Your browser does not support JavaScript! Poceni apartmaji in zasebne nastanitve Duće - Hrvaška

Apartmaji in zasebne nastanitve Duće

Duće - Grb

Duće je majhno turistično mesto v okrožju Split-Dalmacija na Hrvaškem. To se nahaja v bližini mesta Omiša po več kilometrov čudovite obale ob cesti Omiš - Split. Duće ima okoli 1500 prebivalcev in administrativno pripada občini Dugi Rat. Kraj se prvič omenja v 12. stoletju, ko je pripadala znameniti Poljice republike. Še pred 50 leti je bila večina prebivalstva, ki se ukvarjajo s kmetijstvom, pomorske zadeve in ribištvo. V zadnjih 50 letih se je mesto v veliki meri nastal zaradi turizma, in večina prebivalcev se zdaj ukvarjajo s turizmom in ponuja namestitev v svojih zasebnih stanovanjih. Lepa peščena plaža se razteza vzdolž celotne dolžine Duće, skoraj 6 kilometrov od Omiša do Dugi Rat. Ta edinstvena plaža je pravi biser Jadrana in je kot nalašč za poletne počitnice za družine z majhnimi otroki, zahvaljujoč je številne objekte. Ob obali so številni bari in restavracije, kjer boste lahko poskusili okusne dalmatinske specialitete. Priporočamo izlete do bližnjih zgodovinskih mest Splita in Omiša, ampak tudi naravni pojav kanjona reke Cetine, kjer lahko uživate v rafting, vožnjo s kanuji, kot tudi lokalne specialitete, kot so jegulje in žabe na žaru. Obiščite Duće, to majhno in tiho dalmatinsko mesto z lepimi dolgimi plažami, ohranjene narave in zanimivimi okolico. Apartmaji, sobe in hiše za najem v Duce. Stik z lastniki zasebne nastanitve in prihranite do 40% o pristojbinah dragih agencijah. Dobrodošli v Duće!

Neposreden stik z lastniki nastanitve Duće
Poceni apartmaji Duće
Zasebna namestitev Duće

Duće - Iščite zasebno nastanitev na zemljevidu

Video predstavitev Duće

0 nastanitve


od

Razvrsti po:
Apartmaji Villa Nada Duće - Hrvaška

Apartmaji Villa Nada
Duće

Od morja 20 m
Kapaciteta 45 osebe na vprašanje

Apartmaji Babaja Duće - Hrvaška

Apartmaji Babaja
Duće

Od morja 70 m
Kapaciteta 30 osebe na vprašanje

Apartmaji Balić Duće - Hrvaška

Apartmaji Balić
Duće

Od morja 50 m
Kapaciteta 5 osebe na vprašanje

Apartmaji Livajić Duće - Hrvaška

Apartmaji Livajić
Duće

Od morja 150 m
Kapaciteta 28 osebe na vprašanje


Apartmaji Silvana Duće - Hrvaška

Apartmaji Silvana
Duće

Od morja 10 m
Kapaciteta 4 osebe na vprašanje

Apartmaji Marko Duće - Hrvaška

Apartmaji Marko
Duće

Od morja 150 m
Kapaciteta 28 osebe na vprašanje

Apartmaji M&A Vojnović Duće - Hrvaška

Apartmaji M&A Vojnović
Duće

Od morja 10 m
Kapaciteta 20 osebe na vprašanje

Apartmaji Kristina Duće - Hrvaška

Apartmaji Kristina
Duće

Od morja 100 m
Kapaciteta 15 osebe na vprašanje


Apartmaji Villa Sunce Duće - Hrvaška

Apartmaji Villa Sunce
Duće

Od morja 70 m
Kapaciteta 20 osebe na vprašanje

Apartmaji Beti Duće - Hrvaška

Apartmaji Beti
Duće

Od morja 200 m
Kapaciteta 12 osebe na vprašanje

Apartmaji Tomislav Duće - Hrvaška

Apartmaji Tomislav
Duće

Od morja 100 m
Kapaciteta 20 osebe od 40 €

Apartmaji Bliznac Duće - Hrvaška

Apartmaji Bliznac
Duće

Od morja 70 m
Kapaciteta 15 osebe od 110 €


Apartmaji Rica Duće - Hrvaška

Apartmaji Rica
Duće

Od morja 40 m
Kapaciteta 50 osebe od 30 €


Apartmaji Villa Nada Duće
Kategorizacija nastanitve

Od morja 20 m
Kapaciteta 45 osebe

na vprašanje


Pošlji povpraševanje

Apartmaji Villa Nada - Duće

Vila ima 15 enot, od katerih so: 5 studio apartmaja za štiri osebe (zakonska, pograd), 2 A4 (dve ločeni spalnici) 5 zakonsko in 3 triposteljnih sob. Vsi apartmaji so opremljeni s satelitsko TV sistemom, klimatsko napravo. Apartmaji imajo kuhinjo z posoda, posodo, pribor, hladilnik in štedilnik. Sobe imajo 2 kompleta posteljnine. Kopalnica s prho ali kadjo. Parkiranje je brezplačno in je na voljo za vse naše goste. Edinstvenost vzdušje prispeva odlično domačo vzdušje in gostoljubnost gostitelja. Zračen in harmonično ambient vsak trenutek bo spremenila v posebno doživetje. POGOJI: Cena vključuje najem enot, uporaba elektrike, vode, posteljnina za 7 dni.


Apartmaji Babaja Duće
Kategorizacija nastanitve

Od morja 70 m
Kapaciteta 30 osebe

na vprašanje


Pošlji povpraševanje

Apartmaji Babaja - Duće

Kako si predstavljate vašo idealno počitnice? Počitek in kopanje na peščeni plaži? Mogoče izleti z ladjo? Aktivna zabava z ekstremnimi športi? Če vas zanima samo eno ali vse od zgoraj - poglej več! APARTMAJI Babaja idealno mesto za vas! Mi imamo vse! Na naslednjih straneh za več informacij o naši ponudbi in o dodatnih zmogljivosti, ki jih naše edinstvene lege na voljo. Duce je majhno mesto, ki se nahaja le 1 km od Omiša, ki je edinstveno mesto v svetu. Morje, reke Cetine z impresivno kanjon pustil daha. Kot svojo naravno lepoto in edinstveno vsebino, da je le lahko najdete na enem mestu.


Apartmaji Balić Duće
Kategorizacija nastanitve

Od morja 50 m
Kapaciteta 5 osebe

na vprašanje


Pošlji povpraševanje

Apartmaji Balić - Duće

V morebitnem off sezoni popust. Dostop do interneta je na voljo, neomejeno in brezplačno. Vsi apartmaji in sobe imajo pogled na morje.


Apartmaji Livajić Duće
Kategorizacija nastanitve

Od morja 150 m
Kapaciteta 28 osebe

na vprašanje


Pošlji povpraševanje

Apartmaji Livajić - Duće

V našem objektu se nahaja 6 sodobno opremljenih apartmajev. Vsak apartma je opremljen s polno kuhinjo, jedilnico, dnevno sobo z izhodom na teraso in z eno ali dve sobi in kopalnico. Naši apartmaji se nahajajo v centru Duca, kjer so trgovine, pekarne, kavarne, restavracije. Naši apartmaji se nahajajo 150 m od plaže 1 km od Omiša.


Apartmaji Silvana Duće
Kategorizacija nastanitve

Od morja 10 m
Kapaciteta 4 osebe

na vprašanje


Pošlji povpraševanje

Apartmaji Silvana - Duće

Nastanitev v apartmajski Silvana. Apartma Silvana se nahaja v obnovljeni družinski hiši na peščene plaže in blizu majhne marine. To vam ponuja prijetno namestitev v modernem stilu sodobno opremljeno stanovanje. Apartma je sestavljen iz pritličje in nadstropje. Pritličje - dnevni prostor, kuhinjo in bathroomApartment pritličje obsega kuhinjo, jedilnico in dnevno sobo ter kopalnico. Rekreacijo so satelitsko televizijo, Wi-Fi. Raztegljiv, ki se lahko uporablja kot ležišče je prav tako na razpolago goste. Prvo nadstropje - dve sobi (2, 2 + 2). V prvem nadstropju sta dve sobi (ena z dvema posteljama in ena z dvema posteljama in dodatnim ležiščem za 2 osebi) s klimo. Lastnosti: 3-Star kategorije: 4 postelje, 1 Dodatne postelje za 2 persones, klima, Wi-Fi, satelitsko televizijo, radio, varnost Vault, mikrovalovne, parkirni prostor. Privez za čoln v marini


Apartmaji Marko Duće
Kategorizacija nastanitve

Od morja 150 m
Kapaciteta 28 osebe

na vprašanje


Pošlji povpraševanje

Apartmaji Marko - Duće

To je naša velika čast, da vam ponudimo Nastanitev na Marko stanovanja, kjer boste imeli miren in prijeten dopust, uživajte v čudes soncu poljubila Dalmaciji, odnesejo domov čudovit, topla spomine ... Nudimo vam storitve prenočitev v eden od naših šest apartmajev, v celoti opremljena, da izpolnjujejo vse vaše potrebe ... In mi smo vedno na voljo ...


Apartmaji M&A Vojnović Duće
Kategorizacija nastanitve

Od morja 10 m
Kapaciteta 20 osebe

na vprašanje


Pošlji povpraševanje

Apartmaji M&A Vojnović - Duće

Naši apartmaji se nahajajo v središču Duce ob cesti, le 10 metrov od plaže in morja! Kljub temu, cesta je blizu, apartmaji so zelo čisto in udobno, in imajo 6 parkirnih mest. Obstaja 6 apartmajev, od katerih so štirje izmed njih prilagaja 3 osebe in dva izmed njih prilagaja 4 osebe. Apartmaji so klimatizirani, s TV, kuhinja, z vsemi dodatki in perilo, ki. Kajenje je dovoljeno v apartmajih. Vsi apartmaji imajo tudi teraso. Znotraj polmera meter stanovanja 300 so številne restavracije in bari na plaži. Zdravnik in lekarna sta oddaljena 500 m. Apartmaji so 1,5 kilometrov daleč od zgodovinskega pirat mesta Omiša, ki se nahaja na reki Cetine.


Apartmaji Kristina Duće
Kategorizacija nastanitve

Od morja 100 m
Kapaciteta 15 osebe

na vprašanje


Pošlji povpraševanje

Apartmaji Kristina - Duće

Apartmaji Kristina sestavljajo skupno treh apartmajev različnih cenah in velikostih in vsa stanovanja imajo balkone s pogledom na morje. Apartmaji se nahajajo v majhni dalmatinski vasici Duce je znan po svojih lepa peščena plaža 3 km dolgo povezuje Duće z mesta Omiša. Nahajamo se le 23 km od mesta Splita, ki je središče Dalmacije in daleč znan po svoji zgodovini, saj rimskega cesarja Dioklecijana. Za tiste, pustolovski duh je rafting na reki Cetini kanjona in pohodništvo v okoliških gorah. Čeprav ima vsak apartma balkon, teraso, ki je skupen vsem stanovanj in je na voljo vsem gostom za druženje, ampak tudi za shranjevanje opreme za na plažo. Nimamo žar, vendar so vsi gostje imajo uporabiti električni žar naprave, ki se dostavljajo v stanovanje na zahtevo gostov.


Apartmaji Villa Sunce Duće
Kategorizacija nastanitve

Od morja 70 m
Kapaciteta 20 osebe

na vprašanje


Pošlji povpraševanje

Apartmaji Villa Sunce - Duće

V Duce, med Omiša in Dugi Rat, v lepi Riviera Omiš se nahaja v vili soncu. Villa Sun ima 6 novih luksuzno opremljenih in popolnoma opremljene apartmaje. Vsi apartmaji so opremljeni s TV / SAT, klima, WiFi internet, kuhinja, kopalnica, balkon, ... Hiša je v bližini peščene plaže in idealne počitnice za družine z otroki. Parkirišče je pred hišo. Žar in dvorišče sedežev je na voljo gostom tudi. Za vsa druga vprašanja ali vprašanja, ki jih imajo, so prijazni gostitelji.


Apartmaji Beti Duće
Kategorizacija nastanitve

Od morja 200 m
Kapaciteta 12 osebe

na vprašanje


Pošlji povpraševanje

Apartmaji Beti - Duće

Sodobni apartmaji v nadstropju z balkonom in pogledom na morje a. Ti apartmaji so v lepi kraju Duce, le dva kilometra od mesta Omiša. Duce je znan po štiri kilometre dolgi peščeni plaži s kristalno čistim morjem. Apartmaji poplavljena s sončno svetlobo, so v zgornjem nadstropju družinske hiše. Vsi apartmaji merijo 35 m? in so idealni za do štiri osebe. Vsi apartmaji imajo balkon s pogledom na morje in imajo elegantno pohištvo. Na vrtu je žar, tabel in vrtno pohištvo. Apartmaji so zelo tiho leži, čeprav je plaža je le dve minuti hoje. Kavarne, restavracije in trgovine so le 200 metrov od bivalnih prostorov.


Apartmaji Tomislav Duće
Kategorizacija nastanitve

Od morja 100 m
Kapaciteta 20 osebe

od 40 €


Pošlji povpraševanje

Apartmaji Tomislav - Duće

Apartmaji na mirnem mestu, brez hrupa, za družino z otroških.


Apartmaji Bliznac Duće
Kategorizacija nastanitve

Od morja 70 m
Kapaciteta 15 osebe

od 110 €


Pošlji povpraševanje

Apartmaji Bliznac - Duće

Prostorni in lepo urejeni apartmaji s teraso in pogledom na morje. Obdan z zelenjem, idealen za popoln oddih. Od morja so oddaljeni le 70 metrov.


Apartmaji Rica Duće
Kategorizacija nastanitve

Od morja 40 m
Kapaciteta 50 osebe

od 30 €


Pošlji povpraševanje

Apartmaji Rica - Duće

Apartmaji Rica se nahajajo v mestu Duce in nudijo namestitev v popolnoma opremljenih apartmajih. Duce se nahaja v srednji Dalmaciji na Omiški rivieri ob Jadranski avtocesti. To je približno 20 km od Splita na poti do Makarske z odprtim razgledom na otok Brač. Duce se razteza vzdolž obale med mestoma Omiš in Dugi Rat. Ponaša se s 4 km dolgimi čudovitimi peščenimi plažami, obkroženimi z bogato mediteransko vegetacijo. Neverjeten kanjon bližnje reke Cetine s slapovi Gubavica in oaza za piknike Radmanove Mlinice naredi Duce odlično počitniško destinacijo. Na severu se Duce obkrožajo gore Mosor, ki se nahajajo 400 m nad morjem. Te gore pripeljejo do izliva reke Cetine in so obkrožene z gostimi borovimi gozdovi, ki prihajajo naravnost v morje in jih najdemo na neštetih peščenih plažah reke Cetine ...