Apartmaji in zasebne nastanitve Mrkopalj

Mrkopalj je majhna gorska vasica in občina v Primorsko-goranska na Hrvaškem. Nahaja se na zahodnem pobočju Velike Kapele v Gorskem Kotarju na 800 metrih nadmorske višine. Občina Mrkopalj vključuje naselja: Begovo Razdolje, Brestova Draga, Sünger, Tuk Mrkopaljski in Tuk Vojni. Naselje se prvič omenja v 15. stoletju in od takrat so arheološki ostanki srednjeveških cerkva. V 18. stoletju je bila bulit Carolina cesti, ki je povezovala Karlovec...

Razvrsti po:

Apartmaji Fortica

Mrkopalj

Od morja 10 km
Kapaciteta 4 oseb

na vprašanje

Počitniški dom Gorska Idila

Mrkopalj

Od morja 10 m
Kapaciteta 6 oseb

od 80 €

Apartmaji Mrkopalj

Mrkopalj

Od morja 10 km
Kapaciteta 2 oseb

na vprašanje

Apartmaji Betula

Mrkopalj

Od morja 40 km
Kapaciteta 2 oseb

od 45 €

Apartmaji Fortica ( Mrkopalj)

Stanovanje se nahaja v Mrkopalj majhnem gorskem mestu, ki se nahaja v zelenih gričev med Celimbasa, Lisine in Vranjak. Registrirana kot studio apartma ***. Ima eno sobo s štirimi ležišči. Popolnoma opremljena kuhinja, stranišče in kopalnico. Ima centralno ogrevanje. Je zimska oblačila za otroke - sani in smuči. Gostom je na voljo parkirišče in žar in leseno mizo s klopmi, kjer se lahko spočijete v senci v vročih poletnih dneh. Stanovanje je od centra mesta oddaljeno 500 m

Kategorizacija Kategorizacija - Apartmaji Fortica

Od morja 10 km
Kapaciteta 4 oseb

Cena na vprašanje

Počitniški dom Gorska Idila ( Mrkopalj)

Če želite pobegniti od vrveža vsakdanjega življenja in se sprostite na svežem zraku in neokrnjene narave gorskem območju, house Gorska idila je prava izbira za vas. Hiša se nahaja v Brestova Spoštovani na 980 m nadmorske višine in več Sünger Mrkopalj. Počitniška hiša Gorska idila v Brestova Draga Vsakdo lahko najde nekaj zase. Če želite mir in pobeg od vsakdanjega vrveža mestnega življenja, druženje s prijatelji, vonj žara in pitne kuhano vino v snegu ali aktivne počitnice v dejavnostih, ki jih tu na voljo, Gorski Kotar je prava izbira za vas. Morate prinesti dobre volje, da bi si nagraditi resnično in pristno doživetje. Počitniška hiša Gorska idila urejena v slogu visokogorskih zagotoviti posebno vzdušje. Zmogljivost hiše za štiri osebe, in smo sposobni za namestitev dveh dodatnih ljudi. Hiša je sestavljena iz dnevne sobe, dve spalnici, kuhinjo, jedilnico, kopalnico in teraso s čudovitim pogledom na koncu Mrkopaljski. Kuhinja je rustikalna pohištvo in popolnoma opremljena, in znotraj njega, pa je jedilnica z veliko mizo. Prasketanje ognja v peči ustvarja posebno vzdušje, in toplotno širjenje po vsej hiši. Dnevna soba vsebuje kavč, ki lahko, če je to potrebno, pretvori v dvojno posteljo. Ena soba vsebuje 2 enojni postelji in ena soba vsebuje eno zakonsko posteljo. Teraso in vrt z žarom zagotoviti dovolj prostora za sprostitev in zabavo v vsakem letnem času.

Kategorizacija Kategorizacija - Počitniški dom Gorska Idila

Od morja 10 m
Kapaciteta 6 oseb

Cena od 80 €

Apartmaji Mrkopalj ( Mrkopalj)

Apartma v Mrkopalj, Gorskem Kotarju. Stanovanje se nahaja v mansardi v družinski hiši s pogledom na smučišče Celimbasa. Stanovanje je popolnoma opremljeno, varovano parkirišče, žar, brezplačen brezžični internet, možnost uporabe dveh koles. V bližini so označene kolesarske poti, pohodništvo in zimsko sankanje in smučanje.

Kategorizacija Kategorizacija - Apartmaji Mrkopalj

Od morja 10 km
Kapaciteta 2 oseb

Cena na vprašanje

Apartmaji Betula ( Mrkopalj)

Studio apartma **** 2 osebe, 50m2, ki se nahaja 900 metrov nadmorske višine s čudovitim pogledom na smučišče Čelimbaša in mesto Mrkopalj. Varno parkiranje. Brezplačna WiFi / internet. TV. Na voljo je žar. Studio ima mikrovalovno pečico, grelnik vode, prhe, brisače, posteljnino.

Kategorizacija Kategorizacija - Apartmaji Betula

Od morja 40 km
Kapaciteta 2 oseb

Cena od 45 €

Turistični vodnik - Mrkopalj

Mrkopalj  - Grb Mrkopalj je majhna gorska vasica in občina v Primorsko-goranska na Hrvaškem. Nahaja se na zahodnem pobočju Velike Kapele v Gorskem Kotarju na 800 metrih nadmorske višine. Občina Mrkopalj vključuje naselja: Begovo Razdolje, Brestova Draga, Sünger, Tuk Mrkopaljski in Tuk Vojni. Naselje se prvič omenja v 15. stoletju in od takrat so arheološki ostanki srednjeveških cerkva. V 18. stoletju je bila bulit Carolina cesti, ki je povezovala Karlovec s Kraljevici in Reko. V tem času Mrkopalj, ki ga listine cesarja Franca Jožefa II, postal privilegiran kraljevi grad in trg. Po tem se je hitro razvija. Na začetku 20. stoletja je bil tu organizirane smučarske tečaje, in tu je bil prvi hrvaški prvenstvo v teku na smučeh in smučarskih skokih, in se upravičeno imenuje zibelka smučanja v Sloveniji. Danes Mrkopalj raj za rekreativne športnike in ljubitelje narave. Poleg v gorskega turizma, se domačini ukvarjajo z gozdarstvom in kmetijstvom. Tu lahko najdete namestitev v udobnih zasebnih apartmajih, sobah ali počitniške hiše. Mrkopalj in Begovo Razdolje so dobro opremljena smučišča z več smučarskih prog, sankaške proge, za otroke in šole smučanja. Poleti lahko pohod na bližnji Bjelolasica ali na strogi naravni rezervat Bijele in Samarske čeri. Vabimo vas, da obiščete Mrkopalj in okolico in v poletnih mesecih uživajte v svežem zraku in naravo, ter v zimskem času v sneg in zimske aktivnosti. Iskanje zasebne nastanitve v Mrkopalj in okolici. Apartmaji, sobe in počitniške hiše v Mrkopalj cenejši do 40%, ne da bi visoke provizije agencije. Dobrodošli v Mrkopalj!

Mrkopalj Vremenska napoved