Apartmaji in zasebne nastanitve Karlovac

Karlovac je glavno mesto okraja Karlovac na Hrvaškem. Nahaja se 55 km jugozahodno od mesta Zagreb v kraju, kjer doline in griči Hrvaške izpolnili. Zaradi svoje geografske lege, ki se nahaja na križišču pomembnih cest in železniških poti med Zagrebu, na Reki in v Splitu. Posebnost Karlovca so njegove štiri reke, ki tečejo skozi mesto: Kolpa, Dobra, Korana in Mrežnica, po kateri je znana kot mesto štirih rek. Zgrajena je bila v 16. stoletju...

Razvrsti po:

Od morja 10 m
Kapaciteta 4 oseb

od 20 €

Sobe Šu Šu
Karlovac

Od morja 10 m
Kapaciteta 14 oseb

na vprašanje

Od morja 10 km
Kapaciteta 8 oseb

od 35 €

Od morja 10 km
Kapaciteta 20 oseb

na vprašanje

Od morja 10 km
Kapaciteta 16 oseb

od 20 €

Od morja 10 m
Kapaciteta 11 oseb

od 40 €

Od morja 10 m
Kapaciteta 6 oseb

od 80 €

Od morja 10 m
Kapaciteta 4 oseb

na vprašanje

Od morja 10 km
Kapaciteta 2 oseb

od 55 €

Od morja 10 km
Kapaciteta 10 oseb

na vprašanje

First minute ponudba

Od morja 1 km
Kapaciteta 6 oseb

od 25 €

Sobe Mona Lisa (Karlovac)

Mona Lisa sobe je tam, da pomaga pri Radićeva ulici v središču Karlovca nad Mona Lisa piceriji. Storitev je dopolnjen s celodnevno meniju (zajtrk, kosilo, večerja).

Kategorizacija Kategorizacija - Sobe Mona Lisa

Od morja 10 m
Kapaciteta 4 oseb

Cena od 20 €

Sobe Šu Šu (Karlovac)

Središče mesta, nepremičninski z izjemno osebnostjo, prvotnih prostorov, edinstveno teraso in parkirišča. Nepremičnine bogati mestni ponudbo in njegovo kategorizacijo (****), toplino in lepoto notranjosti razveselila mednarodne goste.

Kategorizacija Kategorizacija - Sobe Šu Šu

Od morja 10 m
Kapaciteta 14 oseb

Cena na vprašanje

Apartmaji Jurašić (Karlovac)

Veseli smo, da vam ponujajo namestitev v naših apartmajih, ki se nahajajo v Ogulinu. Apartmaji Jurašic kategorizirana s 3 zvezdicami, vključno z maksimalno udobje in prostor. Jurasic Apartmaji se nahajajo 100 metrov od izhoda Ogulin iz A1 Zagreb - Split in 150 metrov od bencinskega servisa Petrol. Ne glede na namen obiska Apartmaji Jurasic so odlična izbira za bivanje v Ogulinu. Priporočljivo je za pohodnike, planince, kot tudi vsem obiskovalcem Ogulina, ki želijo preživeti noč v mirnem naravnem okolju.

Kategorizacija Kategorizacija - Apartmaji Jurašić

Od morja 10 km
Kapaciteta 8 oseb

Cena od 35 €

Hostel Na putu (Karlovac)

Hostel odprli pred kratkim, julija 2014. Na poti je prvi hostel v Karlovcu, in so se nahaja prav v središču mesta. Nudimo namestitev po dostopnih cenah, in nudimo 5-posteljo, sedem-posteljo in 8-posteljni spalnico. Leta so vključeni naši veliki Cene: internet, posteljnino, brisače, sili omare, kuhinjo in kopalnico.

Kategorizacija Kategorizacija - Hostel Na putu

Od morja 10 km
Kapaciteta 20 oseb

Cena na vprašanje

Apartmaji Kuc-kuc (Karlovac)

Offer: We have four modern apartments of 45 square meters. The apartments are located in a new building intended exclusively for rent. In the courtyard there is a parking area which can accommodate four cars. Among other features we emphasize: refrigerator, combined stove, complete accessories for the preparation and consumption of food, a double bed and extra beds for two persons, balcony, central heating, TV and WiFi. Conditions: 4 persons / apartment / day - 45 EUR (335 KN), 3 persons / apartment / day - 40 EUR (300 KN), 2 persons / apartment / day - 30 EUR (225 KN), 1 person / apartment / day - 20 EUR (150 KN). Tourist tax is included in the price. Children under 5 years of age on the bed with parents free of charge. Pets accommodation on request.

Kategorizacija Kategorizacija - Apartmaji Kuc-kuc

Od morja 10 km
Kapaciteta 16 oseb

Cena od 20 €

Sobe Veral-Ka (Karlovac)

Prijetne sobe v staro mesto središče Karlovac, s pogledom na mesto, ena dve postelji in eno tri spalnice, s kadjo v notranjosti prostorov, s satelitsko televizijo, internet, WIFI, zasebni vhod, čisto

Kategorizacija Kategorizacija - Sobe Veral-Ka

Od morja 10 m
Kapaciteta 11 oseb

Cena od 40 €

Apartmaji Mima (Karlovac)

Stanovanje se nahaja v novem centru Karlovca, v bližini javni knjižnici, trg, bolnišnica, nakupovalni center Konzum, pošte in banke. Pred stavbo je brezplačno parkiranje.

Kategorizacija Kategorizacija - Apartmaji Mima

Od morja 10 m
Kapaciteta 6 oseb

Cena od 80 €

Apartmaji Roby (Karlovac)

Stanovanje se nahaja v drugem nadstropju na določeni lokaciji v centru Karlovca. V bližini je supermarket in kavarna. V stanovanju je ordinacija in frizerski salon. Parkirišče je na voljo 24 ur vse leto. Z športni dvorani pribl. 10 min. hoditi. Za mestne plaže pribl. 10 min. hoditi. Bazen s spa in savno pribl. 20 min hoje. Stanovanje ima centralno ogrevanje in je na voljo tudi pozimi. Končno čiščenje: 5 evrov na osebo vključene v ceno. Načini plačila: Gotovina ob vstopu v stanovanje / bančni račun vnaprej. Namestitev je na voljo od 14:00 na dan prihoda in do 12:00 na dan odhoda. Dodatne storitve: možnost organiziranja ogled Karlovške županije in lov v sezoni lova.

Kategorizacija Kategorizacija - Apartmaji Roby

Od morja 10 m
Kapaciteta 4 oseb

Cena na vprašanje

Apartmaji Studio Karolina (Karlovac)

Apartma se nahaja v samem centru Karlovca. Nahaja se v stavbi pod zaščito Ministrstva za kulturo. Popolnoma prilagojena leta 2018. Pogled na glavni mestni trg in glavno Radićevo ulico. Popolnoma opremljeno glede na 4 zvezdice.

Kategorizacija Kategorizacija - Apartmaji Studio Karolina

Od morja 10 km
Kapaciteta 2 oseb

Cena od 55 €

Počitniški dom Spiritus Flumine (Karlovac)

Počitniška hiša Spiritus Flumine je lesena tradicionalna hiša ob reki Kolpi. Nahaja se izven vasi in je obdana s travniki in gozdovi v čisti neokrnjeni naravi. Idealen je za družine z otroki, za ljudi, ki si želijo pravega dopusta brez množice in stresa. Hiša lahko sprejme 10 oseb v 3 spalnice in veliko dnevno sobo. Obstaja zasebna plaža, velika terasa, žar, kajak, jacuzzi ........ vse kar potrebujete za prijetno bivanje. Vsakdo, ki ljubi kanu, kolesarjenje, pohodništvo in podobno, bo našel nekaj zase. V bližini se nahajajo številne naravne lepote in zgodovinske znamenitosti, kot so kanjon Kupa, grad Ribnik, grad Novigrad, stara tradicionalna vasica, gozd Lipnik.

Kategorizacija Kategorizacija - Počitniški dom Spiritus Flumine

Od morja 10 km
Kapaciteta 10 oseb

Cena na vprašanje

Apartmaji Luxury Dina (Karlovac)

Apartma Dina se nahaja v Karlovac. Gostje v tem apartmaju imajo dostop do popolnoma opremljene kuhinje. Apartma ponuja 2 spalnici, TV z ravnim zaslonom in klimatsko napravo. Apartma ima tudi kopalnico s prho in pralnim strojem. Na 24-urni recepciji govorimo angleško in hrvaško. Osebje je pripravljeno pomagati kadarkoli.

Kategorizacija Kategorizacija - Apartmaji Luxury Dina

Od morja 1 km
Kapaciteta 6 oseb

Cena od 25 €

Turistični vodnik - Karlovac

Karlovac  - Grb Karlovac je glavno mesto okraja Karlovac na Hrvaškem. Nahaja se 55 km jugozahodno od mesta Zagreb v kraju, kjer doline in griči Hrvaške izpolnili. Zaradi svoje geografske lege, ki se nahaja na križišču pomembnih cest in železniških poti med Zagrebu, na Reki in v Splitu. Posebnost Karlovca so njegove štiri reke, ki tečejo skozi mesto: Kolpa, Dobra, Korana in Mrežnica, po kateri je znana kot mesto štirih rek. Zgrajena je bila v 16. stoletju kot utrdba za obrambo pred turškimi napadalci v obliki šesterokrake zvezde. Ime Karlovac ali Karlstadt je bila dana v čast svojega ustanovitelja, avstrijski nadvojvoda Karel. V središču mesta stoji renesančni center z rednim geometrijski ulic in mestnih blokih in na osrednjem trgu. Njegova idealna lega na križišču Karlovca je idealen za kratek oddih v tranzitu, temveč tudi privlačna destinacija za počitnice v zelenih dolinah štirih rek Karlovac. Namestitev lahko najdete v številnih hotelih ali cenejšo zasebne nastanitve v apartmajih, sobah in majhnih zasebnih kampov. Priporočamo vam, da obiščete staro mesto Dubovec iz 13. stoletja s pogledom na celotno mesto in okolico in zgodovinskih znamenitosti Mestni muzej, cerkev Svete Trojice in frančiškanski samostan z galerijo. V poletnih mesecih se lahko osvežite v čisti reki Korana na Foginovo plaži v središču mesta, pa lahko obiščete svetovno znani Narodni park Plitviška jezera, ki se nahaja le okoli 80 km. Če potujete skozi Karlovac, se prepričajte, da jih ustaviti, vsaj en dan, in to lepo mesto vas bo zagotovo razveselila s svojo naravno okolje in romantičnem starem mestnem jedru. Iskanje cenovno zasebne nastanitve v Karlovcu in okolici. Apartmaji, sobe in počitniške hiše v Karlovac, cenejši do 40%, ne da bi visoke provizije agencije. Dobrodošli na Karlovac!

Karlovac Vremenska napoved