Apartmaji in zasebne nastanitve Lokve

Lokve je majhna gorska vasica in občina v Primorsko-goranska na Hrvaškem. Nahaja se v središču Gorskega Kotarja na pol poti med Delnice in Fužin, ob avtocesti Zagreb-Reka. Ob villlage teče rečica Lokvarka, katerega obnova je sredi 20. stoletja, je povzročila veliko akumulacijsko Lokvarsko jezero. Kraj se prvič omenja v 15. stoletju in v začetku 19. stoletja je prišlo do nenadnega gospodarski razcvet s prehodom Louisiana cesti, ki je povezovala...

Razvrsti po:

Apartmaji Potok

Lokve

Od morja 10 km
Kapaciteta 3 oseb

na vprašanje

Apartmaji Goransko sunce

Lokve

Od morja 10 km
Kapaciteta 6 oseb

na vprašanje

Apartmaji Potok ( Lokve)

Studio apartma v osrčju Gorskega Kotarja, ribniki. VSEBINA: 2 + 1 (zakonska postelja postelja za eno osebo), wi-fi, parkirišče, centralno ogrevanje, kuhinja, kopalnica (tuš), možnost uporabe posode, TV. Znamenitosti bližini Forest Park loft, jame Frog Muzej Lokvarka, Lake Lokve, Kalvarija, Vir Kupe (20 km), Risnjak (približno 15 km), jezero Bajer (približno 15 km), Cave Spring (približno 15 km) zelena vir (približno 20 km), rafting na Kupi (približno 15 km)

Kategorizacija Kategorizacija - Apartmaji Potok

Od morja 10 km
Kapaciteta 3 oseb

Cena na vprašanje

Apartmaji Goransko sunce ( Lokve)

Pozdravljamo vas na ta čarobni del Hrvaške, da vi in ??vaši otroci ali prijatelji ponuja idealen kraj za počitnice z raziskovanjem v lepi naravi, ki vas obdaja, bodisi poleti ali pozimi. Luže malo mesto občine Tuzla v Gorskem Kotarju, s številnimi spomeniki in znamenitosti narave, le nekaj kilometrov iz vašega stanovanja. Zakaj pri nas preživeti počitnice? Velika in prostorna lesena hiša na kamna kleti, ki se imenuje Goransko sonce, ki se ponaša z veliko, barvita vrt poln cvetja in sadja in zelenjave pred majhni leseni hiši, s kamnitim kaminom, idealna za otroške noči in / ali druženje z žarom. Počitniška hiša iz pravljice je sestavljen iz dveh pogradi, klopi in stoli, in pred njim je majhen pol pokrita terasa z ležalniki in viseče mreže. Nad njim so tri parkirna mesta, ločeni z visoko vegetacijo v vesolje čim prijetnejše.

Kategorizacija Kategorizacija - Apartmaji Goransko sunce

Od morja 10 km
Kapaciteta 6 oseb

Cena na vprašanje

Turistični vodnik - Lokve

Lokve  - Grb Lokve je majhna gorska vasica in občina v Primorsko-goranska na Hrvaškem. Nahaja se v središču Gorskega Kotarja na pol poti med Delnice in Fužin, ob avtocesti Zagreb-Reka. Ob villlage teče rečica Lokvarka, katerega obnova je sredi 20. stoletja, je povzročila veliko akumulacijsko Lokvarsko jezero. Kraj se prvič omenja v 15. stoletju in v začetku 19. stoletja je prišlo do nenadnega gospodarski razcvet s prehodom Louisiana cesti, ki je povezovala mesti Karlovac do Reke in kontinentalne Hrvaške do Jadranskega morja. Prebivalci Lokvi tradicionalno so gozdarji, rudarji, obrti in kmetov, in danes, razen gozdarstva je tudi razvoj turizma. Nastanitev v Lokvah je na voljo v apartmajih, sobah in počitniških domovih v lepo urejenih zasebnih družinskih hiš. Največja znamenitost kraja je veliko umetno Lokvarsko jezero, ki se popolnoma prilegajo v naravno okolje in privablja številne ljubitelje ribolova, plavanje in športne dejavnosti, kot so pohodništvo in kolesarjenje. V bližini je ena od najlepših jam v Hrvaška, Lokvarko jam. To je dobro maintaned in odprt za obiskovalce. Ob vasi je lep gozdni park Golubinjak idealen za sprehode in uživanje v svežem zraku in naravne lepote. Med kulturnimi znamenitostmi so zanimivi Frog muzej in Lokalna zgodovina Collection, ki ima dragoceno etnološko zbirko tradicionalnih predmetov iz tega kraja. Lokve so idealno izhodišče za odkrivanje narodni park Risnjak, najvišjo goro v Gorskem Kotarju, ki se dviga nad vasjo. Obrnite se neposredno lastnikom zasebne nastanitve v Lokvi in ​​preživite aktivni vikend ali počitnice v tem lepem majhnem in mirnem gorskem vasi. Iskanje poceni zasebne nastanitve v Lokvah in okolici. Apartmaji, sobe in počitniške hiše za najem v Lokvah. Dobrodošli na Lokve!

Lokve Vremenska napoved