Apartmaji in zasebne nastanitve Fužine

Fužine je majhno gorsko mesto in občina v Primorsko-goranska na Hrvaškem. To se nahaja v jugozahodnem delu Gorskega kotarja, na 700 metrih nadmorske višine, obdana s slikovitimi gorami, starih gozdov iglavcev in lepih jezer Bajer in Lepenica. Fužine so razmeroma novo naselje ustanovljeno v 17. stoletju, ko so grofje Zrinski tukaj začela izkoriščanja železove rude, po katerem je Fužine imenom (železarna je bil tedaj izraz za izkop in predelavo...

Razvrsti po:

Komentarji: 1 - Ocena 5/5

Apartmaji Erika

Fužine

Od morja 30 km
Kapaciteta 8 oseb

od 1 €

Apartmaji Lalita

Fužine

Od morja 25 km
Kapaciteta 12 oseb

od 40 €

Počitniški dom Delak

Fužine

Od morja 30 km
Kapaciteta 4 oseb

na vprašanje

Apartma Zlata

Fužine

Od morja 30 km
Kapaciteta 6 oseb

od 60 €

Apartma Darinka

Fužine

Od morja 10 km
Kapaciteta 4 oseb

na vprašanje

Apartmaji Sabina

Fužine

Od morja 30 km
Kapaciteta 8 oseb

od 58 €

Apartmaji Proljeće

Fužine

Od morja 10 km
Kapaciteta 12 oseb

na vprašanje

Apartmaji Šumski kutak

Fužine

Od morja 30 km
Kapaciteta 6 oseb

na vprašanje

Počitniški dom Felicita

Fužine

Od morja 30 km
Kapaciteta 4 oseb

od 30 €

Apartma Patricia

Fužine

Od morja 30 km
Kapaciteta 6 oseb

na vprašanje

Apartma Layla

Fužine

Od morja 30 km
Kapaciteta 4 oseb

od 60 €

Apartma Studio Roxy

Fužine

Od morja 30 km
Kapaciteta 2 oseb

na vprašanje

Komentarji: 1 - 5/5
Apartmaji Erika ( Fužine)

Apartmaji se nahajajo v Fužinah 800 metrov od centra in 300 m od Bajer jezera. Nahajajo se na podstrešju hiše z ločenim vhodom. Apartmaji imajo eno spalnico, dnevno sobo in jedilnico, ter popolnoma opremljeno sodobno kuhinjo in kopalnico in zagotavlja popolno udobje doma. Gostje lahko uporabljajo kamin in travnikih. Vrt je opremljen igrišče za otroke z gugalnice, klackalicu in slide in badminton, v zimskem času pa je dolžina naklon 50 metrov za sankanje. Apartmaji so označene Kvarner Family kakovosti.

Kategorizacija Kategorizacija - Apartmaji Erika

Od morja 30 km
Kapaciteta 8 oseb

Cena od 1 €

Apartmaji Lalita ( Fužine)

Apartmaji in sobe Lalita se nahajajo v bližini centra mesta Fužine in jezera Bajer. Objekt sestavljata dva apartmaja (2+2, 4+2) in sobe (1+1). Apartmaji so popolnoma opremljeni s kuhinjo, spalnico, dnevno sobo, kopalnico. Centralno ogrevanje. Apartmaji imajo vse potrebne dodatke, kot tudi posteljnino, brisače in drugo. Na voljo je TV, satelitska TV in WiFi dostop do interneta. Hiša ima velik vrt s paviljonom in žarom, primeren za družine in otroke. Prav tako je pred hišo parkirišče. V sklopu hiše deluje manjša trgovina za nego telesa, ki ponuja masaže, aroma masaže, kopeli ...

Kategorizacija Kategorizacija - Apartmaji Lalita

Od morja 25 km
Kapaciteta 12 oseb

Cena od 40 €

Počitniški dom Delak ( Fužine)

Prijetna namestitev na mirni lokaciji v majhnem mestu Lič pri Fužinah z velikim urejenim vrtom in vsebinami za otroke ter gazbo za druženje.

Kategorizacija Kategorizacija - Počitniški dom Delak

Od morja 30 km
Kapaciteta 4 oseb

Cena na vprašanje

Apartma Zlata ( Fužine)

Apartma Zlata se nahaja v Fužinah in ponuja brezplačna kolesa, skupni bivalni prostor in vrt. Nepremičnina je od Novi Vinodolski oddaljena 34 km, ima zasebno parkirišče in brezplačen WiFi. Apartma ima 2 spalnici, televizijo z ravnim zaslonom s satelitskimi programi, opremljeno kuhinjo s pomivalnim strojem in mikrovalovno pečico, pralnim strojem in kopalnico z bidejem. Gostje lahko uporabljajo opremo za peko na žaru in sončno teraso. Reka je od apartmajev Zlata oddaljena 39 km, Crikvenica pa 35 km. Letališče Rijeka je oddaljeno 36 km. Letališki transferji so na voljo za doplačilo. Govorimo vaš jezik!

Kategorizacija Kategorizacija - Apartma Zlata

Od morja 30 km
Kapaciteta 6 oseb

Cena od 60 €

Apartma Darinka ( Fužine)

Apartma je sestavljen iz dveh sob, kuhinjo, jedilnico in kopalnico, ki so opredeljeni v *** in zagotavlja popolno udobje doma. Našim gostom med poletjem: koles, igre in zimske sani za otroke. V zimskem času, zavarovanega dostopa z avtomobilom do vhoda. Vsi sedanji in prihodnji gostje so dobrodošli v naših toplih domovih.

Kategorizacija Kategorizacija - Apartma Darinka

Od morja 10 km
Kapaciteta 4 oseb

Cena na vprašanje

Apartmaji Sabina ( Fužine)

Apartmaji Sabina se nahajajo kratek sprehod od centra Fužin (350 m) in jezera Bajer (400 m). Naša družinska hiša je obdana z velikim dvoriščem s sadnim drevjem, tu pa boste našli tudi teraso z lesenim paviljonom, vrtno garnituro in klopmi. Naši gostje lahko uživajo v dveh prostornih in popolnoma opremljenih apartmajih za dve do deset oseb. Oba apartmaja ustrezata standardom Kvarner Family. Tu narava nesebično daje srce in z veseljem pomaga vsem, ki prihajajo in iščejo skoraj pozabljene želje. Apartmaji Sabina

Kategorizacija Kategorizacija - Apartmaji Sabina

Od morja 30 km
Kapaciteta 8 oseb

Cena od 58 €

Apartmaji Proljeće ( Fužine)

Studio apartma Proljece in house Proljece ponudba nastanitev v studio apartma za 2-6 oseb. Cela hiša je na voljo tudi za najem, in ponuja namestitev za 12. Tam je na razpolago tudi ena velika dnevna soba s kaminom. Za naše goste imamo tudi na razpolago 2 kolesa in sani. Objekt je v bližini jezera, gore, jame in pohodniških poti.

Kategorizacija Kategorizacija - Apartmaji Proljeće

Od morja 10 km
Kapaciteta 12 oseb

Cena na vprašanje

Apartmaji Šumski kutak ( Fužine)

Apartmaji Forest nook se nahajajo 3,4 kilometra od središča Fu. Vsak apartma lahko sprejme do štiri osebe. Apartmaji so 45 kvadratnih metrov in so sestavljeni iz okno kuhinje s štedilnikom in pečico ter velikim hladilnikom, dnevno sobo, jedilnico, kopalnico s tušem in spalnico z veliko zakonsko posteljo in enojno posteljo. Apartmaji se nahajajo v čudoviti pokrajini Gorskega kotarja in vsi so od morja oddaljeni 15 km.

Kategorizacija Kategorizacija - Apartmaji Šumski kutak

Od morja 30 km
Kapaciteta 6 oseb

Cena na vprašanje

Počitniški dom Felicita ( Fužine)

Felicita je gorska hiša, ki stoji ponosno na pobočju nad jezerom Bajer. Sestavljen je iz pritličja s kuhinjo z dnevno sobo, kopalnico in majhno sobo. Stopnice se spustijo gor s spalnico z francoskim balkonom in pogledom na jezero. Obdan je s teraso, travnikom in sadovnjakom. Na terasi je na voljo žar. Nad hišo se nahaja parkirišče

Kategorizacija Kategorizacija - Počitniški dom Felicita

Od morja 30 km
Kapaciteta 4 oseb

Cena od 30 €

Apartma Patricia ( Fužine)

Apartma Patricia se nahaja na Fužinah v Primorsko-goranski županiji in ima balkon in pogled na vrt. Od Novega Vinodolskega se nahaja 34 km, gostje pa imajo brezplačen brezžični internet in zasebno parkirišče. Apartma ima 2 spalnici, televizor z ravnim zaslonom in popolnoma opremljeno kuhinjo, ki gostom nudi hladilnik, pečico, pralni stroj, štedilnik in toaster. Za dodatno udobje lahko posest nudi brisače in posteljnino. Apartma ponuja sončno teraso. V tem objektu je vrt z žarom, gostje pa lahko v bližini hodijo in smučajo. Reka je od apartmaja Patricia oddaljena 39 km, Crikvenica pa 34 km. Najbližje letališče je Reka, 35 km od nastanitvene enote, nepremičnina pa ponuja plačljivo storitev letališča.

Kategorizacija Kategorizacija - Apartma Patricia

Od morja 30 km
Kapaciteta 6 oseb

Cena na vprašanje

Apartma Layla ( Fužine)

Dobrodošli v Fužinah ... Zaprite oči in si predstavljajte, da ste obkroženi z gozdom in opazujete sončni zahod, ki meče čudovite barve na jezeru ... Hrup izgine, sliši se žvrgolenje ptic in veter na drevesih . No, ni vam treba predstavljati, dovolite si doživetje. Samo pridite v apartma Layla, kraj, kjer živi tradicija. Udobna namestitev s čudovitim pogledom na jezero je idealna za počitnice.

Kategorizacija Kategorizacija - Apartma Layla

Od morja 30 km
Kapaciteta 4 oseb

Cena od 60 €

Apartma Studio Roxy ( Fužine)

Studio apartma Roxy je le nekaj minut hoje oddaljen od centra Fužin, sprehajalne poti, jezera Bajer in drugih zanimivosti in zanimivosti. Je idealna nastanitev za pare, avanturiste, raziskovalce in vse tiste, ki si želijo odklopa od stresa in pobeg od vsakodnevnih obveznosti. Apartma je popolnoma opremljen in moderno urejen. Sestoji iz kuhinje z dnevno sobo, hodnika, kopalnice in balkona. Vhod je organiziran s prevzemom ključev v trezorju in pametno ključavnico, ki gostu omogoča samostojen prihod in odhod ter nudi popolno zasebnost. Dovolite si oddih, raziščite in uživajte v tem čarobnem kotičku Gorskega kotarja. Še isti dan se lahko naužijete gorskega zraka, kopate v morju ali obiščete mesto kulture in rocka. Od Crikvenice, Novega Vinodolskega so oddaljeni le 30 km, od otoka Krka in mesta Reka pa še manj. Na vas je, da se prepustite čarom zelenih gozdov, modrini jezer, svežemu zraku, žvrgolenju ptic... Fužine vam ponujajo več kot le počitnice.

Kategorizacija Kategorizacija - Apartma Studio Roxy

Od morja 30 km
Kapaciteta 2 oseb

Cena na vprašanje

Turistični vodnik - Fužine

Fužine  - Grb Fužine je majhno gorsko mesto in občina v Primorsko-goranska na Hrvaškem. To se nahaja v jugozahodnem delu Gorskega kotarja, na 700 metrih nadmorske višine, obdana s slikovitimi gorami, starih gozdov iglavcev in lepih jezer Bajer in Lepenica. Fužine so razmeroma novo naselje ustanovljeno v 17. stoletju, ko so grofje Zrinski tukaj začela izkoriščanja železove rude, po katerem je Fužine imenom (železarna je bil tedaj izraz za izkop in predelavo železove rude). Rudniki so postopoma ugasne, in poravnava je razvijala po izgradnji Karolina ceste in železnice v 18. stoletju, ki so povezane celinsko Hrvaško in na Jadransko morje in mesti Karlovca in Reke. Danes, Fužine je znano turistično mesto, z dolgoletno tradicijo v turizmu zaradi svoje naravne lepote, prijetno gorsko podnebje in bližina morja, ki je le 20 kilometrov stran. Namestitev je mogoče najti le v kakovosti, zasebne nastanitve in apartmaji, sobe in počitniške hiše. Za bogato turistično ponudbo prispeva 2 veliko in eno majhno umetno jezero, ki se popolnoma prilega v naravno gorsko pokrajino in kje lahko plavati ali uživajo ribolov, jadranje ali vožnjo s čolni in kanuji. Posebna atrakcija je dolga 300 metrov in urejena za obiskovalce jame Vrelo. V bližini Fužine boste našli veliko označenih kolesarskih in pohodniških poti. Zelo priljubljena je lep sprehod okoli največjega jezera Bajer. Gastronomska ponudba je na visoki ravni, v lokalnih restavracijah lahko najdete pristne lokalne jedi, pripravljene po izvirnih receptih, kot gob jedi, igre in gozdnih sadežev. Vabimo vas, da Fužine poleti preživeti noč v prijetnem gorskem zraku, in čez dan, da uživajo ohranjeno naravo ali v bližnjem morju. Iskanje zasebne nastanitve v Fužinah in okolici. Apartmaji, sobe in počitniške hiše za najem v Fužinah. Dobrodošli na Fužine!

Fužine Vremenska napoved