Your browser does not support JavaScript! Poceni apartmaji in zasebne nastanitve Crni Lug - Hrvaška

Apartmaji in zasebne nastanitve Crni Lug

Crni Lug - Grb

Crni Lug je majhno naselje v Gorskem Kotarju na Hrvaškem. To se nahaja ob vznožju gore Risnjak. Obdan je z bujnimi zelenimi travniki in temno iglasti gozd, po katerem je kraj dobil ime. To se nahaja na nadmorski višini okoli 700 metrov in tu živi le 300 prebivalcev. Ta majhna slikovita gorska vasica, je znana po zaslugi Narodni park Risnjak. Tukaj je glavni vhod v Narodni park. Nastanitev v Crnem lugu in okolici je na voljo izključno v zasebne nastanitev družine in prijazni gostitelji bodo na voljo vse potrebne informacije, da bo vaše bivanje čim prijetnejše. Gore Snježnik in Risnjak je bil razglašen za narodni park nazaj v 1953, zaradi zelo različnih rastlinskih in živalskih vrst, in zelo dobro ohranjeno veliko gozdnih skupnosti. Park je naseljen z vseh treh velikih zveri v Evropi - volkovi, medvedi in risi. Poleg tega, da zelo dobro vzdrževano učni poti Lesko, vam priporočamo, da obiščete naravni spomenik, Kolpi. Za vse ljubitelje pohodništva, priporočamo vzpon na najvišji vrh parka in Gorski Kotar 1528 metrov visoko Risnjak, ki ponuja čudovit razgled na celotno Gorskem Kotarju, Kvarnerju, Istri in Julijskih Alp. Vabimo vas, da obiščete Crni Lug in Risnjak, ter preživite vikend ali daljše počitnice v gorah, ki vas bodo navdušile z bogastvom in raznolikostjo rastlinskih in živalskih vrst. Iskanje poceni zasebne nastanitve v Crni Lug in njegovi okolici. Apartmaji, sobe in počitniške hiše za najem v Crni Lug. Dobrodošli v Crni Lug in Narodni park Risnjak!

Neposreden stik z lastniki nastanitve Crni Lug
Poceni apartmaji Crni Lug
Zasebna namestitev Crni Lug

Crni Lug - Iščite zasebno nastanitev na zemljevidu

Video predstavitev Crni Lug

0 nastanitve


od

Razvrsti po:
Sobe Raukar Crni Lug - Hrvaška

Sobe Raukar
Crni Lug

Od morja > 10000 m
Kapaciteta 5 osebe na vprašanje

Apartmaji Tina Crni Lug - Hrvaška

Apartmaji Tina
Crni Lug

Od morja > 10000 m
Kapaciteta 6 osebe na vprašanje

Počitniške hiše CRNI LUG Crni Lug - Hrvaška

Počitniški dom CRNI LUG
Crni Lug

Od morja > 10000 m
Kapaciteta 7 osebe od 180 €


Sobe Raukar Crni Lug
Kategorizacija nastanitve

Od morja 10000 m
Kapaciteta 5 osebe

na vprašanje


Pošlji povpraševanje

Sobe Raukar - Crni Lug

Preživite počitnice na hrvaškem zelene oaze. Odkrijte popolnoma nov svet, poln divje in neokrnjene naravne lepote in preprostih in prijaznih ljudi. Njegova odprava v Gorskem Kotarju odkrili Črno Lug, lepo majhno naselje, ki se nahaja na planoti med hribi, nad katerimi je najbolj znan Risnjak. Raukar sobe vam nudijo mirno oazo, ki ponujajo nepozabne počitnice skozi vse leto. Nahajajo se na poti do sedeža narodnem parku, 300 metrov od centra mesta. Za vse, ki vas je veliko dvorišče, za tiste, ki iščejo mir, ptice žvrgolenju in piha veter, in pravico izhodišče za avanturiste. Pridite in uživajte v počitnicah bomo zagotovili udoben položaj.


Apartmaji Tina Crni Lug
Kategorizacija nastanitve

Od morja 10000 m
Kapaciteta 6 osebe

na vprašanje


Pošlji povpraševanje

Apartmaji Tina - Crni Lug

Crni Lug se nahaja ob vznožju Risnjak. Prostorski tmna ga travniki in gozdovi iglavcev. To se nahaja na nadmorski višini 726 metrov, v bližini Narodni park Risnjak. Stanovanje Tina ima vse, kar potrebujete za počitnice. Pravkar ste zbrati ekipo in se sprostite v udobje narave.


Počitniški dom CRNI LUG Crni Lug
Kategorizacija nastanitve

Od morja 10000 m
Kapaciteta 7 osebe

od 180 €


Pošlji povpraševanje

Počitniški dom CRNI LUG - Crni Lug

Ta očarljiva počitniška hiša se nahaja na idilični planoti Gorski Kotar. Pobeg iz mestnega pretresa, poletnega ogrevanja in množičnega turizma. Udobno je opremljen, še posebej dnevni prostor z odprtim kaminom. Sprostite se na terasi, ne glede na čas dneva. Tla so povezana z notranjim stopniščem in minimalna višina stropa na podstrešju je 70 cm. Uživate lahko v kolesarjenju in nabiranju divjih jagod ali gob. V bazenu se sprostite v hiši ali v najbližjem jezeru, približno 20 minut vožnje z avtomobilom. Na reki Kupi si lahko izposodite kajake in uživate v prostem času z raftom. V približno 40 minutah pridete do morja.