Apartmaji in zasebne nastanitve Sveti Petar u Šumi

Sveti Petar u Šumi je majhno mesto in občina v Istri na Hrvaškem. To se nahaja v notranjosti, v središču Istre, le deset kilometrov od mesta Pazina. Ime je dobila po benediktinski samostan, ki je bila zgrajena v 12. stoletju. Kraj je postopoma razvil v neposredni okolici njega. Danes ima prebivalcev 1000 prebivalcev, ki se večinoma ukvarjajo s kmetijstvom, živinorejo in obrti. Počasi je razvoj turizma, predvsem kmečki turizem in prenočišča...

Razvrsti po:

Počitniški dom Haus Nikolina

Sveti Petar u Šumi

Od morja 20 km
Kapaciteta 6 oseb

od 80 €

Počitniški dom Haus Nikolina ( Sveti Petar u Šumi)

Haus Nikolina se nahaja v majhni mirni vasici - Sveti Petar u Šumi v središču Istre, v bližini Pazina. Obkrožen z naravo, rože, elegantno vrtno garnituro z zasebnim bazenom. Hiša lahko sprejme do 6 oseb, domače živali dovoljene, imamo posteljico. Na voljo sta dve ločeni spalnici, kuhinja, kopalnica in dnevna soba. Obstajata dve klimatske naprave, toaster, mikrovalovna pečica, hladilnik, kuhalnik vode, posodo. Stavba je nova konec 2008. leta in ponuja svojim gostom več udobja počitnice. Meet Pazin, ki ponuja veliko kulturnih znamenitosti in obisk mnoge tradicionalne vin in žganih pijač trgovin v Pazinu in okoli.

Kategorizacija Kategorizacija - Počitniški dom Haus Nikolina

Od morja 20 km
Kapaciteta 6 oseb

Cena od 80 €

Turistični vodnik - Sveti Petar u Šumi

Sveti Petar u Šumi  - Grb Sveti Petar u Šumi je majhno mesto in občina v Istri na Hrvaškem. To se nahaja v notranjosti, v središču Istre, le deset kilometrov od mesta Pazina. Ime je dobila po benediktinski samostan, ki je bila zgrajena v 12. stoletju. Kraj je postopoma razvil v neposredni okolici njega. Danes ima prebivalcev 1000 prebivalcev, ki se večinoma ukvarjajo s kmetijstvom, živinorejo in obrti. Počasi je razvoj turizma, predvsem kmečki turizem in prenočišča so na voljo v kakovostnih in dobro opremljenih apartmajih, sobah in počitniških hiš v zasebni nastanitev družine. Največja znamenitost kraja je dobro ohranjena samostan in samostansko cerkev sv Petra in Pavla apostola, in čudežno podobo Marije Čenstohovska, ki privablja številne romarje. Okolica je primerna za ljubitelje aktivnih počitnic in poleg številnih kolesarskih stez, v bližini Pazin ponuja žici, jeep safari, jahanje, jamarstvo avanturo v Pazin jame. Gastronomska ponudba tega območja je bogata v tradicionalnih okusne domače istrske jedi in vin, ki jih morate poskusiti. Obiščite Sveti Petar u Šumi in uživajte v miru, svežega zraka in neokrnjene narave v zelenem srcu Istre. Iskanje poceni zasebne nastanitve v Sveti Petar u Šumi. neposreden stik lastniki stanovanj, prostorov in počitniških domovih in prihranite do 40% o pristojbinah dragih agencijah. Dobrodošli v Sveti Petar u Šumi!

Sveti Petar u Šumi Vremenska napoved