Apartmaji in zasebne nastanitve Krk - Soline

Soline je majhno turistično središče na južni obali čudovitega zaliva Soline, na vzhodni strani otoka Krka. Upravno pripada občini Dobrinj, katere srednjeveški grad leži nad tem lepim zalivom na otoku Krku. Soline so poimenovali po solinah, v katerih je bila morska sol proizvedena od rimskih časov do srednjega veka. Danes je Soline znana kot turistična destinacija predvsem zaradi peščenega in zdravilnega blata. Na dnu zaliva je peščena...

Izbrani apartmaji in zasebne nastanitve Krk - Soline

Razvrsti po:

Komentarji: 1 - Ocena 5/5

Apartma Jana

Krk - Soline

Od morja 1.5 km
Kapaciteta 5 oseb

od 35 €

Apartma Sikic

Krk - Soline

Od morja 250 m
Kapaciteta 4 oseb

na vprašanje

Apartma Martina

Krk - Soline

Od morja 200 m
Kapaciteta 10 oseb

od 210 €

Apartmaji Stašić Katarina

Krk - Soline

Od morja 350 m
Kapaciteta 15 oseb

od 40 €

Komentarji: 1 - 5/5
Apartma Jana ( Krk - Soline)

Apartma Jana se nahaja v mirnem kraju Gornja Hlapa 23. Apartma je v kamniti hiši, z ločenim vhodom. Ima kuhinjo, kopalnico, spalnico, dvorišče. To je spalnica z 2 posteljama 160x200 in 1 posteljo 90x100. Kamen je v starem slogu in ker kamen v hiši ni vroč. Možnost uporabe žara. Apartma je opremljen s posodami in pripomočki. Posteljnina in brisače so na voljo. Na voljo je tudi vrtna garnitura z dežnikom. Pogled na vrt in del morja. Parkiranje na bližnji plaži ni plačano.

Kategorizacija Kategorizacija - Apartma Jana

Od morja 1.5 km
Kapaciteta 5 oseb

Cena od 35 €

Apartma Sikic ( Krk - Soline)

Oddajamo na novo urejeni Deluxe Suite 4 A, 4 +1 osebi + otroška posteljica. V mirnem kraju z osupljivim panoramskim razgledom. Apartma primeren za družine z otroki. Znan blato je oddaljena 900 m, Najbližja peščena plaža je oddaljena le 350 m.

Kategorizacija Kategorizacija - Apartma Sikic

Od morja 250 m
Kapaciteta 4 oseb

Cena na vprašanje

Apartma Martina ( Krk - Soline)

Apartma Martina se nahaja v majhnem vaškem zalivu Soline na otoku Krku, le 200 m od plaže. Apartma se nahaja v drugem nadstropju hiše in ima pet spalnic: Vsaka soba ima lastno kopalnico s tušem, ločeno kopalnico s kadjo, veliko dnevno sobo z balkonom in čudovitim pogledom na zaliv, kuhinjo z balkonom. V bližini je znamenita plaža z blatom Meline ali pa lahko obiščete jamo Biserujka.

Kategorizacija Kategorizacija - Apartma Martina

Od morja 200 m
Kapaciteta 10 oseb

Cena od 210 €

Apartmaji Stašić Katarina ( Krk - Soline)

Hiša s 3 nadstropji. Pritličje - apartma z 1 sobo z zakonsko posteljo, 1 sobo z dvema ležiščema, dnevno sobo, kuhinjo, kopalnico in velik balkon. Skupaj za 4 + 1 osebe. Površina 55 m2. Prvo nadstropje - stanovanje enako kot pritličje. Drugo nadstropje - stanovanje enako pritličju. Cena za en apartma od 40 € nočitve. Zasebno parkirišče.

Kategorizacija Kategorizacija - Apartmaji Stašić Katarina

Od morja 350 m
Kapaciteta 15 oseb

Cena od 40 €

Turistični vodnik - Krk - Soline

Krk - Soline  - Grb Soline je majhno turistično središče na južni obali čudovitega zaliva Soline, na vzhodni strani otoka Krka. Upravno pripada občini Dobrinj, katere srednjeveški grad leži nad tem lepim zalivom na otoku Krku. Soline so poimenovali po solinah, v katerih je bila morska sol proizvedena od rimskih časov do srednjega veka. Danes je Soline znana kot turistična destinacija predvsem zaradi peščenega in zdravilnega blata. Na dnu zaliva je peščena plaža Meline, kjer so kopalci pokriti z naravno zdravilnim blatom in uživajo v morju in sončenju. Blato je primerno za zdravljenje bolezni kosti in sklepov ter kožnih bolezni. Plaža je zelo plitka in prostorna ter je odlična za družine z majhnimi otroki. Primerna je tudi za različne športne aktivnosti od picigina (igra z žogo) do odbojke na mivki. Zaradi plitvega in zaprtega zaliva je temperatura morja v zalivu Soline višja kot zunaj v Jadranskem morju. Torej kopalna sezona traja od sredine pomladi do pozne jeseni. Zaliv Soline nudi varno zavetje pred vsemi vetrovi in ​​velja za najvarnejše na celotni vzhodni obali otoka Krka, zaradi česar je zelo priročen in varen za sidranje. Na bregovih tega prostranega zaliva so 3 mesta: Klimno in Soline na južni obali in Čižići na zahodu. Poleg privezov so tudi trgovine, kavarne, restavracije, bankomati. V bližini zaliva Soline je majhna, a lepa jama Biserujka, dolga le 110 metrov. Danes je ena izmed najbolj obiskanih jam na Hrvaškem zaradi bogastva stalaktitov in stalaktitov in je vredna ogleda. Namestitev lahko najdete v zalivu Soline v številnih apartmajih, sobah in počitniških hišah v Solinah, Čižićih in Klimnu, kot tudi v drugih okoliških majhnih krajih s čudovitim pogledom na celoten zaliv in Crikvenico, ki se nahaja čez Vinodolski kanal. Obiščite to zanimivo in edinstveno destinacijo na otoku Krku in preživite prijeten in sproščujoč dopust s svojo družino! Dobrodošli v Soline na otoku Krku!

Krk - Soline Vremenska napoved