Your browser does not support JavaScript! Poceni apartmaji in zasebne nastanitve Lokve - Hrvaška

Apartmaji in zasebne nastanitve Lokve

Lokve - Grb

Lokve je majhna gorska vasica in občina v Primorsko-goranska na Hrvaškem. Nahaja se v središču Gorskega Kotarja na pol poti med Delnice in Fužin, ob avtocesti Zagreb-Reka. Ob villlage teče rečica Lokvarka, katerega obnova je sredi 20. stoletja, je povzročila veliko akumulacijsko Lokvarsko jezero. Kraj se prvič omenja v 15. stoletju in v začetku 19. stoletja je prišlo do nenadnega gospodarski razcvet s prehodom Louisiana cesti, ki je povezovala mesti Karlovac do Reke in kontinentalne Hrvaške do Jadranskega morja. Prebivalci Lokvi tradicionalno so gozdarji, rudarji, obrti in kmetov, in danes, razen gozdarstva je tudi razvoj turizma. Nastanitev v Lokvah je na voljo v apartmajih, sobah in počitniških domovih v lepo urejenih zasebnih družinskih hiš. Največja znamenitost kraja je veliko umetno Lokvarsko jezero, ki se popolnoma prilegajo v naravno okolje in privablja številne ljubitelje ribolova, plavanje in športne dejavnosti, kot so pohodništvo in kolesarjenje. V bližini je ena od najlepših jam v Hrvaška, Lokvarko jam. To je dobro maintaned in odprt za obiskovalce. Ob vasi je lep gozdni park Golubinjak idealen za sprehode in uživanje v svežem zraku in naravne lepote. Med kulturnimi znamenitostmi so zanimivi Frog muzej in Lokalna zgodovina Collection, ki ima dragoceno etnološko zbirko tradicionalnih predmetov iz tega kraja. Lokve so idealno izhodišče za odkrivanje narodni park Risnjak, najvišjo goro v Gorskem Kotarju, ki se dviga nad vasjo. Obrnite se neposredno lastnikom zasebne nastanitve v Lokvi in ​​preživite aktivni vikend ali počitnice v tem lepem majhnem in mirnem gorskem vasi. Iskanje poceni zasebne nastanitve v Lokvah in okolici. Apartmaji, sobe in počitniške hiše za najem v Lokvah. Dobrodošli na Lokve!

Neposreden stik z lastniki nastanitve Lokve
Poceni apartmaji Lokve
Zasebna namestitev Lokve

Lokve - Iščite zasebno nastanitev na zemljevidu

Video predstavitev Lokve

0 nastanitve


od

Razvrsti po:
Apartmaji Potok Lokve - Hrvaška

Apartmaji Potok
Lokve

Od morja > 10000 m
Kapaciteta 3 osebe na vprašanje

Apartmaji Goransko sunce Lokve - Hrvaška

Apartmaji Goransko sunce
Lokve

Od morja > 10000 m
Kapaciteta 6 osebe na vprašanje


Apartmaji Potok Lokve
Kategorizacija nastanitve

Od morja 10000 m
Kapaciteta 3 osebe

na vprašanje


Pošlji povpraševanje

Apartmaji Potok - Lokve

Studio apartma v osrčju Gorskega Kotarja, ribniki. VSEBINA: 2 + 1 (zakonska postelja postelja za eno osebo), wi-fi, parkirišče, centralno ogrevanje, kuhinja, kopalnica (tuš), možnost uporabe posode, TV. Znamenitosti bližini Forest Park loft, jame Frog Muzej Lokvarka, Lake Lokve, Kalvarija, Vir Kupe (20 km), Risnjak (približno 15 km), jezero Bajer (približno 15 km), Cave Spring (približno 15 km) zelena vir (približno 20 km), rafting na Kupi (približno 15 km)


Apartmaji Goransko sunce Lokve
Kategorizacija nastanitve

Od morja 10000 m
Kapaciteta 6 osebe

na vprašanje


Pošlji povpraševanje

Apartmaji Goransko sunce - Lokve

Pozdravljamo vas na ta čarobni del Hrvaške, da vi in ??vaši otroci ali prijatelji ponuja idealen kraj za počitnice z raziskovanjem v lepi naravi, ki vas obdaja, bodisi poleti ali pozimi. Luže malo mesto občine Tuzla v Gorskem Kotarju, s številnimi spomeniki in znamenitosti narave, le nekaj kilometrov iz vašega stanovanja. Zakaj pri nas preživeti počitnice? Velika in prostorna lesena hiša na kamna kleti, ki se imenuje Goransko sonce, ki se ponaša z veliko, barvita vrt poln cvetja in sadja in zelenjave pred majhni leseni hiši, s kamnitim kaminom, idealna za otroške noči in / ali druženje z žarom. Počitniška hiša iz pravljice je sestavljen iz dveh pogradi, klopi in stoli, in pred njim je majhen pol pokrita terasa z ležalniki in viseče mreže. Nad njim so tri parkirna mesta, ločeni z visoko vegetacijo v vesolje čim prijetnejše.