Your browser does not support JavaScript! Odkrijte naravne, kulturne in turistične znamenitosti Hrvaške

Odkrijte skrite naravne lepote in turistične atrakcije Hrvaške!

Odkrijte Hrvaško, skrite naravne lepote, manj znane kulturne znamenitosti, raznolika in bogata turistična in gastronomska ponudba! Obiščite romantične, mirne in lepe kraje na Hrvaškem na Jadranu, rezervirajte svoj apartma, sobo ali počitniško hišo neposredno z lastniki in preživite nepozabne počitnice z družino in prijatelji!

Naravne lepote - Baćina jezera - Oaza na dalmatinskem krasu!

Baćina jezera - Oaza na dalmatinskem krasu!

12.01.2019. / v Naravne lepote / od ApartmanInfo

Poletje je prispelo. To je obdobje, v katerem večina od nas odhaja na tako dolgo pričakovane počitnice. To sta tisti dve, trije teden v letu, ko želimo, da naše življenje brez stresa in vrveža. "Sonce, morje in knjiga so edine stvari, ki jih potrebujem," so moje običajne misli pred odhodom na počitnice. Toda takoj, ko pridem na prenaseljene jadranske plaže, se zavedam, da to ne bi bilo dovolj. Miren kraj brez preveč ljudi in turistov je pravzaprav tisto, kar res potrebujem!

To...

Preberi več
Naravne lepote - Najlepše jame na Hrvaškem

Najlepše jame na Hrvaškem

12.01.2019. / v Naravne lepote / od ApartmanInfo

Čeprav je Hrvaška turistična destinacija, ki je najbolj znana po svojih čudovitih plažah in modrem morju, ljubitelji jam se zagotovo zavedajo dejstva, da je na Hrvaškem okoli deset tisoč znanih jam. Vendar pa je od skupno število jame le štirideset obiskovalcev odprtih za obiskovalce. Vse jame na Hrvaškem so zaščitene z zakonom, obisk pa je dovoljen le, če imate dovoljenje za raziskovanje ali za turistične namene, zato posamezni obiski brez uradne spremljave niso priporočljivi....

Preberi več