Your browser does not support JavaScript! Poceni apartmaji in zasebne nastanitve Kraljevica - Hrvaška

Apartmaji in zasebne nastanitve Kraljevica

Kraljevica - Grb

Kraljevica je majhno mesto in občina v Primorsko-goranska na Hrvaškem. To se nahaja v majhnem zalivu ob vhodu v Bakar Bay, približno dvajset kilometrov južno od mesta Reke. To področje je bilo kot številnih obalnih mestih naseljenih pred prihodom Rimljanov, kot je razvidno iz številnih arheoloških najdb. Prvi pisni dokumenti o Kraljevici so iz 15. stoletja, ko je plemiška družina Zrinski zgrajena Old City - Kaštel in cerkev svetega Nikolaja v današnjem središču. V sredini 17. stoletja so tu plemiške družine Zrinski in Frankopani skupaj zgraditi grad New Kraljevica. V sredi 18. stoletja, je bil tu zgradili vojaško pristanišče in ladjedelnico s sklepom avstrijskega cesarja Karla VI. V začetku 20. stoletja Kraljevica počasi izgublja pomen kot pristanišča in ladjedelnice, in začel razvijati turizem. Začetki turizma so povezane z zdravjem in kopalne turizma. V tem času je bilo zgrajenih veliko hotelov in pokojnin. Danes je turizem glavna dejavnost, in poleg hotelske namestitve, turistična ponudba je bogata z kampu Ostro in zasebne nastanitve v apartmajih in sobah znotraj družinske hiše. Še posebej atraktivna lokacija s plažami in bogato turistično ponudbo, je turistična cona Oštro in Scott Bay. Iz zgodovinskih krajev morate obiskati dva srednjeveška gradova: staro mesto in grad Frankopan (New Kraljevica), kjer se v poletnih mesecih potekala številne kulturne in zabavne prireditve. Krk most, ki povezuje celino in otok Krk je blizu Kraljevica, in si lahko ogledate nekaj znanih plaž krških ali uživate v bujnem zelenju otoka. neposreden stik lastniki stanovanj, prostorov in počitniških domovih v Kraljevici, prihranite do 40% in preživite mirne in prijetne počitnice v tem majhnem obalnem mestu. Iskanje cenovno zasebne nastanitve v Kraljevici. Dobrodošli v Kraljevica!

Neposreden stik z lastniki nastanitve Kraljevica
Poceni apartmaji Kraljevica
Zasebna namestitev Kraljevica

Kraljevica - Iščite zasebno nastanitev na zemljevidu

Video predstavitev Kraljevica

0 nastanitve


od

Razvrsti po:
Počitniške hiše  Maria Kraljevica - Hrvaška

Počitniški dom Maria
Kraljevica

Od morja 700 m
Kapaciteta 4 osebe od 50 €

Apartmaji Galle Kraljevica - Hrvaška

Apartmaji Galle
Kraljevica

Od morja 400 m
Kapaciteta 5 osebe od 40 €

Apartmaji Mirjana Kraljevica - Hrvaška

Apartmaji Mirjana
Kraljevica

Od morja 1500 m
Kapaciteta 3 osebe od 30 €


Počitniški dom  Maria Kraljevica
Kategorizacija nastanitve

Od morja 700 m
Kapaciteta 4 osebe

od 50 €


Pošlji povpraševanje

Počitniški dom Maria - Kraljevica

Najem prenovljeno morju kamnito hišo. Klimatiziran in popolnoma opremljeno. Obstajajo tri sobno stanovanje in velika terasa. Zunanjost: parkirišče in mediteranski vrt z žarom. Hiša je idealna za družinske počitnice ali počitnice s prijatelji, udobno sobo za 4 (5) osebe. Bolj znana plaža (Ostro) se nahaja približno 700 metrov ali 5-6 minut hoje. Z značilnim miru v bujnem zelenju ekstra kvalitete tega doma je dobro povezan. V bližini koče so številne restavracije in druge objekte, ki jih kaj to destinacijo ideala določena - šport, plavanje, navtične aktivnosti, športne in rekreacijske kolesarjenje, pohodništvo (blizu gore Gorski kotar in Velebit) in prav tako privlači in nepropustno (bogato) ponudba za organizatorje veliko kulturnih in zgodovinskih spomenikov in muzejev ter zabavnih prireditev z spominskih dogodkih, poletni večeri organiziral številne kraje iz neposredne bližine (Kraljevica, Scott zaliv, Opatija, Crikvenica, Omišalj, Krk, Punat, Malinska, Novi Vinodolski, Senj. ..). Vse te destinacije so v razponu od dveh do dvajset kilometrov ...


Apartmaji Galle Kraljevica
Kategorizacija nastanitve

Od morja 400 m
Kapaciteta 5 osebe

od 40 €


Pošlji povpraševanje

Apartmaji Galle - Kraljevica

Gale apartmaji se nahajajo na polotoku imenovanem Oštro bližini zgodovinskega mesta Kraljivica. Hoja oddaljenost od najbližje plaže je 400 m, malo naprej lahko najdete Potapljaški center Adria http://kpaadria.com/ in Kamp Oštro http://www.jadran-hoteli.hr/ostro/index_en.php Apartmaji se nahajajo na v 1. nadstropju so ločeni vhod in videli, pogled iz dnevne sobe in teraso. Pridejo v celoti opremljena, vključno z brezplačno parkiranje, klimatsko napravo, satelitsko televizijo, radio, brezplačen Wi-Fi ... Imajo moderno in popolnoma opremljeno kuhinjo in možnost uporabe zunaj žar. Stanovanje Adam 4 * twin ležišče + 3 dodatna ležišča / stanovanje Šimun 3 * dvojna postelja + 2 dodatna ležišča. Oba apartmaja vključuje: Kuhinja: plinski / električni nalaganje, pečica, mikrovalovna pečica, električni govedo, hladilnik, kuhinjska posoda in jedi, dnevna / jedilnico z izhodom na balkon s seeside wiev, klimatsko napravo, centralno ogrevanje, Wi-Fi, TV / sAT, radio / cd predvajalnik, kopalnica s tuš kabino, posteljnina, brisače. Mestna taksa ni vključena in znaša 1,00 EUR na osebo na noč.


Apartmaji Mirjana Kraljevica
Kategorizacija nastanitve

Od morja 1500 m
Kapaciteta 3 osebe

od 30 €


Pošlji povpraševanje

Apartmaji Mirjana - Kraljevica

Dvoposteljna soba z dodatnim ležiščem, kuhinjo, dnevno sobo in kopalnico. Zunanja terasa in zunanji tuš, z žara. Tiha, mirna lokacija, 2 km oddaljena od morja. Neposredna bližina barov, trgovine in pošte. Lokacija se nahaja poleg lepih peščenih plaž. 10 km od Crikvenica z vsemi zabavne prireditve, zabave. 2 km stran od otoka.