Your browser does not support JavaScript! Poceni apartmaji in zasebne nastanitve Vrsar - Hrvaška

Apartmaji in zasebne nastanitve Vrsar

Vrsar - Grb

Vrsar je majhno ribiško in turistično mesto in občina v Istri na Hrvaškem. Nahaja se na zahodni obali Istre, le 11 km južno od Poreča. Občina Vrsar vključuje devet manjših vasi in ima približno 2000 prebivalcev. Vrsar je bilo poseljeno že v prazgodovini, ko je bil naseljen s starodavno Histri in Liburni, in v 1. stoletju so zasedli Rimljani, ki so razvili mesto v trgovski center za kmetijske in živalskih proizvodov. Od 9. stoletja je bila pod vodstvom Poreč škofov, ki so zgradili grad tukaj imenovano castrum Ursariae in od 15. do konca 18. stoletja je bila pod beneško oblastjo. Po tem je prišel pod avstrijsko upravo, in na koncu po drugi svetovni vojni je bila priložena Hrvaške. Vrsar skozi zgodovino razvili na 55 m visokem hribu ob ustju Limskega zaliva, danes pa novi del Vrsarja razvija ob lepi obali in čisto morje. Namestitev je poleg številnih hotelih in kampih na voljo v kakovost in dobro opremljenih apartmajih, sobah in počitniških hiš v zasebni nastanitev družine. Vrsar je polno kamenčkov in skalnate plaže, ki so zelo dobro opremljena in 5 od njih so modro zastavo. Poudarjamo plažo Belvedere, Petalon, mestna plaža in predvsem lepe plaže na otoku St George, ki je le nekaj minut vožnje z ladjo iz pristanišča Vrsarja. Za ljubitelje aktivnih počitnic Vrsar ponuja veliko kolesarskih in sprehajalnih poti, potapljaški center, adrenalinski park Akros, organizirano plezanje v Limski kanal in aeropark Vrsar, kjer lahko doživite ptičje oči perspektivo celotnega območja, temveč tudi vstop v šolo s padalom ali pa skok v tandemu iz letala. Priporočamo, da se organizirani izleti Lim, 12 kilometrov globoko fjorda z modro-zeleno morje in številčnost rib in školjk. Bogata istrska kuhinja in specialitete, kot so istrski pršut, tartufi, šparglji, polenta na istrski način, zelje z jagnjetino, ribe in morski sadeži, boste lahko uživali v številnih gostiln in restavracij. Poleti Vrsar je kot odprt oder za številne festivale, koncerte in slavni ribiško festivala. Obiščite Vrsar to lepo malo turistično mesto s široko paleto različnih dejavnosti, od lepe in prijetne sprehode ter kopanje v čisti vodi, dokler adrenalinski skok iz letala. Iskanje poceni zasebne nastanitve v Vrsarju. Apartmaji, sobe in počitniške hiše v Vrsarju, cenejši do 40% brez pristojbin dragih agencijah. Dobrodošli v Vrsar!

Neposreden stik z lastniki nastanitve Vrsar
Poceni apartmaji Vrsar
Zasebna namestitev Vrsar

Vrsar - Iščite zasebno nastanitev na zemljevidu

Video predstavitev Vrsar

0 nastanitve


od

Razvrsti po:
Apartmaji Iva Vrsar - Hrvaška

Apartmaji Iva
Vrsar

Od morja 200 m
Kapaciteta 8 osebe na vprašanje

Apartmaji Marija Legović Vrsar - Hrvaška

Apartmaji Marija Legović
Vrsar

Od morja 800 m
Kapaciteta 3 osebe na vprašanje


Apartmaji Iva Vrsar
Kategorizacija nastanitve

Od morja 200 m
Kapaciteta 8 osebe

na vprašanje


Pošlji povpraševanje

Apartmaji Iva - Vrsar

S štirimi Vrsar stališča gleda na lepo arhipelag 18 nenaseljenih otokov, ki so potopljene v modrem Jadranu. Plaže v Vrsarju različnih plaž za družine z otroki do skalnate nudistični plaži enega izmed največjih v Evropi, v katerem Vrsar pridobila svetovni sloves. Seveda je tudi bogata gastronomska ponudba ter vrsto dodatnih aktivnosti za aktivne počitnice z esencialno najbližji adrenalinski park. Apartmaji so klimatizirani in stilno opremljene. Ena od največjih prednosti je, da so naši apartmaji se nahajajo v bližini centra starega mesta, plaže in vseh objektov, zaradi česar so idealna Apartma A1 (40 m2, 2 +2). Popolnoma opremljena kuhinja, dnevna soba in spalnica ter kopalnica. V spalnici je zakonska postelja in omare, medtem ko je dnevna soba je kombinirano ležišče se razprostira v udobno zakonsko posteljo. Njegov položaj zagotavlja udobno temperaturo in najbolj vročih .. Apartma je klimatiziran in opremljen s satelitsko televizijo, in seveda vse potrebne kuhinjski aparati so, vključno z mikrovalovna pečica, hladilnik in aparat za kavo. V ceno je vključena posteljnina in brisače. Apartma A2 (40 m2 2 2), je bila načrtovana za največ štiri osebe in se nahaja v prvem nadstropju. Sestavljen je iz dnevne sobe z dvema ločenima ležiščema in kuhinjo in eno spalnico z zakonsko posteljo in kopalnico. Apartma je klimatiziran in opremljen s satelitsko televizijo, in vse potrebne kuhinjski aparati so, vključno z mikrovalovna pečica, hladilnik in aparat za kavo. V ceno je vključena posteljnina in brisače.


Apartmaji Marija Legović Vrsar
Kategorizacija nastanitve

Od morja 800 m
Kapaciteta 3 osebe

na vprašanje


Pošlji povpraševanje

Apartmaji Marija Legović - Vrsar

Apartma z eno spalnico, kopalnico s tušem, kuhinjo in kavčem za eno posteljo (130 cm). Nahaja se v prvem nadstropju, kot je razvidno iz sprednje strani, kjer je velika terasa 15 m2, in spet ima teraso na vrtu. Mesto Plaža je od apartmaja oddaljena 800 m. Deloma prodnata, delno skalnata, z asfaltno platoji.