Apartmaji in zasebne nastanitve Jesenice

Krilo Jasenice majhno turistično mesto v okrožju Split-Dalmacija na Hrvaškem. To se nahaja 15 km južno od Splita, turističnega centra Dalmacije. To se nahaja na obali, kjer so številni majhni zalivi in osamljenih plaž, in pred številnih zasebnih hiš so betonska plaža. Vaščani so večinoma ukvarjajo s turizmom in njihovih družinskih hišah, ki jih ponujajo kakovostne apartmaje in sobe. V vasi je restavracija, pošta, trgovina in park z...

Razvrsti po:

Počitniške hiše Villa Hacienda Grof

Jesenice

Od morja 2 km
Kapaciteta 20 oseb

od 300 €

Počitniške hiše Villa Hacienda Grof ( Jesenice)

Najem 2 hiši s čudovitim pogledom na morje v stari vasi Krilo Jesenice oddaljenost od prve plaže 1 kilometer. Oddaljenost od Splita 15 km, od Omiša 10 km. Oddaljenost od hiš med seboj 50m. Oba lahko sprejme 20 ljudi. Možnost najema vsake hiše posebej. Prva hiša je sestavljena iz: - pritličja z vrtom in prostorom za peko na žaru (kuhinja, dnevna soba, spalnica in stranišče) - prvo nadstropje (velika terasa, dnevna soba, kuhinja in stranišče) in v prvem nadstropju povezano z notranjimi stopnicami Na voljo sta 2 spalnici in stranišče. Vsaka soba ima balkon. Hiša ima notranji velik bazen z vrtom, garažo in savno. Hiša je namenjena za 10 oseb (6 + 4). Druga hiša je sestavljena iz: - velike gostilne za druženje s kuhinjo in 2 stranišči in teraso - prvo nadstropje je sestavljeno iz dnevne sobe s kuhinjo in veliko teraso, 2 spalnici in 2 stranišči, soba ena ima balkon - v 2. nadstropju je je velika dnevna soba s kuhinjo, spalnico, straniščem, veliko teraso z jacuzzijem ... Hiša ima zunanji bazen in čudovit vrt. Namen je za 10 oseb (6 + 4).

Kategorizacija Kategorizacija - Počitniške hiše Villa Hacienda Grof

Od morja 2 km
Kapaciteta 20 oseb

Cena od 300 €

Turistični vodnik - Jesenice

Jesenice  - Grb Krilo Jasenice majhno turistično mesto v okrožju Split-Dalmacija na Hrvaškem. To se nahaja 15 km južno od Splita, turističnega centra Dalmacije. To se nahaja na obali, kjer so številni majhni zalivi in osamljenih plaž, in pred številnih zasebnih hiš so betonska plaža. Vaščani so večinoma ukvarjajo s turizmom in njihovih družinskih hišah, ki jih ponujajo kakovostne apartmaje in sobe. V vasi je restavracija, pošta, trgovina in park z otroškim igriščem. Krilo Jasenice zaradi svojih lepih plažah, je idealen kraj za družinske počitnice. Omiš in Split sta v bližini in ponujajo privlačne kraje, da gredo ven, pa tudi zanimive kulturne in zgodovinske znamenitosti. Če iščete avanturo, priporočamo rafting ali canyoning na reki Cetini. Vabimo vas, da obiščete to mirno malo vasico, kjer boste preživeli prijeten in miren družinski dopust. Iskanje poceni apartmaji, sobe in počitniške hiše na Jesenicah. Neposreden stik z lastniki zasebne nastanitve in prihranite do 40% o pristojbinah dragih agencijah. Dobrodošli na Jesenice!

Jesenice Vremenska napoved