Apartmaji in zasebne nastanitve Kostrena

Kostrena je majhno obalno mesto in občina v Primorsko-goranski županiji na Hrvaškem. Nahaja se na polotoku, 10 kilometrov v dolžino in v bližini mesta Reke, obkrožen z Reko in Bakar Bay. Prvič se omenja v začetku 15. stoletja, in zgodovino Kostrena je bil znan po svojih odličnih mornarjev, kapitanov in lastnikom ladij. Tukaj je danes znano, Viktor Lenac popravku jahti. Danes je celotna občina ima okoli 3000 prebivalcev, ki se v glavnem ukvarjajo...

Razvrsti po:

Od morja 2 km
Kapaciteta 4 oseb

od 120 €

Počitniški dom Vesna House (Kostrena)

Hiša. Nahaja se v zelo mirnem območju Kostrena, le 10 minut vožnje od centra Rijeka mesta, je to slikovito in atmosferska hiša ljubeče obnovljena leta 2006 in okusno opremljene s svojimi italijansko-hrvaških lastnikov. Velik Kuhinja je dobro opremljena za zahtevne kuharje in 2 kopalnici omogočiti dovolj udobja za zabavo do 8 oseb. Spodaj v pritličju je udoben klet s kaminom. To je lokacija posel za BBQ ali sedi v hladnem zraku poleti. Hrvaški kuhar je mogoče najeti za pripravo in služijo jedi na hiše po želji. Lokacija je zanimiva, ker je na pravem mestu za različne dejavnosti. Plaže so 2 km spusta, in če to ni poletje, je nekaj kilometrov dolg sprehod pot ob obali. V 30 min vožnje si lahko v gorah na 1200 m visoko, ki je kot nalašč za imeti počitek pred poletno vročino. V 30 minutah ste lahko tudi na otoku Krku z njim je veliko vasi in naselja. 30 min vožnje je tudi Opatija in polotok Istra s svojo veliko vasi, gostilne in kleti. Prilagaja: Do 4. Postavitev: (pritličje) - kuhinjo, jedilnico, ločeno kopalnico, twin soba, storitev pralnice, spredaj teraso. (Zgoraj) - 1 spalnica z lastno kopalnico priloženo. Hiša Oprema: pralni stroj, pomivalni stroj, telefon, kaseta / CD / DVD predvajalnik, SAT TV, centralno ogrevanje, klet s kaminom. Trgovine: 2 km, najbližja restavracija 2 kmsAccess: odcepom Maracici na zgornji Kostrena cesti. Razdalje: Rijeka 5 km, Opatija 20 km, Otok Krk 20 km, plaža 2 km, Gorski kraji 40 km (1200 m visoko)

Kategorizacija Kategorizacija - Počitniški dom Vesna House

Od morja 2 km
Kapaciteta 4 oseb

Cena od 120 €

Turistični vodnik - Kostrena

Kostrena  - Grb Kostrena je majhno obalno mesto in občina v Primorsko-goranski županiji na Hrvaškem. Nahaja se na polotoku, 10 kilometrov v dolžino in v bližini mesta Reke, obkrožen z Reko in Bakar Bay. Prvič se omenja v začetku 15. stoletja, in zgodovino Kostrena je bil znan po svojih odličnih mornarjev, kapitanov in lastnikom ladij. Tukaj je danes znano, Viktor Lenac popravku jahti. Danes je celotna občina ima okoli 3000 prebivalcev, ki se v glavnem ukvarjajo z gradnjo, ladijski promet in turizem zaslugi svojih lepih plaž in čiste vode. Nastanitev je na voljo v hostlu in številnih sobah in apartmajih v zasebno nastanitev družine. Prijazni gostitelji bodo storili vse, da bi vaš dopust, kot brezskrbno, kot je mogoče. Na celotni dolžini obale v Kostrena veliko lepih plaž, najbolj znani in najbolj obiskane so tiste, v zalivu Žurkovo, Smokvinovo, Svežanj, Spužvina, Podražica, Nova Voda in perilo. V Kostrena deluje potapljaški center Kostrena, tako da lahko pokukali v okolici morskega dna, vendar če vam je ljubše, da je nad morsko gladino, potem vam priporočamo, jadranje pod jadralnega kluba Galeb. Kostrena ima več restavracij in gostiln, kjer lahko poskusite lokalne dobrote. Ljubitelji nočnega življenja in dobre zabave lahko obiščete in uživajte v bogato nočno življenje Reke. Obiščite to majhno obalno mesto z lepimi plažami in čistim morjem in preživite prijeten družinski dopust. Ugodne zasebne nastanitve v Kostrena. Apartmaji, sobe in počitniške hiše, cenejši do 40%, ne da bi visoke provizije agencije. Dobrodošli na Kostrena!

Kostrena Vremenska napoved