Your browser does not support JavaScript! Poceni apartmaji in zasebne nastanitve Funtana - Hrvaška

Apartmaji in zasebne nastanitve Funtana

Funtana - Grb

Funtana je majhno turistično mesto in občina v Istri na Hrvaškem. To se nahaja v osrednjem delu zahodni obali Istre, le 6 km južno od Poreča. Prvič je bil omenjen v 13. stoletju kot fevd v Poreču škofov. Vendar pa je bilo to območje naselili Rimljani, o čemer pričajo ostanki rimske vile s vodovoda na področju zelene lagune, ki jih je sedaj mogoče videti. Do petdesetih let prejšnjega stoletja, so bili prebivalci Funtana v glavnem ukvarjajo s kmetijstvom in ribolovom. V šestdesetih letih iz prejšnjega stoletja je bil zgrajen prvi hotel in tabore in na področju Zelene lagune. Turizem se počasi razvija, in prebivalci Funtana začenjajo ponujati nastanitvene storitve v apartmajih, sobah in počitniških domovih v svojih zasebnih družinskih hiš. Danes večina turističnih objektov v Funtani se razprostira od Zelene lagune na severu, da Valkanela na jugu. Ta celi več kilometrov dolgo območje ima številne majhne zalive in plaže s pogledom ducat manjših otokov raztresene pred Funtani. Ena od posebnosti Funtani je veliko število restavracij, konob in vinskih kleti, kjer lahko okusite odlične istrske specialitete in znana istrska vina. Poleg bogate gastronomske ponudbe, Funtana ponuja številne kolesarske steze vzdolž obale in v notranjosti, vodni športi, tenis, nogomet, mini golf, balinanje, jahanje ... Od ekstremnih športov je na voljo plezanje v bližnjem Limski kanal, padalstvo šola in skok iz ravnine v aeropark Vrsarja. Obiščite Funtana, ta skriti biser na zahodni obali Istre in uživajte v neokrnjeni naravi, blago sredozemsko podnebje in kristalno čisto morje voda. Iskanje zasebne nastanitve v Funtani. neposreden stik lastniki stanovanj, prostorov in počitniških domovih v Funtani in prihranite do 40% o pristojbinah dragih agencijah. Dobrodošli v Funtani!

Neposreden stik z lastniki nastanitve Funtana
Poceni apartmaji Funtana
Zasebna namestitev Funtana

Funtana - Iščite zasebno nastanitev na zemljevidu

Video predstavitev Funtana

0 nastanitve


od

Razvrsti po:
Apartmaji Sahic Funtana - Hrvaška

Apartmaji Sahic
Funtana

Od morja 500 m
Kapaciteta 12 osebe od 35 €

Apartmaji Aida Funtana - Hrvaška

Apartmaji Aida
Funtana

Od morja 300 m
Kapaciteta 4 osebe od 45 €

Apartmaji Palme Funtana - Hrvaška

Apartmaji Palme
Funtana

Od morja 400 m
Kapaciteta 8 osebe na vprašanje


Apartmaji Sahic Funtana
Kategorizacija nastanitve

Od morja 500 m
Kapaciteta 12 osebe

od 35 €


Pošlji povpraševanje

Apartmaji Sahic - Funtana

Sahic Apartmaji se nahajajo v Funtani, mirno mesto v Istri, ki se nahaja le 8 km iz centra mesta. Naš objekt vsebuje tri apartmaje 45 m2. Vsak apartma je sestavljen iz spalnice, kopalnico, kuhinjo, dnevno sobo in teraso. Zmogljivost naših apartmajev je A4 štirje ljudje. Vsi apartmaji so opremljeni s klimatsko napravo, SAT TV LCD, WFI internet. Vsak apartma ima parkirni prostor in stavbe vsebuje skupni žar.


Apartmaji Aida Funtana
Kategorizacija nastanitve

Od morja 300 m
Kapaciteta 4 osebe

od 45 €


Pošlji povpraševanje

Apartmaji Aida - Funtana

Funtana ima bogato zgodovino ribolova, zato ni presenetljivo svoje restavracije. Tako da je vsako noč počitnic, lahko poskusite novo posebnost v drugi restavraciji ali gostilni. Naš apartma ima dnevno sobo s TV, digitalno satelitsko, 2 klimatske naprave, 2_ sef in dostop do interneta. Dnevna soba vsebuje jedilnico _ kuhinjo, ki je v celoti opremljeno s posoda, pomivalni stroj, štedilnik, pečica, mikrovalovna pečica, hladilnik in prsih, aparat za kavo. Sobe imajo postelje z kakovostne vzmetnice, prostorne omare lep pogled v mirnem delu hiše. Kopalnice so tako prostorno, popolnoma opremljeno tudi s pralnim strojem. Stanovanje ima dva balkona. Mi se nahaja le 5 minut hoje od plaže, 5 minut od centra Funtana, kjer izmenjava, avtobus in informacijski center.


Apartmaji Palme Funtana
Kategorizacija nastanitve

Od morja 400 m
Kapaciteta 8 osebe

na vprašanje


Pošlji povpraševanje

Apartmaji Palme - Funtana

Apartma z 2 spalnici, 2 kopeli, dnevna soba s kuhinjo in teraso s palmami. Se nahaja v pritličju. Žar. Moderni in popolnoma opremljeno.