Apartmaji in zasebne nastanitve Brač - Sutivan

Sutivan je majhno mesto in občina leži na severozahodni obali otoka Brača, 7 km oddaljeno od Supetar, v Splitsko-dalmatinska županija, Hrvaška. Po popisu Sutivan ima 822 prebivalcev in je ena najmanjših občin v Sloveniji. Sutivan je dobil ime po sv Janeza Krstnika. Prebivalstvo se tradicionalno ukvarjajo z ribolovom in kmetijstvom, predvsem za proizvodnjo kakovostnih vin in oljčnega olja. Še vedno ohranjajo to tradicijo, pa Sutivan se počasi...

Razvrsti po:

Apartmaji Elvis

Brač - Sutivan

Od morja 150 m
Kapaciteta 12 oseb

od 40 €

Apartmaji Vila Anni

Brač - Sutivan

Od morja 70 m
Kapaciteta 16 oseb

od 50 €

Apartmaji Vila Blanka

Brač - Sutivan

Od morja 10 m
Kapaciteta 11 oseb

na vprašanje

Apartmaji Edi

Brač - Sutivan

Od morja 80 m
Kapaciteta 17 oseb

od 35 €

Apartmaji Tramontana

Brač - Sutivan

Od morja 40 m
Kapaciteta 4 oseb

od 90 €

Apartmaji Roza

Brač - Sutivan

Od morja 200 m
Kapaciteta 6 oseb

od 50 €

Apartmaji Jelka

Brač - Sutivan

Od morja 100 m
Kapaciteta 16 oseb

na vprašanje

Apartmaji Vladislavić

Brač - Sutivan

Od morja 50 m
Kapaciteta 12 oseb

od 30 €

Počitniški dom Villa Bunta

Brač - Sutivan

Od morja 10 m
Kapaciteta 10 oseb

na vprašanje

Apartmaji Sea Star

Brač - Sutivan

Od morja 10 m
Kapaciteta 4 oseb

na vprašanje

Apartmaji Dinka

Brač - Sutivan

Od morja 200 m
Kapaciteta 25 oseb

od 40 €

Apartmaji Suncica

Brač - Sutivan

Od morja 450 m
Kapaciteta 8 oseb

od 50 €

Počitniški dom Sutivan

Brač - Sutivan

Od morja 100 m
Kapaciteta 2 oseb

od 30 €

Apartmaji Vila Palma

Brač - Sutivan

Od morja 10 m
Kapaciteta 4 oseb

od 60 €

Apartmaji Tomic

Brač - Sutivan

Od morja 200 m
Kapaciteta 5 oseb

od 40 €

Počitniški dom Lučica

Brač - Sutivan

Od morja 10 m
Kapaciteta 4 oseb

na vprašanje

Apartmaji Pavlovic

Brač - Sutivan

Od morja 100 m
Kapaciteta 4 oseb

od 55 €

Apartmaji Elvis ( Brač - Sutivan)

Ponujamo vam tri apartmaje, število 2 in 3 v prvem nadstropju družinske hiše in številka 1 v ločeni hiši. So surounded s cvetjem in zelenjem, Cousy in senčnem v poletnih mesecih. Parkirišče je na dvorišču hiše in njeno brezplačno. Obstaja tudi odprt žar in velika hiša dvorišče, da lahko vsi gostje uporabljajo. Apartma 1 (A2 + 2) *** v ločeni hiši je sestavljen iz spalnice z zakonsko priveza in dveh ločenih priveza, kuhinjo, dnevno sobo in kopalnico s tušem. Apartma 2 (A2 + 2) *** ima spalnico z zakonsko priveza, kuhinja z jedilnico, dnevna soba z dvemi dodatnimi ležišči, kopalnica s tušem in terracce na morju. Apartma 3 (A2 + 2) *** ima spalnico z zakonsko priveza in dve dodatni privez, kuhinja skupaj z dnevno sobo, kopalnica s tušem in terracce na morju. Vsi apartmaji so klimatizirani in imajo vrsto SATV in brezplačen brezžični internet internetne povezave. Hiša ni daleč od centra mesta in v neposredni bližini morja in glavne žala plaže (100 m).

Kategorizacija Kategorizacija - Apartmaji Elvis

Od morja 150 m
Kapaciteta 12 oseb

Cena od 40 €

Apartmaji Vila Anni ( Brač - Sutivan)

Villa Anna se nahaja v mirnem delu mesta, center mesta je le 300 metrov. Oddaljenost od glavne plaže je le 70 metrov. V bližini je športno igrišče za nogomet, košarko in še več. Villa Anni z udobno opremljenih sob (stanovanja) ima svoj parkirni prostor, zunanji bazen, lepo urejena restavracija samo za goste. Ima pralnica za plačilo. Apartmaji v vili Anni so zelo prostorne in nudijo vse udobje naših gostov. Vse so klimatizirane in opremljene s satelitsko televizijo, novo pohištvo, razen enega, ki ima pogled na bazen, vsi ostali imajo pogled na morje. Kuhinje v naših apartmajih še posoda za kuhanje in serviranje hrane, aparat za kavo, hladilnik, zamrzovalnik, kuhalno ploščo, mikrovalovno pečico in kotliček. Vse kopalnice imajo hotel s sušilnik za lase. Dobrodošli!

Kategorizacija Kategorizacija - Apartmaji Vila Anni

Od morja 70 m
Kapaciteta 16 oseb

Cena od 50 €

Apartmaji Vila Blanka ( Brač - Sutivan)

Naša hiša, s parkiriščem za 4 avtomobile, ki se nahaja v centru Sutivana. Dolg približno 60 m, krasen palme pot vas vodi neposredno do morja. V pritličju ima 2 apartmaja z lastno teraso, vrtne mize in gugalnice. Na vrtu, raj cvetja in citrusi, je veliko opeke žar za udobno žar večeri, na voljo v vsakem trenutku. Vse sobe so opremljene s klimatsko napravo. Dobrodošli!

Kategorizacija Kategorizacija - Apartmaji Vila Blanka

Od morja 10 m
Kapaciteta 11 oseb

Cena na vprašanje

Apartmaji Edi ( Brač - Sutivan)

Udobni apartmaji v dveh kamna zgrajena housesnext do morja in plaže, obdan z zelenjem in cvetjem, na široko tiho cesti v bližini vhoda v mesto. V eni hiši sta dva enaka apartmaja DULI, A4 + 1 ***, 50 m2 vsak, v dveh nadstropjih, z dvema sobama, dvorišča in terase. Ena soba v pritličju, drugo v prvem nadstropju, tako s stranišča. Kuhinje so dobro opremljene, apartmaji klimatizirani, s SAT TV, mikrovalovne pečice, hladilniki z zamrzovalnikom, oba terase pogled v morje. Domače živali so dovoljene, parkiranje je brezplačno. Najem celotne hiše je tudi pogajati. V drugi hiši sta dva apartmaja v prvem nadstropju, A2 + 2 *** i A2 + 1 ***, oba z balconys v smeri morja, dobro opremljeni in klimatizirani, s SAT TV, WI-FI internet , mikrovalovne pečice, hladilniki z zamrzovalnikom, velike kopalnice. Obe hiše gostje lahko uporabljajo odprti žar v zelenem vrtu ob hiši, parkirišče za pet vozil brezplačno. Dobrodošli!

Kategorizacija Kategorizacija - Apartmaji Edi

Od morja 80 m
Kapaciteta 17 oseb

Cena od 35 €

Apartmaji Tramontana ( Brač - Sutivan)

Apartma Tramontana sestavljajo: dve spalnici z zakonsko posteljo. Dva balkona. Dve prhami / WC- kamina. Terasa s dva bazena, eden z globoko vodo za odrasle in plitvo enega za otroke. Dnevna soba z razširljiv sofa- Lepa pogledom na morje. Dva zrak conditions.- internet, Sat TV, domači kino / multimedijski predvajalnik, aparat za kavo, pečico, mikrovalovno pečico, sušilec las, likalnik, ... V kuhinji je na voljo tudi s soljo, poprom, olivno olje, kis, sladkor in kavo. ..

Kategorizacija Kategorizacija - Apartmaji Tramontana

Od morja 40 m
Kapaciteta 4 oseb

Cena od 90 €

Apartmaji Roza ( Brač - Sutivan)

Udobno stanovanje z dvema spalnicama, prostorno dnevno sobo in kuhinjo, ki se nahaja v pritličju družinske hiše v Sutivan. Apartma ima lastno teraso in parkirno mesto.

Kategorizacija Kategorizacija - Apartmaji Roza

Od morja 200 m
Kapaciteta 6 oseb

Cena od 50 €

Apartmaji Jelka ( Brač - Sutivan)

V pritličju vile sta dva apartmaja, ki so primerni za vsak 5 oseb, s površino 50 kvadratnih metrov, ločenimi vhodi z dvema spalnicama, jedilnica, kuhinja in kopalnica, ter veliko dvorišče pokrito z kivija listi, ki omogočajo popoln odtenek za vroče poletne dni. V drugem nadstropju vile ima tudi dva apartmaja, z bitno skromno kvadraturo, vendar s čudovitim razgledom, eno spalnico (3 + 2), kuhinjo, jedilnico in kopalnico. Vsi apartmaji so opremljeni s LCD TV, klimatsko napravo, brezplačen dostop do interneta, in gostje dobili tudi uporaba kamina, ki je nastavljen na dvorišču vile. http://apartmanijelka.com/

Kategorizacija Kategorizacija - Apartmaji Jelka

Od morja 100 m
Kapaciteta 16 oseb

Cena na vprašanje

Apartmaji Vladislavić ( Brač - Sutivan)

Udobni apartmaji se nahajajo v bližini morja in plaže. Apartma 1 - 2 + 2 ***, prvo nadstropje, 65 m2. Apartma ima eno spalnico z zakonsko posteljo. V kopalnici je tuš. Prostorna kuhinja z jedilnico ima pomivalni stroj, velik hladilnik z ločenim zamrzovalnikom, aparat za kavo in električni kotel. Dnevna soba ima velik kavč. Apartma je klimatiziran in opremljen s satelitsko televizijo. Stanovanje ima veliko teraso 15 m2 s pogledom na morje. Apartma 2 - 4 + 1 ***, pritličje, 70 m2 velik. Apartma je sestavljen iz dveh dvoposteljne sobe, ena z velikim dve osebi posteljo in druga z ločenima ležiščema. Apartma imajo dve terracces, na južni in severni strani hiše. Kopalnica je opremljena s tuš kabino. Wide kuhinja z jedilnico ima pomivalni stroj, velik hladilnik z ločenim zamrzovalnikom in aparat za kavo. Apartma je klimatiziran in opremljen s satelitsko televizijo. Apartma 3 - 2 je + 1 ***, pritličje, 30 m2 velik. Stanovanje sestavljajo ločeno spalnico z eno zakonsko posteljo in eno enojno posteljo. Kopalnica je opremljena s tuš kabino. Kuhinja je v celoti opremljena. Apartma je klimatiziran in opremljen s satelitsko televizijo. Veliko parkirišče na dvorišču hiše je brezplačna. V bližini se nahajajo restavracije, trgovine, kavarne in pošta z menjalnico. Celotna morska obala v bližini hiše, je zelo primerna za kopanje.

Kategorizacija Kategorizacija - Apartmaji Vladislavić

Od morja 50 m
Kapaciteta 12 oseb

Cena od 30 €

Počitniški dom Villa Bunta ( Brač - Sutivan)

Prostorna verodostojni kamnita hiša ***, 300 let v bližini plaže. Hiša je bila zgrajena v prvotni južni slogu, z meter debelimi zidovi, ki zagotavljajo toploto v zimskem in poletnem svežino na klimatsko napravo odveč. Ima lep vrt, dvorišče in teraso, polno cvetja, sadnega drevja in zelenja, ki zagotavlja čudovito vzdušje v dnevnem senci ali dišeče zvečer. Hiša je sestavljena iz treh (3) ločenih apartmajev + 100 m2 vrta, sončenje 30 m2 in 20 m2 bazen. Pogled na morje, moderno in novo opremljene. Objekt je klimatiziran in ima satelitsko televizijo, internet, pralni stroj, pomivalni stroj, vso potrebno opremo, brisače in rjuhe. Parkirišče pred hišo. Vse je vključeno v ceno, kot tudi uporabo bazena. V bližini je lepe žala plaže in športnih objektov, in vse druge objekte na območju, so na dosegu roke. Turistični urad, pošta, menjave denarja, restavracije, kavarne, trgovine.

Kategorizacija Kategorizacija - Počitniški dom Villa Bunta

Od morja 10 m
Kapaciteta 10 oseb

Cena na vprašanje

Apartmaji Sea Star ( Brač - Sutivan)

Sea Star se nahaja v majhnem dalmatinskem mestu Sutivan na otoku Braču, le nekaj korakov od prodnatih in peščenih plaž. Sutivan center je 10 minut hoje. Premoženja ponuja klimatizirane apartmaje z opremljenim balkonom s pogledom Brač Bay. Vsi apartmaji imajo televizijo in kuhinjo s pomivalnim strojem, mikrovalovno pečico in pečico. Gostje lahko koristijo prostoren vrt z žarom. V bližini lahko gostje našli internetna kavarna. Obisk lastnikov oljko kmetije in nakup domačim olivnim oljem je to mogoče. To je 5 minut vožnje z avtomobilom od premoženja. Lastnik organizira tudi enodnevne izlete na Zlatni Rat Beach, kot tudi na nacionalnih parkov Krka in Plitviška jezera. Sea Star Apartments je le kratek sprehod od picerije, restavracije, bari in trgovine. V poletnih mesecih so vsakodnevnimi trajektnimi povezavami do Splita so na voljo. Supetar Ferry je 8 km. Avtobusna postaja Main je 10 minut hoje. Sutivan Naravni park je na razdalji 2 km. Otok ponuja številne znamenitosti, kot so gore Vidova Gora, Dragon Cave, plaža Zlatni rat in puščavi Blaca z 16. stoletja samostanskega kompleksa.

Kategorizacija Kategorizacija - Apartmaji Sea Star

Od morja 10 m
Kapaciteta 4 oseb

Cena na vprašanje

Apartmaji Dinka ( Brač - Sutivan)

Apartmaji Dinka se nahaja v mirnem delu mesta, le 150 metrov od centra mesta in 250 metrov od plaže. Hiša ima sedem stanovanj, od tega 4 apartmaji (2 + 2), dva apartmaja za dve osebi in eno deluxe suite za 4 + 1 osebe. Pridite in izpolnite svoje sanje počitnice. Družina Anibalovic

Kategorizacija Kategorizacija - Apartmaji Dinka

Od morja 200 m
Kapaciteta 25 oseb

Cena od 40 €

Apartmaji Suncica ( Brač - Sutivan)

Prostorno tri sobno stanovanje, popolnoma opremljeno, primerno za bivanje 6-8 oseb. Klimatizirano, žar, parkiranje, domače živali dovoljene. Brezplačen brezžični internet, na voljo štiri kolesa, prost vstop v Naravni park Sutivan

Kategorizacija Kategorizacija - Apartmaji Suncica

Od morja 450 m
Kapaciteta 8 oseb

Cena od 50 €

Počitniški dom Sutivan ( Brač - Sutivan)

Prihod v apartmaje je po 00:00, odhod do 10.00. Hišni ljubljenčki se zaračuna dodatno 5 EUR na dan. Cena apartmaja za 1 noč je 50% višja. Možnost pranja pranje storitve 10 EUR. Turistična taksa je vključena v ceno. Hiša je zgrajena v kombinaciji kamna lesa, ima izjemno rustikalen del, veliko dvorišče na zadnji strani hiše, v krogu 100 m so na plaži, trgovina, center, promenade. Supurb vzdušje zaradi okolja in hiše lokaciji, je hiša v pritličju in prvem nadstropju, kjer je spalnica in izhod na dvorišče, v pritličju je kuhinja, jedilnica, WC s tušem. Dobrodošli!

Kategorizacija Kategorizacija - Počitniški dom Sutivan

Od morja 100 m
Kapaciteta 2 oseb

Cena od 30 €

Apartmaji Vila Palma ( Brač - Sutivan)

Vila Palma se nahaja v bližini plaže, imenovane Bistrica, ena izmed najlepših na otoku. To je obdana z lepo urejenim velikim vrtom (10.000 m2). Obstajajo samo 2 apartmaji, opremljeni z vsemi potrebnimi pripomočki in so tudi klimatizirane. Parkirišče je na voljo. Iz centra Sutivan je cca 500 m.

Kategorizacija Kategorizacija - Apartmaji Vila Palma

Od morja 10 m
Kapaciteta 4 oseb

Cena od 60 €

Apartmaji Tomic ( Brač - Sutivan)

Sutivan je majhno fishermens mesto whish ponuja čisto morje in plaže, kot tudi ustrezne možnosti za rekreacijo in šport. Apartement s štirimi ležišči se nahaja v mirnem in mirno okolici videti na morju. Zajema dve spalnici (ena z zakonsko posteljo in ena z dvema ločenima ležiščema), je jedilnica, kuhinja in kopalnica. Apartman se je od morja oddaljen le 200 metrov, to traja le dve minuti, da se na plažo peš in na Center mesta traja le deset minut lahkoten sprehod. Appartement (50 m2) obsega teraso, obdano z beautyful sredozemskim vrtom in parkiriščem. V tihih večernih urah, boste lahko, da bi lepo žar!

Kategorizacija Kategorizacija - Apartmaji Tomic

Od morja 200 m
Kapaciteta 5 oseb

Cena od 40 €

Počitniški dom Lučica ( Brač - Sutivan)

Hiša je postavljena v majhnem dalmatinskem mestu Sutivan na otoku Braču na čudovito lokacijo. Nasproti majhne, ??fine skodle na plaži, kot nalašč za zgodnje kopanje. Blizu centra Sutivan. Tradicionalno ribiško vasico. Nekaj ??bari, restavracije in trgovine so nekaj minut hoje. Počitniška hiša Lu? Ica ponujajo prekrasen pogled na morje in pristanišče. Gostje lahko uporabljajo tudi vrt z žarom, kjer lahko uživate v njihovo zasebnost. SPLOŠNE INFORMACIJE: Najem hiše za počitnice. Check in: 15:00 Check out: 10:00 objektov in naprav: vrt Plaže bližini NEPREMIČNINE: Peščena plaža RAZDALJE: Najbližja plaža je približno 10 m. Objekt je oddaljen od obale okoli 10 m. Zemljišče se nahaja v centru mesta.

Kategorizacija Kategorizacija - Počitniški dom Lučica

Od morja 10 m
Kapaciteta 4 oseb

Cena na vprašanje

Apartmaji Pavlovic ( Brač - Sutivan)

Apartma se nahaja v Sutivanu, otok Brač, v hiši z velikim dvoriščem samo za vas! Ima dve spalnici z zakonsko posteljo in jedilnico s popolnoma opremljeno kuhinjo. To je idealen kraj za družine z otroki, pari in ljudmi, ki iščejo mesto v tišini. Hostli so zelo prijazni in so vedno tam, da vam ponudijo čim več udobja, kot je mogoče. Dali vam bodo vse, kar potrebujete, in vas tudi obvestiti o Sutivanu in ostalem otoku. Prav tako vas lahko popeljejo z ribolovom z lastnim čolnom (če je to primerno). Apartma se nahaja v popolni lokaciji. 200 m od najbližje plaže, 7 km od Supetra, 1 uri vožnje z avtomobilom iz Bola in 45 minut s trajektom iz Splita. Brezplačno parkirišče lahko pripeljete pred apartmajem in ga pustite varno med svojim bivanjem.

Kategorizacija Kategorizacija - Apartmaji Pavlovic

Od morja 100 m
Kapaciteta 4 oseb

Cena od 55 €

Turistični vodnik - Brač - Sutivan

Brač - Sutivan  - Grb Sutivan je majhno mesto in občina leži na severozahodni obali otoka Brača, 7 km oddaljeno od Supetar, v Splitsko-dalmatinska županija, Hrvaška. Po popisu Sutivan ima 822 prebivalcev in je ena najmanjših občin v Sloveniji. Sutivan je dobil ime po sv Janeza Krstnika. Prebivalstvo se tradicionalno ukvarjajo z ribolovom in kmetijstvom, predvsem za proizvodnjo kakovostnih vin in oljčnega olja. Še vedno ohranjajo to tradicijo, pa Sutivan se počasi obrača na turizem in danes je turistična destinacija primerna za družino, šport in rekreacijskega turizma. Več kot 2000 odličnih postelj v privatnih hišah in vilah zagotoviti vse goste brezskrbne počitnice na tem čudovitem mediteranskem mestu. Zaradi blage mediteranske klime in raznoliko ponudbo, lahko gostje počivajo v Sutivan skozi vse leto. Posebna atrakcija za goste vseh starosti, je Park prirode Sutivan, letovišče in letovišče, ki ponuja ogled živalskega vrta, igrišča za rekreacijo in restavracije z odlično izbiro pijač in jedi iz žara. Obiščite Sutivan in uživati v miru, mirnem in posebno vzdušje na otoku Braču. Privatna namestitev na otoku Braču. Apartmaji, sobe in druge turistične objekte v Sutivan in okolici je to. Dobrodošli na Sutivan na otoku Braču!

Brač - Sutivan Vremenska napoved