Apartmaji in zasebne nastanitve Funtana

Funtana je majhno turistično mesto in občina v Istri na Hrvaškem. To se nahaja v osrednjem delu zahodni obali Istre, le 6 km južno od Poreča. Prvič je bil omenjen v 13. stoletju kot fevd v Poreču škofov. Vendar pa je bilo to območje naselili Rimljani, o čemer pričajo ostanki rimske vile s vodovoda na področju zelene lagune, ki jih je sedaj mogoče videti. Do petdesetih let prejšnjega stoletja, so bili prebivalci Funtana v glavnem ukvarjajo...

Razvrsti po:

Apartma Sahic

Funtana

Od morja 500 m
Kapaciteta 12 oseb

od 35 €

Apartmaji Palme

Funtana

Od morja 400 m
Kapaciteta 8 oseb

na vprašanje

Apartma Sahic ( Funtana)

Sahic Apartmaji se nahajajo v Funtani, mirno mesto v Istri, ki se nahaja le 8 km iz centra mesta. Naš objekt vsebuje tri apartmaje 45 m2. Vsak apartma je sestavljen iz spalnice, kopalnico, kuhinjo, dnevno sobo in teraso. Zmogljivost naših apartmajev je A4 štirje ljudje. Vsi apartmaji so opremljeni s klimatsko napravo, SAT TV LCD, WFI internet. Vsak apartma ima parkirni prostor in stavbe vsebuje skupni žar.

Kategorizacija Kategorizacija - Apartma Sahic

Od morja 500 m
Kapaciteta 12 oseb

Cena od 35 €

Apartmaji Palme ( Funtana)

Apartma z 2 spalnici, 2 kopeli, dnevna soba s kuhinjo in teraso s palmami. Se nahaja v pritličju. Žar. Moderni in popolnoma opremljeno.

Kategorizacija Kategorizacija - Apartmaji Palme

Od morja 400 m
Kapaciteta 8 oseb

Cena na vprašanje

Turistični vodnik - Funtana

Funtana  - Grb Funtana je majhno turistično mesto in občina v Istri na Hrvaškem. To se nahaja v osrednjem delu zahodni obali Istre, le 6 km južno od Poreča. Prvič je bil omenjen v 13. stoletju kot fevd v Poreču škofov. Vendar pa je bilo to območje naselili Rimljani, o čemer pričajo ostanki rimske vile s vodovoda na področju zelene lagune, ki jih je sedaj mogoče videti. Do petdesetih let prejšnjega stoletja, so bili prebivalci Funtana v glavnem ukvarjajo s kmetijstvom in ribolovom. V šestdesetih letih iz prejšnjega stoletja je bil zgrajen prvi hotel in tabore in na področju Zelene lagune. Turizem se počasi razvija, in prebivalci Funtana začenjajo ponujati nastanitvene storitve v apartmajih, sobah in počitniških domovih v svojih zasebnih družinskih hiš. Danes večina turističnih objektov v Funtani se razprostira od Zelene lagune na severu, da Valkanela na jugu. Ta celi več kilometrov dolgo območje ima številne majhne zalive in plaže s pogledom ducat manjših otokov raztresene pred Funtani. Ena od posebnosti Funtani je veliko število restavracij, konob in vinskih kleti, kjer lahko okusite odlične istrske specialitete in znana istrska vina. Poleg bogate gastronomske ponudbe, Funtana ponuja številne kolesarske steze vzdolž obale in v notranjosti, vodni športi, tenis, nogomet, mini golf, balinanje, jahanje ... Od ekstremnih športov je na voljo plezanje v bližnjem Limski kanal, padalstvo šola in skok iz ravnine v aeropark Vrsarja. Obiščite Funtana, ta skriti biser na zahodni obali Istre in uživajte v neokrnjeni naravi, blago sredozemsko podnebje in kristalno čisto morje voda. Iskanje zasebne nastanitve v Funtani. neposreden stik lastniki stanovanj, prostorov in počitniških domovih v Funtani in prihranite do 40% o pristojbinah dragih agencijah. Dobrodošli v Funtani!

Funtana Vremenska napoved