Apartmaji in zasebne nastanitve Prvić

Prvić je majhen otok šibeniškega arhipelaga, ki se nahaja približno 1 kilometer od celine, blizu mesta Vodice. Skupna površina je 2,5 km2 in tu živi 400 stalnih prebivalcev na dveh mestih na otoku: Prvić Luka in Šepurine. Šepurine se nahaja na zahodni strani otoka, nasproti mesta Vodice in Prvic Luka se nahaja v velikem zalivu na jugovzhodni strani otoka, ki je dobro zaščiten pred severnih in zahodnih vetrov. Poleg številnih manjših traktorjev...

Razvrsti po:

Apartmaji Ante & Fedora

Prvić

Od morja 30 m
Kapaciteta 13 oseb

na vprašanje

Apartma Ivana

Prvić

Od morja 50 m
Kapaciteta 4 oseb

od 45 €

Komentarji: 1 - Ocena 5/5

Apartma Luca

Prvić

Od morja 100 m
Kapaciteta 2 oseb

od 50 €

Apartmaji Datalovi dvori

Prvić

Od morja 10 m
Kapaciteta 4 oseb

od 45 €

Apartmaji Marčić

Prvić

Od morja 20 m
Kapaciteta 12 oseb

od 40 €

Apartmaji Piazza Clara

Prvić

Od morja 20 m
Kapaciteta 16 oseb

od 35 €

Apartma Vlahov

Prvić

Od morja 90 m
Kapaciteta 4 oseb

od 35 €

Apartmaji Faust

Prvić

Od morja 20 m
Kapaciteta 12 oseb

od 40 €

Apartmaji Ante & Fedora ( Prvić)

Hiša ima tri apartmaje. Dva apartmaja imata 4 + 1 ležišči in en apartma z 2 + 1 ležišče. Apartmaji se nahajajo v prvem nadstropju. Hiša se nahaja 45 m od plaže, na plaži, so skale za vstop v morje, ampak ima tudi majhne prodnate zalive, primerne za otroke.

Kategorizacija Kategorizacija - Apartmaji Ante & Fedora

Od morja 30 m
Kapaciteta 13 oseb

Cena na vprašanje

Apartma Ivana ( Prvić)

Apartma v družinski hiši v prvem nadstropju na čudovitem otoku Prvić (Šepurine) blizu Vodic. Ločen vhod in je sestavljen iz hodnika, dve spalnici, kopalnica, dnevna soba s kuhinjskim balkonom in teraso.

Kategorizacija Kategorizacija - Apartma Ivana

Od morja 50 m
Kapaciteta 4 oseb

Cena od 45 €

Komentarji: 1 - 5/5
Apartma Luca ( Prvić)

Apartma Luca (50 m2) v prvem nadstropju, z ločenim vhodom, veliko teraso s pogledom na morje (30 m2), opremljeno s pomivalnim strojem in pranje perila, klimatska naprava, DVD, TVSAT, mikrovalovna pečica, WiFi.

Kategorizacija Kategorizacija - Apartma  Luca

Od morja 100 m
Kapaciteta 2 oseb

Cena od 50 €

Apartmaji Datalovi dvori ( Prvić)

Apartmaji Datalovi dvori se nahaja v stari kamniti družinski hiši več kot 200 let. Hiša se nahaja na obali s pogledom na mesto Vodice katerega ste le 10 minut vožnje z ladjo. To je pravi kraj za počitek brez avtomobila in urbane džungle

Kategorizacija Kategorizacija - Apartmaji Datalovi dvori

Od morja 10 m
Kapaciteta 4 oseb

Cena od 45 €

Apartmaji Marčić ( Prvić)

Apartmaji na otoku Prvić, v Prvić Šepurina. Otok nima prometa, zato je otok idealen za družinske počitnice. Apartmaji se nahajajo v 1. nadstropju hiše. Na mirni lokaciji 20 metrov od morja se nahajata dva apartmaja. Večji apartma ima 2 spalnici (do največ 5 oseb + raztegljiv kavč), majhen apartma ima eno spalnico (nastanitev za 3 osebe). Oba apartmaja lahko najamete hkrati, pogoji na zahtevo. Velika terasa s pogledom na morje s pogledom na Srimo in Vodice. Terasa je opremljena z ležalniki, tendo, mizo in stoli. Poleg tega lahko najamete čoln (pasara 5 metrov) za uporabo, vendar le z dovoljenjem skiperja. Goste organiziramo in prevažamo. Parkiranje avtomobila je v Srimi (na parkirišču ali zasebnem dvorišču z doplačilom 20 kun na dan - parkirišče zasebnih najemnikov) ali za daljše obdobje brezplačno v Šibeniku (na dvorišču). Poleg hiše je žar, zunanji tuš, vrt ...

Kategorizacija Kategorizacija - Apartmaji Marčić

Od morja 20 m
Kapaciteta 12 oseb

Cena od 40 €

Apartmaji Piazza Clara ( Prvić)

Verodostojni kamnita hiša s 4 apartmaji. Studio apartma 42 m2 s teraso in pogledom na morje (2 + 2). Enosobno stanovanje 65 m2, z dnevno sobo, kuhinjo in dvorišče, kjer žar in dodatna kopalnica (2 + 2). Dva dvoetžna apartmaji 2 x 40 m2, kjer dnevno sobo s kuhinjo in teraso spodaj, spalnico v prvem nadstropju, kjer je lep razgled na številnih otokov šibeniškega arhipelaga (2x2 + 2).

Kategorizacija Kategorizacija - Apartmaji Piazza Clara

Od morja 20 m
Kapaciteta 16 oseb

Cena od 35 €

Apartma Vlahov ( Prvić)

Apartma (tj nadstropju) ima eno spalnico z zakonsko posteljo, ena soba z dvema ločenima ležiščema in v primeru večjega družinica, v dnevni sobi je velik kavč, ki lahko služi tudi Opreme so klima, SAT TV, pralni stroj, pomivalni stroj, DVD, wi-fi internet je neomejen, kuhinja (sokovnik, mešalnik, ...). Terasa (4 kvadratnih metrov), ima mizo in 4 stole. Če ste bili v preteklosti v Sepurina, smo blizu nove velike cerkve, 40 m do morja na strani otoka je videti na kopnem mestu: Srima. Stan je blizu 5 minut kjerkoli želite iti in dovolj zunaj centralne Trgu Sepurina, kar pomeni, da ne boste slišali nobenega hrupa iz pub, bar, mladi igranje kitare in petje (mediteranskem slogu). Če pridete z avtomobilom, lahko parkirate v Srima, ena družina je le minuto hoje od malega morskega pristanišča imajo velik oljčni nasad rastlin, ki ustrezajo več avtomobilov in se zaračuna 20 hrvaških kun (2,7 EUR) na dan. Če pridete v Vodicah ali Srima smo vas prišli na krovu našo ladjo in vas prenese na otoku. Če ste prišli v mesto Šibenik smo vas bo pripeljalo na ladjo Ferry, traja 1 uro jadranje med reke Krke kanal in drugi otok, dokler prispejo do Prvić Šepurine. Od Vodice na Prvić Šepurine mora biti 15 minut z našo ladjo in od Srima 5 min. Prvić Šepurine so res zelo dobro povezan z obale. Trajekt pluje do mesta Vodice pred otoka in mesta Šibenika.

Kategorizacija Kategorizacija - Apartma Vlahov

Od morja 90 m
Kapaciteta 4 oseb

Cena od 35 €

Apartmaji Faust ( Prvić)

Apartmaji Faust se nahajajo v majhni vasici Šepurine na mirnem otoku Prvic, kjer ni avtomobilov. Hiša je obdana z vrtom in vključuje brezplačno opremo za žar. Apartmaji imajo balkon, jedilnico, sedežno garnituro s TV in kuhinjo s hladilnikom. Brisače in posteljnina so na voljo gostom. Trgovine, kavarne in restavracije so le nekaj minut oddaljene od hiše. Na otoku je tudi zgodovinska cerkev in muzej znamenitega izumitelja Fausta Vrančića, ki se je rodil tukaj. Do Prvića lahko pridete z ladjo iz Vodic, ki so oddaljene le 1 km. Dobrodošli na otoku Prvic!

Kategorizacija Kategorizacija - Apartmaji Faust

Od morja 20 m
Kapaciteta 12 oseb

Cena od 40 €

Turistični vodnik - Prvić

Prvić  - Grb Prvić je majhen otok šibeniškega arhipelaga, ki se nahaja približno 1 kilometer od celine, blizu mesta Vodice. Skupna površina je 2,5 km2 in tu živi 400 stalnih prebivalcev na dveh mestih na otoku: Prvić Luka in Šepurine. Šepurine se nahaja na zahodni strani otoka, nasproti mesta Vodice in Prvic Luka se nahaja v velikem zalivu na jugovzhodni strani otoka, ki je dobro zaščiten pred severnih in zahodnih vetrov. Poleg številnih manjših traktorjev in gasilskih vozil, otok nima avtomobilov, in povezava s kopnim je s trajektom, ki poteka večkrat na dan iz Šibenika - Prvić - Vodice. Celoten otok je pod zaščito hrvaškega ministrstva za kulturo, je zaradi svojega izjemnega in bogato kulturno in naravno dediščino. V 14. in 15. stoletju je otok pripadal plemiških družin iz Šibenika. Najbolj znan član plemiške družine, ki se je rodil na Prvic je bil znan hrvaški zgodovinar, izumitelj in diplomat Faust Vrančić. V njegovo čast so postavili muzej poln njegovih izumov v Prvić Luki. Prebivalci Prvić se v glavnem ukvarjajo s proizvodnjo oljk, grozdja, ribištvo in turizem. Turizem je danes pomemben gospodarski sektor, večina objektov se nanaša na zasebne nastanitve v apartmajih, saj je otok samo en majhen hotel. Na otoku je več restavracij, picerije in kavarne, in v poletnih mesecih, so pogosto organizirane predstave tradicionalnih a capella petje in slavni folklornega festivala v avgustu. Na otoku Prvić se lahko sprostite in počitek na eni od mnogih šljunkovitih plaž v Šepurine ali urejenih gramoz betonskih plaž v Prvić Luki. S pogledom na odprto morje in Kornate, morje je izjemno jasno in čisto, podnebje pa je več kot prijetno. Obiščite to naravno oazo miru, spokojnosti in avtentične dalmatinske čar in rezervirajte svoj apartma neposredno z lastniki zasebnih hiš. Apartmaji, sobe in privatna namestitev na otoku Prvić. Dobrodošli na Prvić!

Prvić Vremenska napoved