Apartmaji in zasebne nastanitve Kraljevica

Kraljevica je majhno mesto in občina v Primorsko-goranska na Hrvaškem. To se nahaja v majhnem zalivu ob vhodu v Bakar Bay, približno dvajset kilometrov južno od mesta Reke. To področje je bilo kot številnih obalnih mestih naseljenih pred prihodom Rimljanov, kot je razvidno iz številnih arheoloških najdb. Prvi pisni dokumenti o Kraljevici so iz 15. stoletja, ko je plemiška družina Zrinski zgrajena Old City - Kaštel in cerkev svetega Nikolaja...

Razvrsti po:

Počitniški dom Maria

Kraljevica

Od morja 700 m
Kapaciteta 4 oseb

od 50 €

Apartmaji Galle

Kraljevica

Od morja 400 m
Kapaciteta 5 oseb

od 40 €

Apartmaji Mirjana

Kraljevica

Od morja 1.5 km
Kapaciteta 3 oseb

od 30 €

Počitniški dom Maria ( Kraljevica)

Najem prenovljeno morju kamnito hišo. Klimatiziran in popolnoma opremljeno. Obstajajo tri sobno stanovanje in velika terasa. Zunanjost: parkirišče in mediteranski vrt z žarom. Hiša je idealna za družinske počitnice ali počitnice s prijatelji, udobno sobo za 4 (5) osebe. Bolj znana plaža (Ostro) se nahaja približno 700 metrov ali 5-6 minut hoje. Z značilnim miru v bujnem zelenju ekstra kvalitete tega doma je dobro povezan. V bližini koče so številne restavracije in druge objekte, ki jih kaj to destinacijo ideala določena - šport, plavanje, navtične aktivnosti, športne in rekreacijske kolesarjenje, pohodništvo (blizu gore Gorski kotar in Velebit) in prav tako privlači in nepropustno (bogato) ponudba za organizatorje veliko kulturnih in zgodovinskih spomenikov in muzejev ter zabavnih prireditev z spominskih dogodkih, poletni večeri organiziral številne kraje iz neposredne bližine (Kraljevica, Scott zaliv, Opatija, Crikvenica, Omišalj, Krk, Punat, Malinska, Novi Vinodolski, Senj. ..). Vse te destinacije so v razponu od dveh do dvajset kilometrov ...

Kategorizacija Kategorizacija - Počitniški dom  Maria

Od morja 700 m
Kapaciteta 4 oseb

Cena od 50 €

Apartmaji Galle ( Kraljevica)

Gale apartmaji se nahajajo na polotoku imenovanem Oštro bližini zgodovinskega mesta Kraljivica. Hoja oddaljenost od najbližje plaže je 400 m, malo naprej lahko najdete Potapljaški center Adria http://kpaadria.com/ in Kamp Oštro http://www.jadran-hoteli.hr/ostro/index_en.php Apartmaji se nahajajo na v 1. nadstropju so ločeni vhod in videli, pogled iz dnevne sobe in teraso. Pridejo v celoti opremljena, vključno z brezplačno parkiranje, klimatsko napravo, satelitsko televizijo, radio, brezplačen Wi-Fi ... Imajo moderno in popolnoma opremljeno kuhinjo in možnost uporabe zunaj žar. Stanovanje Adam 4 * twin ležišče + 3 dodatna ležišča / stanovanje Šimun 3 * dvojna postelja + 2 dodatna ležišča. Oba apartmaja vključuje: Kuhinja: plinski / električni nalaganje, pečica, mikrovalovna pečica, električni govedo, hladilnik, kuhinjska posoda in jedi, dnevna / jedilnico z izhodom na balkon s seeside wiev, klimatsko napravo, centralno ogrevanje, Wi-Fi, TV / sAT, radio / cd predvajalnik, kopalnica s tuš kabino, posteljnina, brisače. Mestna taksa ni vključena in znaša 1,00 EUR na osebo na noč.

Kategorizacija Kategorizacija - Apartmaji Galle

Od morja 400 m
Kapaciteta 5 oseb

Cena od 40 €

Apartmaji Mirjana ( Kraljevica)

Dvoposteljna soba z dodatnim ležiščem, kuhinjo, dnevno sobo in kopalnico. Zunanja terasa in zunanji tuš, z žara. Tiha, mirna lokacija, 2 km oddaljena od morja. Neposredna bližina barov, trgovine in pošte. Lokacija se nahaja poleg lepih peščenih plaž. 10 km od Crikvenica z vsemi zabavne prireditve, zabave. 2 km stran od otoka.

Kategorizacija Kategorizacija - Apartmaji Mirjana

Od morja 1.5 km
Kapaciteta 3 oseb

Cena od 30 €

Turistični vodnik - Kraljevica

Kraljevica  - Grb Kraljevica je majhno mesto in občina v Primorsko-goranska na Hrvaškem. To se nahaja v majhnem zalivu ob vhodu v Bakar Bay, približno dvajset kilometrov južno od mesta Reke. To področje je bilo kot številnih obalnih mestih naseljenih pred prihodom Rimljanov, kot je razvidno iz številnih arheoloških najdb. Prvi pisni dokumenti o Kraljevici so iz 15. stoletja, ko je plemiška družina Zrinski zgrajena Old City - Kaštel in cerkev svetega Nikolaja v današnjem središču. V sredini 17. stoletja so tu plemiške družine Zrinski in Frankopani skupaj zgraditi grad New Kraljevica. V sredi 18. stoletja, je bil tu zgradili vojaško pristanišče in ladjedelnico s sklepom avstrijskega cesarja Karla VI. V začetku 20. stoletja Kraljevica počasi izgublja pomen kot pristanišča in ladjedelnice, in začel razvijati turizem. Začetki turizma so povezane z zdravjem in kopalne turizma. V tem času je bilo zgrajenih veliko hotelov in pokojnin. Danes je turizem glavna dejavnost, in poleg hotelske namestitve, turistična ponudba je bogata z kampu Ostro in zasebne nastanitve v apartmajih in sobah znotraj družinske hiše. Še posebej atraktivna lokacija s plažami in bogato turistično ponudbo, je turistična cona Oštro in Scott Bay. Iz zgodovinskih krajev morate obiskati dva srednjeveška gradova: staro mesto in grad Frankopan (New Kraljevica), kjer se v poletnih mesecih potekala številne kulturne in zabavne prireditve. Krk most, ki povezuje celino in otok Krk je blizu Kraljevica, in si lahko ogledate nekaj znanih plaž krških ali uživate v bujnem zelenju otoka. neposreden stik lastniki stanovanj, prostorov in počitniških domovih v Kraljevici, prihranite do 40% in preživite mirne in prijetne počitnice v tem majhnem obalnem mestu. Iskanje cenovno zasebne nastanitve v Kraljevici. Dobrodošli v Kraljevica!

Kraljevica Vremenska napoved