Your browser does not support JavaScript! Poceni apartmaji in zasebne nastanitve Murter - Tisno - Hrvaška

Apartmaji in zasebne nastanitve Murter - Tisno

Murter - Tisno - Grb

Tisno je majhno mesto in sedež občine v Šibensko-kninska županija na Hrvaškem. Tisno je dobil ime po hrvaškem besedo Tisno kar pomeni ožina, ki opisuje svoj položaj deloma na otoku Murter, in deloma na kopnem na ozko ožino le 38 metrov širok, ki ločuje otoka Murter od celine. Z je celino povezan z mostom, ki je v poletnih mesecih postavljeno dvakrat na dan. Tisno je bil prvič omenjen leta 1475, ko so Benečani na tem mestu zgradili trdnjavo, da je zaščiteno lokalno prebivalstvo iz pogostih turških vpadov. Številni prebivalci iz notranjosti v tem obdobju zapustiti svoje vasi in se je zatekel na varnejše otoku Murter. Župnijska cerkev sv Duha je bila zgrajena leta 1548, obnovljena v baročnem slogu leta 1640. V 19. stoletju in v prvi polovici 20. stoletja Tisno je bil upravno središče in zibelka trgovine in trgovine, ki je bila posebej razvita med obema svetovnima vojne. Skupaj s trgovino in poslovanje tradicionalni dejavnosti raste grozdje, olive in ribolov. Prebivalstvo se še vedno ukvarjajo s kmetijstvom in ribištvom, vendar turizem počasi postaja glavni vir dohodka in je večinoma najem apartmaje in sobe v zasebni nastanitvi. V Tisno je bivanje v hotelih, apartmajih in sobah visoke kategorije v zasebno nastanitev družine in v kampu. V Tisno lahko uživate v bujno zelenje, prostorne kvadratov, urejen dolgo sprehajališče in lepe kamnite plaže. Nedaleč od Tisno na Murterju lahko obiščete številne znane kamnitih in peščenih plaž z bogato gastronomsko ponudbo in številne športne in vodne aktivnosti. Na otoku Murterju se redno organizira dnevne izlete v Nacionalni park Kornati. Tisno slovi The Garden Festival elektronske glasbe, ki je obiskala s številnimi domačimi in tujimi gosti. Če obiščete Tisno, vam zagotovo ne bo žal, ker je to malo mesto ponuja številne možnosti tako za aktivno preživljanje prostega časa in za vse tiste, ki iščejo zabavo ali preprosto miru, sončenje in kopanje. Privatna namestitev v Tisno. Apartmaji, sobe in počitniške hiše v Tisno in okolici. Dobrodošli v Tisno!

Neposreden stik z lastniki nastanitve Murter - Tisno
Poceni apartmaji Murter - Tisno
Zasebna namestitev Murter - Tisno

Murter - Tisno - Iščite zasebno nastanitev na zemljevidu

Video predstavitev Murter - Tisno

0 nastanitve


od

Razvrsti po:
Apartmaji Romana Murter - Tisno - Hrvaška

Apartmaji Romana
Murter - Tisno

Od morja 50 m
Kapaciteta 3 osebe od 40 €

Apartmaji Desire Murter - Tisno - Hrvaška

Apartmaji Desire
Murter - Tisno

Od morja 150 m
Kapaciteta 2 osebe od 35 €

Apartmaji Marko Barić Murter - Tisno - Hrvaška

Apartmaji Marko Barić
Murter - Tisno

Od morja 50 m
Kapaciteta 3 osebe od 50 €

Apartmaji Gala Murter - Tisno - Hrvaška

Apartmaji Gala
Murter - Tisno

Od morja 40 m
Kapaciteta 12 osebe od 50 €


Apartmaji Apartmani Murter - Tisno - Hrvaška

Apartmaji Apartmani
Murter - Tisno

Od morja 300 m
Kapaciteta 4 osebe od 30 €

Apartmaji Laterna Tisno Murter - Tisno - Hrvaška

Apartmaji Laterna Tisno
Murter - Tisno

Od morja 10 m
Kapaciteta 7 osebe na vprašanje

Apartmaji Krizanovic Murter - Tisno - Hrvaška

Apartmaji Krizanovic
Murter - Tisno

Od morja 350 m
Kapaciteta 18 osebe od 40 €

Apartmaji Petranic Murter - Tisno - Hrvaška

Apartmaji Petranic
Murter - Tisno

Od morja 70 m
Kapaciteta 31 osebe od 30 €


Apartmaji Tea Murter - Tisno - Hrvaška

Apartmaji Tea
Murter - Tisno

Od morja 40 m
Kapaciteta 6 osebe na vprašanje

Apartmaji Marko Murter - Tisno - Hrvaška

Apartmaji Marko
Murter - Tisno

Od morja 10 m
Kapaciteta 4 osebe na vprašanje

Počitniške hiše Na osami Murter - Tisno - Hrvaška

Počitniški dom Na osami
Murter - Tisno

Od morja 50 m
Kapaciteta 3 osebe od 60 €

Apartmaji Trešnja Murter - Tisno - Hrvaška

Apartmaji Trešnja
Murter - Tisno

Od morja 10 m
Kapaciteta 7 osebe na vprašanje


Počitniške hiše Anka Murter - Tisno - Hrvaška

Počitniški dom Anka
Murter - Tisno

Od morja 150 m
Kapaciteta 4 osebe od 45 €

Apartmaji Andreja Murter - Tisno - Hrvaška

Apartmaji Andreja
Murter - Tisno

Od morja 20 m
Kapaciteta 11 osebe na vprašanje

Apartmaji Olivari Murter - Tisno - Hrvaška

Apartmaji Olivari
Murter - Tisno

Od morja 200 m
Kapaciteta 6 osebe od 40 €


Apartmaji Romana Murter - Tisno
Kategorizacija nastanitve

Od morja 50 m
Kapaciteta 3 osebe

od 40 €


Pošlji povpraševanje

Apartmaji Romana - Murter - Tisno

Studio apartmaji se nahajajo v družinski hiši 50 metrov od morja, 10 minut hoje od centra mesta in 10 minut od plaže. Na voljo so tri enote: vsak lahko sprejme 3 osebe (eno zakonsko posteljo z dodatnim ležiščem). Vsaka ima spalni prostor, popolnoma opremljeno kuhinjo z jedilnico in kopalnico. Apartmaji so klimatizirani, opremljeni s WiFi priključkom in satelitsko televizijo. Vsak apartma ima pogled na morje, gostje pa imajo dostop do žara. Poleg apartmajev so terase z vrtom. Privez je vključen v ceno bivanja.


Apartmaji Desire Murter - Tisno
Kategorizacija nastanitve

Od morja 150 m
Kapaciteta 2 osebe

od 35 €


Pošlji povpraševanje

Apartmaji Desire - Murter - Tisno

Stanovanje Desire se nahaja v občini Ivinj Tisno. Ivinj je v odličnem položaju, med Vodicah in otoku Murter, v bližini so slapovi Krke. Apartma je del hiše v dveh nadstropjih, v pritličju. Ima lastno parkirno mesto v bližini hiše in teraso s čudovitim pogledom na zaliv. Apartma ima majhno kuhinjo, ki je skupaj z dnevno sobo, prostorno spalnico, kopalnico in jedilnico. Apartma sprejme tri ljudi, dva v spalnici in, če je potrebno, in eno osebo v dnevni sobi. Desire Apartma se nahaja 250 m od plaže, 3 km od trga, bari, restavracije, 2 km od glavne ceste in 15 km od avtoceste A1.


Apartmaji Marko Barić Murter - Tisno
Kategorizacija nastanitve

Od morja 50 m
Kapaciteta 3 osebe

od 50 €


Pošlji povpraševanje

Apartmaji Marko Barić - Murter - Tisno

Apartma se nahaja v centru mesta Tisno na kateri so glavna pošta, banka, lekarna, trgovine in restavracije v 150 m in plaža 50 m .. stanovanje je stanovanje sobo zmogljivost studio za 3 osebe. Stanovanje ima klimatsko napravo, TV, Wi-Fi, kuhalnik vode, terasa, parkirišče, žar. Opomba: cena vključuje turistično takso, klimatsko napravo in Wi-Fi -če ste knjigo plača 30% polog, ostalo ob prihodu - popoldanski prihod in odhod zjutraj do 10. ure, -Cena je za 3 osebe, tako da je možnost popusti za eno ali dve osebi


Apartmaji Gala Murter - Tisno
Kategorizacija nastanitve

Od morja 40 m
Kapaciteta 12 osebe

od 50 €


Pošlji povpraševanje

Apartmaji Gala - Murter - Tisno

Tisno, visoki razred apartmaji (4 ****), v vrstici hiši v starem mestnem trgu ob morju, v mirnem delu mesta, tudi na vrhuncu sezone, še skoraj vse javne infrastrukture: v 100- 500 m (trgovine, caffe bari in restauracije, trg, uprava, ambulanta, lekarna ...) in 50 metrov od prve plaže.


Apartmaji Apartmani Murter - Tisno
Kategorizacija nastanitve

Od morja 300 m
Kapaciteta 4 osebe

od 30 €


Pošlji povpraševanje

Apartmaji Apartmani - Murter - Tisno

Najem apartmaja za 4 osebe v majhni vasici Ivinj-občine Tisno (otok Murter). Stanovanje ima kuhinjo, jedilnico, dve spalnici, kopalnica z WC in dve terasi, velike in majhne. Višja terasa je približno 30 m2 in ima pogled na morje in mesto Pirovac, majhno teraso s pogledom na vrt in žar. Cena je 30 evrov na dan. Ivinj je majhno, mirno in tiho mesto z trideset vikend, stran od Tisno, Murter 2 km od Vodice 10 km in 18 km od Šibenika. Najbližja plaža je oddaljena približno 300 m in je znana zdravilna blato, ki se uporablja za zdravljenje številnih bolezni. Za ljubitelje narave in samotnih zalivov v bližini je lep plaža s kristalno čistim morjem le 20 minut hoje od Ivinj čez hrib (v terenskih čevljev).


Apartmaji Laterna Tisno Murter - Tisno
Kategorizacija nastanitve

Od morja 10 m
Kapaciteta 7 osebe

na vprašanje


Pošlji povpraševanje

Apartmaji Laterna Tisno - Murter - Tisno

Apartmaji v hiši, Riva, kapaciteta 2 + 2 in 2 + 1 ležišč. Vsak apartma ima kuhinjo, dnevno sobo, kopalnico s tuš kabino, spalnico, balkon in ločen vhod. Apartmaji so opremljeni s klimatsko napravo, LCD TV, satelitsko televizijo in brezžični internet.


Apartmaji Krizanovic Murter - Tisno
Kategorizacija nastanitve

Od morja 350 m
Kapaciteta 18 osebe

od 40 €


Pošlji povpraševanje

Apartmaji Krizanovic - Murter - Tisno

Družinska hiša na vhodu v vasi Tisno, ki se nahaja v mirni slepi ulici, obdan z zelenjem. Obstajajo 4 stanovanjske enote in sicer: Stanovanje A1 6 + 1, v pritličju je sestavljen iz 3 spalnice, velika dnevna soba in jedilnica, kuhinja, kopalnica in velika terasa, skupne površine okoli 120 m2. Apartma A2 2 + 1, v prvem nadstropju, je sestavljen iz majhno kuhinjo, dnevno sobo, spalnico, manjši balkon in kopalnica, skupne površine 25 m2. Apartma A3 4 + 1, v prvem nadstropju sta dve spalnici, kuhinja, jedilnica, dnevna soba in terasa, skupna površina 55 m2. Apartma A4 2 + 1, v prvem nadstropju je sestavljen iz kuhinjo, dnevno sobo, spalnico, teraso in kopalnico, skupne površine 37 m2.


Apartmaji Petranic Murter - Tisno
Kategorizacija nastanitve

Od morja 70 m
Kapaciteta 31 osebe

od 30 €


Pošlji povpraševanje

Apartmaji Petranic - Murter - Tisno

APARTMAJI Petranic, apartmajska hiša s sedmimi apartmaji, ki se nahaja 70 m od morja. Lepo urejeni apartmaji 40-55 m2, z eno ali dvema spalnicama, kuhinjo, jedilnico, dnevno sobo in teraso ali balkon gledamo na morju. Apartmaji so opremljeni z vsem, kar je potrebno za udobno bivanje, (SAT TV, klimatsko napravo, Wi-Fi), parkirišče, privez. Hiša je od plaže 500 m od centra 700 m.


Apartmaji Tea Murter - Tisno
Kategorizacija nastanitve

Od morja 40 m
Kapaciteta 6 osebe

na vprašanje


Pošlji povpraševanje

Apartmaji Tea - Murter - Tisno

Velik apartma z vrtom, je idealno za počitnice. To se nahaja v mirni ulici v bližini centra. Tam so vsi gospodinjski aparati, wifi, klimatska naprava, parkirišče, Privez za čoln (doplačilo) in vrt z žarom.


Apartmaji Marko Murter - Tisno
Kategorizacija nastanitve

Od morja 10 m
Kapaciteta 4 osebe

na vprašanje


Pošlji povpraševanje

Apartmaji Marko - Murter - Tisno

Nudimo namestitev v Tisno (Murter) bližini morja in čudovite plaže Sv Andreja. Popolnoma opremljen apartma, prostorno teraso in blizu garancije center vam sproščeno in udobno počitnic.


Počitniški dom Na osami Murter - Tisno
Kategorizacija nastanitve

Od morja 50 m
Kapaciteta 3 osebe

od 60 €


Pošlji povpraševanje

Počitniški dom Na osami - Murter - Tisno

Hiša se nahaja 2 km od Tisno v izoliranem položaju. Gostje lahko uporabljajo avto. Električna energija - Solar - 220V. Voda - prostim padom iz rezervoarja (voda je dovolj, vendar se je treba uporabljati racionalno).


Apartmaji Trešnja Murter - Tisno
Kategorizacija nastanitve

Od morja 10 m
Kapaciteta 7 osebe

na vprašanje


Pošlji povpraševanje

Apartmaji Trešnja - Murter - Tisno

Cherry Apartmaji se nahajajo v bližini tabora JAZINA, Riva. Glede na lokacijo, lahko gostje uživajo v prekrasnem pogledu na morje z teraso. V stavbi je stanovanje (2 + 2) in studio apartma s 3 ležišči. Apartma (2 + 2) vsebuje ločeno kopalnico in WC, sobo z teraso, kuhinja, jedilnica in dnevna soba s teraso. Potem je studio apartma (3), obsega kopalnico in wc, kuhinjo z jedilnico ter izhodom na teraso iz dnevne sobe, ki je tudi spalni del. Apartmaji so klimatizirani, na voljo WiFi povezava in LCD televizijo s satelitskimi programi in zasebno parkirišče.


Počitniški dom Anka Murter - Tisno
Kategorizacija nastanitve

Od morja 150 m
Kapaciteta 4 osebe

od 45 €


Pošlji povpraševanje

Počitniški dom Anka - Murter - Tisno

Počitniška hiša 80 m2 za 4-5 oseb. 2 spalnici, 2 kopalnici s tušem, kuhinja in dnevna soba. Zemljišču 300 m2. Parkiranje, žar, klimatska naprava. Miren kraj v bližini mostu in mesto. Do morja 100 m. 5-6 plaže do 300 m - 1000 m


Apartmaji Andreja Murter - Tisno
Kategorizacija nastanitve

Od morja 20 m
Kapaciteta 11 osebe

na vprašanje


Pošlji povpraševanje

Apartmaji Andreja - Murter - Tisno

Če ste iskali, da preživijo nekaj kvalitetnega časa s svojo družino ali prijatelji, to udobno stanovanje nudi idealno mesto za sprostitev. Apartmaji ni v hrupnem prometne površine, tako da vam tako koristi občutek srčni utrip mesta, in koristi, ki uživajo mirno in mirne noči. Avtobusna postaja je oddaljena 300 m. To traja 10 minut lep sprehod. Trg, banka, bari in restavracije so tudi 300 metrov stran od apartmaja. apartma studio: Apartma lahko sprejme 2 osebi. Primeren je za vse ljubitelje:) Apartma ima eno sobo z kuhinjo in eno zakonsko posteljo in majhno sladko kopalnico. Apartma ima TV, brezplačen WiFi, klimatska naprava, hladilnik / frezer, Eletric / plinski štedilnik, posteljica za otroke (razpoložljivega na zahtevo). Apartma A3 + 1: Apartma lahko sprejme 2-4 oseb. Apartma ima eno spalnico z zakonsko posteljo, kuhinja z raztegljivim kavčem in eno kopalnico. Tudi Apartma ima majhno teraso .. Apartma je opremljen s TV, free wifi, klimatska naprava, hladilnik / frezer, upravljanje električne / plinski štedilnik, brisače, posteljica za otroke (razpoložljivega na zahtevo). a4 + 1: Apartma lahko sprejme 4-5 oseb. dve spalnici z zakonsko posteljo in dodatno ležišče. Kopalnica in kuhinja. Apartma je opremljen s TV, free wifi, klimatska naprava, hladilnik / frezer, upravljanje električne / plinski štedilnik, brisače, posteljica za otroke (razpoložljivega na zahtevo). Tudi stanovanje ima velik balkon


Apartmaji Olivari Murter - Tisno
Kategorizacija nastanitve

Od morja 200 m
Kapaciteta 6 osebe

od 40 €


Pošlji povpraševanje

Apartmaji Olivari - Murter - Tisno

Hiša z dvema stanovanja, ki se nahajajo near morje.