Your browser does not support JavaScript! Poceni apartmaji in zasebne nastanitve Nedešćina - Hrvaška

Apartmaji in zasebne nastanitve Nedešćina

Nedešćina - Grb

Nedešćina je majhno mesto in občina v Istri na Hrvaškem. Nahaja se na majhni planoti nad dolino reke Raše, v zaledju Labina, na okoli 300 metrov nadmorske višine. Morje je le deset kilometrov stran, v Rabcu, tako da je to edinstveno območje je na nek način povezave med zeleno in modro Istro. Vas ima okoli 600 prebivalcev, ampak v celotni občini živi okoli 3000 prebivalcev. Zgodovino tega območja, kot tudi celotno območje dolgo in burno zaradi svoje ugodne geografske lege in rodovitne zemlje. Območje Nedešćina je naseljen že od bronaste dobe, ko na tem področju, ilirsko-keltska plemena zgrajena prazgodovinske ostanke na hribih. V srednjem veku je bila posest različnih plemiških družin iz Nemčije, oglejski patriarh in Benečani. Pravi razvoj tega območja prihaja iz zgodnjih dni rudarjenja v 19. stoletju v francoskem in nato avstrijske oblasti. Danes je območje Nedešćina razvita in zelo privlačen za turiste zaradi številnih možnosti za aktivno preživljanje prostega časa na kolesarskih in pohodniških poti, in raziskuje naravo in starodavne ruševine. V Nedešćina in okolice so na voljo različne oblike zasebne nastanitve; iz kmečkega turizma in podeželskih hiš do luksuznih stanovanj. Morje in lepe plaže turističnega Rabca je le 10 kilometrov, tako da je to pravi kraj za družine, pohodnike in avanturiste, ki želijo preživeti počitnice v miru, mirnem in naravnem okolju zelene notranjosti Istre, vendar še vedno blizu do Jadranskega morja. Ne pozabite poskusiti nekaj istrskih specialitet, kot so beluši, tartufi, istrski pršut in morske specialitete, ki jih lahko preizkusite v nekaj lokalnih restavracij in gostiln. Blizu Nedešćina se kraj imenuje Dubrova, kjer se odvija v avgustu in septembru Mediteranskem kiparskem simpoziju. Tukaj je Sculpture Park, kjer so umetniki ustvarjajo skulpture belega Vinkuran (Istra) kamna, ki služi kot muzej in mednarodni center za kiparstvo na prostem. Vabimo vas, da obiščete Nedešćina, to lepo majhno istrsko mesto, kjer lahko preživite miren in brezskrbne počitnice z naravo zvoki in mučnega okusov istrske kuhinje. Iskanje apartmajih, sobah in počitniških domovih v Nedešćina in okolici in prihranite do 40% o pristojbinah dragih agencijah. Iskanje poceni zasebne nastanitve v Nedešćina in njegovi okolici. Dobrodošli na Nedešćina!

Neposreden stik z lastniki nastanitve Nedešćina
Poceni apartmaji Nedešćina
Zasebna namestitev Nedešćina

Nedešćina - Iščite zasebno nastanitev na zemljevidu

Video predstavitev Nedešćina

0 nastanitve


od

Razvrsti po:
Apartmaji Fides Nedešćina - Hrvaška

Apartmaji Fides
Nedešćina

Od morja 9000 m
Kapaciteta 23 osebe od 30 €

Apartmaji Nonomio Nedešćina - Hrvaška

Apartmaji Nonomio
Nedešćina

Od morja 8000 m
Kapaciteta 4 osebe na vprašanje

Počitniške hiše Haus Rudi Nedešćina - Hrvaška

Počitniški dom Haus Rudi
Nedešćina

Od morja > 10000 m
Kapaciteta 6 osebe od 90 €

Apartmaji Lolyta Nedešćina - Hrvaška

Apartmaji Lolyta
Nedešćina

Od morja 5000 m
Kapaciteta 4 osebe na vprašanje


Počitniške hiše Happy House Nedešćina - Hrvaška

Počitniški dom Happy House
Nedešćina

Od morja 8000 m
Kapaciteta 8 osebe na vprašanje


Apartmaji Fides Nedešćina
Kategorizacija nastanitve

Od morja 9000 m
Kapaciteta 23 osebe

od 30 €


Pošlji povpraševanje

Apartmaji Fides - Nedešćina

Nova hiša, na mirnem in tihem mestu, zelo blizu plaže (manj kot 5 minut hoje), v bližini športnih vsebin, dvorišče je v senci zelenja, kamin na razpolago raženj, hiša ima svoje lastno parkirišče v senci , zunanji tuš na dvorišču. Drage so mirno in tiho dalmatinsko mesto in vas premaga z naravno kakovost okolja in gostoljubnosti domačinov na prvi pogled. Dobro razčlenjena obala s številnimi zalivi in ??prodnate plaže omogočajo gost, ki želi, da bi bil sam njegov lastno del morja, daleč od masovnega turizma. Dober nastanitev po dostopnih cenah lahko najdete v zasebnih sobah, penzionov, manjših hotelih ali v senci sodobnih kampov z bogato ponudbo ribjih specialitet in domače kuhinje. Bližina Pakoštane in privlačno čar bo dopolnjevala vsebino dobro preživel počitnice v slikovitem Drage.


Apartmaji Nonomio Nedešćina
Kategorizacija nastanitve

Od morja 8000 m
Kapaciteta 4 osebe

na vprašanje


Pošlji povpraševanje

Apartmaji Nonomio - Nedešćina

Stanovanje se nahaja v restavraciji Tomažič. Nudimo vam zajtrk ali polpenzion. 7 € zajtrk, kosilo ali večerja 15 €. Restavracija in apartmaji so klimatizirani. Imamo brezplačen internet in kabelsko tv. Bazen je tik pred apartmajem. Poleg restavracije je tudi otroško igrišče, in možnost uporabe koles za vožnjo po vasi. Apartma je v popolni samoti, obdana s travniki in gozdovi.


Počitniški dom Haus Rudi Nedešćina
Kategorizacija nastanitve

Od morja 10000 m
Kapaciteta 6 osebe

od 90 €


Pošlji povpraševanje

Počitniški dom Haus Rudi - Nedešćina

Lepa kamnita hiša v vzhodni Istri, idealen za družine, stari ali mladi. Obkrožen z gozdovi v mirnem kraju, kjer lahko voziti kolo, tek, hoja, ... Hiša ima 3 spalnice, 1 kopalnici, kuhinja in dnevna soba, privlačnost je letna kuhinja, bazen, vrt s kaminom. Vaši hišni ljubljenčki so dobrodošli.


Apartmaji Lolyta Nedešćina
Kategorizacija nastanitve

Od morja 5000 m
Kapaciteta 4 osebe

na vprašanje


Pošlji povpraševanje

Apartmaji Lolyta - Nedešćina

Počitniška hiša


Počitniški dom Happy House Nedešćina
Kategorizacija nastanitve

Od morja 8000 m
Kapaciteta 8 osebe

na vprašanje


Pošlji povpraševanje

Počitniški dom Happy House - Nedešćina

Ta lepa sredozemska vila z bazenom je idealen kraj za sproščujoč oddih v zelenem atmosferi. Uživajte sončenje na pokrito teraso in osvežitev vas v bazenu. Na razpolago raženj so različne dodatne ugodnosti, kot so biljard, pikado, savna, fitnes opreme, masažno kad in koles. V vasi so proizvajalci domačega sira in drugih lokalnih izdelkov. Obiščite staro mestece Labin, v katerih obstaja veliko poletnih dogodkov. Hiša je oddaljena le 40 km od Opatije, 40 km od Pule, medtem ko je oddaljenost od Aquapark Istralandia je 60 km. Trajektno pristanišče v Brestova je 15 min vožnje.