2, 2 + B 2 in C 2 + 1. Vsak apartma ima dvoposteljno spalnico, kopalnico, dnevno sobo z raztegljivim kavčem, balkon in terasa. Parkirišče, Wi-Fi, SAT TV, žar in klimatsko napravo so na voljo. Odlično mesto za večje skupine, ki želijo počitnice skupaj. Pokušina in nakup lokalnih proizvodov, vino, likerje in olivno olje.


Apartmaji Duska Šolta
Kategorizacija nastanitve

Od morja 50 m
Kapaciteta 6 osebe

od 80 €


Pošlji povpraševanje

Apartmaji Duska - Šolta

Apartma je sestavljen iz kuhinje, kopalnice, 3 spalnice in dnevne sobe. Nahaja se v bližini plaže, zaradi svoje lokacije pa je odlična za družine z majhnimi otroki. Rogač je zaradi čudovite narave, plaže, osrednjega položaja in odličnih prometnih povezav idealen za počitnice, če želite v času počitnic raziskati celoten otok, vendar so še vedno lepe plaže s kristalno čistim morjem, naravo in tišino.


Apartmaji Dvornik Šolta
Kategorizacija nastanitve

Od morja 100 m
Kapaciteta 2 osebe

na vprašanje


Pošlji povpraševanje

Apartmaji Dvornik - Šolta

Stanovanje ima balkon, kjer imajo gostje lahko kosilo v senci na prostem. Stanovanje je moderno, na novo obnovljena in stilsko urejena. Plaža je oddaljena 100 m in se lahko doseže s hojo skozi borov gozd. bližini ni glavna cesta. V neposredni bližini apartmaja je trgovine in v bližini restavracije je 400 m od apartmaja. Na plaži je disco, dva bara in ena internetna kavarna z brezplačnim WiFi storitev. Razen Nečujam, priporočamo obisk Stomorska, oljčnih nasadov in veliko skritih zalivov na otoku Šolta.


Apartmaji Ivka Šolta
Kategorizacija nastanitve

Od morja 50 m
Kapaciteta 4 osebe

od 45 €


Pošlji povpraševanje

Apartmaji Ivka - Šolta

Apartma Ivka (Šolta) je: dve spalnici: ena spalnica z zakonsko posteljo in ena spalnica z enojno posteljo, dnevna soba z raztegljivim kavčem, kuhinja, kopalnico s prho, velika terasa in hišo za grill. Stanovanje - dnevna soba http://ferienwohnung-dalmatien.ptscro.com/ Vključeno v ceno: lokalni davek, parkirni prostor, posteljnina, brisače, posodo in jedilni pribor, končno čiščenje. Najmanjše število nočitev: 1 noč


Apartmaji Jakov Šolta
Kategorizacija nastanitve

Od morja 50 m
Kapaciteta 4 osebe

na vprašanje


Pošlji povpraševanje

Apartmaji Jakov - Šolta

Apartmaji se nahajajo v Rogač na otoku Šolti, stran od razdeli 45-50 minut trajektne vožnje. Apartma ima 2 spalnici, kuhinjo, kopalnico in veliko teraso s čudovitim pogledom na morje. Plaže so kamnita, betonska in peščena stran 5-10 minut hoje. Stanovanje ima v senci, zunanji tuš, žar in parkirišče. Pridite in uživajte v lepoti poletja.


Počitniški dom Jasna Šolta
Kategorizacija nastanitve

Od morja 10 m
Kapaciteta 8 osebe

od 70 €


Pošlji povpraševanje

Počitniški dom Jasna - Šolta

Kamnita hiša, ki se nahaja v centru Maslinica mest na obali. Površina hiše je 34m2 x 3 nadstropij. V pritličju je opremljena kuhinja, dnevna soba s kavčem za dve osebi in kopalnico. V prvem nadstropju sta dve spalnici z zakonsko posteljo, in v zgornjem nadstropju (mansarda) pa je velika spalnica z zakonsko posteljo in kavčem za eno osebo. Hiša je opremljena v rustikalnem stilu. Hiša ima dva vhoda, sprednjo in zadnjo, in lesene korake, ki vodijo skozi hišo iz pritličja v prvo nadstropje. V bližini hiše so restavracije in bari, trgovine, trgovine s spominki in avtobusna postaja. Na zadnji strani hiše je majhno teraso (5 m2) z mizo in stoli. Hišni ljubljenčki so dobrodošli (brezplačno). Minimalna rezervacijo je sedem dni. Lep dopust vam želi Baradic fammily!


Počitniški dom Kuca Jasna Šolta
Kategorizacija nastanitve

Od morja 10 m
Kapaciteta 6 osebe

od 70 €


Pošlji povpraševanje

Počitniški dom Kuca Jasna - Šolta

Lepa kamnita hiša se nahaja v centru Maslinica na otoku Šolta. Površina hiše je 70 m2 je razdeljen na dve etaži. Sestavljen je iz popolnoma opremljeno kuhinjo, dnevno sobo, kopalnico, wc in dve spalnici z zakonsko posteljo.


Apartmaji Mare Blu Šolta
Kategorizacija nastanitve

Od morja 80 m
Kapaciteta 6 osebe

na vprašanje


Pošlji povpraševanje

Apartmaji Mare Blu - Šolta

Hiša / stanovanje leži na Šolti, in zelo enostavno in hitro dostopen iz mesta Split. OPIS: Ta apartma s 3 spalnice. Apartma in popolnoma nov in ima 6-7 postelj. NATANČNO, da je bila obnovljena v lansko zimo. SO Fotografije so nastajale O lansko poletje ZAKAJ je hiša končno pripravljen. VSE POPOLNOMA NOVO! E je sestavljen iz dveh ravneh: PRITLIČJE: kuhinja z mizo in stoli in TV s SAT (kuhinja je dobro opremljena s pečico, steklokeramično kuhalno ploščo, hladilnik END ZAMRZOVALNA LARGE) V pritličju imate tudi pralni stroj. 2 spalnici (1 dvoposteljna, 1 spalnica s pogradom) v več kako služiti, WE 1 dodatno pomožno ležišče v spalnici manjši. Kopalnica z oknom ima tuš (brez tuš zavese) in bide ,, Tam je tudi majhno teraso z mizo in stoli in drugo velik zunanji prostor, kjer lahko postavite eno mizo, stoli, žar oglje. Prav tako je S zunanji pipo, kjer, če želite si lahko tudi zunanji tuš. Zgornje nadstropje (mansarda): 1 Dvoposteljna soba, druga kopalnica s kadjo / tušem, finesta v kopalnici (in bide), s klimo, SAT TV. Torej, skupaj s 6-7 ležišči. 2 kopalnici s tušem (eno kopalnico gor in kopalnico v spodnjem nadstropju), majhno teraso, kuhinja, zunanji prostor z mizo in stoli, da bi lahko ostal v odprtem jesti ali počitek. Obstajata dve televizije s kabelsko povezavo (eno spodaj in eno zgoraj). KRAJ Imate 80 m od morja plaže fotografije v. NE dodeljena parkiranje v neposredni bližini hiše, približno 20 metrov od hiše Ta majhen supermarket 70 m, restavracija, bar, pralnica pristojbina (če želite), z bar mizo in stole z brezplačnim WIFI internet približno 90 m od hiše , tik ob plaži. Plaža s kamenčki (majhni kamni oval), kopališče brez 80 m. Zemljišče se nahaja v turističnem kompleksu Apartmaji Nečujam z drugimi domovi v istem zalivu. E obdan z borovim gozdom, vendar je pritrjena na morje. Toliko zeleno okoli hiše, gre super z vetrič. Jaz sem, ki izhajajo nekaj slik, da bi idejo stanovanje in kraj! Niti približno 80 metrov od hiše (ob plaži) imate kavarno z brezplačnim WIFI. Res enostavna rešitev! Na otoku lahko pridete s trajektom / katamaranom od Split / Split, večkrat na dan. Trajekti ali katamarani zelo pogosti v poletnih mesecih. To je otok zelo dobro povezan s kopnim. In dobra rešitev, če ste zainteresirani za videnje več otokih v času počitnic od nas .... saj čez dan, lahko greš z enega otoka na drugega v večernih urah in se spet nazaj. Hvala za kar mi je stopila v stik, in če ste se odločili za najem hiše imate Naša gostoljubnost in vas pozdravljam v našem domu.


Apartmaji Matea Šolta
Kategorizacija nastanitve

Od morja 50 m
Kapaciteta 16 osebe

od 50 €


Pošlji povpraševanje

Apartmaji Matea - Šolta

To so prenovljeni apartmaji na lepi in mirni lokaciji. Vsak apartma ima kuhinjo s pečico / plin + električno energijo, pečico, umivalnikom, hladilnikom, toasterjem, aparatom za kavo, kotelom, TV-SAT, klimatsko napravo, WIFI in 200x 160 posteljnino / kavčem in 4 stole. Iz te kuhinje se lahko odpravite na teraso z odprtim pogledom na morje v dolžini 50 km. Spalnica ima zakonsko posteljo, nočne torbe z nočnimi žarometi, tridelna garderobna omara z velikim ogledalom. Iz spalnice je na voljo tudi na terasi. Vsak apartma ima lastno teraso, tako da je ena terasa nevidna za drugo. Terasa ima mizo za 4 sedeže. Kopalnica je tudi lepo urejena: tuš kabina z WC školjko, ogledalo, umivalnik in bojler. Apartmaji imajo hodnik in vsak ima lastna vhodna vrata. Apartmaji imajo zunanji žar za brezplačno uporabo. Vsak apartma ima lastno parkirišče. Vsak apartma ima lastno urejeno plažo s sončnim žarkom! Vse vključeno v ceno, kot tudi turistični taksi. Gostje imajo možnost kupiti domače oljčno olje, črno vino, belo, domače žganje brandy, kar pa bomo seveda kot degustacijsko vino.


Apartmaji Mima Šolta
Kategorizacija nastanitve

Od morja 300 m
Kapaciteta 4 osebe

od 45 €


Pošlji povpraševanje

Apartmaji Mima - Šolta

Stanovanje se nahaja na hribu ob naselju v pritličju naših družinskih home.It ih edina za rent.It ima dve spalnici, popolnoma opremljeno kuhinjo in dve terasi, južna in northern.Guests lahko uporabljajo zunanji žar in parkirišče .Location je mirno in stran od marine ter številne restavracije in cafe barih. Vas je bila ustanovljena okrog gradu iz 18. stoletja, ki daje vasi poseben atmosphere.You lahko uživali v kristalno modrem morju, kot tudi v številnih kulturnih prireditev in entertainments.Welcome !!


Apartmaji Nica Šolta
Kategorizacija nastanitve

Od morja 10 m
Kapaciteta 4 osebe

od 80 €


Pošlji povpraševanje

Apartmaji Nica - Šolta

Stanovanje NICA - Maslinica, Otok Šolta se nahaja na ekskluzivni položaj v prvi vrsti do morja. Apartma je namenjen za namestitev 4 osebe. Vse sobe imajo pogled na morje. Apartma je velikosti 100 m2 + 25 m2 terase. Dve spalnici, kopalnica, dnevna soba in kuhinja. Stanovanje je v celoti opremljena z vsemi aparati, odeje, brisače, pranje itd * Secure lastno parkirno mesto, * Urejena plaža 20 m od stanovanja, * Sposobnost za uporabo na vrtu okoli hiše, * Zunanji tuš na vrtu, * plaža stoli in senčniki (na voljo na zahtevo - doplačilo), * TV, SATTV, * brezžični internet, * Klimatska naprava v dnevni sobi / kuhinji (doplačilo), * Majhni hišni ljubljenčki so dovoljeni (doplačilo), v dogovoru z gostiteljem, * Kajenje je dovoljeno v dnevno sobo / kuhinjo.


Apartmaji Oliva Šolta
Kategorizacija nastanitve

Od morja 200 m
Kapaciteta 8 osebe

od 22 €


Pošlji povpraševanje

Apartmaji Oliva - Šolta

Na mirnem delu Šešula zalivu med oljkami in borovci za najem 3 manjše apartmaje za 2 in 3 osebe. Apartmaji imajo balkon, terasa, parkirišče, žar, WLAN internet. A1 - 3 osebe, 2 spalnici, prvo nadstropje (32-48 € / dan) A2 - 2 osebe, 1 spalnica, prvo nadstropje (22-32 € / dan), A3 - 2 + 1 oseba, 1 spalnica, pritličje, vrt terasa, ločen vhod: klimatska naprava in živali na zahtevo (32-48 €)


Apartmaji Palmina Šolta
Kategorizacija nastanitve

Od morja 10 m
Kapaciteta 6 osebe

na vprašanje


Pošlji povpraševanje

Apartmaji Palmina - Šolta

Apartmaji so za štiri do šest oseb, visoko kakovostnih opremljenih in s klimo, TV, satelit, pralni stroj, pomivalni pranje, žar, itd Plaža je tik ob hiši.


Apartmaji Petra Šolta
Kategorizacija nastanitve

Od morja 200 m
Kapaciteta 2 osebe

od 35 €


Pošlji povpraševanje

Apartmaji Petra - Šolta

Studio Apartma Petra se nahaja v mirnem zalivu Krušica na otoku Šolti, nedotaknjena narava in čisto morje, mir in tišina pa sta največja prednost te namestitve za dva. Vse druge restavracije, trgovine in vse ostalo so le 3 km od zaliva.


Apartmaji Tvrdic Honey Šolta
Kategorizacija nastanitve

Od morja 2000 m
Kapaciteta 12 osebe

od 42 €


Pošlji povpraševanje

Apartmaji Tvrdic Honey - Šolta

Apartmaji Tvrdic se nahaja na družinskega premoženja v osrčju otoka, med hrapavost kamnin in mediteranske flore. Apartmaji so urejeni v mediteranskem slogu, imajo režo lastno parkirišče, teraso, klimatizirano, opremljeno z W-LAN internetne povezave


Apartmaji Villa Barunesa Šolta
Kategorizacija nastanitve

Od morja 90 m
Kapaciteta 8 osebe

od 65 €


Pošlji povpraševanje

Apartmaji Villa Barunesa - Šolta

VILLA BARUNESA, ima tri nove udobne apartmaje, A1 (2 + 2 osebe), 50m2 površine, ena spalnica, velika dnevna soba s popolnoma opremljeno kuhinjo, dve kopalnici, dve klimatski napravi, dve televiziji Led, pomivalni stroj, pralni stroj, hladilnik z zamrzovalnikom, mikrovalovna pečica, opekač kruha, aparat za kavo Smootie maker. Terasa 2X5m2 s pogledom na morje. A2 (2 + 2 osebe), 50m2 površine, ena spalnica, velika dnevna soba s popolnoma opremljeno kuhinjo, dve kopalnici, dva klimatska naprava, dve televiziji Led, pomivalni stroj, pralni stroj, hladilnik z zamrzovalnikom, mikrovalovna pečica, izdelovalec pomešanosti. Terasa 2X5m2 s pogledom na morje A3 (4 + 2 osebe), 100m2 površine, ena spalnica, velika dnevna soba s popolnoma opremljeno kuhinjo, dve kopalnici, tri klimatske naprave, tri LED TV, pomivalni stroj, pralni stroj, hladilnik z zamrzovalnikom, mikrovalovna pečica, opekač kruha, aparat za kavo Smootie maker. Terasa 2X10m2 s pogledom na morje. Vse sobe so pokrite z brezplačnim brezžičnim signalom. V dvorišču je zasebno, brezplačno parkirišče, velik žar in velik zasebni bazen.


Počitniški dom Villa Maslinica Šolta
Kategorizacija nastanitve

Od morja 250 m
Kapaciteta 7 osebe

od 150 €


Pošlji povpraševanje

Počitniški dom Villa Maslinica - Šolta

Lepa družinska počitniška hiša z zasebnim bazenom, Villa Maslinica, se nahaja v višjem delu naselja, daleč od hrupa prepuščenih turističnih destinacij, zaradi česar je idealna za počitek in počitek. Vila je v celoti opremljena in je bila prenovljena pred kratkim (2014). Primeren je za družine z otroki in skupine do 7 oseb. Vse sobe so dvoposteljne in se nahajajo v prvem nadstropju, ki je klimatizirana. Skupna kopalnica s tuš kabino se nahaja v pritličju in v prvem nadstropju. V pritličju se nahaja dnevna soba s kabelsko televizijo in brezžičnim internetom. Otroci in odrasli bodo navdušeni nad prostorom v bližini bazena, kjer lahko igrajo namizni tenis in električne pikado, medtem ko poslušate glasbo iz Hi-Fi sistema. Gostje lahko uživajo tudi na vrtu, veliki terasi in odprtem bazenu (redna voda, brez ogrevanja). Če želite uživati ​​v senci na terasi, lahko uporabite ograjen žar in zunanjo mini kuhinjo s hladilnikom.


Apartmaji Villa Mileana Šolta
Kategorizacija nastanitve

Od morja 10 m
Kapaciteta 12 osebe

na vprašanje


Pošlji povpraševanje

Apartmaji Villa Mileana - Šolta

Nahajamo od plaže oddaljen le 10 metrov, v majhnem mestu Stomorska na otoku Šolta. Naši apartmaji, ki so zasnovani in opremljeni natančno fullfil vseh potreb za goste in udobje, so samo majhen del čudovite zgodbe, ki se skriva za tem zgodovinskem otoku polno neokrnjene narave, okusno hrano in romantičnih znamenitosti.


Apartmaji Villa Peggy Šolta
Kategorizacija nastanitve

Od morja 10 m
Kapaciteta 8 osebe

od 130 €


Pošlji povpraševanje

Apartmaji Villa Peggy - Šolta

Villa Peggy s hiša v dveh etažah, vsakem nadstropju eno stanovanje. Apartmaji so v najemu skupaj s skupnim vhodom, da bi dosegli v zgornjem nadstropju stanovanje, da gredo skozi dnevni sobi na podstrešju. APARTMA (60 m2): Ground. Sestavljen je iz dveh dvoposteljne sobe, kopalnica, kuhinja (z pomivalni stroj), dnevna soba (SAT TV, stereo), in kar je najpomembnejše za poletje, prostorno teraso (cca 30 m2) s pogledom na morje in hišo z žara. APARTMA B (30 m2), mansarda. Sestavljen je iz dveh dvoposteljne sobe, kopalnico, majhno kuhinjo in dva balkona. Hiša se nahaja v majhnem zalivu Tepli bok in oddaljeni 15 metrov od morja, 500 m od malega starega ribiškega mesta Maslinica, kjer se nahajajo trgovine in več restavracij. Tepli bok predela idealen za jadranje na deski zaradi vetra maestral, ki vedno rahlo piha v, in to je razlog, zakaj je ni nikoli prevroče. Villa Peggy je idealna za dve družini (8 ljudi), ki želijo preživeti počitnice skupaj, še posebej.