Apartmaji in zasebne nastanitve Jadrija

Jadrija je priljubljeno poletno destinacijo in mestni okraj od mesta Šibenik. Nahaja se na polotoku Srima približno 14 km od zgodovinskega mesta Šibenik. Znani kot priljubljeno vikend naselja od prebivalcev Šibenika, je eden izmed najljubših poletno destinacijo in mestne plaže. V Šibeniku je povezan z jadranski magistrali, pa tudi kot linijski prevoz z ladjo v poletnih mesecih. Ustanovljena je bila leta 1921 na otoku Sv Andreja. Kampanja za...

Izbrani apartmaji in zasebne nastanitve Jadrija

Razvrsti po:

Apartmaji Jadrija I

Jadrija

Od morja 30 m
Kapaciteta 5 oseb

od 65 €

Apartmaji Jadrija I/52

Jadrija

Od morja 50 m
Kapaciteta 14 oseb

od 40 €

Apartmaji Daniela Trklja

Jadrija

Od morja 10 m
Kapaciteta 2 oseb

na vprašanje

Komentarji: 1 - Ocena 5/5

Apartmaji Niko

Jadrija

Od morja 50 m
Kapaciteta 5 oseb

na vprašanje

Apartmaji Jadrija I ( Jadrija)

Apartma za najem v Jadrija, kraj, ki se nahaja v bližini Vodic in Šibenika, idealno destinacijo za družine z otroki. Jadrija je v bližini dveh nacionalnih parkov (Krka in Kornati), in je odlično izhodišče za izlete. Stanovanje se nahaja v prvem nadstropju, v prvi vrsti do morja, le 30 metrov od plaže. Apartma ima kuhinjo, dnevno sobo, 5 ležišč (4 + 1) in kopalnico s tušem. Ima ločen vhod in veliko teraso s pogledom na otoke Šibenika. Stanovanje je v celoti opremljena. V centru so športna igrišča, gugalnice za otroke, restavracije in picerije. Apartma je v najemu od junija do septembra, in za potrditev rezervacije je potrebno plačati 20% vnaprej. Preostali znesek se plača ob prihodu. Predplačilo se ne vrača v primeru odpovedi. Za bivanje manj kot 3 noči, se cena poveča za 20%. Preverite v 14 urah, check out 10 h.

Kategorizacija Kategorizacija - Apartmaji Jadrija I

Od morja 30 m
Kapaciteta 5 oseb

Cena od 65 €

Apartmaji Jadrija I/52 ( Jadrija)

Apartmaji se nahajajo tik ob morju, v letovišču Jadrija (med Vodice in Šibenik). Hiša ima dva apartmaja 54 m2, vsak za 4 osebe, en apartma 70 m2 za 5 oseb in studio apartma za 2 narodi. Vsak apartma ima teraso videti na morje.

Kategorizacija Kategorizacija - Apartmaji Jadrija I/52

Od morja 50 m
Kapaciteta 14 oseb

Cena od 40 €

Apartmaji Daniela Trklja ( Jadrija)

Trklja Apartmaji se nahajajo v znanem turističnem kraju pod imenom Jadrija. Objekt se nahaja na Jadrija 1/34. Ki se nahaja na pol poti med Vodice in Šibenik. Stavba ima dva apartmaja. Hiša je tik ob morju in je sestavljen iz kuhinje, WC-jem in spalnico. Apartma A2 je v pritličju, primerno za majhne otroke.

Kategorizacija Kategorizacija - Apartmaji Daniela Trklja

Od morja 10 m
Kapaciteta 2 oseb

Cena na vprašanje

Komentarji: 1 - 5/5
Apartmaji Niko ( Jadrija)

Apartma za 4 ali 5 oseb z eno spalnico, kuhinjo in prostorno dnevno sobo s teraso. Okoli hiše je lep vrt in parkirno mesto. Nedaleč hojo po plaži boste kaznovani dobre kavarne in restavracije. Jadrija je zasebna in miren kraj za oddih, ampak ponuja tudi možnosti za številne športne aktivnosti, izlete z ladjo do Šibenika in še več. (Http://www.jadrija.net)

Kategorizacija Kategorizacija - Apartmaji Niko

Od morja 50 m
Kapaciteta 5 oseb

Cena na vprašanje

Turistični vodnik - Jadrija

Jadrija  - Grb Jadrija je priljubljeno poletno destinacijo in mestni okraj od mesta Šibenik. Nahaja se na polotoku Srima približno 14 km od zgodovinskega mesta Šibenik. Znani kot priljubljeno vikend naselja od prebivalcev Šibenika, je eden izmed najljubših poletno destinacijo in mestne plaže. V Šibeniku je povezan z jadranski magistrali, pa tudi kot linijski prevoz z ladjo v poletnih mesecih. Ustanovljena je bila leta 1921 na otoku Sv Andreja. Kampanja za izgradnjo javne plaže začel znameniti Šibenik rezidenčne in prijatelj narave Sime Grubisic - Rovio. Jadrija je idealna za družine z otroki in za ljubitelje vodnih športov zaradi dobro urejenih plaž in zelo bogato in raznoliko ponudbo, ki vključuje smučanje na vodi, jadrnice in jadranju na deski, potapljanje, plavanje in ribolov. Danes Jadrija ima okoli 500 zasebnih družinske počitniške hiše in v njih lahko najdete cenovno ugodne apartmaje in sobe. Potovanje z ladjo Jadrija razkriva naravne lepote Šibenik kanal. Med potovanjem lahko uživate v pogledih na arhipelagu Šibenika in mogočno trdnjavo sv. Nicholas. Obiščete lahko tudi bližnje otoke Zlarin in Prvić. Priljubljena turistična destinacija Vodice je le 10 km. Stik z lastniki stanovanj in zagotoviti visoko kakovost bivanja v tej zanimivi in atraktivni majhnem mestecu, kjer se lahko resnično sprostite stran od mestnega hrupa. Privatna namestitev v Jadrija. Dobrodošli na Jadrija!

Jadrija Vremenska napoved