Apartmaji in zasebne nastanitve Kastav

Kastav je slikovito mestece na vrhu hriba, ki meri 365 metrov, od koder lahko uživate v lepem razgledu na celoten Kvarnerski zaliv. Nahaja se na zelo privlačnem mestu med Rijeko in znamenito Opatijsko riviero, eno izmed najbolj priljubljenih in znanih destinacij na Hrvaškem. Kastav ima dolgo in zanimivo zgodovino, ki potrjuje ostanke ilirskega plemena Japoda, katerih ostanki najdemo na območju današnjega mesta, segajo v 10. stoletje pred Kristusom....

Izbrani apartmaji in zasebne nastanitve Kastav

Razvrsti po:

Apartmaji TIJAN

Kastav

Od morja 4 km
Kapaciteta 5 oseb

od 40 €

Apartmaji Tatjana

Kastav

Od morja 3 km
Kapaciteta 6 oseb

na vprašanje

Apartmaji Tatjana

Kastav

Od morja 4 km
Kapaciteta 6 oseb

od 65 €

Apartmaji Vincent

Kastav

Od morja 5 km
Kapaciteta 2 oseb

od 45 €

Apartmaji TIJAN ( Kastav)

V čudovitem mestu Kastav, 365 metrov nad morjem, ta prostoren apartma v pritličju družinske hiše ima čudovit pogled na Kvarnerski zaliv in Opatijsko riviero. Na terasi lahko uživate v prvi jutranji kavi ali kozarcu vina za prijetne poletne večere. Apartma ima dve spalnici, skupno 3 postelje in dnevno sobo z raztegljivim kavčem za dve osebi. Poleg tega je na voljo tudi kuhinja v celoti opremljena z jedilnim priborom, krožniki, kozarci, lonci, kavni avtomat, mikrovalovna pečica, pomivalni stroj, jedilna miza. Kopalnica je sestavljena iz straniščne školjke, tuša, bideja in umivalnika. Na terasi izstopa iz sobe in iz dnevne sobe in v podaljšku, po stopnicah, se spustimo na veliko teraso z vrtno garnituro, žar, ležalniki, senčniki, jacuzzi za 4 osebe. Mesto Kastav ima bogato zgodovino in ima majhen lokalni muzej, kjer se lahko seznanite z nekdanjim načinom življenja domicilnega prebivalstva na tem območju. V neposredni bližini so trgi, restavracije, galerije in gozdne sprehajalne poti. Poleti se v Kastvu združijo številne kulturne manifestacije, ki so združene pod imenom "Kastafsko kulturno ljeto".

Kategorizacija Kategorizacija - Apartmaji TIJAN

Od morja 4 km
Kapaciteta 5 oseb

Cena od 40 €

Apartmaji Tatjana ( Kastav)

Apartma Tatjana se nahaja v centru mesta Kastva. Apartma ponuja čudovit pogled na Kvarnerski zaliv, morje in otoke. Poleg pogledov so kuhinja, dnevna soba, dve sobi za 6 oseb, kopalnica, dva balkona in prostor na dvorišču za roštilj. Sobe in dnevna soba so opremljeni s klimatsko napravo, tv in wi fi. V kuhinji z jedilnico lahko uporabite pomivalni stroj, toaster, aparat za kavo ... nedaleč od centra, v bližini apartmajev so kavarne, restavracije, picerije, trgovine, pošta, lekarna in gozdni hodnik. Kastav je 5 km od Opatije in 10 km od Reke. Želimo, da se naši gostje počutijo udobno in smo vedno na razpolago.

Kategorizacija Kategorizacija - Apartmaji Tatjana

Od morja 3 km
Kapaciteta 6 oseb

Cena na vprašanje

Apartmaji Tatjana ( Kastav)

Mesto Kastav, 365m nadmorske višine, se nahaja v bližini Opatije in Reke. Kastav ima bogato zgodovino, gostitelji pa vodijo majhen krajevni muzej, kjer se lahko spoznate z načinom življenja domicilne populacije tega območja. V neposredni bližini so trgi, restavracije, galerije in gozdne promenade. Poleti se v Kastvu odvijajo številni kulturni dogodki pod imenom "Kastafsko kulturno ljeto". Prostoren apartma s čudovitim pogledom na Kvarnerski zaliv in Opatijsko riviero se nahaja v družinski hiši, ki ima tradicijo najema več kot 20 let. Na terasi lahko uživate v prvi jutranji kavi ali kozarcu vina za prijetne poletne večere. Apartma ima dve spalnici, skupno 4 postelje in dnevno sobo z raztegljivim kavčem za dve osebi. Poleg tega je tudi kuhinja

Kategorizacija Kategorizacija - Apartmaji Tatjana

Od morja 4 km
Kapaciteta 6 oseb

Cena od 65 €

Apartmaji Vincent ( Kastav)

Apartmaji Vincent se nahajajo v centru mesta Kastva in so povezani z enim od preostalih 6 stolpov, ki so nekoč bili del mestnega bedema. Studio apartma Vincent **** od 36 m2 je stanovanje v pritličju v mestni hiši, urejeno po dediščini družine, tradicijo in neizogibno tehnološko opremo (klima, pečica, keramična vroča plošča, sef, LED TV, mini linija, brezplačno Wi-Fi, brezžični telefon in podobno). Gostom je na voljo tudi terasa z mizo, stoli in senčnikom. Pripravljeni smo, da se srečamo z vsemi našimi gosti in jim po nepozabnih izkušnjah z nasimi nasveti in navodili. Studio apartma Vincent odpira svoja vrata junija 2018, v bližnji prihodnosti pa nameravamo urediti apartma za 2 + 1 osebo na istem naslovu.

Kategorizacija Kategorizacija - Apartmaji Vincent

Od morja 5 km
Kapaciteta 2 oseb

Cena od 45 €

Turistični vodnik - Kastav

Kastav  - Grb Kastav je slikovito mestece na vrhu hriba, ki meri 365 metrov, od koder lahko uživate v lepem razgledu na celoten Kvarnerski zaliv. Nahaja se na zelo privlačnem mestu med Rijeko in znamenito Opatijsko riviero, eno izmed najbolj priljubljenih in znanih destinacij na Hrvaškem. Kastav ima dolgo in zanimivo zgodovino, ki potrjuje ostanke ilirskega plemena Japoda, katerih ostanki najdemo na območju današnjega mesta, segajo v 10. stoletje pred Kristusom. V Kastavu živi skupaj nekaj manj kot 10000 prebivalcev, ki se večinoma ukvarjajo s turizmom, ter ponujajo številne privlačne apartmaje, sobe in počitniške domove v privatnih apartmajih. Kastav poleg bogate kulturne dediščine, neposredne bližine morja in lepih plaž Opatije ponuja obiskovalcem številne sprehajalne poti, kolesarske steze in zabavne prireditve, kot sta Festival Kastav in Mednarodni festival kitar. Zagotovo vam priporočamo, da obiščete župniško cerkev sv. Jelene Križarice, ki se nahaja na najvišji točki Kastava, v starem mestecu, obkroženi z srednjeveškim mestnim bedemom z devetimi obrambnimi stolpi. Zasebna namestitev v Kastvu je zelo raznolika in je značilna po kakovostnem in lepem razgledu na Kvarner. Vabimo vas, da obiščete to malo, mirno in zanimivo mesto, in preživite počitnice obkrožene z naravo, zelenjem in nepozabnim pogledom na Kvarner. Poiščite apartmaje in zasebne nastanitve v Kastvu, se obrnite neposredno na lastnike nastanitev in prihranite do 40% na drage pristojbine za agencijo. Dobrodošli v Kastav!

Kastav Vremenska napoved