Apartmaji in zasebne nastanitve Ogulin

Ogulin je majhno mesto v okrožju Karlovac na Hrvaškem. To se nahaja v središču celinske Hrvaške, med Zagrebom in Reko v veliki dolini, ki ga sestavljata dve reki Dobri in Mrežnico. Ogulin ima okoli 15.000 prebivalcev. Ustanovljena je bila v poznem 15. stoletju okoli trdnjave, ki plemiške družine Frankopanov zgrajena. Gospodarski in kulturni razvoj se začenja v 19. stoletju, ko je postal sedež nekdanje občine Ogulin Modruša-Reka. Danes...

Razvrsti po:

Apartmaji Jurašić

Ogulin

Od morja 10 km
Kapaciteta 8 oseb

od 35 €

Apartmaji Marin

Ogulin

Od morja 10 km
Kapaciteta 4 oseb

na vprašanje

Apartmaji Igor

Ogulin

Od morja > 50 km
Kapaciteta 4 oseb

od 40 €

Apartmaji Jurašić ( Ogulin)

Veseli smo, da vam ponujajo namestitev v naših apartmajih, ki se nahajajo v Ogulinu. Apartmaji Jurašic kategorizirana s 3 zvezdicami, vključno z maksimalno udobje in prostor. Jurasic Apartmaji se nahajajo 100 metrov od izhoda Ogulin iz A1 Zagreb - Split in 150 metrov od bencinskega servisa Petrol. Ne glede na namen obiska Apartmaji Jurasic so odlična izbira za bivanje v Ogulinu. Priporočljivo je za pohodnike, planince, kot tudi vsem obiskovalcem Ogulina, ki želijo preživeti noč v mirnem naravnem okolju.

Kategorizacija Kategorizacija - Apartmaji Jurašić

Od morja 10 km
Kapaciteta 8 oseb

Cena od 35 €

Apartmaji Marin ( Ogulin)

Apartma vsebuje spalnico z dvema ločenima ležiščema in posteljnino ter dostop do opremljeno teraso s pogledom na gore Klek. Dnevna soba z mizo in stoli, velik raztegljiv kavč za dve osebi, TV z ravnim zaslonom, klimatsko napravo, brezplačen dostop do interneta (WiFi) in opremljena jedilnica. Kuhinja opremljena: kuhalna plošča, pečica, napa, hladilnik in zamrzovalnik in vsi potrebni pripomočki za pripravo in serviranje hrane. Kopalnica s tušem, WC, umivalnik, sušilec za lase in brisače in toaletne potrebščine. Apartma se nahaja v pritličju ima lasten vhod, gostje so brez pokriti parkirni prostor. Brezplačna uporaba koles. Oddaljenost od narodnega parka Plitviška jezera je 40 km.

Kategorizacija Kategorizacija - Apartmaji Marin

Od morja 10 km
Kapaciteta 4 oseb

Cena na vprašanje

Apartmaji Igor ( Ogulin)

Apartma Igor se nahaja v mestu Oštarije - Ogulin, ki se nahaja 2 km od izhoda na avtocesto Ogulin A1 (Zagreb - Split) in ponuja nastanitev s kuhinjskimi pripomočki ter vrt z opremo za žar. Na voljo so brezplačno parkirišče na kraju samem, brezplačen najem koles in brezplačen brezžični internet. Apartma se nahaja v pritličju hiše, gostom pa je dovoljena uporaba celotne hiše in vrta - zasebnost stanovanja. Apartma vključuje 1 spalnico, televizor z ravnim zaslonom, opremljeno kuhinjo s hladilnikom, pralnim strojem. Popolnoma opremljena kuhinja vključuje hladilnik, mikrovalovno pečico, štedilnik, pečico in posodo. V lastni kopalnici je tuš in brezplačne toaletne potrebščine. Gostje lahko uživajo v razgledu na naravo in gore. Dejavnosti v lokalnem območju vključujejo kolesarjenje, pohodništvo, rekreacijo. Jezero Sabljaci je oddaljeno 4 km, središče Ogulina pa 5 km. Rastoke-Slunj je oddaljen 37 km, nacionalni park Plitviška jezera pa je 70 km. 24-urno recepcijsko osebje govori angleško, nemško in hrvaško in gostom z veseljem pomaga pri vseh poizvedbah. Apartma Igor nudi popoln mir in sprostitev za telo in dušo, prebuja se s cvrkanjem ptic in čudovitim pogledom. Za aktivne počitnice so v bližini gora-Klek, Bijela in Samarska stijena ..., 4 kilometre od apartmaja Igor je jezero Sabljaci (idealno za kopanje, ribolov, hojo, sončenje ...), kolesarske poti pa so pravi način spoznati čudovite kulise v ponudbi.

Kategorizacija Kategorizacija - Apartmaji Igor

Od morja > 50 km
Kapaciteta 4 oseb

Cena od 40 €

Turistični vodnik - Ogulin

Ogulin  - Grb Ogulin je majhno mesto v okrožju Karlovac na Hrvaškem. To se nahaja v središču celinske Hrvaške, med Zagrebom in Reko v veliki dolini, ki ga sestavljata dve reki Dobri in Mrežnico. Ogulin ima okoli 15.000 prebivalcev. Ustanovljena je bila v poznem 15. stoletju okoli trdnjave, ki plemiške družine Frankopanov zgrajena. Gospodarski in kulturni razvoj se začenja v 19. stoletju, ko je postal sedež nekdanje občine Ogulin Modruša-Reka. Danes Ogulin in okolici se počasi razvija turizem zaradi kulturnih, zgodovinskih in naravnih znamenitosti. Verjetno najbolj prepoznaven simbol je grad Frankopan nad breznom reke Dobra, Đulin brezno. Danes v notranjosti gradu se nahaja dediščine muzej z nekaj zanimivih zbirk: arheološke, etnografske, planinstva in alpinizma. Nad Ogulina prevladuje goro Klek s svojo značilno 200 metrov visoki skali na vrhu gore. Tukaj je bilo leta 1874 ustanovljeno prvo planinskega društva na Hrvaškem, in se upravičeno imenuje zibelka hrvaškega gorskega plezanja in alpinizma. Nedaleč od Ogulina je umetno jezero Sabljaci ki je pravi meka za ribiče, plavalce, veslače in kolesarje. Vabimo vas, da obiščete Ogulin in njeno okolico in se neposredno obrnete lastniki apartmajev in sob in prihranite do 40%. Iskanje poceni zasebne nastanitve v Ogulinu in njegovo okolico. Dobrodošli na Ogulin!

Ogulin Vremenska napoved