Apartmaji in zasebne nastanitve Krk - Soline

Soline je majhno turistično središče na južni obali čudovitega zaliva Soline, na vzhodni strani otoka Krka. Upravno pripada občini Dobrinj, katere srednjeveški grad leži nad tem lepim zalivom na otoku Krku. Soline so poimenovali po solinah, v katerih je bila morska sol proizvedena od rimskih časov do srednjega veka. Danes je Soline znana kot turistična destinacija predvsem zaradi peščenega in zdravilnega blata. Na dnu zaliva je peščena...

Izbrani apartmaji in zasebne nastanitve Krk - Soline

Razvrsti po:

Komentarji: 1 - Ocena 5/5

Apartmaji Jana

Krk - Soline

Od morja 1.5 km
Kapaciteta 5 oseb

od 35 €

Apartmaji Sikic

Krk - Soline

Od morja 250 m
Kapaciteta 4 oseb

na vprašanje

Apartmaji Omanović

Krk - Soline

Od morja 500 m
Kapaciteta 12 oseb

na vprašanje

Apartmaji Fanuko

Krk - Soline

Od morja 500 m
Kapaciteta 10 oseb

od 38 €

Apartmaji Martina

Krk - Soline

Od morja 200 m
Kapaciteta 10 oseb

od 235 €

Komentarji: 1 - 5/5
Apartmaji Jana ( Krk - Soline)

Apartma Jana se nahaja v mirnem kraju Gornja Hlapa 23. Apartma je v kamniti hiši, z ločenim vhodom. Ima kuhinjo, kopalnico, spalnico, dvorišče. To je spalnica z 2 posteljama 160x200 in 1 posteljo 90x100. Kamen je v starem slogu in ker kamen v hiši ni vroč. Možnost uporabe žara. Apartma je opremljen s posodami in pripomočki. Posteljnina in brisače so na voljo. Na voljo je tudi vrtna garnitura z dežnikom. Pogled na vrt in del morja. Parkiranje na bližnji plaži ni plačano.

Kategorizacija Kategorizacija - Apartmaji Jana

Od morja 1.5 km
Kapaciteta 5 oseb

Cena od 35 €

Apartmaji Sikic ( Krk - Soline)

Oddajamo na novo urejeni Deluxe Suite 4 A, 4 +1 osebi + otroška posteljica. V mirnem kraju z osupljivim panoramskim razgledom. Apartma primeren za družine z otroki. Znan blato je oddaljena 900 m, Najbližja peščena plaža je oddaljena le 350 m.

Kategorizacija Kategorizacija - Apartmaji Sikic

Od morja 250 m
Kapaciteta 4 oseb

Cena na vprašanje

Apartmaji Omanović ( Krk - Soline)

Omanović Apartmaji se nahajajo v Čižići, Otok Krk. 500 m stran od morske obale. Nahaja se v mirnem okolju, stran od ceste in v bližini velikih plaž. Za naše goste, še posebej tistih, ki imajo majhne otroke, zagotavlja pomembno in brezskrben dopust. Ponujamo vam apartmaje tipa ena in dve spalnici enot. Apartmaji so sestavljeni iz lepih in prostorno kopalnico z naravno svetlobo, funkcionalno kuhinjo, okusno opremljene sobe in balkonov in teras s pogledom na morje. Gostom je na voljo parkirišče, satelitsko televizijo, brezplačen brezžični internet, prostor za otroke pri igri in drugih objektov za prijeten dopust.

Kategorizacija Kategorizacija - Apartmaji Omanović

Od morja 500 m
Kapaciteta 12 oseb

Cena na vprašanje

Apartmaji Fanuko ( Krk - Soline)

Naša nova in dobro opremljeni apartmaji se nahajajo v majhni vasici Čižići na otoku Krku. Apartmaji Fanuko so obdani z zelenjem in mediteranskimi rastlinami kot so tamariska, oleander, oljke, mimoze in granatno jabolko. Sestavljeni so iz štirih stanovanj, dva izmed njih se nahajajo v pritličju (vsako stanovanje ima svojo teraso ločeno) in dva apartmaja se nahaja v prvem nadstropju hiše (vsak apartma ima svoj balkon s čudovitim pogledom na morje in zaliv Soline). V vsakem od našega apartmaja imate možnost prostega dostopa do interneta (Wi Fi). Oddaljenost od morja je le 500 metrov in vsak apartma ima lastno parkirišče pred apartmajem. Preživite dan na plaži, prijeten večer v naši restavraciji ZAL in uživajte pristno hrano na otoku Krku.

Kategorizacija Kategorizacija - Apartmaji Fanuko

Od morja 500 m
Kapaciteta 10 oseb

Cena od 38 €

Apartmaji Martina ( Krk - Soline)

Apartma Martina se nahaja v majhnem zalivu naselje Soline na otoku Krku, le 200 metrov od plaže. Stanovanje se nahaja v drugem nadstropju hiše in ima pet spalnic: Vsaka soba ima svojo kopalnico s tušem, ločeno kopalnico s kadjo, velika dnevna soba z balkonom in čudovitim pogledom na zaliv zaliva, kuhinjo z balkonom. V bližini je znana plaža z blatom Meline ali lahko obiščete jamo Biserujko.

Kategorizacija Kategorizacija - Apartmaji Martina

Od morja 200 m
Kapaciteta 10 oseb

Cena od 235 €

Turistični vodnik - Krk - Soline

Krk - Soline  - Grb Soline je majhno turistično središče na južni obali čudovitega zaliva Soline, na vzhodni strani otoka Krka. Upravno pripada občini Dobrinj, katere srednjeveški grad leži nad tem lepim zalivom na otoku Krku. Soline so poimenovali po solinah, v katerih je bila morska sol proizvedena od rimskih časov do srednjega veka. Danes je Soline znana kot turistična destinacija predvsem zaradi peščenega in zdravilnega blata. Na dnu zaliva je peščena plaža Meline, kjer so kopalci pokriti z naravno zdravilnim blatom in uživajo v morju in sončenju. Blato je primerno za zdravljenje bolezni kosti in sklepov ter kožnih bolezni. Plaža je zelo plitka in prostorna ter je odlična za družine z majhnimi otroki. Primerna je tudi za različne športne aktivnosti od picigina (igra z žogo) do odbojke na mivki. Zaradi plitvega in zaprtega zaliva je temperatura morja v zalivu Soline višja kot zunaj v Jadranskem morju. Torej kopalna sezona traja od sredine pomladi do pozne jeseni. Zaliv Soline nudi varno zavetje pred vsemi vetrovi in ​​velja za najvarnejše na celotni vzhodni obali otoka Krka, zaradi česar je zelo priročen in varen za sidranje. Na bregovih tega prostranega zaliva so 3 mesta: Klimno in Soline na južni obali in Čižići na zahodu. Poleg privezov so tudi trgovine, kavarne, restavracije, bankomati. V bližini zaliva Soline je majhna, a lepa jama Biserujka, dolga le 110 metrov. Danes je ena izmed najbolj obiskanih jam na Hrvaškem zaradi bogastva stalaktitov in stalaktitov in je vredna ogleda. Namestitev lahko najdete v zalivu Soline v številnih apartmajih, sobah in počitniških hišah v Solinah, Čižićih in Klimnu, kot tudi v drugih okoliških majhnih krajih s čudovitim pogledom na celoten zaliv in Crikvenico, ki se nahaja čez Vinodolski kanal. Obiščite to zanimivo in edinstveno destinacijo na otoku Krku in preživite prijeten in sproščujoč dopust s svojo družino! Dobrodošli v Soline na otoku Krku!

Krk - Soline Vremenska napoved