Apartmaji in zasebne nastanitve Viškovo

Občina Viškovo se nahaja nekaj kilometrov severozahodno od mesta Rijeka v Primorsko-goranskoj županiji. Viškovo je bilo zgrajeno v 18. stoletju na hribu, kjer je bila cesta povezana z Reko in Ljubljano. Danes okoli 15.000 prebivalcev živi v celotni občini, vključno z večjimi naselji: Marinići, Viškovo, Marčelji, Saršoni, Mladenići, Sroki in Kosi. Viškovo je gospodarsko razvito, kjer deluje veliko podjetniških centrov. Poleg podjetništva...

Razvrsti po:

Apartma KARMEL Viškovo

Viškovo

Od morja 9 km
Kapaciteta 6 oseb

od 60 €

Apartma Lovre

Viškovo

Od morja 6 km
Kapaciteta 3 oseb

od 35 €

Apartmaji Biondi

Viškovo

Od morja 8 km
Kapaciteta 4 oseb

od 60 €

Apartma KARMEL Viškovo ( Viškovo)

Apartma Karmel 4 * v Brtunju, v bližini centra Viškovo, je obdan z zasebnimi hišami in zelenjem, ki zagotavlja udobje svojega doma. Je preprosto opremljen in ima lepo urejen vrt, ki je ograjen. Prostorna terasa in oprema za žar. Vaši otroci bodo uživali v badmintonovem setu, peščenem kamnu ali romobilu, saj pripravite svoje specialitete na žaru. S svojo lokacijo je idealna za vse, ki želijo obiskati Reko, Opatijo, naše znane plaže in druge zanimive lokacije, saj je le 20 minut vožnje do njih in le 15 minut od novega "Rijeka" fevdalskega stadiona Ruevica. V bližini apartmaja so večje nakupovalni centri ("Lidl" in "Plodine") za vse vaše potrebe. Restavracija "Ronjgi" je le 400 m stran. V središču Viškovo je 1 km stran restavracije "Mladenka", "Nono Frane" in ribji restavraciji "Maretina konoba". V apartmaju je možno namestiti 6 oseb (spalnica 1-zakonska postelja, spalnica 2-enojni postelji, dnevna soba - dve dodatni ležišči za dve osebi). Kadar potrebujemo otroško posteljico. Vsaka soba ima lastno kopalnico. Apartma je zelo prostoren in svetel - 90 m2, v dveh nadstropjih, in nudi prijeten občutek med bivanjem v njem. V apartmaju Karmel boste našli idealen dopust, ki ima terase ali balkone za vsako sobo in dnevno sobo, brezplačen brezžični internet, klimatsko napravo, ogrevanje, TV z domačimi in satelitskimi programi ter vse gospodinjske aparate. Na voljo je brezplačno parkirišče.

Kategorizacija Kategorizacija - Apartma KARMEL Viškovo

Od morja 9 km
Kapaciteta 6 oseb

Cena od 60 €

Apartma Lovre ( Viškovo)

Apartma Lovre se nahaja v Viškovu, v bližini mesta Reka. Ponuja teraso in pogled na vrt. Apartma ima 1 spalnico, dnevno sobo s televizijo z ravnim zaslonom in popolnoma opremljeno kuhinjo s pomivalnim strojem. Apartma se nahaja 12 km od Opatije in 7 km od Reke. Letališče Rijeka je oddaljeno 23 km.

Kategorizacija Kategorizacija - Apartma Lovre

Od morja 6 km
Kapaciteta 3 oseb

Cena od 35 €

Apartmaji Biondi ( Viškovo)

Apartma Villa Biondi se nahaja v Viškovem in ponuja vrt, opremo za peko na žaru ter teraso. Klimatizirana nastanitev je od Crikvenice oddaljena 33 km, gostom pa sta na voljo brezplačen WiFi in zasebno parkirišče. Apartma ima 1 spalnico, 1 kopalnico, posteljnino, brisače, TV z ravnim zaslonom, jedilnico, popolnoma opremljeno kuhinjo in teraso s pogledom na vrt. Opatija je oddaljena 8 km, Reka pa 7 km. Najbližje letališče Reka je oddaljeno 23 km.

Kategorizacija Kategorizacija - Apartmaji Biondi

Od morja 8 km
Kapaciteta 4 oseb

Cena od 60 €

Turistični vodnik - Viškovo

Viškovo  - Grb Občina Viškovo se nahaja nekaj kilometrov severozahodno od mesta Rijeka v Primorsko-goranskoj županiji. Viškovo je bilo zgrajeno v 18. stoletju na hribu, kjer je bila cesta povezana z Reko in Ljubljano. Danes okoli 15.000 prebivalcev živi v celotni občini, vključno z večjimi naselji: Marinići, Viškovo, Marčelji, Saršoni, Mladenići, Sroki in Kosi. Viškovo je gospodarsko razvito, kjer deluje veliko podjetniških centrov. Poleg podjetništva se turizem razvija tudi zaradi bližine Reke, Opatije in mejnega prehoda s Slovenijo. Poseben čar daje čudovit razgled na celoten Kvarnerski zaliv, izjemna lepota narave in udobnost bivanja na majhnem mestu pa so značilnosti, zaradi katerih je to območje privlačna in priljubljena destinacija za vse turiste. Nastanitev je na voljo v kakovostnih in dobro urejenih apartmajih, sobah in počitniških hišah v družinski zasebni namestitvi. Neposredno se obrnite na lastnike privatne namestitve v Viškovu in prihranite do 40% na drage pristojbine za agencijo. Dobrodošli v Viškovu!

Viškovo Vremenska napoved