Apartmaji in zasebne nastanitve Ston

Ston je srednjeveško mesto in občina v Dubrovniško-neretvanske županije, ki se nahaja na jugu polotoka Pelješac. Ston ima bogato zgodovino, ki sega vse do štirinajstega stoletja. Znano je kot mesto z najdaljšim kamnitim zidom v Evropi (5,5 km), z ozkimi tiho tlakovanih ulicah in dostojanstveno starih kamnitih hiš. Njen razvoj in bogata zgodovina dolguje najstarejših aktivnih solin na svetu. Soline, ki hranijo dragoceno tradicijo in naraven...

Razvrsti po:

Apartmaji Villa Marita

Ston

Od morja 20 m
Kapaciteta 2 oseb

na vprašanje

Apartmaji Ina

Ston

Od morja 300 m
Kapaciteta 3 oseb

od 35 €

Apartmaji Villa Marita ( Ston)

Villa Marita ponuja namestitev v dveh apartmajih Lemon & Orange, kar mesto in najbolj privlačen del Mali Ston. Apartmaji so kot nalašč za 2 osebi, ki želijo prostoren dnevni prostor na svojem (spletni skrito) je tudi možnost za 4 zaradi preoblikuje kavč, ki bi fino posteljo za dodatne tovarišice. Uživajte sedel na teraso, ki ima čudovit pogled na stene Ston ali na see. Površina 40 m2 + 20 m2 balkon prostor, Klimatizirano, SAT TV in parkirišče. Villa ni na glavni cesti, ki je zelo primerna za majhne otroke in vse, ki jih želi sproščujoč in miren dopust.

Kategorizacija Kategorizacija - Apartmaji Villa Marita

Od morja 20 m
Kapaciteta 2 oseb

Cena na vprašanje

Apartmaji Ina ( Ston)

Obiščite nas na Ston, mesto bogato zgodovinsko dediščino. Naš dom je ustalil šele v naročju mestnega obzidja - 5,5 km dolga in nedaleč od najstarejših solin v Evropi. Prednost Ston je bližina vse dobrine: Dubrovnik in Korčula (50 km), narodni park Mljet (3 km do pristanišča), Međugorje, Mostar, itd Ston je na začetku polotoka Pelješca, zato vsekakor treba omeniti, da je polotok je vinska regija z znanimi sortami rdečih in belih vin, kot tudi znameniti Plavac Mali in po kuhinji: ostrige in školjke, ki so njihov naravni habitat je pokazala le v zalivu Mali Ston.

Kategorizacija Kategorizacija - Apartmaji Ina

Od morja 300 m
Kapaciteta 3 oseb

Cena od 35 €

Turistični vodnik - Ston

Ston  - Grb Ston je srednjeveško mesto in občina v Dubrovniško-neretvanske županije, ki se nahaja na jugu polotoka Pelješac. Ston ima bogato zgodovino, ki sega vse do štirinajstega stoletja. Znano je kot mesto z najdaljšim kamnitim zidom v Evropi (5,5 km), z ozkimi tiho tlakovanih ulicah in dostojanstveno starih kamnitih hiš. Njen razvoj in bogata zgodovina dolguje najstarejših aktivnih solin na svetu. Soline, ki hranijo dragoceno tradicijo in naraven način izdelave soli, ki se ni spremenila že od antičnih časov. Ston je splošno znano, za pridelavo lupinarjev: ostrige in dagnje od rimskih časov, in ostrige iz Stona širijo slavo te regije kot certificirano naravni afrodiziak. Nedaleč od Stona je lepa zaliv Prapratno s svojimi starih oljk in oaza miru in lepote Žuljana v peščenem zalivu obrnjen proti zahodu. Iskanje apartmajev in zasebnih namestitev v Stonu in uživajo svoj dopust. Dobrodošli v Ston!

Ston Vremenska napoved