Apartmaji in zasebne nastanitve Mrkopalj

Mrkopalj je majhna gorska vasica in občina v Primorsko-goranska na Hrvaškem. Nahaja se na zahodnem pobočju Velike Kapele v Gorskem Kotarju na 800 metrih nadmorske višine. Občina Mrkopalj vključuje naselja: Begovo Razdolje, Brestova Draga, Sünger, Tuk Mrkopaljski in Tuk Vojni. Naselje se prvič omenja v 15. stoletju in od takrat so arheološki ostanki srednjeveških cerkva. V 18. stoletju je bila bulit Carolina cesti, ki je povezovala Karlovec...

Razvrsti po:

Počitniški dom Gorska Idila

Mrkopalj

Od morja > 50 km
Kapaciteta 6 oseb

od 90 €

Apartma Fortica

Mrkopalj

Od morja 10 km
Kapaciteta 4 oseb

na vprašanje

Apartma T&M Mrkopalj

Mrkopalj

Od morja 20 km
Kapaciteta 4 oseb

na vprašanje

Počitniški dom Gorska Idila ( Mrkopalj)

Če želite pobegniti iz vsakdanjega vrveža in se sprostiti na svežem zraku in neokrnjeni visokogorski pokrajini, je hiša Gorska idila prava izbira za vas. Hiša se nahaja v Brestovi Dragi na 980 m nadmorske višine in nad Sungerjem Mrkopalj. Počitniška hiša Gorska idila v Brestovi Dragi Vsakdo lahko najde nekaj zase. Če si želite miru in pobega od vsakdanjega mestnega vrveža, druženja s prijatelji po vonju žara in pitja kuhanega vina v snegu ali aktivnih počitnic v dejavnostih, ki jih imate tukaj na voljo, je Gorski Kotar prava izbira za vas. Prinesti morate dobro voljo, da si nagradite resnično in pristno izkušnjo. Počitniška hiša Gorska idila, urejena v visokogorskem slogu, poskrbi za posebno vzdušje. Kapaciteta hiše za štiri osebe, lahko pa sprejmemo še dve osebi. Hiša je sestavljena iz dnevne sobe, dveh spalnic, kuhinje, jedilnice, kopalnice in terase s čudovitim razgledom na Mrkopaljski konec. Kuhinja je rustikalno opremljena in popolnoma opremljena, v njej pa je jedilnica z veliko mizo. Pokanje ognja v peči ustvarja posebno vzdušje, toplota pa se širi po hiši. Dnevna soba vsebuje kavč, ki se po potrebi pretvori v zakonsko posteljo. Ena soba vsebuje 2 enojni postelji, ena soba pa eno zakonsko posteljo. Terasa in vrt z žarom zagotavljata dovolj prostora za sprostitev in zabavo v vsaki sezoni.

Kategorizacija Kategorizacija - Počitniški dom Gorska Idila

Od morja > 50 km
Kapaciteta 6 oseb

Cena od 90 €

Apartma Fortica ( Mrkopalj)

Stanovanje se nahaja v Mrkopalj majhnem gorskem mestu, ki se nahaja v zelenih gričev med Celimbasa, Lisine in Vranjak. Registrirana kot studio apartma ***. Ima eno sobo s štirimi ležišči. Popolnoma opremljena kuhinja, stranišče in kopalnico. Ima centralno ogrevanje. Je zimska oblačila za otroke - sani in smuči. Gostom je na voljo parkirišče in žar in leseno mizo s klopmi, kjer se lahko spočijete v senci v vročih poletnih dneh. Stanovanje je od centra mesta oddaljeno 500 m

Kategorizacija Kategorizacija - Apartma Fortica

Od morja 10 km
Kapaciteta 4 oseb

Cena na vprašanje

Apartma T&M Mrkopalj ( Mrkopalj)

Apartma v Mrkopalj, Gorskem Kotarju. Stanovanje se nahaja v mansardi v družinski hiši s pogledom na smučišče Celimbasa. Stanovanje je popolnoma opremljeno, varovano parkirišče, žar, brezplačen brezžični internet, možnost uporabe dveh koles. V bližini so označene kolesarske poti, pohodništvo in zimsko sankanje in smučanje.

Kategorizacija Kategorizacija - Apartma T&M Mrkopalj

Od morja 20 km
Kapaciteta 4 oseb

Cena na vprašanje

Turistični vodnik - Mrkopalj

Mrkopalj  - Grb Mrkopalj je majhna gorska vasica in občina v Primorsko-goranska na Hrvaškem. Nahaja se na zahodnem pobočju Velike Kapele v Gorskem Kotarju na 800 metrih nadmorske višine. Občina Mrkopalj vključuje naselja: Begovo Razdolje, Brestova Draga, Sünger, Tuk Mrkopaljski in Tuk Vojni. Naselje se prvič omenja v 15. stoletju in od takrat so arheološki ostanki srednjeveških cerkva. V 18. stoletju je bila bulit Carolina cesti, ki je povezovala Karlovec s Kraljevici in Reko. V tem času Mrkopalj, ki ga listine cesarja Franca Jožefa II, postal privilegiran kraljevi grad in trg. Po tem se je hitro razvija. Na začetku 20. stoletja je bil tu organizirane smučarske tečaje, in tu je bil prvi hrvaški prvenstvo v teku na smučeh in smučarskih skokih, in se upravičeno imenuje zibelka smučanja v Sloveniji. Danes Mrkopalj raj za rekreativne športnike in ljubitelje narave. Poleg v gorskega turizma, se domačini ukvarjajo z gozdarstvom in kmetijstvom. Tu lahko najdete namestitev v udobnih zasebnih apartmajih, sobah ali počitniške hiše. Mrkopalj in Begovo Razdolje so dobro opremljena smučišča z več smučarskih prog, sankaške proge, za otroke in šole smučanja. Poleti lahko pohod na bližnji Bjelolasica ali na strogi naravni rezervat Bijele in Samarske čeri. Vabimo vas, da obiščete Mrkopalj in okolico in v poletnih mesecih uživajte v svežem zraku in naravo, ter v zimskem času v sneg in zimske aktivnosti. Iskanje zasebne nastanitve v Mrkopalj in okolici. Apartmaji, sobe in počitniške hiše v Mrkopalj cenejši do 40%, ne da bi visoke provizije agencije. Dobrodošli v Mrkopalj!

Mrkopalj Vremenska napoved