Apartmaji in zasebne nastanitve Omiš

Omiš je mesto in pristanišče v Dalmaciji na Hrvaškem, ki se nahaja približno 25 km jugovzhodno od Splita na ustju smaragdne reke Cetine do Jadranskega morja. Omiš je znan center Omis Riviera, ki se razteza dvajset kilometrov vzdolž jadranske obale s izjemne naravne lepote, veliko prodnatih in peščenih plaž, zalivov, strme stene in kristalno čista voda. O tej izredno lepoto morda najbolje ilustrira napis na prekladi renesančne palače v...

Izbrani apartmaji in zasebne nastanitve Omiš

Razvrsti po:

Komentarji: 3 - Ocena 5/5

Apartmaji Villa Mira

Omiš

Od morja 30 m
Kapaciteta 16 oseb

od 40 €

Apartmaji Jadra

Omiš

Od morja 250 m
Kapaciteta 10 oseb

od 25 €

Komentarji: 1 - Ocena 5/5

Počitniški dom Kristina

Omiš

Od morja 7 km
Kapaciteta 12 oseb

od 180 €

Apartmaji Marija

Omiš

Od morja 80 m
Kapaciteta 20 oseb

od 35 €

Apartma Lovely Almissa

Omiš

Od morja 150 m
Kapaciteta 5 oseb

od 40 €

Počitniški dom Stanić

Omiš

Od morja 10 km
Kapaciteta 12 oseb

od 185 €

Počitniški dom Villa Vesna

Omiš

Od morja 5 km
Kapaciteta 8 oseb

na vprašanje

Apartma Cvit od kamena

Omiš

Od morja 3 km
Kapaciteta 4 oseb

od 70 €

Apartma Babić

Omiš

Od morja 60 m
Kapaciteta 8 oseb

od 60 €

Komentarji: 1 - Ocena 5/5

Apartmaji Zoran

Omiš

Od morja 400 m
Kapaciteta 12 oseb

od 60 €

Komentarji: 2 - Ocena 5/5

Apartmaji Sara

Omiš

Od morja 20 m
Kapaciteta 10 oseb

od 30 €

Apartma Monika

Omiš

Od morja 100 m
Kapaciteta 8 oseb

od 50 €

Apartmaji Beverly Omis

Omiš

Od morja 300 m
Kapaciteta 25 oseb

od 40 €

Počitniški dom Villa Laila

Omiš

Od morja 10 m
Kapaciteta 8 oseb

od 200 €

Apartmaji Neven

Omiš

Od morja 300 m
Kapaciteta 20 oseb

od 50 €

Apartmaji Kapela

Omiš

Od morja 40 m
Kapaciteta 16 oseb

od 50 €

Apartma Ela

Omiš

Od morja 500 m
Kapaciteta 6 oseb

od 60 €

Agroturizem Green Valley

Omiš

Od morja 15 km
Kapaciteta 7 oseb

od 80 €

Apartmaji Mama - Omiš

Omiš

Od morja 200 m
Kapaciteta 6 oseb

od 79 €

Apartma LUX MAR + private pool

Omiš

Od morja 9 km
Kapaciteta 8 oseb

od 149 €

Apartmaji Gale

Omiš

Od morja 70 m
Kapaciteta 19 oseb

na vprašanje

Apartmaji Vulić

Omiš

Od morja 200 m
Kapaciteta 15 oseb

od 25 €

Počitniški dom Eden

Omiš

Od morja 25 km
Kapaciteta 6 oseb

od 128 €

Apartma Mandić

Omiš

Od morja 200 m
Kapaciteta 2 oseb

od 40 €

Apartmaji Seljačka kuća Gata

Omiš

Od morja 6 km
Kapaciteta 9 oseb

od 35 €

Apartma Karoglan

Omiš

Od morja 500 m
Kapaciteta 7 oseb

od 70 €

Apartmaji Kalajžić

Omiš

Od morja 10 m
Kapaciteta 12 oseb

od 45 €

Apartma Old Town

Omiš

Od morja 150 m
Kapaciteta 4 oseb

od 63 €

Apartmaji I&D

Omiš

Od morja 150 m
Kapaciteta 8 oseb

od 40 €

Apartma Urlicic

Omiš

Od morja 50 m
Kapaciteta 13 oseb

na vprašanje

Apartmaji Marušić Milka

Omiš

Od morja 40 m
Kapaciteta 8 oseb

od 45 €

Apartma Enjoy

Omiš

Od morja 350 m
Kapaciteta 8 oseb

od 80 €

Počitniški dom Mala Tea

Omiš

Od morja 100 m
Kapaciteta 6 oseb

od 130 €

Apartmaji Mira Duće-Omiš

Omiš

Od morja 200 m
Kapaciteta 8 oseb

od 80 €

Komentarji: 3 - 5/5
Apartmaji Villa Mira ( Omiš)

Mira Apartmaji so idealen kraj za nepozabne dni počitnic v Ruskamen biser Omis Riviera. Ruskamen znano turistično središče na začetku Omis Riviera v srcu Dalmacije in Jadranskega morja. Ruskamen in Omis so povezane z dolgimi peščenimi plažami, gost borov gozd sega skoraj do plaže in čisto modro morje. Zrak v Omišu je zelo dobra in primerna za sončenje in kopanje od maja do oktobra. To je še posebej lepo v off sezoni, saj je zelo topel in miren in cene so precej nižje. Plaže so prod in pesek, morje je čisto in je idealna za otroke, saj je morje postopoma gredo od plitvo, da globoko. V bližini naših spletnih strani imajo izjemno paleto športnih in zabavnih iz Surf na zelo privlačen rafting na znameniti reke Cetine. Uživate lahko tudi kulturne prireditve skozi poletje (Omis Festival dalmatinskih Klapa, Omiš pirati večerjo., Poletni karneval ....)

Kategorizacija Kategorizacija - Apartmaji Villa Mira

Od morja 30 m
Kapaciteta 16 oseb

Cena od 40 €

Apartmaji Jadra ( Omiš)

Apartmaji Jadra Omiš se nahajajo na zelo dobri legi našega mesteca. Vse, kar potrebujete, je blizu roke in v krogu hiše od 50 do 100 m (restavracija, kavarne, hitra prehrana, supermarket, mesnina, shoping center, stadion, otroško igrišče, luna park, 3 banke itd.) 2 dvoposteljna apartmaja (2 klima in 2 kopalnici, 80m2, in 1 malo studio za dva s klimo). V mleti moki hiše sta bankomat in pekarna s sladoledom ter parkirna mesta. Zelo velika in lepa peščena plaža je približno 250m čudovita. Zraven plaže je javni sweat bazen in restavracija. Omis je ženski ob reki Cetini, biser enotne narave s toliko športnimi aktivnostmi v njem (deskanje, rafting) in znamenita zip-linija na gori Mosor v kanjonu reke. Vsakdne izlete na otoka Hvar in Brač iz mesta. Veselimo se vašega obiska in prijetnega bivanja v naši hiši. Dobrodošli, Apartmaji Jadra Omiš!

Kategorizacija Kategorizacija - Apartmaji Jadra

Od morja 250 m
Kapaciteta 10 oseb

Cena od 25 €

Komentarji: 1 - 5/5
Počitniški dom Kristina ( Omiš)

Uživajte v mirnem stanovanjskem območju Tugare blizu Omiša, v čudoviti hiši z velikim 9x3 m ogrevanim bazenom, pokritim žarom, veliko mizo, vrtnim pohištvom in ležalniki, zunanjim tušem in drugimi udobja z družino , prijatelji ... le 10 minut vožnje z avtom iz mesta Omiš in 15 minut od Splita. Hiša ima zasebno parkirišče za 6 avtomobilov ... Hiša vsebuje 4 sobe, vse sobe so opremljene s klimatsko napravo ... Dnevna soba s posteljo za dve osebi velikosti 160 × 200 cm s klimatsko napravo .. Hiša ima 3 stranišča s tušem .. Kuhinja je sestavljena iz velikega hladilnika in zamrzovalnika, manjši hladilnik v eni sobi, kuhinja pa ima pečico in štedilnik ter pomivalni stroj. Kuhinja ima vse potrebne pripomočke, aparat za kavo, štedilnik vode in mikrovalovno pečico, opekač za kruh. Na enem stranišču je stroj za pranje perila, sušilec za lase × 3 ... Pot do Omiša in Splita je zelo dostopna in se je velika možnost izogniti gneče ceste .. Pri hiši dobite popust v restavraciji Zvizdan <<<< ---------- >>>> (facebook, instagram) 20% Cena vključuje vse možne stroške razen živali , z opombo in dogovorom .. Veselimo se vašega prihoda ...

Kategorizacija Kategorizacija - Počitniški dom Kristina

Od morja 7 km
Kapaciteta 12 oseb

Cena od 180 €

Apartmaji Marija ( Omiš)

Villa Maria se nahaja v Nemira, Omiš - Srednja Dalmacija in ima namestitvene enote tipa Apartma (5) in je 80 m od morja. Najbližja plaža je ta namestitev je prod, ki se nahaja v zalivu, ki je obdan z varnostno vrvjo, in počasi prihaja globlje SEEA ima več apartmajev, je verjetno, da bo drugih gostov v objektu v času vašega letovanja. V hiši so gostitelji. Apartmaji so popolnoma opremljeni v smislu TV / SAT, WI-FI, posteljnina, opremljena kuhinjski hladilnik, štedilnik / električna energija, pečica, posoda; na terasi je kavč in stoli. Hiša je v lepem okolju velikega vrta kjer lahko ostaneš, imamo tudi vrtni žar, kamor lahko greste uporabite svoje želje, kot tudi zunanji tuš, ki še posebej uživa otroke na ograjenem območju imamo naš parkirišče za približno 6 avtomobilov.   V bližini hiše (50 m), imamo trgovino in pekarno, kjer je lahko ga dobite z vsemi potrebnimi prehranskimi predmeti. V nasprotnem primeru je hiša ki se nahaja v vasi Nemira, ki je sestavni del mesta Omiš. To je cca 4 km od centra mesta, do katerega se lahko pripeljete s stransko cesto peš (drugače vozite z avtomobilom 5 minut z avtomobilom). Omiš je čudovito mesto ob ustju reke, znan po tem kanjonu, zaradi česar te spojine z večm.V mestu poleg počitka, organiziranih in aktivnih počitnic (kolesarjenje, jadralno padalstvo.

Kategorizacija Kategorizacija - Apartmaji Marija

Od morja 80 m
Kapaciteta 20 oseb

Cena od 35 €

Apartma Lovely Almissa ( Omiš)

Apartma Lovely Almissa 4 + 2 sestavljata dve spalnici z zakonsko posteljo ,, kuhinja in dnevna soba z raztegljivim kavčem, ter velika terasa s čudovitim pogledom na plažo in Omiš. Od centra mesta in plaže je le dve minuti hoje. Ima lastno parkirišče. Kot pravi ljubitelji turizma svojim gostom nudimo prijazno in učinkovito storitev. Veliko gostov nas vsako leto vzljubi, saj verjamejo, da imamo zelo ugodno ceno, s toplo dobrodošlico in naredijo vse, da se gostje počutijo kot doma. V središču mesta, vendar osamljeni od hrupa, nepridipravi od pristanišča, ponujamo udobno namestitev po ugodnih cenah z zanimivo vsebino v mestu, kot so: rafting po reki Cetini, jadralno padalstvo, kulturne vsebine, kot je trdnjava od piratov, festivalske glasbe, gusarske noči, parka dinozavrov - otroško igrišče, vožnja s podmornicami in še več. No, z veseljem vam bomo dali najboljše nasvete za popoln oddih.

Kategorizacija Kategorizacija - Apartma Lovely Almissa

Od morja 150 m
Kapaciteta 5 oseb

Cena od 40 €

Počitniški dom Stanić ( Omiš)

Prostorna in preprosto opremljene počitniška hiša se nahaja v dalmatinskem zaledju stran od vrveža. Na velikem posestvu pred hišo je zelenica z bazenom. Hiša se nahaja v bližini reke Cetine in v bližini čudovite zasebne plaže. V bližini hiše se začne in rafting na reki poti, primerne za vse starosti, kot tudi otroci. V pritličju je velika kuhinja z prostorno jedilnico za udobno druženja z dvema spalnicama. Zgoraj je velika in prostorna dnevna soba in prostorna terasa z fitess s tremi spalnicami. Hiša je najbolj obiskana družine z otroki ali večje skupine prijateljev.

Kategorizacija Kategorizacija - Počitniški dom Stanić

Od morja 10 km
Kapaciteta 12 oseb

Cena od 185 €

Počitniški dom Villa Vesna ( Omiš)

Ta čudovita, idilična počitniška hiša s številnimi ljubkimi podrobnostmi leži v naravnem okolju, nedaleč od zgodovinskega mesta Omiš. Obdaja ga velik in simpatičen vrt z veliko cvetov in dreves, idealen za sprostitev na soncu in osvežitev v bazenu, kadarkoli želite. Prepustite se branju svoje najljubše knjige z žvrgolenjem ptičjega peska, svežim zrakom iz gora v bližini in preprosto uživajte v tem čudovitem kraju, ustvarjenem za duh in telo stran od vrveža vsakdanjega življenja. Okolica je kot nalašč za raziskovanje in raziskovanje naravnih lepot Dalmacije, tako skritih kot obiskanih v velikem številu. Znameniti kanjon reke Cetine je pogosto destinacija ljubiteljev raftinga in drugih rečnih športov ter le pol ure vožnje od najlepših plaž Omiške riviere. Zvečer si privoščite eno od številnih poletnih prireditev, med katerimi je znani festival klape v Omišu. Sprostite se, počivajte in uživajte v prednostih tega naravnega raja!

Kategorizacija Kategorizacija - Počitniški dom Villa Vesna

Od morja 5 km
Kapaciteta 8 oseb

Cena na vprašanje

Apartma Cvit od kamena ( Omiš)

Če ste ljubitelj lepe narave, kristalno čistim morjem in prekrasno poglede morate nujno nas obiščite! Veselimo se, da vas pozdravim! Stanovanje ima 100 m2 z 2 balkona, 2 sobi (spalnica z balkonom, soba z 2 ločenima ležiščema, ki se lahko priključi). Dnevna soba z izhodom na drugo teraso in 1 raztegljivim ležiščem za dve osebi, jedilnico, kuhinjo in kopalnico. Ne skrbite, imamo mikrovalovno pečico, klimo, internet in žar na vrtu. :)

Kategorizacija Kategorizacija - Apartma Cvit od kamena

Od morja 3 km
Kapaciteta 4 oseb

Cena od 70 €

Apartma Babić ( Omiš)

Stanovanje se nahaja v Omišu, lepo majhno mestece v srednji Dalmaciji. Apartma je velikosti 40 m2 (kopalnica, kuhinja, jedilnica, v katerih sta dve ležišči, dnevna soba, kjer boste našli tudi dve ležišči in balkon s pogledom na morje. Cena vključuje stroške elektrike in vode, turistično takso, parkirno mesto , žar, free internet, tedenska menjava posteljnine, brisač, itd stanovanje se nahaja v mirni soseski. digitalni TV, SAT TV wi-fi, klima, aparat za kavo, grelnik vode, mikrovalovna pečica, likalnik. Prihod po 7 pm Odhod pred 10. uro nudimo prevoz z letališča, doplačilo železniške postaje.

Kategorizacija Kategorizacija - Apartma Babić

Od morja 60 m
Kapaciteta 8 oseb

Cena od 60 €

Komentarji: 1 - 5/5
Apartmaji Zoran ( Omiš)

Apartmaji Zoran se nahajajo v mirnem obmorskem naselju Celina - Zavodi Omiške riviere, stran od mesta Omiš 5 km. Idealen kraj za miren dopust. Objekt obsega 3 apartmaje za 4 osebe. Lastnik živi v hiši. Do apartmajev je mogoče priti z avtomobilom, parkirati. V Omišu lahko uživate v raftingu po reki Cetini, pohodništvu, zipline, kolesarjenju, jadralnem padalstvu in podobno. Zabavo in nočno življenje zagotavljata Split in Makarska.

Kategorizacija Kategorizacija - Apartmaji Zoran

Od morja 400 m
Kapaciteta 12 oseb

Cena od 60 €

Komentarji: 2 - 5/5
Apartmaji Sara ( Omiš)

Apartmaji, 2x4 osebe, se nahajajo v Lokvi Rogoznici, 5km od Omiša do Makarske. Nahaja se 20 m od plaže v mirnem okolju. Primerno za mirne družinske počitnice, ampak tudi za tiste, ki iščejo malo bolj aktivne počitnice. Popolnoma opremljena s pogledom na morje in otok Brač. Vsaka aplikacija ima svoj zasebni vhod, ter svojo teraso za sončenje in zunanji tuš. Gostje lahko izberejo prostor za svoje hišne ljubljenčke / avtomobile, parkirišče nad hišo ali garažo, ki je oddaljena 100 m stran. Lahko se pohvalimo, da smo edinstveni. Zasebna cesta pripelje do hiše :-) A1: 2 spalnici, kopalnica, niša A2: 2 spalnici, 2 kopalnici, niša za dnevno sobo Za vse poizvedbe sem vam na voljo! Dobrodošli! Našim gostom nudimo brezplačno 8 ur delovne klime!

Kategorizacija Kategorizacija - Apartmaji Sara

Od morja 20 m
Kapaciteta 10 oseb

Cena od 30 €

Apartma Monika ( Omiš)

Apartma Monika se nahaja v lepem mestecu Omiš. Stanovanje je prostorno s tremi spalnicami, dvema kopalnicama, dnevno sobo in galerijo. V apartmaju boste našli tudi čisto posteljnino, brisače, potrebne kozmetične dodatke, sušilnik za lase, polnilec za mobilni telefon, likalnik in likalno desko. Ponujamo vam možnost, da vas poberemo na letališču ali avtobusni postaji. V apartmaju je klavir in ponujamo možnost igranja za tiste, ki so glasbeno nadarjeni. Ponujamo tudi možnost zasebnih tečajev joge za tiste, ki želijo biti aktivni. Sprejeli vas bodo z majhnimi darili v znak dobrodošlice ali zbogom in brošurami mesta Omiš, v katerih boste našli informacije za kakovostno bivanje. Veselimo se vašega prihoda!

Kategorizacija Kategorizacija - Apartma Monika

Od morja 100 m
Kapaciteta 8 oseb

Cena od 50 €

Apartmaji Beverly Omis ( Omiš)

Apartmaji BEVERLY so popolnoma opremljeni z vsemi našimi gosti  potrebe in smo kot gostitelji vedno na voljo gostu.  Ponujamo tudi veliko zanimivih izletov in aktivnosti naši gostje zaradi Omiša ima veliko ponuditi podobno oceno, soteskanje, izleti na čudovite otoke, izposoja čolnov, jet ski, zip line ... Naši apartmaji in Omiš so čudovito mesto obiskati...

Kategorizacija Kategorizacija - Apartmaji Beverly Omis

Od morja 300 m
Kapaciteta 25 oseb

Cena od 40 €

Počitniški dom Villa Laila ( Omiš)

Villa laila je kategorizirana kot 3-zvezdni objekt, namenjen turistični uporabi. Lepa in edinstvena počitniška hiša se nahaja neposredno na plaži in ima fantastično pogled na otok Brač. Hiša sama lahko sprejme 8 oseb, hišni ljubljenčki pa so dovoljeni. V prvem nadstropju sta dve veliki spalnici z dvema posteljama, eno kopalnico in 40 kvadratnih metrov metrov velike terase. Na tleh moke so tudi 2 velike sobe, kuhinja, kopalnica in dnevna soba. Dnevna soba je povezana z veliko teraso z bazenom 6x3 metrov. Na vrtu je stopnišče, ki vodi neposredno na zasebno plažo. Ni za kaj!

Kategorizacija Kategorizacija - Počitniški dom Villa Laila

Od morja 10 m
Kapaciteta 8 oseb

Cena od 200 €

Apartmaji Neven ( Omiš)

Apartmaji Neven se nahajajo v Omišu, 21 km od Splita. Na voljo je brezplačno zasebno parkirišče. Prav tako smo blizu centra mesta, blizu morja in plaže. Poleg hiše so supermarketi in prijetna kavarna. Ne potrebujete avtomobila, ker je v bližini. Nudimo vse vrste zanimivih znamenitosti ... vožnja z ladjo do naših čudovitih otokov, zipplin čez reko Cetino, rafting, pohodništvo na naših lepih gora. Split je blizu z avtom, približno 20 minut vožnje stran, če želite videti Dioklecijanove palače. Domače živali so dobrodošle. Vse nastanitvene enote vključujejo klimatsko napravo in satelitsko televizijo z ravnim zaslonom. Vsi apartmaji vključujejo kuhinjo s pečico, hladilnikom in štedilnikom. Imajo tudi lastno kopalnico s prosto kozmetično opremo. Na voljo je brezplačen brezžični internet.

Kategorizacija Kategorizacija - Apartmaji Neven

Od morja 300 m
Kapaciteta 20 oseb

Cena od 50 €

Apartmaji Kapela ( Omiš)

Apartmaji Kapela se nahajajo v Ruskamenu, 5 km od mesta Omiš. Vsi apartmaji imajo klimatsko napravo, satelitsko televizijo, WiFi internet, kuhinjo, kopalnico, teraso s pogledom na morje in brezplačno parkirišče ob objektu. Gostom apartmaja so na voljo brezplačni ležalniki na bližnji plaži.

Kategorizacija Kategorizacija - Apartmaji Kapela

Od morja 40 m
Kapaciteta 16 oseb

Cena od 50 €

Apartma Ela ( Omiš)

Zdravo! Z družino uživamo pri gostovanju gostov. Potrudili se bomo, da se boste počutili, kot da ste na počitnicah :-). Za vas lahko poskrbimo za vse izlete, dogodivščine, restavracije in več, kar lahko ponudi naše mesto. Pri nas lahko računate na našo pomoč! Veselim se srečanja s tabo!! Apartma ima dve spalnici, ena z veliko posteljo (180/200), tv in klima. Druga vključuje eno posteljo in pograd. Pograd je možno urediti kot dve ločeni postelji ali eno veliko posteljo. Najboljša stvar je velik balkon s 35 m2. Pred hišo je brezplačno parkirišče, ki ga lahko vidite na balkonu. Samo 30-40m stran so trgovine, kavarna, banka, pekarna, otroško igrišče ... Vse kar potrebujete je v bližini. Okoli 500, 600m hoje je najbolj priljubljena plaža z modro zastavo (Punta ali Velika plaža). Split je oddaljen 25 km, lahko pa se odpravite na dnevni izlet, do Makarske pa 30 km. Omiš ponuja prodnato plažo in peščeno plažo, za vsakogar nekaj!

Kategorizacija Kategorizacija - Apartma Ela

Od morja 500 m
Kapaciteta 6 oseb

Cena od 60 €

Agroturizem Green Valley ( Omiš)

Apartament Green Valley se nahaja v Omišu in ponuja vrt, brezplačen WiFi, 24-urno recepcijo in skupno kuhinjo s klimatsko napravo. Apartma ima 3 spalnice, televizor z ravnim zaslonom s kabelskimi kanali, opremljeno kuhinjo s pomivalnim strojem in mikrovalovno pečico, pralnim strojem ter 2 kopalnici s kadjo. Apartma ponuja žar. V apartmaju Green Valley lahko najdete otroško igrišče in skupni bivalni prostor. Split je od namestitve oddaljen 30 km, Makarska pa 46 km. Najbližje letališče je letališče Split, 46 km od apartmaja Green Valley.

Kategorizacija Kategorizacija - Agroturizem Green Valley

Od morja 15 km
Kapaciteta 7 oseb

Cena od 80 €

Apartmaji Mama - Omiš ( Omiš)

Apartma se nahaja v zgodovinskem mestnem jedru z različnimi restavracijami in nakupovalnimi objekti. Sedenje pod starodavnim obrambnim zidom in možnost sprehoda po zidu, do katerega je mogoče dostopati iz stanovanja v drugem nadstropju, predstavlja posebno atrakcijo. Vila obsega tri apartmaje na treh nivojih (po en apartma v vsakem nadstropju). Stanovanje v drugem nadstropju je dostopno po zunanjih stopnicah. Da bi prišli do stanovanja v tretjem nadstropju, morajo gostje uporabiti tudi zunanje stopnice, čeprav sta drugo in tretje nadstropje povezana z notranjimi stopnicami. Vsi trije apartmaji obsegajo kuhinjo / jedilnico / dnevni prostor, dve dvoposteljni sobi, eno kopalnico s kadjo in en dodatni WC z umivalnikom. Dnevni prostor in spalnice so klimatizirane. Vse sobe imajo zakonsko posteljo. Ena od spalnic v prvem nadstropju ima izhod na teraso, ena spalnica v tretjem nadstropju ima izhod na balkon, medtem ko ena od spalnic v drugem nadstropju ima izhod na teraso in balkon. Sicer so spalnice brez terase ali balkona opremljene s kabelsko televizijo. Upoštevajte, da so apartmaji opremljeni s pametnimi sistemskimi rešitvami, ki omogočajo vstop v stanovanje s ključno kartico. Kar zadeva parkiranje, vila se nahaja v coni za pešce, vila nima parkirišča v prostorih. Lastnik pa vam pokomentira parkirno mesto na bližnjem javnem parkirišču (ni pokrito). Parkirišče se nahaja 450 metrov od vile (približno 8 minut hoje). Vsakemu gostu na dan postrežemo brezplačno kavo v café Bedem, ki se nahaja v pritličju nepremičnine. Za bivanje 7 ali več noči vam lastnik brezplačno večerjo podeli v isti kavarni. Večerja je brezplačna za vsakih 7 noči bivanja. Upoštevajte, da pijače niso vključene.

Kategorizacija Kategorizacija - Apartmaji Mama - Omiš

Od morja 200 m
Kapaciteta 6 oseb

Cena od 79 €

Apartma LUX MAR + private pool ( Omiš)

Lux Mar - apartma z zasebnim bazenom in lahko sprejme 8 oseb. Kraj: Luksuzen in moderen apartma v drugem nadstropju zasebne hiše, klimatiziran. Ima veliko dnevno sobo s kuhinjo, 4 spalnice, 2 kopalnici, eno stranišče in lepo veliko teraso. Kuhinja je opremljena z vsemi stvarmi, ki jih potrebujete za kuhanje, z bekerijo in velikim hladilnikom. Bazen je samo za ta apartma. Z lepim vrtom, žarom ob bazenu, straniščem in zunanjim tušem. Najdete lahko tudi zunanjo poletno kuhinjo z jedilnim kotom, idealno za pripravo okusnih obrokov. Gostje lahko uživajo v mirnem kraju, le 9km oddaljenem od centra Omiša, 8km od Stobreča, 14km od Splita. Lux Mar je najboljša izbira za vas in vaše prijatelje ali družino. Gostje imajo dostop v vsem pritličju Lux Mar, ki vključuje apartma, gostje pa so sami na bazenu, vrtu, brezplačnem WI FI in brezplačnem parkirišču.

Kategorizacija Kategorizacija - Apartma LUX MAR + private pool

Od morja 9 km
Kapaciteta 8 oseb

Cena od 149 €

Apartmaji Gale ( Omiš)

Apartmajska hiša Gale Apartmajska hiša se nahaja 100 m od morja v mestu Omiš v lepem in mirnem delu Nemira, 3km oddaljen od centra mesta. V Nemiri najdete nekaj restavracij, kavarn, supermarketov, otroških igrišč in turistično informacijskega centra, vse ostalo je zgoščeno v središču Omiša. Ponujamo 6 apartmajev za 2-4 osebe: večino 1-2 spalnic, opremljeno kuhinjo, tuš, WC, teraso ali balkon z možnostjo uporabe žara na prostem. Nemira Nemira je majhna, slikovita vasica, ki leži tri kilometre vzhodno od mesta Omiš. To je miren kraj, ki nudi nastanitev predvsem v apartmajskih hišah, vilah in več penzionih. Kraj je ugnezden v hrib, ob morju. Nemira se nahaja nekaj sto metrov pod glavno cesto, tako da je daleč od težkega prometa in je idealen kraj za družinske počitnice. Sprostite se lahko na čudovitih prodnatih plažah v senci borovcev in se kopate v kristalno čistem morju ali pa se odpravite na katerega od številnih izletov na otoke, reko Cetino, goro Biokovo ...

Kategorizacija Kategorizacija - Apartmaji Gale

Od morja 70 m
Kapaciteta 19 oseb

Cena na vprašanje

Apartmaji Vulić ( Omiš)

Apartmaji Vulić so le 100 m od peščene plaže z jet smučmi, vodnimi smučmi in deskanjem, nudijo klimatizirane apartmaje z brezplačnim brezžičnim internetom in brezplačnim parkiriščem. Vsi apartmaji imajo balkon ali teraso, kuhinjsko posodo in lastno kopalnico s tušem. Lokalno avtobusno postajališče s linijami do Omiša in Splita je oddaljeno le 10 metrov, na poti do Omiša pa je več restavracij in barov. Zgodovinsko središče Omiša je oddaljeno 1,5 km, supermarket, pekarna in lekarna pa 100 metrov. Teniško igrišče in nogometno igrišče sta od apartmajev Vulić oddaljena 50 metrov, manjši tematski park dinozavrov pa je 300 metrov. Cetina se nahaja 500 metrov od objekta, gostje pa se lahko z Dinare sprehodijo do stare trdnjave, oddaljene 1,5 km. To je najljubši del destinacije 'Omiš' za naše goste, ki temelji na nepristranskih ocenah. Parom je bila lokacija posebej všeč - ocenili so jo z 8,9 za bivanje kot par.

Kategorizacija Kategorizacija - Apartmaji Vulić

Od morja 200 m
Kapaciteta 15 oseb

Cena od 25 €

Počitniški dom Eden ( Omiš)

Idealen kraj za počitnice v naravi za popolno sprostitev, za vas in vaše hišne ljubljenčke, stran od stresa in virusa corone :) v dosegu roke. Uživajte v dopustu v zaščiteni pomembni pokrajini kanjona Cetine. Če ste ljubitelj aktivnih počitnic, so vam na voljo kajaki, kolesa in urejene sprehajališča ob reki. V bližini je veliko zanimivosti (slap Gubavica, rdeča in modra jezera, nagrobniki in vodnjaki na stečakih v Cistah, govedarski sejem ob torkih v Zadvarju, ekološki nasadi oljk, sadovnjaki lokalnih družinskih kmetij, tradicionalna pridelava vina, lovski muzej in živalski vrt, arheološka cona Vlake , jamska velika peč ...) in organizirajo številne aktivnosti, kot so rafting, kanjoning, plezanje, preko ferrata, jahanje, ATV quad tours, morski kajak. Skozi okno pogled sega do Biokova in Sv. Juru, ob reki pa je restavracija, pa tudi bližnja hitra hrana in picerija. Če ste še vedno ljubitelj morja, soli in valov, za uživanje v Makarski rivieri potrebujete 20 minutno vožnjo. Hiša se nahaja v Blatu na Cetini 44 km od Splita, 4 km od izvoza z avtoceste. Ima dve sobi s skupno 4 modularnimi ležišči, ki jih je mogoče po potrebi povezati in ločiti + kotni kavč v dnevni sobi dimenzije 160x190 (za dve osebi). V letu 2018 je bil popolnoma prenovljen, opremljen z vsem, kar potrebujete za prijetno bivanje: - zunanji kamin za žar - zunanji bazen z masažnimi kadi / jacuzzi - klimatska naprava - SAT TV 100 cm - Wi-Fi - Bluetooth zvočnik, da boste lahko uživali v svoji najljubši glasbi med sončenjem ob reki ali pripravo žara - indukcijska kuhalna plošča - pečica - aparat za kavo - pomivalni stroj - pralni stroj - hladilnik z zamrzovalnikom - stranišče je opremljeno s kadjo s tuš zaveso - posteljnina in brisače - komplet kuhinjskih pripomočkov in še veliko drugih majhnih stvari - kolesa - Kajaki

Kategorizacija Kategorizacija - Počitniški dom Eden

Od morja 25 km
Kapaciteta 6 oseb

Cena od 128 €

Apartma Mandić ( Omiš)

Mi najem apartmaja v Omišu, na mirni lokaciji, 200 metrov od glavnega trga. Apartma je na novo prenovljen, z novim pohištvom. V ceno je vključeno parkirno mesto, klimatsko napravo in majhno dvorišče. Stanovanje ima hladilnik, LCD TV, klima, zakonska postelja, kavč, posteljo, kopalnico, kuhinjo, parkirišče. Omiš je ena izmed najbolj obiskanih turističnih destinacij v Dalmaciji in eden od najbolj slikovitih mest na Jadranu. Sprehod po ulicah starega mestnega jedra se lahko sprostite v številnih restavracijah, picerijah in kavarnah ali uživate nakupovanje v družinskih hotelov in trgovin. Plaža je 200 metrov. Obala je peščena in morje je jasno in čisto.

Kategorizacija Kategorizacija - Apartma Mandić

Od morja 200 m
Kapaciteta 2 oseb

Cena od 40 €

Apartmaji Seljačka kuća Gata ( Omiš)

Apartmaji so v obnovljeni kamniti hiši. Iz vsakega apartmaja je lep razgled na vidijo in otoku Braču. Hiša ima uradno kategorijo 3 zvezdic za zasebno nastanitev. Parkirišče za vozila gostov se zavarovana do 15 m od apartmaja enternace. V Gata se nahaja na trgu, restavracijo, caffe bar in pošta. Apartmaji imajo kuhinjo, spalnico in kopalnico. Iz naprav apartmaji vsebujejo SAT-TV. Čist apartma, sveža posteljnina in brisače čakajo na goste že ob prihodu. Ob odhodu gostje dont imajo obveznost za čiščenje stanovanja. Za goste, ki bivajo dlje kot 7 dni sveže perilo in brisače so dane od houseowner vsakih 7 dni. Če iščete kraj, kjer lahko uživate v miru in tišini, daleč od prometnih zamaškov ste prišli na pravo mesto!

Kategorizacija Kategorizacija - Apartmaji Seljačka kuća Gata

Od morja 6 km
Kapaciteta 9 oseb

Cena od 35 €

Apartma Karoglan ( Omiš)

Izberite stanovanje Karoglan in ne bo vam žal. Stanovanje Karoglan je luksuzno stanovanje 7 + 2 s 4 zvezdicami, novo zgrajena, moderno opremljena, klimatizirana. Stanovanje se nahaja v drugem nadstropju družinske hiše Karoglan. Ima tri spalnice (1. soba: zakonska postelja + 1 ležišče, 2. soba: zakonska postelja, 3. soba: dve ležišči), vsaka soba ima svojo TV (plazma) in kopalnica (2 WC + tuš kopel, 1 WC + velika kotna kopel). V veliki kopalnici je pralnica za pranje. Dnevna soba in kuhinja (35 m2), v dnevni sobi sta dve opremo ležišči, TV (plazma) + SAT, DVD predvajalnik .. Kuhinja je tudi sodobno opremljena: velik hladilnik-zamrzovalnik, štedilnik, pečica, pomivalni stroj, aparat za kavo v kuhinji je miza z 10 stoli. In na koncu pokrita terasa s pogledom na videti. Hiša se nahaja v bližini mesta, vendar od hitenja in mestnega vrveža. V krogu 500 m imate vse, kar potrebujete v času počitnic, si oglejte in plaže, trgovski center, pošta, banka, ... Nudimo vam uporaba zunanjega žara, izlete z ladjo na otoke in ob kanjonu reke Cetine pri prijaznih cenah . Pridite in se prepričajte sami!

Kategorizacija Kategorizacija - Apartma  Karoglan

Od morja 500 m
Kapaciteta 7 oseb

Cena od 70 €

Apartmaji Kalajžić ( Omiš)

Apartmaji Kalajzic se nahajajo v mirnem obmorskem mestecu blizu Omiša, hiša se nahaja tik ob plaži (prva vrsta) 15m in ima 3 popolnoma opremljene apartmaje app1 za 3 odrasle ali 2 odrasla in 2 otroka, ima 1 sobo, kuhinjo z bivalnim prostorom velik balkon s pogledom na morje, app2 za 4 odrasle osebe ima 2 spalnici, kuhinjo, kopalnico in balkon s pogledom na morje, app3 za 4 odrasle osebe ima 2 sobi, kuhinjo, kopalnico in veliko dvorišče (idealno za majhne otroke) tik ob plaži . Poleg hiše je zasebno parkirišče, samo za apartmaje. Klima in davek sta vključena v ceno in se ne doplačujeta.

Kategorizacija Kategorizacija - Apartmaji Kalajžić

Od morja 10 m
Kapaciteta 12 oseb

Cena od 45 €

Apartma Old Town ( Omiš)

Najem stanovanja v Omišu, v centru, 100 m od glavnega trga in od plaže je le 150-200 metrov. Stanovanje 36 m2 je sestavljen iz 1 spalnica z zakonsko posteljo in je idealen za namestitev max 2 osebi + 1 spalnica s pogradom, in je idealen za dve mlajše ljudi, kot so prijatelji ali bratje in sestre. Skupna kapaciteta apartmaja je max 4 osebe, Obe sobe imajo okna s pogledom na zelo privlačnih mestnih ulicah in stari del mesta, izolirano od prometnega hrupa. Prednost tega apartmaja ima ločen vhod in je samo za goste, ki so ga najel. DRUGI OBJEKTI: Kuhinja z jedilnico, z vsemi potrebnimi pripomočki, električna pečica, hladilnik in tako naprej. Kopalnica s tušem, WC, umivalnik, pralni stroj, klima, WiFi, TV z ravnim zaslonom, brezplačno parkiranje. Omiš je eden izmed najbolj priljubljenih letovišč v Dalmaciji in eno najbolj slikovitih mest na Jadranu. Sprehod po mestnih ulicah lahko odpočijete v restavracijah in lokalih. Posebnost je privlačna Omiš Cetina kanjon, kjer si lahko privoščite kratek izlet z majhnimi čolni do Radmanovim Mills, bo na organiziran rafting, ki je zelo priljubljen, soteskanje na reki, bo na izlete na otoke Brač, Izleti z leseno čolni, kot Ribji piknik s, ki uživajo peščene in prodnate plaže, kristalno čisto morje.

Kategorizacija Kategorizacija - Apartma Old Town

Od morja 150 m
Kapaciteta 4 oseb

Cena od 63 €

Apartmaji I&D ( Omiš)

Na novo obnovljeni apartmaji v mirnem okolju mesta Omiš. Apartmaji imajo eno spalnico z zakonsko posteljo in posteljo za dve osebi. Klimatiziran in opremljen s funkcionalno in moderno kuhinjo. Oddaljenost od morja je le 100 m in se nahaja v bližini centra, da so vsi objekti so na voljo (ATM, pošta, restavracije, zdravnik ...). Balkoni so ločene in imajo odprt pogled na morje in otok Brač. Za goste je zagotovljen parkirni prostor. Vsi tisti, ki želijo pobegniti od mestnega hrupa na tem področju lahko najdete mir v naravi in ??majhnih ribiških vasi na rivieri. Na tako majhnem mestu si lahko ogledate mnoge kulturne in zgodovinske znamenitosti. Cerkve iz obdobja desetino do osemnajstega. stoletja, številni spomeniki, trdnjava, muzej in še več. In tiste, ki želijo aktivne počitnice na pravem mestu: rafting na reki Cetini, prosto plezanje, jadralno padalstvo, potapljanje, jadranje, odbojka na mivki, tenis in nočno življenje, in pena party na plaži.

Kategorizacija Kategorizacija - Apartmaji I&D

Od morja 150 m
Kapaciteta 8 oseb

Cena od 40 €

Apartma Urlicic ( Omiš)

URLICIC APARTMAJI se nahajajo v Omišu, v srcu Dalmacije, med Splitom in Makarsko. Omiš je mesto z bogato in zanimivo zgodovino. Skozi nevihtno srednjeveških prireditev, še posebej v času vladavine Omiš pirati, je Omis vstal od majhnega srednjeveškega mesta na turističnem mestu izjemne lepote. Nahaja se na obali, ob ustju reke Cetine, obdan s strmimi pečinami, zagotavlja veličastno podobo odlično pokrajino. Poleg sonca, kristalno čisto morje, peščene in prodnate plaže, fantastično hrano in veliko vina, lahko uživate v dolgih sprehodih, kolesarjenje, surfanje, kajtanje, jet smučanje, rekreacijsko potapljanje, jadranje v najeti ladjo, odbojka na mivki, rafting , kanu, canyoning na reki Cetini, prosto plezanje, pohodništvo ...

Kategorizacija Kategorizacija - Apartma Urlicic

Od morja 50 m
Kapaciteta 13 oseb

Cena na vprašanje

Apartmaji Marušić Milka ( Omiš)

Hiša v bližini morja obdana z zasebnim lesom, z 2 apartmaja, enim 2 + 1 in enim 6 + 1, oba sta videti na morje.Apartmaji so klimatizirani, Ap. 2 + 1 ima eno ločeno dvoposteljno sobo in dnevno sobo, kjer je kuhinja in kavč z blazinami, kopalnica, balkon. Ap. 6 + 1 ima 3 dvoposteljne sobe, dnevna soba z raztegljivim kavčem, kuhinja, kopalnica, WC, velika terasa.

Kategorizacija Kategorizacija - Apartmaji Marušić Milka

Od morja 40 m
Kapaciteta 8 oseb

Cena od 45 €

Apartma Enjoy ( Omiš)

V prvem nadstropju hiše je novo opremljen apartma z vsem, kar potrebujete za svoj dopust (WiFi, SAT TV, mikrovalovna pečica, klimatska naprava). Uživajte v čistem morju, peščenih plažah, reki Cetini, gastronomski ponudbi, raftingu, zip-liniji ... Vse, kar potrebujete, je v bližini, zaradi česar je vaš dopust še bolj prijeten. Parkirišče je na voljo. Dobrodošli.

Kategorizacija Kategorizacija - Apartma Enjoy

Od morja 350 m
Kapaciteta 8 oseb

Cena od 80 €

Počitniški dom Mala Tea ( Omiš)

Počitniška hiša Mala Tea se nahaja v mirnem delu Omiša. Dve spalnici z zakonsko posteljo + dodatni komplet za dve osebi kot dodatno ležišče. Skupna zmogljivost je 4 + 2 osebi. Kopalnica s tušem in dodatnim WC-jem, kuhinja je v celoti opremljena s posodo in pripomočki, hladilnik, zamrzovalnik, pečica, kuhalnik vode. Brisače in posteljnina so vključeni v apartma. Dve terasi, opremljeni s sedežno garnituro, gugalnico, fontano. Hiša je opremljena s klimatsko napravo, internetom in satelitsko televizijo. Parkiranje je vključeno v ceno. Oddaljenost od plaže je 80 metrov, središče mesta pa 200 metrov. v bližini hiše je usta reke Cetine.

Kategorizacija Kategorizacija - Počitniški dom Mala Tea

Od morja 100 m
Kapaciteta 6 oseb

Cena od 130 €

Apartmaji Mira Duće-Omiš ( Omiš)

Nahajamo se v lepi in mirni soseski v bližini centra in čudovite plaže. Naši apartmaji so novi in popolnoma opremljeni z vsem potrebnim za lep dopust. Našim gostom smo na voljo za vse počitnice. Stanovanje je sestavljeno iz; - 3 spalnice (vsa soba ima zakonske postelje - posteljnina je vključena v ceno) - kavč za dve osebi - popolnoma opremljena kuhinja - 2 kopalnici (brisače so na voljo) - Brezplačno parkirišče - 2 Klima - Free Wifi - Le 200 m od čudovita peščena plaža Apartmaji - Omis le 250 metrov od plaže in središča mesta Omiš ponuja tankočitost, moderno namestitev in brezplačen WiFi. Vsak apartma ima balkon s pogledom na morje. Na voljo je brezplačno parkirišče, avtobusna postaja je oddaljena le 200 m. Klima in wifi sta vključena v ceno. Zgodovinsko mesto Split je oddaljeno 25km. Najbližje letališče je letališče Split, 38 km od apartmajev Mira Omiš. Ko pridete v Apartma, ni dodatnih stroškov. Check IN je po 15:00. Preverite do 10. ure zjutraj.

Kategorizacija Kategorizacija - Apartmaji Mira Duće-Omiš

Od morja 200 m
Kapaciteta 8 oseb

Cena od 80 €

Turistični vodnik - Omiš

Omiš  - Grb Omiš je mesto in pristanišče v Dalmaciji na Hrvaškem, ki se nahaja približno 25 km jugovzhodno od Splita na ustju smaragdne reke Cetine do Jadranskega morja. Omiš je znan center Omis Riviera, ki se razteza dvajset kilometrov vzdolž jadranske obale s izjemne naravne lepote, veliko prodnatih in peščenih plaž, zalivov, strme stene in kristalno čista voda. O tej izredno lepoto morda najbolje ilustrira napis na prekladi renesančne palače v centru Omiša, kjer se je pisno Hvala, Gospod, da sem živel na tem svetu. Poleg uživanja na soncu in morju na številnih peščenih plaž, Omis ponuja svojim gostom številne druge dejavnosti, kot so zipline v Cetina kanjon, pohodništvo, rafting, kajak in kanu na reki Cetini, potapljanje in jadranje na deski. Ena izmed najbolj priljubljenih atrakcij so Radman je mlini in slapovi Gubavica 50 metrov visoko (Velika in Mala Gubavica). mlini Radman je nameščen pet kilometrov v notranjosti kanjona reke Cetine in je najbolj obiskano počitnice območje, ki slovi po svojih kulinaričnih dobrot, kot pečenega kruha, soparnik ali sveže postrvi. Nastanitev v Omišu ni problem najti, saj je večina njenih prebivalcev kot dodatnih delovnih obravnava najema apartmajev in sob. Rezervirajte svoje idealne stanovanje, sobo ali počitniške Haus in se počutim kot na svojem domu z nesporno prijaznostjo in gostoljubnostjo domačinov v Omišu. Apartmaji in zasebne nastanitve v Omišu cenejši do 40% brez stroškov dragih agencijah. Dobrodošli v Omiš!

Omiš Vremenska napoved