Your browser does not support JavaScript! Poceni apartmaji in zasebne nastanitve Karlovac - Hrvaška

Apartmaji in zasebne nastanitve Karlovac

Karlovac - Grb

Karlovac je glavno mesto okraja Karlovac na Hrvaškem. Nahaja se 55 km jugozahodno od mesta Zagreb v kraju, kjer doline in griči Hrvaške izpolnili. Zaradi svoje geografske lege, ki se nahaja na križišču pomembnih cest in železniških poti med Zagrebu, na Reki in v Splitu. Posebnost Karlovca so njegove štiri reke, ki tečejo skozi mesto: Kolpa, Dobra, Korana in Mrežnica, po kateri je znana kot mesto štirih rek. Zgrajena je bila v 16. stoletju kot utrdba za obrambo pred turškimi napadalci v obliki šesterokrake zvezde. Ime Karlovac ali Karlstadt je bila dana v čast svojega ustanovitelja, avstrijski nadvojvoda Karel. V središču mesta stoji renesančni center z rednim geometrijski ulic in mestnih blokih in na osrednjem trgu. Njegova idealna lega na križišču Karlovca je idealen za kratek oddih v tranzitu, temveč tudi privlačna destinacija za počitnice v zelenih dolinah štirih rek Karlovac. Namestitev lahko najdete v številnih hotelih ali cenejšo zasebne nastanitve v apartmajih, sobah in majhnih zasebnih kampov. Priporočamo vam, da obiščete staro mesto Dubovec iz 13. stoletja s pogledom na celotno mesto in okolico in zgodovinskih znamenitosti Mestni muzej, cerkev Svete Trojice in frančiškanski samostan z galerijo. V poletnih mesecih se lahko osvežite v čisti reki Korana na Foginovo plaži v središču mesta, pa lahko obiščete svetovno znani Narodni park Plitviška jezera, ki se nahaja le okoli 80 km. Če potujete skozi Karlovac, se prepričajte, da jih ustaviti, vsaj en dan, in to lepo mesto vas bo zagotovo razveselila s svojo naravno okolje in romantičnem starem mestnem jedru. Iskanje cenovno zasebne nastanitve v Karlovcu in okolici. Apartmaji, sobe in počitniške hiše v Karlovac, cenejši do 40%, ne da bi visoke provizije agencije. Dobrodošli na Karlovac!

Neposreden stik z lastniki nastanitve Karlovac
Poceni apartmaji Karlovac
Zasebna namestitev Karlovac

Karlovac - Iščite zasebno nastanitev na zemljevidu

Video predstavitev Karlovac

0 nastanitve


od

Razvrsti po:
Sobe Mona Lisa Karlovac - Hrvaška

Sobe Mona Lisa
Karlovac

Od morja 10 m
Kapaciteta 4 osebe od 20 €

Sobe Šu Šu Karlovac - Hrvaška

Sobe Šu Šu
Karlovac

Od morja 10 m
Kapaciteta 14 osebe na vprašanje

Apartmaji Jurašić Karlovac - Hrvaška

Apartmaji Jurašić
Karlovac

Od morja > 10000 m
Kapaciteta 8 osebe od 35 €

Hostli Na putu Karlovac - Hrvaška

Hostel Na putu
Karlovac

Od morja > 10000 m
Kapaciteta 20 osebe na vprašanje


Apartmaji Kuc-kuc Karlovac - Hrvaška

Apartmaji Kuc-kuc
Karlovac

Od morja > 10000 m
Kapaciteta 16 osebe od 20 €

Sobe Veral-Ka Karlovac - Hrvaška

Sobe Veral-Ka
Karlovac

Od morja 10 m
Kapaciteta 11 osebe od 40 €

Apartmaji Mima Karlovac - Hrvaška

Apartmaji Mima
Karlovac

Od morja 10 m
Kapaciteta 6 osebe od 80 €

Apartmaji Roby Karlovac - Hrvaška

Apartmaji Roby
Karlovac

Od morja 10 m
Kapaciteta 4 osebe na vprašanje


Apartmaji Studio Karolina Karlovac - Hrvaška

Apartmaji Studio Karolina
Karlovac

Od morja > 10000 m
Kapaciteta 2 osebe od 55 €


Sobe Mona Lisa Karlovac
Kategorizacija nastanitve

Od morja 10 m
Kapaciteta 4 osebe

od 20 €


Pošlji povpraševanje

Sobe Mona Lisa - Karlovac

Mona Lisa sobe je tam, da pomaga pri Radićeva ulici v središču Karlovca nad Mona Lisa piceriji. Storitev je dopolnjen s celodnevno meniju (zajtrk, kosilo, večerja).


Sobe Šu Šu Karlovac
Kategorizacija nastanitve

Od morja 10 m
Kapaciteta 14 osebe

na vprašanje


Pošlji povpraševanje

Sobe Šu Šu - Karlovac

Središče mesta, nepremičninski z izjemno osebnostjo, prvotnih prostorov, edinstveno teraso in parkirišča. Nepremičnine bogati mestni ponudbo in njegovo kategorizacijo (****), toplino in lepoto notranjosti razveselila mednarodne goste.


Apartmaji Jurašić Karlovac
Kategorizacija nastanitve

Od morja 10000 m
Kapaciteta 8 osebe

od 35 €


Pošlji povpraševanje

Apartmaji Jurašić - Karlovac

Veseli smo, da vam ponujajo namestitev v naših apartmajih, ki se nahajajo v Ogulinu. Apartmaji Jurašic kategorizirana s 3 zvezdicami, vključno z maksimalno udobje in prostor. Jurasic Apartmaji se nahajajo 100 metrov od izhoda Ogulin iz A1 Zagreb - Split in 150 metrov od bencinskega servisa Petrol. Ne glede na namen obiska Apartmaji Jurasic so odlična izbira za bivanje v Ogulinu. Priporočljivo je za pohodnike, planince, kot tudi vsem obiskovalcem Ogulina, ki želijo preživeti noč v mirnem naravnem okolju.


Hostel Na putu Karlovac
Kategorizacija nastanitve

Od morja 10000 m
Kapaciteta 20 osebe

na vprašanje


Pošlji povpraševanje

Hostel Na putu - Karlovac

Hostel odprli pred kratkim, julija 2014. Na poti je prvi hostel v Karlovcu, in so se nahaja prav v središču mesta. Nudimo namestitev po dostopnih cenah, in nudimo 5-posteljo, sedem-posteljo in 8-posteljni spalnico. Leta so vključeni naši veliki Cene: internet, posteljnino, brisače, sili omare, kuhinjo in kopalnico.


Apartmaji Kuc-kuc Karlovac
Kategorizacija nastanitve

Od morja 10000 m
Kapaciteta 16 osebe

od 20 €


Pošlji povpraševanje

Apartmaji Kuc-kuc - Karlovac

Offer: We have four modern apartments of 45 square meters. The apartments are located in a new building intended exclusively for rent. In the courtyard there is a parking area which can accommodate four cars. Among other features we emphasize: refrigerator, combined stove, complete accessories for the preparation and consumption of food, a double bed and extra beds for two persons, balcony, central heating, TV and WiFi. Conditions: 4 persons / apartment / day - 45 EUR (335 KN), 3 persons / apartment / day - 40 EUR (300 KN), 2 persons / apartment / day - 30 EUR (225 KN), 1 person / apartment / day - 20 EUR (150 KN). Tourist tax is included in the price. Children under 5 years of age on the bed with parents free of charge. Pets accommodation on request.


Sobe Veral-Ka Karlovac
Kategorizacija nastanitve

Od morja 10 m
Kapaciteta 11 osebe

od 40 €


Pošlji povpraševanje

Sobe Veral-Ka - Karlovac

Prijetne sobe v staro mesto središče Karlovac, s pogledom na mesto, ena dve postelji in eno tri spalnice, s kadjo v notranjosti prostorov, s satelitsko televizijo, internet, WIFI, zasebni vhod, čisto


Apartmaji Mima Karlovac
Kategorizacija nastanitve

Od morja 10 m
Kapaciteta 6 osebe

od 80 €


Pošlji povpraševanje

Apartmaji Mima - Karlovac

Stanovanje se nahaja v novem centru Karlovca, v bližini javni knjižnici, trg, bolnišnica, nakupovalni center Konzum, pošte in banke. Pred stavbo je brezplačno parkiranje.


Apartmaji Roby Karlovac
Kategorizacija nastanitve

Od morja 10 m
Kapaciteta 4 osebe

na vprašanje


Pošlji povpraševanje

Apartmaji Roby - Karlovac

Stanovanje se nahaja v drugem nadstropju na določeni lokaciji v centru Karlovca. V bližini je supermarket in kavarna. V stanovanju je ordinacija in frizerski salon. Parkirišče je na voljo 24 ur vse leto. Z športni dvorani pribl. 10 min. hoditi. Za mestne plaže pribl. 10 min. hoditi. Bazen s spa in savno pribl. 20 min hoje. Stanovanje ima centralno ogrevanje in je na voljo tudi pozimi. Končno čiščenje: 5 evrov na osebo vključene v ceno. Načini plačila: Gotovina ob vstopu v stanovanje / bančni račun vnaprej. Namestitev je na voljo od 14:00 na dan prihoda in do 12:00 na dan odhoda. Dodatne storitve: možnost organiziranja ogled Karlovške županije in lov v sezoni lova.


Apartmaji Studio Karolina Karlovac
Kategorizacija nastanitve

Od morja 10000 m
Kapaciteta 2 osebe

od 55 €


Pošlji povpraševanje

Apartmaji Studio Karolina - Karlovac

Apartma se nahaja v samem centru Karlovca. Nahaja se v stavbi pod zaščito Ministrstva za kulturo. Popolnoma prilagojena leta 2018. Pogled na glavni mestni trg in glavno Radićevo ulico. Popolnoma opremljeno glede na 4 zvezdice.