Your browser does not support JavaScript! Poceni apartmaji in zasebne nastanitve Duga Resa - Hrvaška

Apartmaji in zasebne nastanitve Duga Resa

Duga Resa - Grb

Duga Resa je majhno mesto v okrožju Karlovac na Hrvaškem. To se nahaja v bližini Karlovca, na bregovih reke Mrežnica, na križišču na Reki in Senju. Imenuje se po rastlini, ki raste v izobilju na tem področju, na kopnem in v vodi. Zgodovina kraja sega v srednji vek, in samo videz predelavo bombaža tovarne v poznem 19. stoletju in gradnja železnice Karlovac - Rijeka, iz majhne vasi postal industrijsko mesto, kasneje pa je bil dodeljen status mesta. Ima okoli 12.000 prebivalcev, ki se večinoma ukvarjajo s kmetijstvom, v storitveni dejavnosti, vendar je še vedno velika bombažna industrija. Zahvaljujoč edinstveni naravni biser kontinentalne reke Hrvaška, Mrežnica, počasi je razvoj turizma. Prebivalci Duga Resa počasi ponuja namestitev v apartmajih in sobah znotraj njihovih zasebnih stanovanjih. Turistična ponudba temelji predvsem na reki mrežnico, kjer je organiziran rafting, kanu ali čoln pogon, in poleti lahko najdete osvežitev v enem od številnih mestnih plaž na tem smaragdno zelene in čiste reke. V bližini Duga Resa obstaja veliko urejenih kolesarskih poti, in lahko pohod na bližnje gore in najvišjega vrha Vinici. To območje je znano po svojih starih gozdovih, kjer je mogoče loviti fazane in lisice. Vsa ribiška navdušenci bodo prišli tudi na svoj račun na mrežnico, ki je majhna reka zakladnica sladkovodnih rib. Vabimo vas, da obiščete Duga Resa in preživite kakovostno vikend v naravi in ​​številnih dejavnosti, ki to mesto ponuja. Iskanje cenovno nastanitev v Duga Resa in okolici. Apartmaji, sobe in oholiday hiše v Duga Resa, cenejši do 40%, brez visoke provizije agencije. Dobrodošli v Duga Resa!

Neposreden stik z lastniki nastanitve Duga Resa
Poceni apartmaji Duga Resa
Zasebna namestitev Duga Resa

Duga Resa - Iščite zasebno nastanitev na zemljevidu

Video predstavitev Duga Resa

0 nastanitve


od

Razvrsti po:
Apartmaji Jurica Duga Resa - Hrvaška

Apartmaji Jurica
Duga Resa

Od morja > 10000 m
Kapaciteta 4 osebe od 60 €

Počitniške hiše Kupa Duga Resa - Hrvaška

Počitniški dom Kupa
Duga Resa

Od morja > 10000 m
Kapaciteta 10 osebe na vprašanje

Apartmaji Indiana Duga Resa - Hrvaška

Apartmaji Indiana
Duga Resa

Od morja 1000 m
Kapaciteta 4 osebe na vprašanje

Apartmaji Biličić Duga Resa - Hrvaška

Apartmaji Biličić
Duga Resa

Od morja 10 m
Kapaciteta 5 osebe na vprašanje


Apartmaji Jurica Duga Resa
Kategorizacija nastanitve

Od morja 10000 m
Kapaciteta 4 osebe

od 60 €


Pošlji povpraševanje

Apartmaji Jurica - Duga Resa

Apartma Jurica ??se nahaja v kmečki leseni hiši, obdani z sadno drevje, rože in vrt s sezonsko zelenjavo. Terasa ponuja pogled na enega izmed najlepših hrvaških rek - mrežnico. To modro-zelena lepotica z razširitvami veliko jezer in slapov, izhaja iz dveh rek (Primisljanska Mrežnica in Zagorska Mrežnica), ki so povezani v Sastavci. 64 km dolga vodna seveda ponuja številne plaže, slapov in stare mline. Najbolj priljubljeni so tisti v Sastavci, Generalski Stol, Zvecaj, Mihalic Selo, Galović Selo, Brig in Duga Resa. Reka Mrežnica je bogat v sladkovodnih rečne ribe, raki in virov pitne hladne vode. Idealen je za ribolov, rafting in kopanje. Uživajte v vožnji s kolesom ob reki ali pa se sprostite v miru in ribolov. Preživite dan v naravi hoji v gozdu ali pa na bližnjem spa in poglej okrog srednjeveške trdnjave. Priporočamo vam, da obiščete multimedijski center pravljic v Ogulinu.


Počitniški dom Kupa Duga Resa
Kategorizacija nastanitve

Od morja 10000 m
Kapaciteta 10 osebe

na vprašanje


Pošlji povpraševanje

Počitniški dom Kupa - Duga Resa

Počitnice v naravi, s čisto reko v brunarice je zagotovo nekaj, kar misliš, da veliko krat. Čas je, da izpolnite želite.


Apartmaji Indiana Duga Resa
Kategorizacija nastanitve

Od morja 1000 m
Kapaciteta 4 osebe

na vprašanje


Pošlji povpraševanje

Apartmaji Indiana - Duga Resa

Stanovanje Indiana se nahaja v spodnjem delu hiše. Stanovanje ima pogled na sadovnjak z vrtno mizo, kjer se lahko gostje uživajo svoje intimnosti in nežno zelenih gričev, na katerih prosto pasejo konje in osle. Apartma se sestoji iz lobby, kuhinja, dnevna soba, 2 spalnici in kopalnica. V le 10 minut hoje skozi gozd pripelje do plaže in slap na reki Korana. Na ranču obstaja možnost aktivnih počitnic, jahanje, celodnevne izlete s konji in kanuji, pohodništvo, gobarjenje, nabiranje zelišč, kolesarjenje, badminton, ipd


Apartmaji Biličić Duga Resa
Kategorizacija nastanitve

Od morja 10 m
Kapaciteta 5 osebe

na vprašanje


Pošlji povpraševanje

Apartmaji Biličić - Duga Resa

2 apartmaja