Apartmaji in zasebne nastanitve Ogulin

Ogulin je majhno mesto v okrožju Karlovac na Hrvaškem. To se nahaja v središču celinske Hrvaške, med Zagrebom in Reko v veliki dolini, ki ga sestavljata dve reki Dobri in Mrežnico. Ogulin ima okoli 15.000 prebivalcev. Ustanovljena je bila v poznem 15. stoletju okoli trdnjave, ki plemiške družine Frankopanov zgrajena. Gospodarski in kulturni razvoj se začenja v 19. stoletju, ko je postal sedež nekdanje občine Ogulin Modruša-Reka. Danes...

Razvrsti po:

Apartmaji Jurašić

Ogulin

Od morja 10 km
Kapaciteta 8 oseb

od 35 €

Apartmaji Marin

Ogulin

Od morja 10 km
Kapaciteta 4 oseb

na vprašanje

Apartmaji Jurašić ( Ogulin)

Veseli smo, da vam ponujajo namestitev v naših apartmajih, ki se nahajajo v Ogulinu. Apartmaji Jurašic kategorizirana s 3 zvezdicami, vključno z maksimalno udobje in prostor. Jurasic Apartmaji se nahajajo 100 metrov od izhoda Ogulin iz A1 Zagreb - Split in 150 metrov od bencinskega servisa Petrol. Ne glede na namen obiska Apartmaji Jurasic so odlična izbira za bivanje v Ogulinu. Priporočljivo je za pohodnike, planince, kot tudi vsem obiskovalcem Ogulina, ki želijo preživeti noč v mirnem naravnem okolju.

Kategorizacija Kategorizacija - Apartmaji Jurašić

Od morja 10 km
Kapaciteta 8 oseb

Cena od 35 €

Apartmaji Marin ( Ogulin)

Apartma vsebuje spalnico z dvema ločenima ležiščema in posteljnino ter dostop do opremljeno teraso s pogledom na gore Klek. Dnevna soba z mizo in stoli, velik raztegljiv kavč za dve osebi, TV z ravnim zaslonom, klimatsko napravo, brezplačen dostop do interneta (WiFi) in opremljena jedilnica. Kuhinja opremljena: kuhalna plošča, pečica, napa, hladilnik in zamrzovalnik in vsi potrebni pripomočki za pripravo in serviranje hrane. Kopalnica s tušem, WC, umivalnik, sušilec za lase in brisače in toaletne potrebščine. Apartma se nahaja v pritličju ima lasten vhod, gostje so brez pokriti parkirni prostor. Brezplačna uporaba koles. Oddaljenost od narodnega parka Plitviška jezera je 40 km.

Kategorizacija Kategorizacija - Apartmaji Marin

Od morja 10 km
Kapaciteta 4 oseb

Cena na vprašanje

Turistični vodnik - Ogulin

Ogulin  - Grb Ogulin je majhno mesto v okrožju Karlovac na Hrvaškem. To se nahaja v središču celinske Hrvaške, med Zagrebom in Reko v veliki dolini, ki ga sestavljata dve reki Dobri in Mrežnico. Ogulin ima okoli 15.000 prebivalcev. Ustanovljena je bila v poznem 15. stoletju okoli trdnjave, ki plemiške družine Frankopanov zgrajena. Gospodarski in kulturni razvoj se začenja v 19. stoletju, ko je postal sedež nekdanje občine Ogulin Modruša-Reka. Danes Ogulin in okolici se počasi razvija turizem zaradi kulturnih, zgodovinskih in naravnih znamenitosti. Verjetno najbolj prepoznaven simbol je grad Frankopan nad breznom reke Dobra, Đulin brezno. Danes v notranjosti gradu se nahaja dediščine muzej z nekaj zanimivih zbirk: arheološke, etnografske, planinstva in alpinizma. Nad Ogulina prevladuje goro Klek s svojo značilno 200 metrov visoki skali na vrhu gore. Tukaj je bilo leta 1874 ustanovljeno prvo planinskega društva na Hrvaškem, in se upravičeno imenuje zibelka hrvaškega gorskega plezanja in alpinizma. Nedaleč od Ogulina je umetno jezero Sabljaci ki je pravi meka za ribiče, plavalce, veslače in kolesarje. Vabimo vas, da obiščete Ogulin in njeno okolico in se neposredno obrnete lastniki apartmajev in sob in prihranite do 40%. Iskanje poceni zasebne nastanitve v Ogulinu in njegovo okolico. Dobrodošli na Ogulin!

Ogulin Vremenska napoved