Your browser does not support JavaScript! Poceni apartmaji in zasebne nastanitve Dugi Rat - Hrvaška

Apartmaji in zasebne nastanitve Dugi Rat

Dugi Rat - Grb

Dugi Rat je naselje se nahaja med Splita in Omiša in osrednjem mestu Dugi Rat riviere, ki jo sestavljajo niz lepih izvirnih dalmatinskih mestih. Od vzhoda proti zahodu riviere sestavljajo: Duce, Dugi Rat, Orij, Mali Rat, Sumpetar, Suhi Potok, Krilo Jesenice in Bajnice. Ob rivieri, gore prekrita z borovim gozdom spustimo do peščene in peščene plaže, ustvarjanje privlačnega za popoln družinski dopust. Izjemna naravna in turistično vrednost v občini Dugi Rat je peščena plaža, ki se razteza približno 3 km od Dugi Rat do meje z mesta Omiša. To je bil ustvarjen s odnašanja peska, ki prinaša reke Cetine. Visoka kakovost in poceni nastanitev lahko najdete v zasebnih apartmajih in sobah in dobro opremljenih taborišča. Iskanje cenovno nastanitev v Dugi Rat. Dobrodošli v Dugi Rat!

Neposreden stik z lastniki nastanitve Dugi Rat
Poceni apartmaji Dugi Rat
Zasebna namestitev Dugi Rat

Dugi Rat - Iščite zasebno nastanitev na zemljevidu

Video predstavitev Dugi Rat

0 nastanitve


od

Razvrsti po:
Apartmaji Villa Kristijan Dugi Rat - Hrvaška

Apartmaji Villa Kristijan
Dugi Rat

Od morja 10 m
Kapaciteta 27 osebe na vprašanje

Apartmaji Zemunik Dugi Rat - Hrvaška

Apartmaji Zemunik
Dugi Rat

Od morja 10 m
Kapaciteta 18 osebe na vprašanje

Apartmaji Mušac Dugi Rat - Hrvaška

Apartmaji Mušac
Dugi Rat

Od morja 100 m
Kapaciteta 7 osebe od 50 €

Apartmaji Renco Dugi Rat - Hrvaška

Apartmaji Renco
Dugi Rat

Od morja 10 m
Kapaciteta 2 osebe od 45 €


Apartmaji Villa Toni Dugi Rat - Hrvaška

Apartmaji Villa Toni
Dugi Rat

Od morja 20 m
Kapaciteta 20 osebe od 40 €

Apartmaji Alja Dugi Rat - Hrvaška

Apartmaji Alja
Dugi Rat

Od morja 300 m
Kapaciteta 6 osebe od 50 €

Apartmaji Leo Dugi Rat - Hrvaška

Apartmaji Leo
Dugi Rat

Od morja 10 m
Kapaciteta 4 osebe na vprašanje

Apartmaji Marin Dugi Rat - Hrvaška

Apartmaji Marin
Dugi Rat

Od morja 30 m
Kapaciteta 6 osebe od 49 €


Apartmaji Petar Dugi Rat - Hrvaška

Apartmaji Petar
Dugi Rat

Od morja 300 m
Kapaciteta 13 osebe na vprašanje

Počitniške hiše Apartmani Dugi Rat - Hrvaška

Počitniški dom Apartmani
Dugi Rat

Od morja 500 m
Kapaciteta 6 osebe na vprašanje

Apartmaji Nadija Dugi Rat - Hrvaška

Apartmaji Nadija
Dugi Rat

Od morja 50 m
Kapaciteta 6 osebe od 60 €


Apartmaji Villa Kristijan Dugi Rat
Kategorizacija nastanitve

Od morja 10 m
Kapaciteta 27 osebe

na vprašanje


Pošlji povpraševanje

Apartmaji Villa Kristijan - Dugi Rat

Villa CHRISTIAN se nahaja na enem izmed najlepših delov jadranske obale, v Sumpetar se nahaja med dvema biserov Srednja Dalmacija, Split na zahodni strani in Omis na vzhodu. V Sumpetar bližini okrožnega centra - Dugi Rat, le 6 km od slikovitega mesta Omiša, lahko preživite brezskrben in prijeten oddih. Prednosti tega mesta so vedno (in to je danes), čisto morje in linijo prodnatih plaž in deskanje, jadranje, in številne možnosti za aktivne počitnice (surfanje, jadranje, rafting, kajak, ...). In kar je zelo pomembno, boste tako blizu, a vendar dovolj daleč od vsakdanjega hitrega načina življenja in turistično destinacijo. Položaj, čista voda, lepe in čiste plaže in v bližini restavracije z avtentičnimi lokalnimi specialitetami, da Villa Christian privlačno in cenovno ugodno. Mali oddaljenost od privlačnih turističnih središč (Split 15 km, 6 km Omiš, Makarska 35 km ...), so primerna za greva ven in načrtovani v številnih diskotekah, restavracijah in različnih turističnih vsebin, ki se bahajo v tej regiji v turistični sezoni.


Apartmaji Zemunik Dugi Rat
Kategorizacija nastanitve

Od morja 10 m
Kapaciteta 18 osebe

na vprašanje


Pošlji povpraševanje

Apartmaji Zemunik - Dugi Rat

Suhi Potok je majhno mesto na dalmatinske riviere na obalnem območju zgodovinskega republiškega Poljica. To se nahaja 20 km od drugega največjega mesta na Hrvaškem in večje turistično destinacijo osrednje Dalmacije mesta Splita, in 6 km od mesta Omiša. Razteza se približno 1 km vzdolž obale na samem robu morja, pod goro Mošnica. Glavna značilnost tega kraja so izolirani majhnih zalivov in peščenih plaž obrobljena tamariska dreves. Zasebne hiše in apartmaji imajo nemoten pogled na Glej obzorju na eni strani in visoke gore z mediteranskim rastlinjem na drugi strani. Zaradi edinstvenosti njegove lokacije lahko Suhi Potok je odlična izbira za mirne družinske počitnice, temveč tudi velik navdih za tiste, ki iščejo občutkom avanture, bodisi na morju ali gore. NAŠA NASTANITEV Naša hiša se nahaja na samem robu morja. Ponujamo vam mirno vzdušje in veliko gostoljubnost v naših 6 komfortno opremljenih apartmajev. Imamo 4 apartmaje, ki se nahajajo na dveh nadstropjih in dva apartmaja v pritličju. Vsak izmed njih je primerna za 3 osebe. Obstaja tudi možnost razširitve te kapacitete, če je potrebno. Naši apartmaji so popolnoma opremljeni, pridejo z lastno kopalnico in imajo hladilni sistem. 2 apartmaji imajo ložo. Vsako nadstropje ima kuhinjo. Obstaja možnost rezervacije celo nadstropje za večje skupine. Parkirno mesto se razume. Nakupovanje in jedilnico restavracije in bari se nahaja ob glavni cesti in so dostopne peš. Tam boste našli tudi majhne trgovine, kjer si jih lahko vse potrebne stvari za vaš prijeten oddih. Za večje potrebe, večji nakupovalni so na voljo v Dugi Rat, mest Omiš in Split. Za vsa dodatna vprašanja in potrebe, ne oklevajte, da nas kontaktirate preko naše e-pošte. Odgovorili vam bomo z veseljem. Pričakujemo vaš prihajajo z veseljem in razburjenje, in storili bomo vse, kar je v naši moči, da bi vaš dopust prijetno in da ne smemo pozabiti. Želimo vam toplo dobrodošlico v našem domu.


Apartmaji Mušac Dugi Rat
Kategorizacija nastanitve

Od morja 100 m
Kapaciteta 7 osebe

od 50 €


Pošlji povpraševanje

Apartmaji Mušac - Dugi Rat

Oddajamo kot velik apartma (72 m2) v Dugi Rat - Duće. Apartma se nahaja 100 metrov od morja. Sestavljen je iz dveh velikih sob (vsaka je 1 postelja in 1 dodatno ležišče), kuhinja, dnevna soba (1 dodatno ležišče, 2 kopalnici in veliko teraso. Stanovanje je bilo obnovljeno lani in je idealen za dve majhni ali eno veliko družino. . stanovanje se nahaja 5 km od mesta Omiša, ki je znan po zeeplineu, rafting na reki Cetini velik mesto Split je 20 km oddaljen Več slik in informacij je na voljo na naslovu:. http: // www airbnb.com / sobe / 4531325 ali nas kontaktirajte preko e-pošte.


Apartmaji Renco Dugi Rat
Kategorizacija nastanitve

Od morja 10 m
Kapaciteta 2 osebe

od 45 €


Pošlji povpraševanje

Apartmaji Renco - Dugi Rat

Stanovanje Renco se nahaja v enem od najlepših delov jadranske obale, v majhnem mestecu z imenom Sumpetar bližini Dugi Rat, ki se nahaja med dvema biserov Srednja Dalmacija, Split na zahodni strani in Omiša na vzhodni strani. V Sumpetar in v bližini slikovitega mesta Dugi Rat lahko preživite brezskrben in prijeten oddih. Prednosti tega mesta so vedno čisto morje in linijo prodnatih plaž in linijo možnosti za aktivne počitnice (surfanje, jadranje, smučanje na vodi, rafting na reki Cetini, kajak, cannoning ...). In druga stvar, ki je zelo pomembno, boste tako blizu, a vendar dovolj daleč od vsakdanjega hitrega načina življenja in turistično industrijo. Mali oddaljenost od privlačnih turističnih središč (Split 15 km, Omiš 6 km, Makarska 36 km) so convient za nepozabne večere v diskotekah, restavracijah in različnih turističnih vsebin čarovnice obilnih to regijo v turistični sezoni. Stanovanje Renco ponuja namestitev v udobno in popolnoma opremljeno stanovanje. Stanovanje se nahaja na plaži, 1000 m od centra Dugi Rat, 20 m daleč od najbližje restavracije in le 30 m daleč od najbližje trgu. Namestitev je primerna za vse goste, ki želijo preživeti prijetne holydays v prelepo pokrajino. Prijazni domačini jim bo zagotovila vse potrebno za preživljanje počitnic na najboljši način.


Apartmaji Villa Toni Dugi Rat
Kategorizacija nastanitve

Od morja 20 m
Kapaciteta 20 osebe

od 40 €


Pošlji povpraševanje

Apartmaji Villa Toni - Dugi Rat

Nahaja se 15 m od prodnate plaže in 150 metrov od centra Dugi Rat, Gostišče Toni ponuja picerijo na kraju samem, pekarna in slaščičarna. Free-to-uporabo žar objekti so na voljo, so na voljo na vrtu in je na voljo brezplačen brezžični internet. Vse namestitvene enote imajo opremljen balkon in so opremljene s satelitsko televizijo in klimatsko napravo. Vsak ima hladilnik in zasebno kopalnico s prho. Nekatere enote so opremljene s kuhinjo. Kavarna bar je 50 metrov in trgovina je 150 metrov od premoženja. Peščena plaža Du? E ponuja različne vodne športe in je 2 km stran. V bližini Turistična agencija organizira izlete v Nacionalni park Krka in izlete v Unescovo zaščito Dioklecijanova palača je. Rafting, kajak in kanu se lahko organizira na Cetina sotesko reke, 4 km stran. Lokalna avtobusna postaja z linijami s Splitom in Omiš je tik ob hiši. Najbližja avtobusna postaja je v Omišu in Split Letališče je 30 km stran. Airport shuttle je na voljo za doplačilo. Gostišče Toni nudi brezplačno parkiranje.


Apartmaji Alja Dugi Rat
Kategorizacija nastanitve

Od morja 300 m
Kapaciteta 6 osebe

od 50 €


Pošlji povpraševanje

Apartmaji Alja - Dugi Rat

Celotna prvem nadstropju družinske hiše cca 90 m2, ki ima dve spalnici, kuhinjo, jedilnico, dnevno sobo, kopalnico, wc in velik balkon. Uživajte popolno opremo za stanovanje in vrt z žarom in travnik, ki je primeren za otroško igro ali sončenje brez radovednimi očmi.


Apartmaji Leo Dugi Rat
Kategorizacija nastanitve

Od morja 10 m
Kapaciteta 4 osebe

na vprašanje


Pošlji povpraševanje

Apartmaji Leo - Dugi Rat

Apartma Leo se nahaja na 10 metrov od plaže in 100 metrov od centra Dugi Rat. Apartma ima spalnico z zakonsko posteljo, kuhinja, kopalnica s kadjo in dnevno sobo, kjer kavč spremenili v dve ležišči, klima, neomejen internet, parkirišče, vrt in pogled na morje, otok Brač in plaže pod hišo. Kavarna se nahaja 50 metrov stran, trgovina z živili 150 metrov. Peščena plaža v vasi Duce, 2 km od premoženja, ponuja možnosti za številne vodne športe. V bližnjem potovalna agencija lahko poskrbi izlete v Nacionalni park Krka in ture Palace, ki je pod zaščito Unesca. Rafting, kajak in kanu se lahko organizira v kanjona Cetine, 4 km od premoženja. Lokalna avtobusna postaja se nahaja tik ob hiši, kjer lahko ujeli linije do Splita in Omiša. Najbližja avtobusna postaja se nahaja v Omišu in Split Letališče je 30 km.


Apartmaji Marin Dugi Rat
Kategorizacija nastanitve

Od morja 30 m
Kapaciteta 6 osebe

od 49 €


Pošlji povpraševanje

Apartmaji Marin - Dugi Rat

Apartma se nahaja na Dugoračkoj gori, le 30 metrov od plaže. Trgovine, banka in drugih objektov se nahajajo 700 m od apartmaja, medtem ko na plaži dveh bari in restavracije. V neposredni bližini mesta Omiš se nahaja ob ustju reke Cetine. Omiš ima veliko zgodovinskih znamenitosti na obisk (trdnjavo Fortica in Mirabela) in ponuja tudi številne zabavne aktivnosti, kot so izleti na Radman mlini, rafting in zipline.


Apartmaji Petar Dugi Rat
Kategorizacija nastanitve

Od morja 300 m
Kapaciteta 13 osebe

na vprašanje


Pošlji povpraševanje

Apartmaji Petar - Dugi Rat

Preživite počitnice na najlepšem delu jadranske obale, le 300 metrov od kristalno čistem morju. Naši apartmaji se nahajajo v majhni vasi znan po svojih čudovitih plažah, 15 km južno od Splita. Oddaljenost od trgovine, bar na plaži in restavracija je manj kot 200 m. Oddaljenost od centra Dugi Rat je 3 km (ambulanta, supermarketi, banka, pošta, bari, picerije in restavracije) - skupaj z apartmaji s promenadi. Vsi apartmaji imajo popolnoma opremljeno kuhinjo. Lahko uporabite pralni stroj in žar na vrtu. Parkirišče je pred hišo. Vsi apartmaji imajo čudovit pogled na morje, plaže in bližnje otoke.


Počitniški dom Apartmani Dugi Rat
Kategorizacija nastanitve

Od morja 500 m
Kapaciteta 6 osebe

na vprašanje


Pošlji povpraševanje

Počitniški dom Apartmani - Dugi Rat

Dve ločeni apartmaji s 3 zvezdicami. veliko stanovanje v prvem nadstropju sta dve spalnici in ima 4 + 2 ležišča. Drugi je studio apartma 2 + 2 ležišči. Vsi apartmaji imajo klimatsko napravo, TV, WiFi, zgornji apartma ima veliko teraso, parkirišče za 2 avtomobila. Možnost najema celotne hiše. Oba apartmaja imata pralni stroji. Cena 30 evrov (studio) dalje.


Apartmaji Nadija Dugi Rat
Kategorizacija nastanitve

Od morja 50 m
Kapaciteta 6 osebe

od 60 €


Pošlji povpraševanje

Apartmaji Nadija - Dugi Rat

Apartma se nahaja v Dugem Ratu, vasi med Splitom in Omišem na jadranski avtocesti. Njene plaže so odlična izbira za družine z majhnimi otroki. Blizu velikih dalmatinskih mest (Split in Omiš) zagotavljajo dobro zabavo za vse. Apartma je popolnoma opremljen. Sobe v apartmaju so udobne, celoten apartma je klimatiziran. Objekt ponuja brezplačen brezžični internet in vse potrebne objekte, kot so kuhalna oprema, žar, opremljen balkon. Plaža je oddaljena 50 metrov, prodnata in ponuja spremljajoče gostinske objekte: kavarno, pizzerijo, restavracijo in turistične objekte: otroški vodni park, pedaline, jet ski ... Do letališča Split 35 km do splitskega trajektnega pristanišča in železniške proge in avtobusne postaje 14 km.