Apartmaji in zasebne nastanitve Duga Resa

Duga Resa je majhno mesto v okrožju Karlovac na Hrvaškem. To se nahaja v bližini Karlovca, na bregovih reke Mrežnica, na križišču na Reki in Senju. Imenuje se po rastlini, ki raste v izobilju na tem področju, na kopnem in v vodi. Zgodovina kraja sega v srednji vek, in samo videz predelavo bombaža tovarne v poznem 19. stoletju in gradnja železnice Karlovac - Rijeka, iz majhne vasi postal industrijsko mesto, kasneje pa je bil dodeljen status...

Razvrsti po:

First minute ponudba

Počitniški dom House for rent Mrežnica

Duga Resa

Od morja > 50 km
Kapaciteta 6 oseb

od 90 €

Apartma Jurica

Duga Resa

Od morja > 50 km
Kapaciteta 4 oseb

od 60 €

Apartma Indiana

Duga Resa

Od morja > 50 km
Kapaciteta 4 oseb

na vprašanje

Apartma Biličić

Duga Resa

Od morja > 50 km
Kapaciteta 5 oseb

na vprašanje

Počitniški dom House for rent Mrežnica ( Duga Resa)

Uživajte v čudoviti udobni hiši velikosti 125 m2, ki se nahaja v Galović Selu, 55 km na južni strani Zagreba, glavnem mestu Hrvaške, na levem bregu ene najlepših hrvaških rek - reke Mrežnice. Nekaj minut stran od hiše je osupljiv slap, ki ga v sezoni obiščejo številni kopalci. Očarljiv veseli bar ob slapu ponuja veliko različnih aktivnosti, kot so odbojka na mivki, vožnja s kajakom ... Zahvaljujoč impresivni globini reke v določenih delih sta potapljanje in ribolov zelo priljubljena; rafting pušča nepozaben spomin, zahvaljujoč številnim impresivnim slapom in intenzivni zeleni naravi. Območje ponuja tudi druge možnosti, kot so tenis, čolnarjenje, jahanje itd. V vasi Galović in drugih vilah v bližini je nekaj restavracij v čudoviti naravi, v bližini slapov, ki ponujajo domačo kuhinjo.

Kategorizacija Kategorizacija - Počitniški dom House for rent Mrežnica

Od morja > 50 km
Kapaciteta 6 oseb

Cena od 90 €

Apartma Jurica ( Duga Resa)

Apartma Jurica ??se nahaja v kmečki leseni hiši, obdani z sadno drevje, rože in vrt s sezonsko zelenjavo. Terasa ponuja pogled na enega izmed najlepših hrvaških rek - mrežnico. To modro-zelena lepotica z razširitvami veliko jezer in slapov, izhaja iz dveh rek (Primisljanska Mrežnica in Zagorska Mrežnica), ki so povezani v Sastavci. 64 km dolga vodna seveda ponuja številne plaže, slapov in stare mline. Najbolj priljubljeni so tisti v Sastavci, Generalski Stol, Zvecaj, Mihalic Selo, Galović Selo, Brig in Duga Resa. Reka Mrežnica je bogat v sladkovodnih rečne ribe, raki in virov pitne hladne vode. Idealen je za ribolov, rafting in kopanje. Uživajte v vožnji s kolesom ob reki ali pa se sprostite v miru in ribolov. Preživite dan v naravi hoji v gozdu ali pa na bližnjem spa in poglej okrog srednjeveške trdnjave. Priporočamo vam, da obiščete multimedijski center pravljic v Ogulinu.

Kategorizacija Kategorizacija - Apartma Jurica

Od morja > 50 km
Kapaciteta 4 oseb

Cena od 60 €

Apartma Indiana ( Duga Resa)

Stanovanje Indiana se nahaja v spodnjem delu hiše. Stanovanje ima pogled na sadovnjak z vrtno mizo, kjer se lahko gostje uživajo svoje intimnosti in nežno zelenih gričev, na katerih prosto pasejo konje in osle. Apartma se sestoji iz lobby, kuhinja, dnevna soba, 2 spalnici in kopalnica. V le 10 minut hoje skozi gozd pripelje do plaže in slap na reki Korana. Na ranču obstaja možnost aktivnih počitnic, jahanje, celodnevne izlete s konji in kanuji, pohodništvo, gobarjenje, nabiranje zelišč, kolesarjenje, badminton, ipd

Kategorizacija Kategorizacija - Apartma Indiana

Od morja > 50 km
Kapaciteta 4 oseb

Cena na vprašanje

Apartma Biličić ( Duga Resa)

2 apartmaja

Kategorizacija Kategorizacija - Apartma Biličić

Od morja > 50 km
Kapaciteta 5 oseb

Cena na vprašanje

Turistični vodnik - Duga Resa

Duga Resa  - Grb Duga Resa je majhno mesto v okrožju Karlovac na Hrvaškem. To se nahaja v bližini Karlovca, na bregovih reke Mrežnica, na križišču na Reki in Senju. Imenuje se po rastlini, ki raste v izobilju na tem področju, na kopnem in v vodi. Zgodovina kraja sega v srednji vek, in samo videz predelavo bombaža tovarne v poznem 19. stoletju in gradnja železnice Karlovac - Rijeka, iz majhne vasi postal industrijsko mesto, kasneje pa je bil dodeljen status mesta. Ima okoli 12.000 prebivalcev, ki se večinoma ukvarjajo s kmetijstvom, v storitveni dejavnosti, vendar je še vedno velika bombažna industrija. Zahvaljujoč edinstveni naravni biser kontinentalne reke Hrvaška, Mrežnica, počasi je razvoj turizma. Prebivalci Duga Resa počasi ponuja namestitev v apartmajih in sobah znotraj njihovih zasebnih stanovanjih. Turistična ponudba temelji predvsem na reki mrežnico, kjer je organiziran rafting, kanu ali čoln pogon, in poleti lahko najdete osvežitev v enem od številnih mestnih plaž na tem smaragdno zelene in čiste reke. V bližini Duga Resa obstaja veliko urejenih kolesarskih poti, in lahko pohod na bližnje gore in najvišjega vrha Vinici. To območje je znano po svojih starih gozdovih, kjer je mogoče loviti fazane in lisice. Vsa ribiška navdušenci bodo prišli tudi na svoj račun na mrežnico, ki je majhna reka zakladnica sladkovodnih rib. Vabimo vas, da obiščete Duga Resa in preživite kakovostno vikend v naravi in ​​številnih dejavnosti, ki to mesto ponuja. Iskanje cenovno nastanitev v Duga Resa in okolici. Apartmaji, sobe in oholiday hiše v Duga Resa, cenejši do 40%, brez visoke provizije agencije. Dobrodošli v Duga Resa!

Duga Resa Vremenska napoved
Poiščite namestitev v bližini mesta Duga Resa