Apartmaji in zasebne nastanitve Lokve

Lokve je majhna gorska vasica in občina v Primorsko-goranska na Hrvaškem. Nahaja se v središču Gorskega Kotarja na pol poti med Delnice in Fužin, ob avtocesti Zagreb-Reka. Ob villlage teče rečica Lokvarka, katerega obnova je sredi 20. stoletja, je povzročila veliko akumulacijsko Lokvarsko jezero. Kraj se prvič omenja v 15. stoletju in v začetku 19. stoletja je prišlo do nenadnega gospodarski razcvet s prehodom Louisiana cesti, ki je povezovala...

Razvrsti po:

Apartma Potok

Lokve

Od morja 10 km
Kapaciteta 3 oseb

na vprašanje

Apartma Goransko sunce

Lokve

Od morja 10 km
Kapaciteta 6 oseb

na vprašanje

Počitniški dom Briški

Lokve

Od morja 35 km
Kapaciteta 4 oseb

na vprašanje

Apartma Potok ( Lokve)

Studio apartma v osrčju Gorskega Kotarja, ribniki. VSEBINA: 2 + 1 (zakonska postelja postelja za eno osebo), wi-fi, parkirišče, centralno ogrevanje, kuhinja, kopalnica (tuš), možnost uporabe posode, TV. Znamenitosti bližini Forest Park loft, jame Frog Muzej Lokvarka, Lake Lokve, Kalvarija, Vir Kupe (20 km), Risnjak (približno 15 km), jezero Bajer (približno 15 km), Cave Spring (približno 15 km) zelena vir (približno 20 km), rafting na Kupi (približno 15 km)

Kategorizacija Kategorizacija - Apartma Potok

Od morja 10 km
Kapaciteta 3 oseb

Cena na vprašanje

Apartma Goransko sunce ( Lokve)

Pozdravljamo vas na ta čarobni del Hrvaške, da vi in ??vaši otroci ali prijatelji ponuja idealen kraj za počitnice z raziskovanjem v lepi naravi, ki vas obdaja, bodisi poleti ali pozimi. Luže malo mesto občine Tuzla v Gorskem Kotarju, s številnimi spomeniki in znamenitosti narave, le nekaj kilometrov iz vašega stanovanja. Zakaj pri nas preživeti počitnice? Velika in prostorna lesena hiša na kamna kleti, ki se imenuje Goransko sonce, ki se ponaša z veliko, barvita vrt poln cvetja in sadja in zelenjave pred majhni leseni hiši, s kamnitim kaminom, idealna za otroške noči in / ali druženje z žarom. Počitniška hiša iz pravljice je sestavljen iz dveh pogradi, klopi in stoli, in pred njim je majhen pol pokrita terasa z ležalniki in viseče mreže. Nad njim so tri parkirna mesta, ločeni z visoko vegetacijo v vesolje čim prijetnejše.

Kategorizacija Kategorizacija - Apartma Goransko sunce

Od morja 10 km
Kapaciteta 6 oseb

Cena na vprašanje

Počitniški dom Briški ( Lokve)

Hiša je od Lokvarskega jezera oddaljena 100 m in je popolna, če se želite oddaljiti od vsakdanjega življenja. To je hiša III. Razreda, zgrajena kot stanovanjska enota, obdana z gozdom na nadmorski višini 760 m, z urejeno hišno parcelo, vrtno uho, žarom in parkiriščem. Na voljo so kuhinja z jedilnico, spalnica, dnevna soba in kopalnica s tušem. Oprema kuhinje: hladilnik (predel za zamrzovanje 50l), pečica, plinski štedilnik (en električni obroč), opekač kruha in kuhalnik vode. Druga oprema: hitri inernet v hiši in okoli nje (WiFi), pametna televizija (SAT) in mini hi-fi. Hiter internet je na voljo okoli hiše (WiFi). Poudariti moramo bližino smučišč Čelimbaša, Petehovac, Begovo Razdolje in Platak (20 minut vožnje z avtom), tudi drsalni obroč in pokriti bazen v mestu Delnice (7 km). Počitnice lahko preživite ob obisku jame Lokvarka, muzeja žab in oglednega podeželskega muzeja v središču vasi. Ljubitelji narave se lahko sprehodijo okoli jezera (17 km), obiščejo park gozd Golubinjak, skoraj jezera v Mrzli Vodici in Fužinah, narodni park Risnjak, Zeleni Vir v Skradu in izvir reke Kupe. Aprila vsako leto poteka tekmovanje v skakanju žab, edinstveno po vsem svetu.

Kategorizacija Kategorizacija - Počitniški dom Briški

Od morja 35 km
Kapaciteta 4 oseb

Cena na vprašanje

Turistični vodnik - Lokve

Lokve  - Grb Lokve je majhna gorska vasica in občina v Primorsko-goranska na Hrvaškem. Nahaja se v središču Gorskega Kotarja na pol poti med Delnice in Fužin, ob avtocesti Zagreb-Reka. Ob villlage teče rečica Lokvarka, katerega obnova je sredi 20. stoletja, je povzročila veliko akumulacijsko Lokvarsko jezero. Kraj se prvič omenja v 15. stoletju in v začetku 19. stoletja je prišlo do nenadnega gospodarski razcvet s prehodom Louisiana cesti, ki je povezovala mesti Karlovac do Reke in kontinentalne Hrvaške do Jadranskega morja. Prebivalci Lokvi tradicionalno so gozdarji, rudarji, obrti in kmetov, in danes, razen gozdarstva je tudi razvoj turizma. Nastanitev v Lokvah je na voljo v apartmajih, sobah in počitniških domovih v lepo urejenih zasebnih družinskih hiš. Največja znamenitost kraja je veliko umetno Lokvarsko jezero, ki se popolnoma prilegajo v naravno okolje in privablja številne ljubitelje ribolova, plavanje in športne dejavnosti, kot so pohodništvo in kolesarjenje. V bližini je ena od najlepših jam v Hrvaška, Lokvarko jam. To je dobro maintaned in odprt za obiskovalce. Ob vasi je lep gozdni park Golubinjak idealen za sprehode in uživanje v svežem zraku in naravne lepote. Med kulturnimi znamenitostmi so zanimivi Frog muzej in Lokalna zgodovina Collection, ki ima dragoceno etnološko zbirko tradicionalnih predmetov iz tega kraja. Lokve so idealno izhodišče za odkrivanje narodni park Risnjak, najvišjo goro v Gorskem Kotarju, ki se dviga nad vasjo. Obrnite se neposredno lastnikom zasebne nastanitve v Lokvi in ​​preživite aktivni vikend ali počitnice v tem lepem majhnem in mirnem gorskem vasi. Iskanje poceni zasebne nastanitve v Lokvah in okolici. Apartmaji, sobe in počitniške hiše za najem v Lokvah. Dobrodošli na Lokve!

Lokve Vremenska napoved