Apartmaji in zasebne nastanitve Crni Lug

Crni Lug je majhno naselje v Gorskem Kotarju na Hrvaškem. To se nahaja ob vznožju gore Risnjak. Obdan je z bujnimi zelenimi travniki in temno iglasti gozd, po katerem je kraj dobil ime. To se nahaja na nadmorski višini okoli 700 metrov in tu živi le 300 prebivalcev. Ta majhna slikovita gorska vasica, je znana po zaslugi Narodni park Risnjak. Tukaj je glavni vhod v Narodni park. Nastanitev v Crnem lugu in okolici je na voljo izključno v zasebne...

Razvrsti po:

Komentarji: 1 - Ocena 4.0/5

Sobe Raukar

Crni Lug

Od morja > 50 km
Kapaciteta 5 oseb

na vprašanje

Komentarji: 1 - 4.0/5
Sobe Raukar ( Crni Lug)

Preživite počitnice na hrvaškem zelene oaze. Odkrijte popolnoma nov svet, poln divje in neokrnjene naravne lepote in preprostih in prijaznih ljudi. Njegova odprava v Gorskem Kotarju odkrili Črno Lug, lepo majhno naselje, ki se nahaja na planoti med hribi, nad katerimi je najbolj znan Risnjak. Raukar sobe vam nudijo mirno oazo, ki ponujajo nepozabne počitnice skozi vse leto. Nahajajo se na poti do sedeža narodnem parku, 300 metrov od centra mesta. Za vse, ki vas je veliko dvorišče, za tiste, ki iščejo mir, ptice žvrgolenju in piha veter, in pravico izhodišče za avanturiste. Pridite in uživajte v počitnicah bomo zagotovili udoben položaj.

Kategorizacija Kategorizacija - Sobe Raukar

Od morja > 50 km
Kapaciteta 5 oseb

Cena na vprašanje

Turistični vodnik - Crni Lug

Crni Lug  - Grb Crni Lug je majhno naselje v Gorskem Kotarju na Hrvaškem. To se nahaja ob vznožju gore Risnjak. Obdan je z bujnimi zelenimi travniki in temno iglasti gozd, po katerem je kraj dobil ime. To se nahaja na nadmorski višini okoli 700 metrov in tu živi le 300 prebivalcev. Ta majhna slikovita gorska vasica, je znana po zaslugi Narodni park Risnjak. Tukaj je glavni vhod v Narodni park. Nastanitev v Crnem lugu in okolici je na voljo izključno v zasebne nastanitev družine in prijazni gostitelji bodo na voljo vse potrebne informacije, da bo vaše bivanje čim prijetnejše. Gore Snježnik in Risnjak je bil razglašen za narodni park nazaj v 1953, zaradi zelo različnih rastlinskih in živalskih vrst, in zelo dobro ohranjeno veliko gozdnih skupnosti. Park je naseljen z vseh treh velikih zveri v Evropi - volkovi, medvedi in risi. Poleg tega, da zelo dobro vzdrževano učni poti Lesko, vam priporočamo, da obiščete naravni spomenik, Kolpi. Za vse ljubitelje pohodništva, priporočamo vzpon na najvišji vrh parka in Gorski Kotar 1528 metrov visoko Risnjak, ki ponuja čudovit razgled na celotno Gorskem Kotarju, Kvarnerju, Istri in Julijskih Alp. Vabimo vas, da obiščete Crni Lug in Risnjak, ter preživite vikend ali daljše počitnice v gorah, ki vas bodo navdušile z bogastvom in raznolikostjo rastlinskih in živalskih vrst. Iskanje poceni zasebne nastanitve v Crni Lug in njegovi okolici. Apartmaji, sobe in počitniške hiše za najem v Crni Lug. Dobrodošli v Crni Lug in Narodni park Risnjak!

Crni Lug Vremenska napoved