Your browser does not support JavaScript! Poceni apartmaji in zasebne nastanitve Zablaće - Hrvaška

Apartmaji in zasebne nastanitve Zablaće

Zablaće - Grb

Zablaće je majhno naselje se nahaja ob obali 8 km oddaljen od mesta Šibenika, v bližini znanega letovišča Solaris. Kraj sam je bil prvič omenjen v srednjeveških dokumentih od 1432 kot kraj, kjer Šibenik zgrajena in se uporablja v soline. Zaradi pogostih turških ponve grožnja soli v 1646 popolnoma prenehal delovati. In danes so imena nekdanjih starih solin: Veliko jezero, Mala Solina (Blato) in Mala Solana, ki je s kanalom povezana z morjem. Celotno območje je izredno bogata z zdravilnim blatom, uporabni pri zdravljenju revmatičnih in raznih drugih bolezni. Primarna dejavnost prebivalcev, je bila proizvodnja soli, pa je po zaključku soli deluje prebivalci Zablaće začeli ukvarjati z ribolovom, za rejo goveda in kmetijstvo. Danes pa turizem postaja nova in pomembna industrija, in prebivalci na splošno nudijo udobno namestitev v apartmajih in sobah znotraj njihovih zasebnih stanovanjih. To mirno naselje, razen za namestitev v privatnih hišah, ponuja možnost za kampiranje v borovem gozdu. Urejena betonska plaža privablja številne obiskovalce in je zelo priljubljena med prebivalci mesta Šibenika. Za vse ljubitelje športa in aktivne počitnice, priporočamo obisk hotelskega kompleksa Solaris, ki ponuja različne zabavne in športne objekte. Iskanje cenovno zasebne nastanitve v Zablaće. Dobrodošli na Zablaće!

Neposreden stik z lastniki nastanitve Zablaće
Poceni apartmaji Zablaće
Zasebna namestitev Zablaće

Zablaće - Iščite zasebno nastanitev na zemljevidu

Video predstavitev Zablaće

0 nastanitve


od

Razvrsti po:
Apartmaji Šibenik Zablaće - Hrvaška

Apartmaji Šibenik
Zablaće

Od morja 40 m
Kapaciteta 12 osebe od 50 €

Apartmaji Marijana Zablaće - Hrvaška

Apartmaji Marijana
Zablaće

Od morja 300 m
Kapaciteta 6 osebe od 80 €

Apartmaji Šupe Zablaće - Hrvaška

Apartmaji Šupe
Zablaće

Od morja 10 m
Kapaciteta 12 osebe od 50 €

Apartmaji Vlasta Zablaće - Hrvaška

Apartmaji Vlasta
Zablaće

Od morja 60 m
Kapaciteta 10 osebe na vprašanje


Apartmaji Šibenik Zablaće
Kategorizacija nastanitve

Od morja 40 m
Kapaciteta 12 osebe

od 50 €


Pošlji povpraševanje

Apartmaji Šibenik - Zablaće

Naši apartmaji se nahajajo v Zablace, 6 km od Šibenika. Apartmaji so bungalov tipa, in vsak ima poseben vhod in teraso ločeno. Apartmaji so namenjeni za pare ali družine do štiri člane. Ti so opremljeni s klimatsko napravo in TV. Za gostom pod pogojem, parkirišče, žar na vrtu in poletno prho. Dvorišče je urejena v mediteranskem slogu. Stone Grill, peka, vrtni tuš, številni sadno drevje in palme so le del bogastva, ki smo bili sposobni dihati duh Sredozemlja.


Apartmaji Marijana Zablaće
Kategorizacija nastanitve

Od morja 300 m
Kapaciteta 6 osebe

od 80 €


Pošlji povpraševanje

Apartmaji Marijana - Zablaće

Sodobni apartmaji z velikim vrtom in teraso. Dve veliki spalnici, velika kopalnica, v celoti opremljena kuhinja in dnevna soba. Mir in zasebnost zagotovljena.


Apartmaji Šupe Zablaće
Kategorizacija nastanitve

Od morja 10 m
Kapaciteta 12 osebe

od 50 €


Pošlji povpraševanje

Apartmaji Šupe - Zablaće

Supe apartmaji se nahajajo v Zablace, majhno naselje 8 km južno od Šibenika, Hrvaška. Zdržijo kot tremi zvezdicami in v celoti opremljena. To traja manj kot 2 minuti dosegel prvo plažo peš. To je vaše mesto za popolne počitnice!


Apartmaji Vlasta Zablaće
Kategorizacija nastanitve

Od morja 60 m
Kapaciteta 10 osebe

na vprašanje


Pošlji povpraševanje

Apartmaji Vlasta - Zablaće

Apartmaji Vlasta se nahaja v mirnem naselju Zablaće, 7 km od Šibenika. Razkošno opremljeni apartmaji, ki vam in vaši družini bo dala popoln, sproščujoč dopust. Gostom je na voljo brezplačen brezžični internet in zasebno parkirišče, najbližja plaža je 60 metrov. Vse enote vključujejo satelitsko televizijo z ravnim zaslonom, sedežno garnituro in kopalnico s tušem. Klimatiziran apartma ima teraso s pogledom na morje, jedilno mizo in kuhinjo s kuhalno ploščo, mikrovalovno pečico in hladilnikom. Avtobusna postaja, od katerih odstopajo vrstic v Šibeniku, je 300 metrov stran. Glavne avtobusne in železniške postaje se nahaja 5 km in letališča Split 40 km od apartmaja. Avtobusni prevoz je na voljo za doplačilo.