Your browser does not support JavaScript! Poceni apartmaji in zasebne nastanitve Krk - Njivice - Hrvaška

Apartmaji in zasebne nastanitve Krk - Njivice

Krk - Njivice - Grb

Njivice je slikovito turistično mesto na otoku Krku, v Primorsko-goranski županiji na Hrvaškem. To se nahaja na severozahodnem delu otoka Krka v bližini mostu, ki povezuje otok Krk s kopnim. Upravno spada v sosednjem mestu Omišalj, ki je prvo naselje na otoku po prehodu Krk most. Njivice se prvič omenja v 15. stoletju kot premoženje družine Frankopanov, pa po arheoloških najdbah, je bilo območje poseljeno že dolgo pred, v času starih Ilirov stari Rimljani. Skozi zgodovino je bila Njivice majhno ribiško naselje, katerega prebivalci so se ukvarjajo z ribolovom, gojenje oljk, živinorejo, in izkoriščanje okoliških gozdov. Danes Njivice je znana turistična destinacija za številne goste iz vseh evropskih in svetovnih držav, zaradi ohranjene narave, prijetno mediteransko klimo in mirnem okolju. Vzdolž celotne obale se razteza zelo čisto in urejeno kamenčkov in skalnate plaže, obdane z zelenjem in senci dreves z zelo clan morsko vodo. Bomo izpostaviti plažo Jadran, kjer je Modra zastava, mednarodno okoljsko priznanje za čisto in varno plažo in morje. Tu boste lahko uživali v številnih športnih aktivnosti, kot so tenis, mini golf, namizni tenis, košarka, balinanje, in za vse tiste, ki imajo pustolovski duh, priporočamo, rekreacijsko jahanje v konjeniškem klubu Njivice. V bližini Njivice obstajajo številne kolesarske in pohodniške poti, in zagotovo najbolj privlačne pa so na obali, ki se povezujejo Njivice s sosednjo Omišalj in Malinska. Obiščite otok Krk in Njivice, ta majhen in miren kraj z lepimi plažami, kjer lahko preživite popoln družinski dopust. Iskanje zasebne nastanitve v Njivice. neposreden stik lastniki stanovanj, prostorov in počitniških domovih v Njivicah in prihranite do 40%. Dobrodošli v Njivicah na otoku Krku!

Neposreden stik z lastniki nastanitve Krk - Njivice
Poceni apartmaji Krk - Njivice
Zasebna namestitev Krk - Njivice

Krk - Njivice - Iščite zasebno nastanitev na zemljevidu

Video predstavitev Krk - Njivice

0 nastanitve


od

Razvrsti po:
Apartmaji Malenica Krk - Njivice - Hrvaška

Apartmaji Malenica
Krk - Njivice

Od morja 10 m
Kapaciteta 10 osebe od 29 €

Apartmaji Sonia Krk - Njivice - Hrvaška

Apartmaji Sonia
Krk - Njivice

Od morja 200 m
Kapaciteta 12 osebe od 36 €

Apartmaji Njivice Krk - Njivice - Hrvaška

Apartmaji Njivice
Krk - Njivice

Od morja 250 m
Kapaciteta 44 osebe na vprašanje

Apartmaji Nikšić Krk - Njivice - Hrvaška

Apartmaji Nikšić
Krk - Njivice

Od morja 400 m
Kapaciteta 15 osebe od 30 €


Apartmaji Fila Krk - Njivice - Hrvaška

Apartmaji Fila
Krk - Njivice

Od morja 250 m
Kapaciteta 2 osebe od 30 €

Apartmaji Vicić Krk - Njivice - Hrvaška

Apartmaji Vicić
Krk - Njivice

Od morja 200 m
Kapaciteta 4 osebe od 50 €

Apartmaji Daška Krk - Njivice - Hrvaška

Apartmaji Daška
Krk - Njivice

Od morja 150 m
Kapaciteta 20 osebe na vprašanje

Apartmaji Dorotea Krk - Njivice - Hrvaška

Apartmaji Dorotea
Krk - Njivice

Od morja 400 m
Kapaciteta 13 osebe na vprašanje


Apartmaji Sofia Krk - Njivice - Hrvaška

Apartmaji Sofia
Krk - Njivice

Od morja 500 m
Kapaciteta 5 osebe na vprašanje

Apartmaji Villa di Sasso Bianco Krk - Njivice - Hrvaška

Apartmaji Villa di Sasso Bianco
Krk - Njivice

Od morja 200 m
Kapaciteta 6 osebe na vprašanje

Apartmaji Roses Krk - Njivice - Hrvaška

Apartmaji Roses
Krk - Njivice

Od morja 550 m
Kapaciteta 4 osebe od 30 €

Apartmaji GveroSkrbic Krk - Njivice - Hrvaška

Apartmaji GveroSkrbic
Krk - Njivice

Od morja 400 m
Kapaciteta 14 osebe na vprašanje


Apartmaji Verano Krk - Njivice - Hrvaška

Apartmaji Verano
Krk - Njivice

Od morja 400 m
Kapaciteta 6 osebe od 90 €


Apartmaji Malenica Krk - Njivice
Kategorizacija nastanitve

Od morja 10 m
Kapaciteta 10 osebe

od 29 €


Pošlji povpraševanje

Apartmaji Malenica - Krk - Njivice

Malenica Apartmaji so sestavljeni iz 2 apartmaja za 4 + 2 osebe in en studio apartma za 2 osebi. Apartmaji so v družinski hiši s sedežem v mirnem delu turističnega mesta Njivice na otoku. Apartmaji 4 + 2 je sestavljen iz 2 spalnici, dnevna soba, kuhinja, kopalnica in balkon (vsako stanovanje je velikosti 65 m2). Studio apartma ima kopalnico in dnevno sobo s kuhinjo. Apartmaji imajo klimatsko napravo in TV (SAT). Najbližja plaža je oddaljena približno 150 m. Parkirišče pred hišo, žar. Za prijeten in miren apartma Malenica izberete.


Apartmaji Sonia Krk - Njivice
Kategorizacija nastanitve

Od morja 200 m
Kapaciteta 12 osebe

od 36 €


Pošlji povpraševanje

Apartmaji Sonia - Krk - Njivice

FREE - Otroci, mlajši od 4 let. Trampolin, tobogan (SLIDE) - BREZPLAČNO


Apartmaji Njivice Krk - Njivice
Kategorizacija nastanitve

Od morja 250 m
Kapaciteta 44 osebe

na vprašanje


Pošlji povpraševanje

Apartmaji Njivice - Krk - Njivice

Otok Krk v stiku s kopnim preko veličastnega Krškega mosta, letališča na otokih sever-zahod, in trajektne povezave z drugimi otokih severnega Jadrana so dale Krk turistična destinacija, ki se lahko hitro doseže iz vseh smeri . In potem obstaja le še deset kilometrov do Njivic po otoke ceste od mostu ali na letališču - ali lahko jadro z morja. Njivice nekoč majhno ribiško vaške, je zdaj najljubši praznik mesto v naročju bujno obalno vegetacijo in čisto modro morje. V gente malo zalivu strani prodnate plaže in sončenje področjih, so zasebna stanovanja. Prodnate in kamnite plaže v samem naselju, ali ni daleč, ti Hideaway mali zalivi za tiste, ki imajo radi malo več miru in tišini, in nudistične plaže, nudijo izbiro za vsakogar. Prijetne sprehode ob obali ali ples na neki terasi, ali čas v prave kleti gostilne obale do pesmi nekaterih otoku blizu klape in rezine domačega sušeni pršut so samo nekateri od načinov, kako lahko preživijo zvečer. V fishermens fešte in ples se ni zamudil, kar velja tudi za ribje specialitete strežejo v restavracijah s vrhunskega vina v regiji, imenovano žlahtina. Ljudje so vedno živeli s soncem in morjem tu, v simfonijo sredozemskih rastlinskih dišav, z modrino morja in kamenčki v peščeni plaži. Čez dan, pa še pozno v noč, Njivice ponuja številne športne in rekreacijske objekte - tenis, balinanje, mini golf, namizni tenis, košarko, nogomet ..... Morski športi facillities so še posebej privlačne in vključujejo igre, Speed- veslanje, smučanje na vodi, jet-smučanje, jadranje na deski in celo padala letenje. Vodeni ogledi omogočajo, da spoznajo naravne lepote otoka in nekaj spomenikov, ki pričajo o bogati preteklosti otoka Krka. Najbolj zanimive kraje, da gredo, da so Jurandvor, srednjeveška Krk, frančiškanski samostan na otočku Košljun, Dobrinj, čudovito dvorano, imenovano Biserujka, Vrbnik ... Če ste se odločili, da pozabi na svoje vsakdanje skrbi za trenutek ali dva, nato izbrali ste na pravem mestu.


Apartmaji Nikšić Krk - Njivice
Kategorizacija nastanitve

Od morja 400 m
Kapaciteta 15 osebe

od 30 €


Pošlji povpraševanje

Apartmaji Nikšić - Krk - Njivice

Nikšić apartmaji se nahajajo v zasebni hiši v mirnem predelu novega naselja Njivice, Kijac. Povezani smo s središčem promenade ob morju od Njivice do nas, in v Malinska Kijac. Od naše hiše do mesta Njivica sprehoda priti dvajset minut, da Malinska za ~ 60 minut. Plaža je idealna za majhne otroke. V morju je majhen pesek in vhod plaža je diplomiral. Gramoz, beton in park s paviljonom za brisače. Dvorišče je ograjeno in je idealna za družine z majhnimi otroki. V dvorišču igrišče s toboganom, peskovnik, gugalnice in trampolini za otroke. Apartma A2 je v pritličju, s pogledom na sever-vzhod. Stanovanje je v celoti opremljeno. Sestavljen je iz dveh spalnice, vsaka z dvema posteljama in dnevno sobo, jedilnico, kuhinjo in teraso withbathroom. Stanovanje ima zunanji žar. Še en apartma A3 se nahaja na podstrešju hiše s pogledom na severozahodu. Sestavljen je iz dveh spalnice, dnevna soba, jedilnica, kuhinja in kopalnica streha teraso s pogledom na morje. Na vrtu je žar s sedežno garnituro. Poleg tega, Njivice prosto košarko, nogomet in odbojko. V Njivicah lahko uživajo v vodnih športih, kot so smučanje na vodi, ljudski gume in banana, vodni skuterji in za čoln. Gostje lahko igrajo tenis, namizni tenis, najem koles, skuterjev ali motorno kolo, pojdite na izlet z vožnjo ATV in vodiča na otoku Krku, ali voziti okoli, Njivice jezera. Njivice, idealno mesto za vaše počitnice!


Apartmaji Fila Krk - Njivice
Kategorizacija nastanitve

Od morja 250 m
Kapaciteta 2 osebe

od 30 €


Pošlji povpraševanje

Apartmaji Fila - Krk - Njivice

Lepo stanovanje z zmogljivostjo 2 +2 oseb v centru Njivice, v svoji mirni lokaciji, obdan z zelenjem in narave, le 250 m od glavne peščene plaže v Njivice.


Apartmaji Vicić Krk - Njivice
Kategorizacija nastanitve

Od morja 200 m
Kapaciteta 4 osebe

od 50 €


Pošlji povpraševanje

Apartmaji Vicić - Krk - Njivice

Hiša na zelo dobrem položaju v Njivice, otok Krk, Hrvaška 200 m od plaže (3,5 min peš), 300 m od centra. Hiša ima: dve spalnici (zgoraj), dnevna soba, kopalnica, kuhinja (dol po stopnicah), vse so klimatizirane, parkirno mesto, dvorišču, vrt. Prekrasnim pogledom na Kvarnerski zaliv. Vse 70 kvadratnih metrov bivalne površine, 100 kvadratnih metrov terase.


Apartmaji Daška Krk - Njivice
Kategorizacija nastanitve

Od morja 150 m
Kapaciteta 20 osebe

na vprašanje


Pošlji povpraševanje

Apartmaji Daška - Krk - Njivice

Daska Apartmaji se nahajajo na otoku Krku, v mirnem mestu Njivice. Moderna hiša, ki ima skupno deset apartmajev je od morja in centra oddaljena le 200 m. Apartmaji so klimatizirani in opremljeni s kakovostno pohištvo. Imajo spalnici, kuhinjo, jedilnico, dnevno sobo, kopalnico in teraso, ki so pokriti in opremljeni z vrtno garnituro. Vsak apartma ima tudi brezplačen internet in TV (satelit). V pritličju stanovanja je poleg tega imajo vrt z Sončniki in ležalniki in so idealni za družine z majhnimi otroki. Urejenih vrtov in parkirišča bo dodatno občutek kakovosti. Nočna razsvetljava je diskreten in osvetljuje vsak kotiček na dvorišču.


Apartmaji Dorotea Krk - Njivice
Kategorizacija nastanitve

Od morja 400 m
Kapaciteta 13 osebe

na vprašanje


Pošlji povpraševanje

Apartmaji Dorotea - Krk - Njivice

Nova družinska hiša, stran od mesta in plaže 10 minut peš. To se nahaja nad mestom v mirnem kraju v stranski ulici, s čudovitim pogledom na morje, gozd in gore. OPOMBA: Apartma s 4 zvezdicami je nov in je bil v uporabi od 1.7.2013


Apartmaji Sofia Krk - Njivice
Kategorizacija nastanitve

Od morja 500 m
Kapaciteta 5 osebe

na vprašanje


Pošlji povpraševanje

Apartmaji Sofia - Krk - Njivice

Stanovanje Sofia se nahaja v mirnem okolju le 500 m od plaže, s čudovitim pogledom na morje. Apartma lahko sprejme do 5 oseb in ima ločen vhod in teraso. Sestavljen je iz popolnoma opremljeno kuhinjo in dnevno sobo, 2 spalnici z zakonsko posteljo, kopalnico s tuš kabino in prostorno teraso. V dnevni sobi je raztegljiv kavč, ki lahko služi kot dodatno ležišče. Gostje imajo na voljo žar, in zagotovljen parkirni prostor. Apartma je opremljen s TV, satelitski in Wi-Fi.


Apartmaji Villa di Sasso Bianco Krk - Njivice
Kategorizacija nastanitve

Od morja 200 m
Kapaciteta 6 osebe

na vprašanje


Pošlji povpraševanje

Apartmaji Villa di Sasso Bianco - Krk - Njivice

Dvonadstropni apartma v novi vili. Dvosobno, s spremljajočimi kopalnico, klimatsko napravo, zunanji vrt z žarom območja, vrt in tuš, video nadzor. Popolnoma opremljena kuhinja, velika lepa terasa v stavbi. To lahko sprejme do 6 oseb.


Apartmaji Roses Krk - Njivice
Kategorizacija nastanitve

Od morja 550 m
Kapaciteta 4 osebe

od 30 €


Pošlji povpraševanje

Apartmaji Roses - Krk - Njivice

Studio Stanovanje se nahaja v novem predmestju, nastanitvene zmogljivosti 3 odrasle osebe (ali 2 odrasla in 2 otroka), udobno in prijetno za bivanje, ki zagotavlja tudi lepo teraso. To se nahaja v kleti hiše in z lepo sobo v zgornjem nadstropju, ima drevo okna, zato je dovolj in še svetlo z blagim podnebjem tudi v najtoplejših poletnih dneh. Ima lepo jedilnico z veliko kavč kabriolet v posteljo udoben za eno odraslo osebo ali za dva otroka, novo in čeden kuhinjo in kopalnico


Apartmaji GveroSkrbic Krk - Njivice
Kategorizacija nastanitve

Od morja 400 m
Kapaciteta 14 osebe

na vprašanje


Pošlji povpraševanje

Apartmaji GveroSkrbic - Krk - Njivice

Apartmaji Gvero-Škrbić se nahaja v mirnem delu Njivice na otoku Krku. Ponujamo tri lepe in Cousy stanovanja. Dva apartmaja sta v pritličju in imajo zmogljivosti za 5 oseb (4 + 1). Ti apartmaji imajo dve spalnici, kuhinjo, kopalnico, teraso, in so so TV in klima. Tretji apartma se nahaja v prvem nadstropju in ima zmogljivosti za 4 osebe (2 + 2). Apartma ima spalnico, dnevno sobo, kuhinjo, kopalnico, teraso s pogledom na morje, in je opremljen tudi s SAT TV in klimatsko napravo. Je na voljo tudi povezava brezžični internet v celotnem objektu. Parkirna mesta se nahajajo na dvorišču hiše.


Apartmaji Verano Krk - Njivice
Kategorizacija nastanitve

Od morja 400 m
Kapaciteta 6 osebe

od 90 €


Pošlji povpraševanje

Apartmaji Verano - Krk - Njivice

Čisto nov luksuzni apartma v glavno in mirni lokaciji kot nalašč za počitnice. Stanovanje se nahaja v pritličju površine 92 m2 z lepo teraso in urejen vrt. Na vrtu so zasebne žar, travnik in lepo tlakovano dvorišče. Na voljo je zasebno parkirišče in neomejeno število brezplačnih parkirnih mest v neposredni bližini (oddaljen 10 m od apartmajev). Apartma ima dve spalnici z zakonsko posteljo (king size), velika kuhinja z jedilnico in lepo dnevno sobo z veliko igralcev, kavčem, ki se po potrebi lahko spremeni v posteljo 2x 80x200 ali zakonsko posteljo 160x200. Stanovanje ima 3 stanja zraka v vsaki sobi, TV s satelitskimi, internet Wi - Fi, kuhinja z vsemi aparati, vključno s pomivalnim strojem, hladilnik in pralni stroj sušilni stroj.