Apartmaji in zasebne nastanitve Pićan

Pićan je majhno naselje in občina v Istrski županiji. Nahaja se v osrednjem delu Istre v bližini mesta Labin, obkrožen z nežnimi in zelenimi površinami, gozdovi, travniki in vinogradi. V občini Pićan je deset manjše naselbine: Grobnik, Jakomići, Krbune, Kukurini, Montovani, Orič, Pićan, Sveta Katarina, Tupljak in Zajci. Na območju Pićan živi približno 2000 prebivalcev, ki se ukvarjajo predvsem s kmetijstvom in turizmom. Na Pićanskem...

Razvrsti po:

Komentarji: 1 - Ocena 5/5

Počitniški dom Villa Brbon

Pićan

Od morja 20 km
Kapaciteta 6 oseb

od 200 €

Komentarji: 1 - 5/5
Počitniški dom Villa Brbon ( Pićan)

Villa Brbon se nahaja v osrednji Istri, stran od prometa in naselja. Hiša je obdana z gozdovi in je idealen kraj za prijetno bivanje in uživanje v petju ptic. Počitniška hiša je urejena v retro slogu s sodobnimi elementi. Na dvorišču je nogometno igrišče, trampolin in žar. Hiša ima 3 spalnice z lastno kopalnico in klimatsko napravo. Da je bivanje čim bolj prijetno, je v oknih mreža, ki žuželkam omogoča, da ostanejo zunaj in zunaj hiše. V samo nekaj minutah vožnje lahko uživate v različnih dejavnostih, ki jih Istra ponuja od kolesarskih poti, vinskih poti, čudovitih jam do konjevskih klubov, gastronomskih degustacij in različnih kulturnih prireditev.

Kategorizacija Kategorizacija - Počitniški dom Villa Brbon

Od morja 20 km
Kapaciteta 6 oseb

Cena od 200 €

Turistični vodnik - Pićan

Pićan  - Grb Pićan je majhno naselje in občina v Istrski županiji. Nahaja se v osrednjem delu Istre v bližini mesta Labin, obkrožen z nežnimi in zelenimi površinami, gozdovi, travniki in vinogradi. V občini Pićan je deset manjše naselbine: Grobnik, Jakomići, Krbune, Kukurini, Montovani, Orič, Pićan, Sveta Katarina, Tupljak in Zajci. Na območju Pićan živi približno 2000 prebivalcev, ki se ukvarjajo predvsem s kmetijstvom in turizmom. Na Pićanskem območju je veliko razglednic s čudovitim razgledom na hribovito in idilično pokrajino osrednje Istre. Pićan vsako leto gosti Legendfest, festival narodnih zgodb, običajev, legend in pravljic Istre. Festival traja tri dni in uživate v različnih koncertih, gledaliških predstavah, nastopih in slikah. Pićan je znan po impozantnem zvoniku v središču kraja, ki je bil zgrajen leta 1872 belega apnenca. Visok je 48 metrov in je med najvišjimi v Istri, pa tudi najlepši. Celotno območje je primerno za prijetne in mirne družinske počitnice stran od morja. Nastanitev lahko najdete v številnih apartmajih v družinskih hišah ali v dobro opremljenih počitniških domovih z bazeni. Neposredno se obrnite na lastnike zasebnih nastanitev, prihranite do 40% na drage pristojbine za agencijo in preživite idilični dopust v srcu Istre. Dobrodošli v Pićan!

Pićan Vremenska napoved