Apartmaji in zasebne nastanitve Nedešćina

Nedešćina je majhno mesto in občina v Istri na Hrvaškem. Nahaja se na majhni planoti nad dolino reke Raše, v zaledju Labina, na okoli 300 metrov nadmorske višine. Morje je le deset kilometrov stran, v Rabcu, tako da je to edinstveno območje je na nek način povezave med zeleno in modro Istro. Vas ima okoli 600 prebivalcev, ampak v celotni občini živi okoli 3000 prebivalcev. Zgodovino tega območja, kot tudi celotno območje dolgo in burno...

Razvrsti po:

Komentarji: 1 - Ocena 5/5

Apartmaji Fides

Nedešćina

Od morja 9 km
Kapaciteta 18 oseb

od 30 €

Apartmaji Nonomio

Nedešćina

Od morja 8 km
Kapaciteta 4 oseb

na vprašanje

Počitniški dom Haus Rudi

Nedešćina

Od morja 10 km
Kapaciteta 6 oseb

od 90 €

Počitniški dom Happy House

Nedešćina

Od morja 8 km
Kapaciteta 8 oseb

na vprašanje

Komentarji: 1 - 5/5
Apartmaji Fides ( Nedešćina)

Nova hiša, mirno in tiho okolje, zelo blizu plaže (na manj kot 5 min hoje), bližina rekreacijskih objektov, dvorišče v senci zelenja, kamin na razpolago gostu, hiša z lastnim parkiriščem v senci , zunanji tuš na dvorišču. Drage so miren in tih dalmatinski kraj, ki vas osvoji z naravno kakovostjo okolice in gostoljubnostjo gostiteljev že na prvi pogled. Razčlenjena obala s številnimi zalivi in prodnatimi plažami omogoča gostu, ki želi biti sam v svojem delu morja, stran od množičnega turizma. Ugodno namestitev po ugodnih cenah lahko najdete v zasebnih sobah, penzionih, majhnih hotelih ali v senci modernih kampov z bogato ponudbo ribjih specialitet in domače kuhinje. Bližina Pakoštana in njegov privlačen čar bosta dopolnila vsebino preživetega dopusta v slikovitih Dragah.

Kategorizacija Kategorizacija - Apartmaji Fides

Od morja 9 km
Kapaciteta 18 oseb

Cena od 30 €

Apartmaji Nonomio ( Nedešćina)

Stanovanje se nahaja v restavraciji Tomažič. Nudimo vam zajtrk ali polpenzion. 7 € zajtrk, kosilo ali večerja 15 €. Restavracija in apartmaji so klimatizirani. Imamo brezplačen internet in kabelsko tv. Bazen je tik pred apartmajem. Poleg restavracije je tudi otroško igrišče, in možnost uporabe koles za vožnjo po vasi. Apartma je v popolni samoti, obdana s travniki in gozdovi.

Kategorizacija Kategorizacija - Apartmaji Nonomio

Od morja 8 km
Kapaciteta 4 oseb

Cena na vprašanje

Počitniški dom Haus Rudi ( Nedešćina)

Lepa kamnita hiša v vzhodni Istri, idealen za družine, stari ali mladi. Obkrožen z gozdovi v mirnem kraju, kjer lahko voziti kolo, tek, hoja, ... Hiša ima 3 spalnice, 1 kopalnici, kuhinja in dnevna soba, privlačnost je letna kuhinja, bazen, vrt s kaminom. Vaši hišni ljubljenčki so dobrodošli.

Kategorizacija Kategorizacija - Počitniški dom Haus Rudi

Od morja 10 km
Kapaciteta 6 oseb

Cena od 90 €

Počitniški dom Happy House ( Nedešćina)

Ta lepa sredozemska vila z bazenom je idealen kraj za sproščujoč oddih v zelenem atmosferi. Uživajte sončenje na pokrito teraso in osvežitev vas v bazenu. Na razpolago raženj so različne dodatne ugodnosti, kot so biljard, pikado, savna, fitnes opreme, masažno kad in koles. V vasi so proizvajalci domačega sira in drugih lokalnih izdelkov. Obiščite staro mestece Labin, v katerih obstaja veliko poletnih dogodkov. Hiša je oddaljena le 40 km od Opatije, 40 km od Pule, medtem ko je oddaljenost od Aquapark Istralandia je 60 km. Trajektno pristanišče v Brestova je 15 min vožnje.

Kategorizacija Kategorizacija - Počitniški dom Happy House

Od morja 8 km
Kapaciteta 8 oseb

Cena na vprašanje

Turistični vodnik - Nedešćina

Nedešćina  - Grb Nedešćina je majhno mesto in občina v Istri na Hrvaškem. Nahaja se na majhni planoti nad dolino reke Raše, v zaledju Labina, na okoli 300 metrov nadmorske višine. Morje je le deset kilometrov stran, v Rabcu, tako da je to edinstveno območje je na nek način povezave med zeleno in modro Istro. Vas ima okoli 600 prebivalcev, ampak v celotni občini živi okoli 3000 prebivalcev. Zgodovino tega območja, kot tudi celotno območje dolgo in burno zaradi svoje ugodne geografske lege in rodovitne zemlje. Območje Nedešćina je naseljen že od bronaste dobe, ko na tem področju, ilirsko-keltska plemena zgrajena prazgodovinske ostanke na hribih. V srednjem veku je bila posest različnih plemiških družin iz Nemčije, oglejski patriarh in Benečani. Pravi razvoj tega območja prihaja iz zgodnjih dni rudarjenja v 19. stoletju v francoskem in nato avstrijske oblasti. Danes je območje Nedešćina razvita in zelo privlačen za turiste zaradi številnih možnosti za aktivno preživljanje prostega časa na kolesarskih in pohodniških poti, in raziskuje naravo in starodavne ruševine. V Nedešćina in okolice so na voljo različne oblike zasebne nastanitve; iz kmečkega turizma in podeželskih hiš do luksuznih stanovanj. Morje in lepe plaže turističnega Rabca je le 10 kilometrov, tako da je to pravi kraj za družine, pohodnike in avanturiste, ki želijo preživeti počitnice v miru, mirnem in naravnem okolju zelene notranjosti Istre, vendar še vedno blizu do Jadranskega morja. Ne pozabite poskusiti nekaj istrskih specialitet, kot so beluši, tartufi, istrski pršut in morske specialitete, ki jih lahko preizkusite v nekaj lokalnih restavracij in gostiln. Blizu Nedešćina se kraj imenuje Dubrova, kjer se odvija v avgustu in septembru Mediteranskem kiparskem simpoziju. Tukaj je Sculpture Park, kjer so umetniki ustvarjajo skulpture belega Vinkuran (Istra) kamna, ki služi kot muzej in mednarodni center za kiparstvo na prostem. Vabimo vas, da obiščete Nedešćina, to lepo majhno istrsko mesto, kjer lahko preživite miren in brezskrbne počitnice z naravo zvoki in mučnega okusov istrske kuhinje. Iskanje apartmajih, sobah in počitniških domovih v Nedešćina in okolici in prihranite do 40% o pristojbinah dragih agencijah. Iskanje poceni zasebne nastanitve v Nedešćina in njegovi okolici. Dobrodošli na Nedešćina!

Nedešćina Vremenska napoved