Apartmaji in zasebne nastanitve Krk - Čižići

Čižići so majhno mesto na otoku Krku v Primorsko-goranski županiji. Nahaja se v globokem naravnem zalivu Soline na severovzhodnem delu otoka Krka. Administrativno spada pod občino Dobrinj in ima le okoli sto prebivalcev. Uvala Soline je zelo specifična, saj je zelo plitva in spremembe in nihanje morja so zelo šibke. Morje v zalivu je veliko toplejše od morja zunaj zaliva in je zato primerno za kopanje v jesenskih in spomladanskih mesecih....

Izbrani apartmaji in zasebne nastanitve Krk - Čižići

Razvrsti po:

Apartmaji Ivan

Krk - Čižići

Od morja 200 m
Kapaciteta 10 oseb

od 62 €

Apartma Omanović

Krk - Čižići

Od morja 500 m
Kapaciteta 12 oseb

na vprašanje

Apartmaji Ivan ( Krk - Čižići)

Apartmaji Ivan se nahajajo v mirnem delu mesta Čižići na otoku Krku. Vsak apartma ima svoje parkirno mesto in svojo teraso s pogledom na morje. Apartmaji so standardno opremljeni. Nahajajo se v bližini jame Biserujka in zdravilnega blata. Če želite imeti prijeten počitek in obožujete peščeno plažo, toplo morje in svoj mir, pridite v naše apartmaje in vas bomo lepo gostili. Otok Krk je čudovit, poln zelenja in čudovite narave.

Kategorizacija Kategorizacija - Apartmaji Ivan

Od morja 200 m
Kapaciteta 10 oseb

Cena od 62 €

Apartma Omanović ( Krk - Čižići)

Omanović Apartmaji se nahajajo v Čižići, Otok Krk. 500 m stran od morske obale. Nahaja se v mirnem okolju, stran od ceste in v bližini velikih plaž. Za naše goste, še posebej tistih, ki imajo majhne otroke, zagotavlja pomembno in brezskrben dopust. Ponujamo vam apartmaje tipa ena in dve spalnici enot. Apartmaji so sestavljeni iz lepih in prostorno kopalnico z naravno svetlobo, funkcionalno kuhinjo, okusno opremljene sobe in balkonov in teras s pogledom na morje. Gostom je na voljo parkirišče, satelitsko televizijo, brezplačen brezžični internet, prostor za otroke pri igri in drugih objektov za prijeten dopust.

Kategorizacija Kategorizacija - Apartma Omanović

Od morja 500 m
Kapaciteta 12 oseb

Cena na vprašanje

Turistični vodnik - Krk - Čižići

Krk - Čižići  - Grb Čižići so majhno mesto na otoku Krku v Primorsko-goranski županiji. Nahaja se v globokem naravnem zalivu Soline na severovzhodnem delu otoka Krka. Administrativno spada pod občino Dobrinj in ima le okoli sto prebivalcev. Uvala Soline je zelo specifična, saj je zelo plitva in spremembe in nihanje morja so zelo šibke. Morje v zalivu je veliko toplejše od morja zunaj zaliva in je zato primerno za kopanje v jesenskih in spomladanskih mesecih. Na dnu zaliva Soline je znana peščena plaža Meline, ki je znana po zdravilnem blatu, ki pomaga zdraviti protin in kožne bolezni. Plaža je idealna za športne aktivnosti, kot so "picigin" (igra na plaži), odbojka na mivki ... Stari del kraja je bil prvotno nameščen sto metrov od obale na majhnem hribu, pred nekaj desetletji pa je kraj razširil vse pot do morja zahvaljujoč turističnemu razvoju. V srednjem veku je bilo celotno območje zaliva Soline (Čižići, Soline in Klimno) naseljeno po solinah, ki jih je hranila plemiška družina Frankopan. Do pojava turizma so se prebivalci Čižičev ukvarjali predvsem z živinorejo, v zadnjem času pa se ukvarjajo predvsem s turizmom in najemom sob, apartmajev in počitniških domov. Čižići, kot tudi celoten zaliv Soline, je idealen za vse tiste, ki radi preživijo počitnice v miru in tišini ter brez preveč hrupa in velike gneče v bolj znanih turističnih destinacijah. Primerna je tudi za družine z otroki zaradi peščenih plaž, plitkega in toplega morja zaliva Soline. V bližini je znana turistična atrakcija - čudovita jama Biserujka, ki je dolga približno sto metrov in je bogata z jamskimi okraski (stalagmiti in stalaktiti) in je urejena za obisk turistov. Številne kolesarske in pohodniške poti vodijo skozi celoten otok Krk za vse tiste, ki imajo radi aktivne počitnice in sprostitev v sprehodih po naravi. V Čižići lahko najdete namestitev v številnih apartmajih, sobah in počitniških domovih kot del zasebne družinske namestitve. Želimo vam prijetno bivanje v tej majhni in mirni oazi na otoku Krku!

Krk - Čižići Vremenska napoved