Apartmaji in zasebne nastanitve Zlarin

Zlarin je majhen otok šibeniškega arhipelaga, ki se nahaja 2 km od vhoda v Sv. Ante kanal, na vhodu v mesto Šibenik. Administrativno pripada mestu Šibenik. To je eden od redkih otokov na Jadranu, ki ne dopušča avtomobilskega prometa in prav gotovo ponuja poseben čar. Redno trajekt na otok Zlarin vozi iz Šibenika pomola in vožnja je kratka in prijetna in lahko uživate v pogledu na veličastno trdnjavo sv. Zlarin je tudi edino naselje na otoku...

Izbrani apartmaji in zasebne nastanitve Zlarin

Razvrsti po:

Komentarji: 1 - Ocena 5/5

Počitniški dom Pelagia House

Zlarin

Od morja 900 m
Kapaciteta 4 oseb

od 200 €

Počitniški dom Oh La La!

Zlarin

Od morja 300 m
Kapaciteta 6 oseb

od 160 €

Komentarji: 1 - 5/5
Počitniški dom Pelagia House ( Zlarin)

Kategorizacija Kategorizacija - Počitniški dom Pelagia House

Od morja 900 m
Kapaciteta 4 oseb

Cena od 200 €

Počitniški dom Oh La La! ( Zlarin)

Hiša se nahaja na Zlarin, otok koral Jadranskega znan kot miren umik za tiste, ki želijo pobegniti od mestnega hrupa. Zlarin se imenuje zlati otok ali zeleni otok in nudi idealno destinacijo, če iščete mir, kristalno modro morje, čistega zraka, lepih borovih gozdov in barvita zabavo za vsakogar. Obstajata dve nacionalnih parkov v bližini! Trajekti teči od Šibenika in Vodice na Zlarin večkrat na dan (25 minut). Središče kraja, plaže, bari, restavracije, kavarne itd se nahajajo v hoje od hiše. Hiša zagotavlja mir in popolno zasebnost, kot je parcela velika in je zato ločen od znamenitosti in zvoke okolico, vendar je dovolj blizu, da bi vas dobili nikjer v nekaj minutah peš. Nahaja se rahlo navkreber, last ponaša čudovit pogled na morje, še posebej ob sončnem zahodu. Hiša se nahaja na parceli 1200 kvadratnih metrov, obdana z velikim sredozemskim vrtom z različnimi vrstami zelišč in dreves, ki zagotavlja popoln mir in zasebnost. Sestavljen je iz več ločenih objektov in teras, zgrajenih večinoma iz kamna. Hiša je še posebej ponosna na svoje velike terase, ki ponuja čudovit pogled na morje in okoliške otoke. Naselje je sestavljen iz 3 spalnice (dve z zakonsko posteljo in druga z zakonsko posteljo in dvema ločenima ležiščema), dnevno sobo / jedilnico z eno posteljo in futon, majhno kuhinjo in kopalnico. Poleg majhno kuhinjo v hiši, je letna kuhinja čarovnica se nahaja v ločeni zgradbi tik ob hiši in ima veliko okno s pogledom na glavno teraso in morje. Na voljo je tudi velik žar in umivalnik kamen zunaj.

Kategorizacija Kategorizacija - Počitniški dom Oh La La!

Od morja 300 m
Kapaciteta 6 oseb

Cena od 160 €

Turistični vodnik - Zlarin

Zlarin  - Grb Zlarin je majhen otok šibeniškega arhipelaga, ki se nahaja 2 km od vhoda v Sv. Ante kanal, na vhodu v mesto Šibenik. Administrativno pripada mestu Šibenik. To je eden od redkih otokov na Jadranu, ki ne dopušča avtomobilskega prometa in prav gotovo ponuja poseben čar. Redno trajekt na otok Zlarin vozi iz Šibenika pomola in vožnja je kratka in prijetna in lahko uživate v pogledu na veličastno trdnjavo sv. Zlarin je tudi edino naselje na otoku in je tipičen primer majhnega dalmatinskega mesteca z ozkimi in starih kamnitih hiš, ozkih ulicah in značilnim zvonikom lokalne cerkve. Celoten otok ima površino le nekoliko višja od 8 km2, in večina otoka je pokrita z gozdovi cipresami, bora, rožmarina, fig, oljk in drugih sredozemskih rastlin. Notranji deli otoka so nenaseljena, pokrita z gostim gozdom in grm in se upravičeno imenuje zeleni otok. Podnebje na Zlarin je pravi mediteranski stil s približno 2700 sončnih ur na leto, zaradi česar je eden od najbolj sončnem otoku na Jadranu. Pozimi, otok ima le 300 ljudi, vendar je od maja do prebivalstva oktobra občutno narašča zaradi veliko gostov in turistov. Domačini v Zlarin so bili v preteklosti v glavnem ukvarjajo, kot večina otočanov, v kmetijstvu, ribištvu in jadranje. Tu so še vedno gojijo oljke, fige in druge sredozemske kulture, ki je še vedno mogoče videti v vseh delih otoka. V zadnjem času je turizem razvil in domačini ponuja apartmaje in sobe v njihovih zasebnih stanovanjih. Zlarin je znana po predelavi in lov rdeče korale, ki je prisotna na otoku že od 15. stoletja. Spretnost obdelavo koral na tradicionalen način je gojiti na ta dan, in tukaj lahko kupite originalne izdelke iz koral v številnih trgovinah s spominki. Zlarin ima lepe majhne prodnate plaže in kristalno čista voda. Neokrnjena narava, bujno zelenje in kristalno čisto morje, bodo navdušili vsakogar, ki želi pobegniti od mestnega hrupa in vrveža. Vabimo vas, da obiščete to oazo miru in tišini. neposredno obrnete na lastnike stanovanj, prihranite do 40% in preživite nepozabne počitnice. Ugodne zasebne namestitve na otoku Zlarin. Dobrodošli na Zlarin!

Zlarin Vremenska napoved